2019'un trendi: Renkli atkı ve bereler
2019'un trendi: Renkli atkı ve bereler Kış aylarına girmek üzere olduğumuz şu günlerde atkı ve bere sezonu da açıldı. Özellikle bu kışa özel hazırlanan atkı ve bereler de,birbirinden renkli ve desenli tasarımlar ön planda. İşte 2019 kış simli atkı ve bereler...
27.10.2018 Aksesuar
13 Ekim Türkiye ve Dünya Gündemi (Öğle Bülteni)
13 Ekim Türkiye ve Dünya Gündemi (Öğle Bülteni) 13 Ekim Türkiye ve Dünya Gündemi (Öğle Bülteni)
11.09.2019 Haberler
Konya'da meydan savaşı gibi kavga
Konya'da meydan savaşı gibi kavga Konya'da daha önceden aralarında husumet bulunan iki aile arasında taş, sopa, bıçak ve silahların kullanıldığı kavga çıktı. Kavga anları saniye saniye görüntülenirken, olayda 1 kişi yaralandı, 2 kişi gözaltına alındı. Olay, dün saat 15.30 sıralarında merkez Konya Karatay ilçesi Doğanlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre daha önceden aralarında husumet bulunan iki aile arasında yeniden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede taş, sopa, bıçak ve silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Yaklaşık 50 kişinin karıştığı kavgada Ali Hassatıcı elinden bıçakla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Ekipler kavgaya müdahale ederek grubu dağıttı. Elinden yaralanan Ali Hassatıcı'ya ilk müdahaleyi olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaptı. Olayda, 1 bıçak, 1 demir sopa ele geçirilirken, 2 kişi de gözaltına alındı.
11.09.2019 Yaşam
Mardin’de tarla sahipleri ile tarım işçileri arasında kavga
Mardin’de tarla sahipleri ile tarım işçileri arasında kavga Mardin’in merkez Artuklu ilçesine bağlı bir köyde, tarla sahipleri ile Suriyeli tarım işçileri arasında çıkan silahlı, sopalı ve taşlı kavgada aralarında kadınların da bulunduğu 15 kişi yaralandı. Olay, Artuklu ilçesine bağlı Hatunlu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Suriye sınırında bulunan köyde tarla sahipleri ile Suriyeli tarım işçileri arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma, kısa sürede silahlı, taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Kadınların da karıştığı kavgada, Abdulvahap, Ammar, Abdurrezzak, Erkan, Nuray, Zübeyde, Zarge, Sibel, Feride ve Hatice Aydın ile Suriye uyruklu İbrahim Ali, İbrahim Şerif ve Berna Ali ile kimlikleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Kavga, jandarmanın müdahalesi ile sona ererken, yaralılar çağrılan ambulanslarla kaldırıldıkları Mardin ve Kızıltepe’deki hastanelerde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Taşlı tarladan servet kazandı
Taşlı tarladan servet kazandı Eskişehir’in Çifteler ilçesinde çiftçilerin verimsiz olarak gördüğü taşlı tarlaları alan bir üretici, diktiği elmalardan aldığı üretimle bir servet kazandı.
27.11.2017 Ekonomi
Taşlı tarladan servet kazandı
Taşlı tarladan servet kazandı Eskişehir’in Çifteler ilçesinde çiftçilerin verimsiz olarak gördüğü taşlı tarlaları alan bir üretici, diktiği elmalardan aldığı üretimle bir servet kazandı.
27.11.2017 Ekonomi
Üniversitede taşlı sopalı kavga
Üniversitede taşlı sopalı kavga İZMİR'deki Ege Üniversitesi Kampusu'nda, karşıt görüşteki iki öğrenci grubu arasında taşlı, sopalı kavga çıktı...
16.10.2008 Gündem

Benzer Haber Etiketleri