Tatlım Tatlım

Tatlım Tatlım

Son dakika Tatlım Tatlım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tatlım Tatlım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tatlım Tatlım haber sayfamızda...

Tatlım Tatlım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 267 tatlım tatlım haberi bulunmuştur.
Tatlım Tatlım oyuncuları ve konusu! Tatlım Tatlım filmi uyarlama mı, nerede çekildi?
Tatlım Tatlım oyuncuları ve konusu! Tatlım Tatlım filmi uyarlama mı, nerede çekildi? Tatlım Tatlım filmi, 2017 yılında vizyona giren yerli komedi türündeki yapımdır. Filmin başrolleirnde Gupse Özay, Büşra Pekin ve Şebnem Bozoklu yer alıyor. Bir partide tanışan dört çiftin hikayeisnin anlatıldığı Tatlım Tatlım filmi konusu ve oyuncu kadrosu haberimizde.
28.04.2022 Cadde
Ersay Üner şarkıları ve albümleri! Ersay Üner kimdir kaç yaşında aslen nereli?
Ersay Üner şarkıları ve albümleri! Ersay Üner kimdir kaç yaşında aslen nereli? Ersay Üner kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında yer alan Ersay Üner Konya'nın Seydişehir ilçesinde dünyaya geldi. Şarkıcı ve söz yazarı olan Ersay Üner 2000'li yıllarda Demet Akalın için yazıp bestelediği şarkıların ardından tanınmaya başlandı.
19.03.2022 Cadde
Büşra Pekin kimdir, kaç yaşında? Büşra Pekin nereli, sevgilisi var mı? İşte eski hali...
Büşra Pekin kimdir, kaç yaşında? Büşra Pekin nereli, sevgilisi var mı? İşte eski hali... Kanal D'nin büyük beğeniyle takip edilen programı Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında bu akşam Büşra Pekin de var. Başarılı oyunculuğuyla beğenilen Büşra Pekin bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programında müzik şölenine eşlik edecek. Peki Büşra Pekin kimdir, kaç yaşında? Büşra Pekin nereli, sevgilisi var mı? İşte eski hali...
12.02.2022 Cadde
Ersay Üner kim, kaç yaşında? Ersay Üner nereli, evli mi? İşte şarkıları ve biyografisi!
Ersay Üner kim, kaç yaşında? Ersay Üner nereli, evli mi? İşte şarkıları ve biyografisi! İBO Show konukları arasında bulunan Ersay Üner ile ilgili izleyiciler arayışa geçti. Ersay Üner kimdir, kaç yaşında sorularına cevap arayanlar, Ersay Üner şarkıları hakkında da bilgi almak istiyor. İşte Ersay Üner'in biyografisi haberimizde...
1.05.2021 Cadde
Çok Güzel Hareketler 2 Oyuncuları kimler? İşte oyuncu kadrosu...
Çok Güzel Hareketler 2 Oyuncuları kimler? İşte oyuncu kadrosu... Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncuları merak konusu oldu. Kanal D'nin eğlendiren programı Çok Güzel Hareketler 2 yayınlandığı her bölümde büyük ilgi görüyor. Birbirinden farklı karakterleri canlandıran oyuncularla ve farklı skeçlerle ekrana gelen Çok Güzel Hareketler 2 oyuncuları haberimizde...
21.05.2020 Cadde
Bülent Emrah Parlak kimdir, kaç yaşında? Bülent Emrah Parlak biyografisi
Bülent Emrah Parlak kimdir, kaç yaşında? Bülent Emrah Parlak biyografisi Bülent Emrah Parlak, 8 Mayıs 1979 yılında Tunceli'de dünyaya geldi. Aslen Elazığ Karakoçanlı olan Bülent Emrah Parlak 2004 yılında BKM mutfak oyuncularına katıldıktan sonra popülerliği yakaladı. Bu sürenin ardından birçok dizi ve filmde rol alan Bülent Emrah Parlak bu akşam ekrana gelecek olan Arka Sokaklar dizisinde avukat Nedim Adalı karakterine hayat verecek.
21.02.2020 Gündem
Ersay Üner'den 360 derece klip
Ersay Üner'den 360 derece klip Türk popüler müziğine yön veren isimlerin başında gelen söz yazarı, besteci ve yorumcu Ersay Üner, “Nokta” albümünde bulunan üç şarkısını güçlü bir hikaye çerçevesinde yorumlayarak film tadında kliplendirdi.
13.12.2019 Kültür Sanat
Serkan Keskin kimdir, kaç yaşında? Serkan Keskin biyografisi
Serkan Keskin kimdir, kaç yaşında? Serkan Keskin biyografisi Serkan Keskin birçok dizi ve filmde rol almasının yanı sıra müzisyenlik ile de uğraşıyor. 25 Kasım 1977 yılında İzmit'de dünyaya gelen Serkan Keskin kariyerinde ilk basamak olan İzmit Şehir Tiyatrosu'nda aldığı irili ufaklı roller ile adım attı. En büyük popülerliği TRT 1 ekranında yayınlanan absürt komedi Leyla İle Mecnun adlı dizide İsmail abi karakteri ile yakalayan Serkan Keskin birçok film ve dizide rol aldı. İşte Serkan Keskin biyografisi...
14.09.2019 Gündem
Tatlım Tatlım filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
Tatlım Tatlım filmi oyuncu kadrosunda kimler var? Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ın Haybeden Gerçeküstü Aşk gösterisinden uyarlama olan Tatlım Tatlım oyuncu kadrosuyla da izleyenlere yeniden keyifli dakikalar yaşattı. Peki, Tatlım Tatlım'ın oyuncu kadrosunda kimler var?
18.07.2019 Gündem
Tatlım Tatlım filminin oyuncuları kimler? Filmin konusu nedir?
Tatlım Tatlım filminin oyuncuları kimler? Filmin konusu nedir? Tatlım Tatlım filminin dikkat çeken konusu ve güçlü oyuncu kadrosu büyük ilgi gördü. 2017 yılında vizyona giren Tatlım Tatlım oyuncuları kimler? İşte Tatlım Tatlım filminin konusu...
29.01.2019 Gündem
‘İşimde risk almayı severim’
‘İşimde risk almayı severim’ Puhu TV’nin dijital projesi ‘Şahsiyet’te Zuhal karakterini canlandıran Şebnem Bozoklu: “İş konusunda risk almayı severim. İnternet dizilerinin hayatımıza girmesiyle çok daha farklı içeriklere ulaşma şansımız oldu. İnterneti öpüp başıma koymak istiyorum”
20.04.2018 Cadde
Çiftlik set oldu!
Çiftlik set oldu! Yılmaz Erdoğan'ın arazisi film platosuna dönüştü.
25.03.2018 Cadde
Çiftlik set oldu!
Çiftlik set oldu! Yılmaz Erdoğan'ın arazisi film platosuna dönüştü.
25.03.2018 Cadde
App Store 2017 EN’leri seçildi!
App Store 2017 EN’leri seçildi! 2017’nin son günlerine gelmişken bu yıl App Store’da en popüler oyunlar, uygulamalar, albümler de seçildi. Her sene bu tür EN’ler içerikleri hazırlamak adettendir. Biz de sizler için App Store’un 2017 EN’lerini derledik.
Fatih Artman kimdir?
Fatih Artman kimdir? Fatih Artman kim? Oyunculuk alanında başarısından söz ettiren Fatih Artman, hangi projeler rol aldı? Fatih Atman kaç yaşında? 1 Aralık Cuma gecesi Beyaz Show'un konuğu Fatih Artman kimdir?
1.12.2017 Gündem
Ersay Üner’den yeni şarkı
Ersay Üner’den yeni şarkı Mart ayında yayınladığı ‘Tatlım Tatlım’ şarkısıyla büyük başarı yakalayan söz yazarı ve besteci Ersay Üner, şimdi ‘İki Aşık’ isimli yeni parçasının heyecanını yaşıyor.
21.11.2017 Cadde
Ersay Üner'den yeni şarkı
Ersay Üner'den yeni şarkı Geçtiğimiz mart ayında yayınladığı 'Tatlım Tatlım' şarkısı ile büyük bir başarı yakalayan ve hala listelerde yerini koruyan söz yazarı ve besteci Ersay Üner, 'İki Aşık' isimli yeni teklisinin heyecanını yaşıyor.
21.11.2017 Cadde
Bu yılın en çok ilgi gören Yerli yapımları
Bu yılın en çok ilgi gören Yerli yapımları Ülkemizde 2017 yılında vizyona girmiş olan yerli filmlerin en çok haberi yapılan ve sinemaseverlerin büyük ilgi gördüğü yapımlar açıklandı. Interpress’in Box Office Türkiye verilerinden elde ettiği sonuçlara göre, 2017 yılında vizyona giren filmler içinde salonlara en fazla seyirciyi Şahan Gökbakar’ın ´Recep İvedik 5´ filmi oldu. İşte yılın en çok izlenen ve en çok haberi yapılan 10 Türk filmi…
22.05.2017 Kültür Sanat
Sinemada Türk filmi fırtınası
Sinemada Türk filmi fırtınası Türkiye’de sinema izleyicisi tercihini yerli filmlerden yana kullanırken, bu yılın ilk beş ayında vizyona giren projeleri toplam 16 milyon 24 bin 855 kişinin izlediği ortaya çıktı
18.05.2017 Cadde
'Güldüy Güldüy Show'da sürprizler bitmedi
'Güldüy Güldüy Show'da sürprizler bitmedi Sempatiklikleri ve yetenekleriyle kısa zamanda gönüllerde taht kuran 'Güldüy Güldüy Show Çocuk', çok özel bir gösteriye imza attı. BKM tiyatroda gerçekleşen çekimlerde çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladıkları sürprizlerle seyircileri mest ettiler.
25.04.2017 Cadde
‘Tatlım Tatlım’ kitap oldu
‘Tatlım Tatlım’ kitap oldu Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği, Aylin Kontente, Büşra Pekin, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu, Bülent Emrah Parlak, Çağlar Çorumlu, Fatih Artman ve Serkan Keskin’in rol aldığı ‘Tatlım Tatlım’ın kitabı 25 Nisan’da raflardaki yerini alacak.
19.04.2017 Cadde
'Büşra'nın kalbine aşık oldum'
'Büşra'nın kalbine aşık oldum' Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu şarkıcı, söz yazarı ve müzisyen Ersay Üner oldu.
17.04.2017 Cadde
'Yaşadığımız hiçbir acı silinip gitmez'
'Yaşadığımız hiçbir acı silinip gitmez' Besteci, söz yazarı ve müzisyen Ersay Üner, son teklisi 'Tatlım Tatlım', aşk hayatı ve gelecekteki projelerine dair PopBizde'ye röportaj verdi.
13.04.2017 Cadde
'Tatlı Tatlı' sinema keyfi
'Tatlı Tatlı' sinema keyfi '3 Adam'dan İbrahim Büyükak, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
5.04.2017 Cadde
'Sonsuz Aşk' filmi Recep İvedik 5'i tahtından etti
'Sonsuz Aşk' filmi Recep İvedik 5'i tahtından etti Sinemadaki 'Recep İvedik 5' fırtınası 6'ıncı haftada dindi. Geçen haftanın en çok izlenen Türk filmi Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen'in oynadığı 'Sonsuz Aşk' oldu.
5.04.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Tatlım Tatlım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.