Tck

Tck

Son dakika TCK haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TCK gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TCK haber sayfamızda...

Tck

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.132 tck haberi bulunmuştur.
Zimmetine para geçirdiği iddia edilen katibin davasında karar
Zimmetine para geçirdiği iddia edilen katibin davasında karar Kayseri Adliyesi'nde bir mahkeme kalemine verilen yaklaşık 1 milyon TL teminat ödemelerini zimmetine geçirdiği iddiasıyla tutuklanan zabıt katibi Alpaslan Teke (36) hakkında 'zimmet' suçundan hazırlanan iddianame, ağır ceza mahkemesine sunuldu.
17.04.2024 Gündem
Galeria Sitesi'ne ilişkin davada gerekçeli karar açıklandı
Galeria Sitesi'ne ilişkin davada gerekçeli karar açıklandı Diyarbakır’da yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria Sitesi'ne ilişkin davada yargılanan gerekçeli karar hazırlandı.
17.04.2024 Gündem
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu Fatih’te aralarında boşanma davası bulunan Emine Cin'i sokakta yürürken durdurup tartışma sonrasında 5 kez kurşunlayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Levent Cin hakkında savcı mütalaasını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı Muğla’da, İnci Sandık (36) ile oğlu Sezai Talha'nın hastanede tedavi gördüğü, emzirdiği 6 aylık bebeği Uraz ile kızı Karya'nın (6) yaşamlarını yitirdiği ilaçlama olayının tutuklu sanığı Halil Kahraman'ın (44), cezası belli oldu.
11.04.2024 Gündem
Doktoru vuran sanık MİT mensubu olduğunu beyan eden mesaj atmış
Doktoru vuran sanık MİT mensubu olduğunu beyan eden mesaj atmış İntörn Doktor Nida Nur Nergiz'i pompalı tüfekle 6 el ateş ederek bir bacağının ampute olmasına neden olan eski erkek arkadaşı sanık Ersin Karakuş'un yargılanmasına devam edildi.
2.04.2024 Gündem
Fatih'te çarşaflı kadını darbetmişti! Tutuklanarak cezaevine gönderildi
Fatih'te çarşaflı kadını darbetmişti! Tutuklanarak cezaevine gönderildi Sosyal medyada da gündem olan Fatih'teki olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çarşaflı kadını darbeden şüpheli tutuklandı.
27.03.2024 Gündem
Emekli polis memurunu öldürdü, 2 kişiyi yaraladı! 'Hatırnaz' katilin cezası belli oldu
Emekli polis memurunu öldürdü, 2 kişiyi yaraladı! 'Hatırnaz' katilin cezası belli oldu Bursa’da ‘Hatırını kıramadım’ dediği arkadaşı Ayhan Aydın'ın (29) sevgilisi G.K.'ye (29) şiddet uyguladığı öne sürülen eski eşi Bülent K.'nin gece kulübüne ateş açıp, burada görevli emekli polis memuru Murat Kayalı’yı (51) öldürerek 2 kişiyi de yaralayan Şükrü Karakaya (24), hakkında karar çıktı.
22.03.2024 Gündem
Merkez Bankası ve SPK’dan suç duyurusu
Merkez Bankası ve SPK’dan suç duyurusu Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na bağlı Dezenformasyonla Mücedele Merkezi (DMM), bazı haberlere konu olan “doların 40 lira olacağı” iddiasını yalanladı.
18.03.2024 Ekonomi
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden "Dolar 15 gün sonra 40 lira olacak" iddialarına yalanlama
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden "Dolar 15 gün sonra 40 lira olacak" iddialarına yalanlama İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), sosyal medyada 'Merkez Bankası'nın raporu sızdı, dolar 15 gün sonra 40 TL olacak' iddialarını yalanladı.
17.03.2024 Ekonomi
Uraz bebek ve ablası Karya’nın ölümünde ilaçlama şirketi sahibine indirimli hapis!
Uraz bebek ve ablası Karya’nın ölümünde ilaçlama şirketi sahibine indirimli hapis! İnci Sandık ile oğlu Sezai Talha'nın hastanede tedavi gördüğü, emzirdiği 6 aylık bebeği Uraz ile kızı Karya'nın yaşamını yitirdiği ilaçlama olayının tutuklu sanığı Halil Kahraman'a, iyi hal indirimiyle 7 yıl 9 ay 10 gün hapis cezası verildi.
15.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tck ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.