Yaralı bulunan koruma altındaki oklu kirpi tedaviye alındı
Yaralı bulunan koruma altındaki oklu kirpi tedaviye alındı Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi kırsalında yaralı bulunan nesli tükenme tehlikesi altındaki oklu kirpi, tedaviye alındı.
7.02.2021 Haberler
Saçmayla yaralanan sincap tedaviye alındı
Saçmayla yaralanan sincap tedaviye alındı Muğla'nın Menteşe ilçesinde isabet eden saçma nedeniyle yaralanan sincap tedavi altına alındı.
7.06.2020 Haberler
Yaralı olarak bulunan Puhu kuşu tedavi altına alındı
Yaralı olarak bulunan Puhu kuşu tedavi altına alındı Tokat’ta, nadir görülen "Puhu" kuşunu yolda yaralı olarak fark eden duyarlı vatandaş, tedavi ettirmek için Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne getirdi.
7.12.2019 Haberler
Antalya'da korkunç iddia
Antalya'da korkunç iddia Antalya'da, 17 yaşındaki H.A., karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanenin tuvaletinde iddiaya göre düşük yaptı. H.A. tedaviye alınırken, bebeğin cinsiyeti ya da kaç aylık olduğu ile ilgili bilgi verilmedi. Olay, saat 16.30 sıralarında Muratpaşa ilçesindeki Atatürk Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. H.A. karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti. Acil servisten girişi yapılan H.A., bir süre sonra tuvalete gitmek istediğini söyledi. İddiaya göre, H.A. tuvalette bebeğini düşürdü. H.A.'nın çığlıklarını duyan diğer hastaların yakınları hastane görevlilerine haber verdi. Tuvaletten alınan H.A., doğumhanede tedaviye alındı.  Bebeğin cinsiyeti ve kaç aylık olduğu konusunda bilgi verilmizken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Ünlü oyuncu Ayşen Gruda tedaviye alındı
Ünlü oyuncu Ayşen Gruda tedaviye alındı Ünlü oyuncu Ayşen Gruda rahatsızlanarak, Kağıthane'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. 74 yaşındaki oyuncunun tedavisinin sürdüğü öğrenildi. (DHA)
11.09.2019 Magazin