Tazyikli Su

Tazyikli Su

Son dakika tazyikli su haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tazyikli su gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tazyikli su haber sayfamızda...

Tazyikli Su

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.300 tazyikli su haberi bulunmuştur.
Ana isale hattı patladı, tazyikli su metrelerce böyle yükseldi
Ana isale hattı patladı, tazyikli su metrelerce böyle yükseldi Muğla'nın Bodrum ilçesinde ana isale hattı patladı, tonlarca su karayoluna aktı.
7.04.2024 Haberler
Araba temizlerken bu hataya düşmeyin! Aracın değerini düşürüyor
Araba temizlerken bu hataya düşmeyin! Aracın değerini düşürüyor Ev temizliği kadar araç temizliği de önemli. Düzenli olarak araba temizliği yapanlardansanız bazı noktalara dikkat etmeniz gerekir. Özellikle bazı hatalar var ki aracın değerini düşürüyor.
4.04.2024 Püf Noktası
Trabzon'da göçük! Toprak altında kalan 3 işçi öldü
Trabzon'da göçük! Toprak altında kalan 3 işçi öldü İçme suyu alt yapı çalışması sırasında meydana gelen göçükte 3 işçi toprak altında kaldı.
27.03.2024 Gündem
Belçika'da PKK provokasyonuna Türk vatandaşlarından sert tepki! Yaralılar var
Belçika'da PKK provokasyonuna Türk vatandaşlarından sert tepki! Yaralılar var Belçika’nın Hasselt kentine bağlı Heusden-Zolder ve Houthalen-Helchteren ilçelerinde Türk ve PKK destekçileri arasında olaylar çıktı. Kısa sürede büyüyen gerilime polis müdahale etti.
25.03.2024 Dünya
Belçika'da PKK provokasyonuna Türk vatandaşlarından sert tepki! Yaralılar var
Belçika'da PKK provokasyonuna Türk vatandaşlarından sert tepki! Yaralılar var Belçika’nın Hasselt kentine bağlı Heusden-Zolder ve Houthalen-Helchteren ilçelerinde Türk ve PKK destekçileri arasında olaylar çıktı. Kısa sürede büyüyen gerilime polis müdahale etti.
25.03.2024 Haberler
DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan Batman'da konuştu! "Barış ve çözüm deklarasyonunun arkasındayız"
DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan Batman'da konuştu! "Barış ve çözüm deklarasyonunun arkasındayız" DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Batman'da nevruz programına katıldı. Bakırhan "2013 yılındaki barış ve çözüm deklarasyonunun arkasındayız" dedi.
19.03.2024 Gündem
Ateşkese bu kez Katar umut oldu
Ateşkese bu kez Katar umut oldu İsrail’in saldırıları sürerken, yeni bir ateşkes ve Hamas’ın elindeki rehinelerin bırakılması konusunda Katar’da bir girişim başlatıldı. İlk izlenimlerin “olumlu” olduğu belirtiliyor.
26.02.2024 Dünya
İsrail'de halk ayaklandı! Netanyahu karşıtı protesto
İsrail'de halk ayaklandı! Netanyahu karşıtı protesto İsrail’in başkenti Tel Aviv’de binlerce kişi hükümeti protesto etmek için sokaklara akın etti. Söz konusu protestolarda 21 kişi gözaltına alındı.
25.02.2024 Dünya
Batman'da çıkan olaylar sonrası 18 kişiye 1 yıl men cezası!
Batman'da çıkan olaylar sonrası 18 kişiye 1 yıl men cezası! Batman Petrolspor ile Elazığspor maçı ve sonrasında yaşanan olaylara karıştıkları tespit edilen 18 kişiye 1 yıl süreyle seyirden men cezası verildiği açıklandı.
23.02.2024 3.Lig
Bina yıkımı esnasında facianın eşiğinden dönüldü
Bina yıkımı esnasında facianın eşiğinden dönüldü Bolu Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından acil yıkım kararı alınan 3 katlı binanın yıkım çalışmalarında facianın eşiğinden dönüldü. Yoldan geçen bir araç, molozların altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar kameraya yansıdı.
30.12.2023 Haberler
Şanlıurfa'da gerginlik! Çok sayıda gözaltı
Şanlıurfa'da gerginlik! Çok sayıda gözaltı Şanlıurfa'da, tekstil firması önünde 17 gündür eylem yapan işçilerle jandarma arasında çıkan gerginlikte çok sayıda kişi gözaltına alındı.
13.12.2023 Gündem
Yer: Trabzon! Yollar dakikalar içinde göle döndü, iş yerlerini su bastı
Yer: Trabzon! Yollar dakikalar içinde göle döndü, iş yerlerini su bastı Trabzon’da içme suyu isale hattında boru patladı; yollar göle döndü, bazı iş yerlerini su bastı.
12.12.2023 Gündem
Trabzon’da su borusu patladı; Yollar göle döndü, iş yerlerini su bastı
Trabzon’da su borusu patladı; Yollar göle döndü, iş yerlerini su bastı Trabzon'da içme suyu isale hattında boru patladı; yollar göle döndü, bazı iş yerlerini su bastı. Su akışını kesen ekipler, bölgede onarım çalışması başlattı.
12.12.2023 Haberler
Güney Çin Denizi’nde gerginlik tırmandı
Güney Çin Denizi’nde gerginlik tırmandı Filipinler ve Çin arasında Güney Çin Denizi’nde bir süredir yaşanan gerginlik hafta sonu doruk noktasına ulaştı.
12.12.2023 Dünya
Ege Denizi'nde sıcak anlar! Yunan askerleri Türklere demir çubukla saldırdı
Ege Denizi'nde sıcak anlar! Yunan askerleri Türklere demir çubukla saldırdı 2 Türk balıkçı teknesi, Yunan Sahil Güvenlik ekibinin demir çubuklu tacizine maruz kaldı. Kuşadası açıklarında yaşanan sıcak anlarda Yunan botu Türk karasularına da girdi. Bu esnada Türk Sahil Güvenlik ekipleri Yunan botunu bölgeden çıkardı.
30.10.2023 Haberler
Ege Denizi'nde sıcak anlar! Yunan askerleri Türk balıkçılara demir çubukla saldırdı
Ege Denizi'nde sıcak anlar! Yunan askerleri Türk balıkçılara demir çubukla saldırdı 2 Türk balıkçı teknesi, Yunan Sahil Güvenlik ekibinin demir çubuklu tacizine maruz kaldı. Kuşadası açıklarında yaşanan sıcak anlarda Yunan botu Türk karasularına da girdi. Bu esnada Türk Sahil Güvenlik ekipleri Yunan botunu bölgeden çıkardı.
30.10.2023 Gündem
İşgal altında üçüncü cuma! İsrail polisi gaz bombaları ile Filistinlilere müdahale ediyor
İşgal altında üçüncü cuma! İsrail polisi gaz bombaları ile Filistinlilere müdahale ediyor İsrail polisinin, işgal altındaki Mescid-i Aksa'ya yönelik kısıtlamaları devam ediyor. Zulmün gölgesindeki 3. cuma namazı öncesi de İsrail polisi, Filistinlilere gaz bombaları ile müdahalede bulundu. CNN Türk muhabir Enver Kaptanoğlu, kameran Emir Ünlü canlı yayında yaşanan arbedeyi anlattı.
27.10.2023 Gündem
Hollanda karıştı! Lahey'e doğru yürüdüler: Polisten müdahale
Hollanda karıştı! Lahey'e doğru yürüdüler: Polisten müdahale Hollanda’da iklim aktivistleri hükümetin petrol politikalarını eleştirmek üzere sokağa döküldü.
9.09.2023 Dünya
Kulak kiriyle ilgili doğru bilinen yanlışları açıkladı! 'Kendiniz çözmeye çalışmayın!'
Kulak kiriyle ilgili doğru bilinen yanlışları açıkladı! 'Kendiniz çözmeye çalışmayın!' Kulak Burun Boğaz Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Ömer Faik Sağun, kulak kiri temizliği hakkında yapılan yanlışlar hakkında önemli bilgiler verdi. Sağun, kulakların yıkanmasının doğru olmadığını ve ciddi sorunlara yol açabildiğini dile getirdi.
31.08.2023 Genel Sağlık
Filipinler ve Çin arasında gerilim: Tazyikli su attılar
Filipinler ve Çin arasında gerilim: Tazyikli su attılar Filipinler, tartışmalı Güney Çin Denizi’nde gemilerine tazyikli su atan Çin ile ilgili kınama açıklamasında bulundu.
6.08.2023 Dünya
İsrail’de sokaklar barut fıçısı! Orduyu şoke eden boykot kararı
İsrail’de sokaklar barut fıçısı! Orduyu şoke eden boykot kararı İsrail parlamentosunun, tartışmalı yargı reformu kapsamında Yüksek Mahkeme’nin yetkilerini sınırlandıran yasa tasarısını kabul etmesinin ardından ülkede sokaklar karıştı.
26.07.2023 Dünya
İsrail'de yargı düzenlemesi! Protestolar sürüyor, sendikalar genel grevde
İsrail'de yargı düzenlemesi! Protestolar sürüyor, sendikalar genel grevde Milletvekillerinin yargı sisteminde yapılması planlanan ve bir süredir tartışılan düzenlemeleri onaylamasının ardından, dün gece İsrail polisi ile protestocular arasında yeniden çatışmalar yaşandı.
25.07.2023 Dünya
İsrail'de yargı reformu protestosu! Vekiller bugün oy kullanıyor
İsrail'de yargı reformu protestosu! Vekiller bugün oy kullanıyor İsrail'de milletvekilleri bugün yargı sisteminde yapılması planlanan ve bir süredir tartışılan düzenlemeleri oylayacak. Düzenlemelere karşı günlerdir süren protestolar devam ediyor.
24.07.2023 Haberler
İsrail'de tartışmalı yargı reformuna onay çıktı
İsrail'de tartışmalı yargı reformuna onay çıktı İsrail'de milletvekilleri bugün yargı sisteminde yapılması planlanan ve bir süredir tartışılan düzenlemeleri oylayacak. Düzenlemelere karşı günlerdir süren protestolar devam ediyor.
24.07.2023 Dünya
İsveç'in Bağdat Büyükelçiliği ateşe verildi
İsveç'in Bağdat Büyükelçiliği ateşe verildi Irak'ın başkenti Bağdat'ta toplanan yüzlerce gösterici, bugün İsveç'te planlanan Kur'an'ı Kerim yakma provokasyonu nedeniyle İsveç Büyükelçiliği'ni yaktı. Elçilik çalışanlarının güvende olduğu açıklandı.
20.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tazyikli Su ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.