Tdv

Tdv

Son dakika TDV haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TDV gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TDV haber sayfamızda...

Tdv

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 168 tdv haberi bulunmuştur.
Baykar'dan Gazze'ye 286 milyon liralık insani yardım
Baykar'dan Gazze'ye 286 milyon liralık insani yardım Baykar’ın, Gazze'ye yönelik gerçekleştirmeyi duyurduğu 286 milyon liralık insani yardım AFAD ve Türkiye Diyanet Vakfı’na nakdi bağış olarak teslim edildi. Yapılan bağışla birlikte Filistinli mazlumlara gönderilmesi hedeflenen yardım paketinde; gıda, ilaç ve tıbbi destek ekipmanlarını kapsayan insani yardım malzemeleri yer alacak.
15.11.2023 Ekonomi
Ali Erbaş: Ahlaklı gençlerden mahrum kalan toplumlar umudunu yitirirler
Ali Erbaş: Ahlaklı gençlerden mahrum kalan toplumlar umudunu yitirirler Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Bizim geleceğe yönelik yatırımımız ülkemizde gençlerimizin birer ahlak timsali olarak yetişmesi ve istikbalimizi ahlaklı gençlere emanet etmemizdir. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak en büyük amacımız budur.” dedi.
16.07.2023 Gündem
Yesrib'den Medine'ye pazar
Yesrib'den Medine'ye pazar Medine pazarı, bir model olarak, çağlar boyu sürecek İslam iktisadının temel alındığı bir laboratuvar görevi yapmış ve günümüze de rekabet hukuku açısından önemli veriler sağlamıştır.
12.07.2023 Milliyet Rekabet
Erbaş: Vekaletle 550 bin hisse kurban kesmeyi hedefliyoruz
Erbaş: Vekaletle 550 bin hisse kurban kesmeyi hedefliyoruz Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Vekaletle kurban organizasyonu kapsamında bu sene yurt içinde 100 bin hisse, yurt dışında da 50'ye yakın ülkede 249 bölgede 450 bin hisse olmak üzere toplam 550 bin hisse kurban kesmeyi hedefliyoruz" dedi.
9.06.2023 Haberler
Erbaş: Vekaletle 550 bin hisse kurban kesmeyi hedefliyoruz
Erbaş: Vekaletle 550 bin hisse kurban kesmeyi hedefliyoruz Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Vekaletle kurban organizasyonu kapsamında bu sene yurt içinde 100 bin hisse, yurt dışında da 50'ye yakın ülkede 249 bölgede 450 bin hisse olmak üzere toplam 550 bin hisse kurban kesmeyi hedefliyoruz" dedi.
9.06.2023 Gündem
'Vekaletle kurbanda, yurt içinin daha çok tercih edileceğini düşünüyorum'
'Vekaletle kurbanda, yurt içinin daha çok tercih edileceğini düşünüyorum' Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, vekaletle kurban bağışında bu yıl deprem bölgesine öncelik verileceğini belirterek, "Bu bağlamda kadirşinas milletimizin de vekaletle kurban konusunda yurt içi seçeneğini daha çok tercih edeceğini düşünüyorum ve arzu ediyorum" dedi.
6.06.2023 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Başkalarına anlatıp da seyreden konumda değiliz
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Başkalarına anlatıp da seyreden konumda değiliz Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 50 bine yakın Diyanet personelinin deprem bölgesinde çalıştığını belirterek, "Kürsülerden, hutbelerden başkalarına anlatıp da seyreden konumda değiliz" dedi.
28.03.2023 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kahramanmaraş’ta
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kahramanmaraş’ta Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Anadolu’nun çeşitli yerlerinden hem sıcak yemek ikramı hem kıyafet noktasında şu ana kadar bin 300 tır kadar yardımı deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalıştık” dedi.
25.02.2023 Gündem
Depremde can kaybı yükseliyor
Depremde can kaybı yükseliyor AFAD, Kahramanmaraş merkezli iki depremde yaşamını yitirenlerin sayısının 41 bin 20’ye yükseldiğini açıkladı. 11 ilde yıkıma neden olan depremlerin ardından bölgede 6 bin 212 artçı meydana geldi.
20.02.2023 Gündem
AFAD son durumu açıkladı! Depremde can kaybı: 41 bin 20
AFAD son durumu açıkladı! Depremde can kaybı: 41 bin 20 Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş merkezli depremlerde 41 bin 20 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı.
20.02.2023 Gündem
Depremde can kaybı 38 bin 44
Depremde can kaybı 38 bin 44 AFAD, tüm Türkiye’yi sarsan deprem felaketinde can kaybının 38 bin 44’e yükseldiğini açıkladı. Kahramanmaraş merkezli iki yıkıcı depremin ardından bölgede 4 bin 734 artçı meydana geldiği belirtildi.
17.02.2023 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, TDV Azerbaycan Bakü Türk Lisesi'ni ziyaret etti
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, TDV Azerbaycan Bakü Türk Lisesi'ni ziyaret etti Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Azerbaycan ziyareti kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı Azerbaycan Bakü Türk Lisesi’nde öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.
21.10.2022 Gündem
‘Bu tür toplantılara katılmak zorundalar’
‘Bu tür toplantılara katılmak zorundalar’ Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç da TDV’nın etkinliğinde bir konuşma yaptı.
17.06.2022 Siyaset
Vekalet yoluyla kurban kesim bedeli belli oldu
Vekalet yoluyla kurban kesim bedeli belli oldu Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2022 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedellerinin ne olacağını, “Yurt içinde kestirmek isteyenler için 2 bin 250 lira, yurt dışında kestirmek isteyenler içi ise bin 800 lira olarak belirledik” sözleriyle açıkladı.
1.06.2022 Haberler
Ali Erbaş Üsküdar'da '8'inci Gençlik Fuarı'nın açılışını yaptı
Ali Erbaş Üsküdar'da '8'inci Gençlik Fuarı'nın açılışını yaptı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (TDV KAGEM)'in düzenlediği, 'Denge ve Âlem' temalı 8. Gençlik Fuarı'nın açılışını yaptı. Erbaş, "Dengemizin bozulmaması için, alemdeki dengenin insanlığa da yansıması için kitap, kalem, okumak, okutmak, öğrenmek, öğretmek, araştırmak bizim hedefimizdir" dedi.
13.05.2022 Gündem
Ali Erbaş: 2022 yılı haccına 37 bin 770 kardeşimiz gidecek
Ali Erbaş: 2022 yılı haccına 37 bin 770 kardeşimiz gidecek  Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2022 yılı hac kontenjanının 37 bin 770 olduğunu açıkladı.
18.04.2022 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı: '70 bin camimizde kitaplığımız, kütüphanemiz var'
Diyanet İşleri Başkanı: '70 bin camimizde kitaplığımız, kütüphanemiz var' Kütüphaneler Haftası münasebetiyle Ankara’da düzenlenen Yazma Eser Restorasyon Sergisi'nin açılışında konuşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “70 bin camimizde kitaplığımız, kütüphanemiz var” dedi.
29.03.2022 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Teravih namazı camilerimizde cemaatle kılınacaktır
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Teravih namazı camilerimizde cemaatle kılınacaktır Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Ramazan ayı boyunca irşat faaliyetlerimizi büyük oranda yüz yüze gerçekleştireceğiz. Beş vakit namazda olduğu gibi teravih namazı da camilerimizde cemaatle kılınacaktır" şeklinde açıklama yaptı.
29.03.2022 Gündem
‘Diyarbakır Anneleri’nin haykırışı teröre en ağır darbe’
‘Diyarbakır Anneleri’nin haykırışı teröre en ağır darbe’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Diyarbakır Anneleri" eleştirisinde bulunarak "Diyarbakır'a gidip de ittifak ortaklarından ürktükleri için anaların kapısını çalmaktan korkan, acılarını paylaşmaktan çekinen hatta bu cesur anneleri tehdit eden siyasetçi müsveddelerini gördük" dedi.
16.03.2022 Siyaset
Erbaş, Türkiye'nin en büyük 'Kitap Kahve' işletmesini açtı
Erbaş, Türkiye'nin en büyük 'Kitap Kahve' işletmesini açtı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Afyonkarahisar'da Türkiye Diyanet Vakfı'na (TDV) ait Türkiye'nin en büyük 'Kitap Kahve' işletmesini açtı.
11.03.2022 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Her türlü zulmün ve haksızlığın karşısındayız
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Her türlü zulmün ve haksızlığın karşısındayız Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Ukrayna'da çocukların, sivillerin korku ve endişeyle karşı karşıya kaldığı durum yaşanıyor. Bizler kim tarafından yapılırsa yapılsın ve kime karşı işlenirse işlensin her türlü zulmün ve haksızlığın karşısındayız" dedi.
1.03.2022 Gündem
TDV'de yeniden yapılanma
TDV'de yeniden yapılanma ANAP iktidarları döneminde etkin sivil toplum yapılanmalarından biri olan Türk Demokrasi Vakfı (TDV), siyaset ve akademi dünyasından yeni isimlerin katılımlarıyla yeniden faaliyete geçiyor.
9.02.2022 Siyaset
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Malezya Dışişleri Bakanı Abdullah ile görüştü
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Malezya Dışişleri Bakanı Abdullah ile görüştü Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Malezya Dışişleri Bakanı Seyfeddin Abdullah'ı kabul etti. Ziyarette, Türkiye Diyanet Vakfı(TDV) ve Malezya İslam Teşekkülü Danışma Kurulu(MAPIM) arasında 'İnsani Yardım ve Yardım Projeleri' Protokolü imzalandı.
21.12.2021 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş fotoğraf sergisi açtı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş fotoğraf sergisi açtı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın, Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) fotoğrafçılık atölyesi tarafından hazırlanan, Ankara'nın doğal güzellikleri ile tarihi yapılarının fotoğraflarının yer aldığı "Bir Başka Ankara" adlı fotoğraf sergisini açtı.
4.10.2021 Gündem
Emine Erdoğan, devlet korumasındaki çocukların hazırladığı tiyatro gösterisini izledi
Emine Erdoğan, devlet korumasındaki çocukların hazırladığı tiyatro gösterisini izledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) "Hayata Köprü Sanat Projesi"nin pilot olarak uygulandığı Zeytinburnu Çocuk Evleri Sitesi'nde tiyatro eğitimi alan devlet korumasındaki çocuklar ve gençlerin hazırladığı "Buğday Tanesi" isimli tiyatro gösterisini izledi.
10.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tdv ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.