Tavas

Tavas

Son dakika Tavas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tavas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tavas haber sayfamızda...

Tavas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 598 tavas haberi bulunmuştur.
Kanala düşen 2 çocuk babasından kahreden haber
Kanala düşen 2 çocuk babasından kahreden haber Denizli’de dengesini kaybederek kanala düşen 2 çocuk babası İsmail Kıras, 1 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını klaybetti.
17.03.2024 Gündem
Eyüpspor'dan Bandırma'da tarihi geri dönüş!
Eyüpspor'dan Bandırma'da tarihi geri dönüş! Trendyol 1. Lig 27. hafta maçında Eyüpspor, 10 kişi kaldığı maçta Bandırmaspor'u 3-2 yenmeyi başardı.
16.03.2024 1.Lig
TMB’de başkanlığı yeniden Erdal Eren üstlendi
TMB’de başkanlığı yeniden Erdal Eren üstlendi Türkiye Müteahhitler Birliği, 34’üncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Yapılan yönetim kurulu seçimlerinin ardından Türkiye Müteahhitler Birliği’nde başkanlık görevini M. Erdal Eren yeniden üstlendi.
28.01.2024 Ekonomi
22 yaşındaki Ayşegül hayatını kaybetmişti! Sürücünün ifadesi ortaya çıktı
22 yaşındaki Ayşegül hayatını kaybetmişti! Sürücünün ifadesi ortaya çıktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı kazada hafif ticari aracın sürücüsü çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. Sürücünün savunması ortaya çıktı.
20.01.2024 Gündem
Ayşegül Baloğlu’nun hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Ayşegül Baloğlu’nun hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde 22 yaşındaki Ayşegül Baloğlu’nun hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
20.01.2024 Haberler
Ayşegül'ün öldüğü kaza güvenlik kamerasında
Ayşegül'ün öldüğü kaza güvenlik kamerasında Muğla'nın Bodrum ilçesinde, alkollü sürücünün çarptığı motosikletteki Ayşegül Baloğlu'nun (22) yaşamını yitirdiği, Cüneyt Y.'nin (26) yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
20.01.2024 Gündem
İki gencin hayalleri yarım kaldı! Yürek yakan detay ortaya çıktı
İki gencin hayalleri yarım kaldı! Yürek yakan detay ortaya çıktı Denizli'de geçtiğimiz günlerde meydana gelen trajik bir kaza sonucu yaşamlarını yitiren iki genç, aynı gün gerçekleşen cenaze töreniyle toprağa verildi. Hayatları yarım kalan iki genç, günler öncesinde iş yeri açma planları ve evlilik hayallerini kurdukları öğrenildi.
31.12.2023 Gündem
Alkollü araç kullandı motosikleti görmediğini söyledi! 2 genç toprağa verildi
Alkollü araç kullandı motosikleti görmediğini söyledi! 2 genç toprağa verildi Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, cipin motosiklete çarptığı kazada yaşamını yitiren Busenur Bostancı (18) ile Fethi Berk (23), toprağa verildi. 1.18 promil alkollü olduğu belirlenen cip sürücüsü Hüseyin Gündem ise tutuklandı.
30.12.2023 Gündem
‘Terör saldırıları bizi durduramayacak’
‘Terör saldırıları bizi durduramayacak’ Terör saldırılarının Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü asla durduramayacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “12 evladımız şehit oldu. Ama bakın 36 saatte 54 terörist yok edildi. Çünkü bizim şehitlerimizin asla kanları yerde kalmayacak” dedi.
28.12.2023 Gündem
Kahramanlara gözyaşıyla veda
Kahramanlara gözyaşıyla veda Irakın kuzeyinde süren Pençe-Kilit Harekâtı’nda şehit düşen 6 asker dün memleketlerinde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Afyonkarahisar, Denizli, Gümüşhane, Malatya, Sinop ve Tokat’taki törenlerde ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganı atıldı.
27.12.2023 Gündem
Şehit asker, baba ocağından gözyaşlarıyla uğurlandı
Şehit asker, baba ocağından gözyaşlarıyla uğurlandı Irak’ın kuzeyinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan için baba ocağı Tavas ilçesine bağlı Yorga Mahallesi'nde düzenlenen törende duygusal anlar yaşandı. Şehit eşinin "Seni çok seviyorum. Sana kurban olayım" feryatları yürekleri dağladı.
26.12.2023 Haberler
Şehitlerimiz için hesap sorma vakti
Şehitlerimiz için hesap sorma vakti Türk Silahlı Kuvvetleri, hain saldırılarda şehit düşen askerlerimiz için Irak ve Suriye’de düzenlediği hava ve kara operasyonunda 56 teröristi etkisiz hale getirdi. Terör hedefleri bombalanarak dümdüz edildi.
26.12.2023 Gündem
Bakan Güler Hakkari'de! Operasyonlara ilişkin talimatlar verdi
Bakan Güler Hakkari'de! Operasyonlara ilişkin talimatlar verdi Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve kuvvet komutanları ile birlikte Hakkari'ye gitti. Güler, Pençe-Kilit Operasyon bölgesindeki son durumla ilgili bilgi aldı ve operasyona ilişkin talimatlar verdi.
25.12.2023 Haberler
Bakan Güler Hakkari'de! Operasyonlara ilişkin talimatlar verdi
Bakan Güler Hakkari'de! Operasyonlara ilişkin talimatlar verdi Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve kuvvet komutanları ile birlikte Hakkari'ye gitti. Güler, Pençe-Kilit Operasyon bölgesindeki son durumla ilgili bilgi aldı ve operasyona ilişkin talimatlar verdi.
25.12.2023 Gündem
6 kahraman 6 acı hikaye... 'Şehit olursam bunu paylaşın'
6 kahraman 6 acı hikaye... 'Şehit olursam bunu paylaşın' Irak'ın kuzeyinde teröristlerin düzenlediği saldırı ve sonrasında yaşanan çatışmada 6 kahraman Mehmetçik şehit oldu. Şehitlerimizin kimlikleri belli olurken hikayeleri de ortaya çıktı.
23.12.2023 Gündem
Şehit Mehmet Serinkan'ın ailesine şehadet haberi verildi
Şehit Mehmet Serinkan'ın ailesine şehadet haberi verildi Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan’ın (32) acı haberi Denizli'de yaşayan ailesine ulaştı. Şehit Serinkan’ın ağabeyi Hüseyin Serinkan’ın da (35) 2016 yılında Suriye’de gazi olduğu öğrenildi.
23.12.2023 Gündem
Terör saldırısında şehit olan 6 askerin kimliği belli oldu
Terör saldırısında şehit olan 6 askerin kimliği belli oldu Irak'ın kuzeyinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 6 askerin kimliği belli oldu.
23.12.2023 Gündem
Kuzey Irak'ta 6 askerimiz şehit! Türkiyenin ağladığı kahramanların kimlikleri belli oldu
Kuzey Irak'ta 6 askerimiz şehit! Türkiyenin ağladığı kahramanların kimlikleri belli oldu Türkiye’nin kalbine şehit ateşi düştü. Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit Harekat bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensupları ile çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı şehit olan 6 askerin kimliğini açıkladı.
23.12.2023 Gündem
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER RASATHANESİ/AFAD: 25 Kasım 2023 Az önce deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER RASATHANESİ/AFAD: 25 Kasım 2023 Az önce deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Son dakika depremler. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye'de meydana gelen son depremleri listeliyor. Dün akşam Malatya'da peş peşe meydana gelen depremler çevre illerde de hissedildi. Peki, bugün deprem oldu mu? İşte Kandilli Rasathanesi son depremler listesi.
25.11.2023 Bilgi Rehberi
Yılın Büyükşehir Başkanı Zolan
Yılın Büyükşehir Başkanı Zolan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yılın Başarı Hikayeleri temasıyla düzenlenen 12. Uluslararası Buhara Medya Ödül Töreni’nde “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.
14.10.2023 Ege
Korkunç kaza! Otomobil, elektrikli bisiklete çarptı: 3 ölü
Korkunç kaza! Otomobil, elektrikli bisiklete çarptı: 3 ölü Denizli'de feci bir kaza meydana geldi. Tavas'da elektrikli bisiklete çarpan otomobilin yol kenarındaki mezarlığa yuvarlanması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.
18.09.2023 Gündem
Biçerdövere kapılan çiftçi feci şekilde can verdi! Son anları ortaya çıktı
Biçerdövere kapılan çiftçi feci şekilde can verdi! Son anları ortaya çıktı Denizli’nin Tavas ilçesinde bulunan ayçiçeği hasadını kendi biçerdöveri ile yaptığı esnada iki ayağını helezona kaptıran operatör, ampute olarak kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Kazadan dakikalar öncesinde hasat yaptığı paylaşım ise yürekleri parçaladı.
15.09.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Tavas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.