Tava

Tava

Son dakika tava haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tava gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tava haber sayfamızda...

Tava

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.641 tava haberi bulunmuştur.
“Ayçiçeği üretimimizi artırmamız şart”
“Ayçiçeği üretimimizi artırmamız şart” Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ayçiçek yağında fiyat artışını kontrol edebilmek ve dışa bağımlılığımızı azaltmak için ayçiçeği üretimimizi artırmamız şarttır” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Metrelerce kuyruk oluştu! Tadına bakmadan kenti terk etmiyorlar: 5 saat beklemeye razıyız
Metrelerce kuyruk oluştu! Tadına bakmadan kenti terk etmiyorlar: 5 saat beklemeye razıyız Yurtiçi ve yurtdışından gelen ziyaretçilerin akınına uğrayan Edirne’de, kentin meşhur lezzeti tava ciğer yemek isteyen yüzlerce vatandaş metrelerce kuyruk oluşturdu.
12.04.2024 Gündem
Çelik tavaya yapışan yemekler hemen dökülüyor! Eğilmesini önlemek için bu tüyoyu kullanın
Çelik tavaya yapışan yemekler hemen dökülüyor! Eğilmesini önlemek için bu tüyoyu kullanın Paslanmaz çelik tavalar sıklıkla tercih edilse de yapışmaz bir tabana sahip olmadığı için çabuk yıpranabilir. Temizliği teflon tavaya göre daha zahmetli olan çelik tavaları bir çırpıda temizleyebileceksiniz. En kolay ve doğru yöntemleri kullanın.
12.04.2024 Püf Noktası
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu Bir e-ticaret platformunun açıkladığı verilere göre 2024’ün ilk çeyreğinde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.
4.04.2024 Ekonomi
Kırım'dan geldi, tüm Türkiye'ye yaydı! Bir tatlıdan çok daha fazlası: 'Güllü aş'ın sırrı
Kırım'dan geldi, tüm Türkiye'ye yaydı! Bir tatlıdan çok daha fazlası: 'Güllü aş'ın sırrı Bir zamanlar yalnızca saray sakinlerinin yiyebildiği bir tatlıydı. Ancak Kırım'dan gelen Abdullah Efendi ülkenin dört bir yanına güllacı yaydı. Bu tatlıyı severek tüketen halk ise tam 1,5 asırdır yarattığı mirası omuzlarında taşıyor. İşte ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan tatlının 'Uncu Abdullah' ile başlayıp nesiller boyu devam ettirilen hikayesi.
3.04.2024 Yaşam
Üç destek eli
Üç destek eli CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kilis’te CHP adayının seçilmesi halinde sağ omzunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’ın, sol omzunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nun, arkasında ise kendisinin olacağını söyledi.
26.03.2024 Gündem
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
Nohut sevmeyenler bile bu tarife bayılacak! Haşlanmış nohut varsa mutlaka deneyin
Nohut sevmeyenler bile bu tarife bayılacak! Haşlanmış nohut varsa mutlaka deneyin Besleyici zenginliği ve muhteşem tadıyla mutfakların vazgeçilmez bir köşesinde yer alan nohut yemeğini sevmeyenler için farklı bir tarifimiz var. Sıradanlıktan uzak, birbirinden farklı tatları bir araya getiren bu tarif, nohut sevmeyenleri bile kendine hayran bırakacak nitelikte.
15.03.2024 Yemek
'Edirne'yi kültürde, turizmde, sanayide ve eğitimde öncü şehirlerimiz arasına katacağız'
'Edirne'yi kültürde, turizmde, sanayide ve eğitimde öncü şehirlerimiz arasına katacağız' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "'Türkiye Yüzyılı'nda Edirne'mizi gerçekleştirdiğimiz projelerle ihya etmeye devam edeceğiz. Edirne için Edirneliler için yeni hedefler koymaya, projeler üretmeye devam edeceğiz. Serhat şehri olmak demek, öncü olmak demektir. Edirne'yi kültürde, turizmde, sanayide ve eğitimde öncü şehirlerimiz arasına katacağız" dedi.
15.03.2024 Ekonomi
BUGÜN RAFLARDA SATIŞTA! ⏳ 1 MART CUMA BİM yeni aktüel kataloğunda bugün hangi ürünler satışa çıktı? Çay Makinesi, Blender Set, Robot Süpürge, Mini Fırın, Tost Makinesi...
BUGÜN RAFLARDA SATIŞTA! ⏳ 1 MART CUMA BİM yeni aktüel kataloğunda bugün hangi ürünler satışa çıktı? Çay Makinesi, Blender Set, Robot Süpürge, Mini Fırın, Tost Makinesi... BİM mağazalarında her hafta Cuma ve Salı günlerine özel yayımlanan katalog'da belirtilen ürünler o günler içerisinde mağazalarda satışa çıkıyor. Mart ayının ilk aktüel kataloğunda bu hafta mağazalarda satışa sunulacak olan ürünler arasında TV, Elektrikli Bisiklet, Robot Süpürge, Cep Telefonu, Mini Fırın, Blender Set, Stanley One Hand Mug Termos, Çelik Derin Tencere, Ezme Tava, Kek Kalıbı, Yuvarlak Tepsi satışa çıkacak. İşte BİM 1-5 Mart aktüel kataloğunda yer alan tüm ürünlerin listesi...
1.03.2024 Bilgi Rehberi
A101 29 ŞUBAT KATALOĞU SATIŞTA! 📍 A101 29 Şubat Aldın Aldın kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Tiny House, Elektrikli Süpürge, Tava ve Sahan Seti...
A101 29 ŞUBAT KATALOĞU SATIŞTA! 📍 A101 29 Şubat Aldın Aldın kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Tiny House, Elektrikli Süpürge, Tava ve Sahan Seti... A101 mağazalarında her hafta Perşembe günlerine özel Aldın Aldın kataloğu aracılığı ile ürünler belirtilen günlerde satışa sunuluyor.Bu hafta A101 aktüel kataloğunda en dikkat çeken ürün Tiny House olarak öne çıkıyor. Bunun yanı sıra TV seçenekleri, Cep Telefonu, Su Arıtma Cihazı, Buzdolabı, Oral B şarjlı diş fırçası, Süpürge, Çay Makinesi, Paşabahçe cam ürünler, Tencere çeşitleri mağazalarda satışta olacak. İşte A101 29 Şubat aktüel ürünler kataloğunda yer alan tüm ürünlerin listesi...
29.02.2024 Bilgi Rehberi
Çakallı menemeni aratmayan tarif! Bu püf noktalar lezzetini ikiye katlıyor
Çakallı menemeni aratmayan tarif! Bu püf noktalar lezzetini ikiye katlıyor Menemen, pratikliği ve lezzetiyle Türk mutfağının klasiklerinden biri olma özelliğini korur. Hem kahvaltı sofralarında hem de öğünlerde tercih edilen bu nefis yemek, Türk mutfağının zengin tatlarından biridir. Çakallı menemeni ise neredeyse bilmeyen yoktur. Sizler de Çakallı menemenini aratmayan bu tarifi evinizde yapabilirsiniz.
28.02.2024 Yemek
Namı ülkenin dört bir yanına yayıldı! 7 saniyede pişiyor, 120 TL'den satılıyor
Namı ülkenin dört bir yanına yayıldı! 7 saniyede pişiyor, 120 TL'den satılıyor Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen ve 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillenen lezzetin namı ülkenin dört bir yanına yayıldı. Kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen yemeğin fiyatı ise 120 TL.
4.02.2024 Haberler
Namı ülkenin dört bir yanına yayıldı! 7 saniyede pişiyor, 120 TL'den satılıyor
Namı ülkenin dört bir yanına yayıldı! 7 saniyede pişiyor, 120 TL'den satılıyor Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen ve 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillenen lezzetin namı ülkenin dört bir yanına yayıldı. Kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen yemeğin fiyatı ise 120 TL.
4.02.2024 Gündem
Tek bir mısırı patlatmadan bırakmıyor! Patlamış mısırı bu teknikle yapın
Tek bir mısırı patlatmadan bırakmıyor! Patlamış mısırı bu teknikle yapın TV karşısında, çayın yanında özellikle film izlerken patlamış mısır olmazsa olmaz atıştırmalıklar arasında yer alıyor. Ancak mısırı evde yaparken karşılaşılan sorunlardan birisi de bazı mısırların hiç patlamamış olması. Bu teknikle patlamış mısır yaparsanız tek bir tane bile bırakmıyor.
2.02.2024 Yemek
Döküm tenceredeki pas lekesi nasıl çıkar? Zeytinyağı sürüp tencerenizi pişirin
Döküm tenceredeki pas lekesi nasıl çıkar? Zeytinyağı sürüp tencerenizi pişirin Herhangi bir şefe en sevdiği pişirme kaplarını sorun; döküm tava kesinlikle ilk beşte yer alacaktır. Döküm tavalar ısıyı iletme yetenekleri ve dayanıklılıkları nedeniyle değerlidir. Tek dezavantajı, uygun bakım yapılmazsa döküm demirinin paslanabilmesidir. Peki döküm tencere ve tavalardan pas nasıl temizlenir?
28.01.2024 Püf Noktası
Yoğurda hücum! Üretim arttı ihracat yükseldi...
Yoğurda hücum! Üretim arttı ihracat yükseldi... Türkiye’de yoğurt üretimi artıyor, ihracatı yükseliyor. Tüketicilerin farklı çeşit yoğurtlara ilgisi çoğalırken son dönemde az yağlı yoğurt büyük talep görüyor.
26.01.2024 Ekonomi
Tavaları çöpe atmaktan kurtaran teknik! Zahmetsizce lekeleri çıkarıyor
Tavaları çöpe atmaktan kurtaran teknik! Zahmetsizce lekeleri çıkarıyor Mutfakta kullanılan tavalar, zaman içinde çeşitli lekelerle karşılaşabilir. Ancak, bu lekelerle savaşmak için başvurulan ilk çözüm genellikle tavanın tamamen değiştirilmesidir. Oysa, basit ve etkili bir yöntemle tavalarınızı kurtarabilir ve lekeleri kolayca çıkarabilirsiniz.
25.01.2024 Püf Noktası
Şehir şehir gezdi! 14. durağı Kırıkkale oldu: Örümcek adam yollarda
Şehir şehir gezdi! 14. durağı Kırıkkale oldu: Örümcek adam yollarda Örümcek adam kostümüyle 81 ili gezme hayalini gerçekleştirmek için yollara düşen 28 yaşındaki genç, 14'üncü il olarak Kırıkkale'ye geldi. Cadde ve sokaklarda vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çeken örümcek adam, çocukların da ilgi odağı oldu.
23.01.2024 Gündem
Hamsiyi bugüne kadar yanlış tüketmişiz! Usta balıkçı lezzet katan tüyoları verdi
Hamsiyi bugüne kadar yanlış tüketmişiz! Usta balıkçı lezzet katan tüyoları verdi Deniz ürünleri arasında popülerliğini koruyan hamsi, besleyici değeri yüksek ve lezzetiyle bilinen bir balıktır. Ancak, balıkçılara göre, hamsiyi bugüne kadar yanlış tüketmiş olabiliriz. Usta balıkçı hamsiye lezzet katan tüyoları verdi.
23.01.2024 Yemek
SATIŞA ÇIKTI! 📢 A101 11 OCAK aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa sunuldu? TV, Cep Telefonu, Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Blender Set...
SATIŞA ÇIKTI! 📢 A101 11 OCAK aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa sunuldu? TV, Cep Telefonu, Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Blender Set... A101 11 Ocak Aldın Aldın kataloğu yayımlandı. Bu Perşembe A101 mağazalarında satışa sunulacak ürünler arasında yine oldukça fazla ürün seçeneği yer alıyor. Satışa sunulacak ürünleden bazıları şu şekilde; Arzum Blender Set, Ayak Masaj Aleti, Baskül, TV, Cep Telefonu Taç Bella Döküm Tencere ve Tava çeşitleri satışta olacak. İşte A101 11 Ocak indirimli ürünler kataloğu...
11.01.2024 Bilgi Rehberi
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler Her çift evlenmeden önce çeyiz hazırlığında bulunur. Hayatlarını birlikte idame ettirecek çiftlerin evinde bulunması gereken eşyalardır. Çeyiz listesindeki eşyalar erkek veya kadınlar için eski dönemlerde her ne ayrı olsa da günümüzde gelin ve damat tarafından ortak olarak alınır. Her evde bulunması gereken bu listede salondan mutfağa, banyodan yatak odasına kadar pek çok eşya bulunmaktadır. Pek çok çiftin evlenmeden önce almaya çalıştığı bu eşya listesi oldukça kabarık olduğundan dolayı eksik kalanlar da olabiliyor. 2024 detaylı mutfak, banyo, salon erkek ve kız eksiksiz çeyiz listesi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Yaşam
RAFLARDA SATIŞA ÇIKTI! 🛒 BİM 29 Aralık Cuma aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Cep Telefonu, Yüzey Temizleyici, TV, Air Fryer...
RAFLARDA SATIŞA ÇIKTI! 🛒 BİM 29 Aralık Cuma aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Cep Telefonu, Yüzey Temizleyici, TV, Air Fryer... BİM mağazalarında bu Cuma satışa çıkacak ürünler listesi belli oldu. LG, TCL, Dijitsu marka Televizyon, Kumtel Air Fryer, Toz Torbasız Süpürge, Buharlı Ütü, Casper Cep Telefonu, Oto Cam Suyu, Paşabahçe Cam Ürünler, Tava, Fırın Tepsisi, Wok Tava gibi birçok ürün mağazalarda Cuma günü satışta olacak. İşte 29 Aralık Cuma yeni BİM aktüel kataloğu...
29.12.2023 Bilgi Rehberi
Çelik tencereyi yapışmaz tencereye çeviren tüyo! Sadece iki malzeme yeterli
Çelik tencereyi yapışmaz tencereye çeviren tüyo! Sadece iki malzeme yeterli Çelik tencereler dayanıklı oldukları kadar yemek pişirirken de bir o kadar sağlıklı aslında. Ancak pilav, balık, et ve tavuk gibi yemekler çelik tencereye yapıştığı için yapışmaz tavalar daha çok tercih ediliyor. Ancak evinizde çelik tencereyi yapışmaz tencereye çevirebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte detaylar…
27.12.2023 Püf Noktası
RAFLARDA SATIŞA ÇIKTI! BİM 26-29 ARALIK aktüel katalog ürünleri! 🛒 BİM'de bu hafta hangi ürünler mağazalarda satışa çıktı? Fırın Tepsisi, Tava...
RAFLARDA SATIŞA ÇIKTI! BİM 26-29 ARALIK aktüel katalog ürünleri! 🛒 BİM'de bu hafta hangi ürünler mağazalarda satışa çıktı? Fırın Tepsisi, Tava... BİM mağazalarında her hafta Salı ve Cuma günleri için yayımlanan aktüel katalog ürünleri ev hanımları başta olmak üzere her kesim tarafından yakından takip ediliyor. Önümüzdeki hafta BİM mağazalarında satışa çıkacak ürünler arasında LG 55 İnç 4K Smart TV 20.499 TL, Dijitsu 58 İnç UHD Smart Led TV 10.999 TL, Kumtel 5.5 L Yağsız Air Fryer 1.599 TL, Fakir Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Atria 2.499 TL, Kablosuz Yüzey Temizleyici Mop Paspas 1.399 TL'ye satışta olacak.
26.12.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Tava ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.