Tek Yürek

Tek Yürek

Son dakika tek yürek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tek yürek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tek yürek haber sayfamızda...

Tek Yürek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.178 tek yürek haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Metin Şen'den Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararına sitem! 'Maça çıkmamak daha doğru'
ÖZEL | Metin Şen'den Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararına sitem! 'Maça çıkmamak daha doğru' Fenerbahçe'nin Olağanüstü Genel Kurul'u ve Süper Kupa ile ilgili kararının yankıları sürüyor. Efsane başkan Ali Şen'in oğlu Metin Şen, Skorer’den Nergis Aşkın'a özel açıklamalarda bulundu
6.04.2024 Fenerbahçe
Hatay ile kardeşlik köprüsü
Hatay ile kardeşlik köprüsü Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi’nin deprem bölgesindeki gazetecilere destek vermek amacıyla başlattığı “Yerel Basın Yaşasın” kampanyası sonucu kurulan Hatay Basın Merkezi açıldı.
23.03.2024 Ege
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı!
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rami Kütüphanesi’ndeki Türkiye Gençlik STK’ları Platformu programında gençlerin sorularını yanıtladı.
23.03.2024 Haberler
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı!
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rami Kütüphanesi’ndeki Türkiye Gençlik STK’ları Platformu programında gençlerin sorularını yanıtladı.
23.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan terörle mücadelede net mesaj! 'Bize durmak yok'
Bakan Yerlikaya'dan terörle mücadelede net mesaj! 'Bize durmak yok' İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye’nin huzuru için 600 bin mesai arkadaşıyla İçişleri Bakanlığı olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, “Ülkemizin içinde, sınırlarımızın ötesinde her yerde Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmak yok. Duramayız, inançlıyız, kararlıyız, azimliyiz” açıklamasında bulundu.
19.03.2024 Gündem
Milli Takım'ın EURO 2024'te giyeceği formalar belli oldu
Milli Takım'ın EURO 2024'te giyeceği formalar belli oldu A Milli Takımımızın EURO 2024'te giyeceği formalar ortaya çıktı. İşte detaylar...
18.03.2024 Milli Takım
Murat Kurum: İstanbul'un kardeşlik hukukunu yukarılara taşıyacağız
Murat Kurum: İstanbul'un kardeşlik hukukunu yukarılara taşıyacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Sayın Cumhurbaşkanı’mızın talimatlarıyla Bayrampaşa’ya yaklaşık 50 bin metrekare bir millet bahçesini kazandırdık. Bayrampaşa’da nerede bir mülkiyet problemi varsa bu problemleri giderme anlayışıyla çalıştık. Biz Bayrampaşa’nın yarınları için hep mücadele eden tarafta olacağız” dedi.
16.03.2024 Gündem
Murat Kurum Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde iftara katıldı
Murat Kurum Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde iftara katıldı AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı. Programda konuşan Kurum, “Hastanelerimizin yakınlarına hasta yakınlarının konaklayacağı 8 tane 'Hasta Yakını Konaklama Merkezleri'ni inşa edeceğiz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak tüm masraflarını biz karşılayacağız. Afet esnasında da sağlık çalışanlarımıza hizmet verecek. Hep birlikte güzel ve güçlü bir İstanbul'da yaşamak istiyoruzö dedi.
14.03.2024 Gündem
'Poyraz Karayel'in Taş Kafa'sı Cem Cücenoğlu evlendi!
'Poyraz Karayel'in Taş Kafa'sı Cem Cücenoğlu evlendi! 'Ustura Kemal', 'Poyraz Karayel', 'Her Yerde Sen' ve 'Ben Bu Cihana Sığmazam' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen, geçirdiği mide ameliyatı sonrası verdiği kilolarla dikkat çeken Cem Cücenoğlu, opera sanatçısı Asude Karayavuz ile hayatını birleştirdi.
12.03.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı verdiğimiz mücadele milli bir şahlanış
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı verdiğimiz mücadele milli bir şahlanış Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Şehit Aileleri ile İftar Programı'nda konuştu. Savunma sanayii vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yakın geçmişimizde PKK'dan FETÖ'süne kadar bütün terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadele de esasen milli bir şahlanıştı" dedi.
11.03.2024 Gündem
'İzmir'e hizmet sevdasında buluşacağız'
'İzmir'e hizmet sevdasında buluşacağız' AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yarın gerçekleştirilecek 'İzmir Mitingi'yle ilgili bilgi VERDİ.
9.03.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den Gazze çağrısı! 'Bıçak kemiğe dayandı'
MHP lideri Bahçeli'den Gazze çağrısı! 'Bıçak kemiğe dayandı' İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bahçeli yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın diyalog çabaları ve diplomatik temasları çok değerlidir. Sonuca ulaşması samimi dileğimizdir. Ancak gerekirse Türkiye her ihtimali masaya koyup restini çekmeli, bunun da siyasi eylemini planlayıp fedakarlık ve kahramanlık içinde icra etmelidir. Bıçak kemiğe dayanmıştır." dedi.
4.03.2024 Gündem
MHP'li Yalçın'dan kurultay açıklaması: Yerel seçim zaferinin habercisi olacak
MHP'li Yalçın'dan kurultay açıklaması: Yerel seçim zaferinin habercisi olacak 17 Mart pazar günü gerçekleştirilecek MHP 14'üncü Olağan Büyük Kurultay'ı öncesi MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın açıklama yaptı.
3.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçeyle sessiz kalabiliyor
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçeyle sessiz kalabiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Haberler
Emine Erdoğan: Dünya liderleri 30 bin insan katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabilir
Emine Erdoğan: Dünya liderleri 30 bin insan katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabilir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Milletimize verdiğimiz sözleri tuttuk
Murat Kurum: Milletimize verdiğimiz sözleri tuttuk AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Beşiktaş’ta bir otelde düzenlenen ‘Üreten İstanbul Büyüyen Türkiye’ programına katıldı.
1.03.2024 Haberler
Murat Kurum: Milletimize verdiğimiz sözleri tuttuk
Murat Kurum: Milletimize verdiğimiz sözleri tuttuk AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Beşiktaş’ta bir otelde düzenlenen ‘Üreten İstanbul Büyüyen Türkiye’ programına katıldı.
1.03.2024 Gündem
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar: Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar: Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile komisyon üyeleri, çeşitli ziyaretler için geldiği Kayseri'de şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldi.
25.02.2024 Gündem
Fahrudin Omerovic: Sadece bu şekilde hep beraber başarabiliriz!
Fahrudin Omerovic: Sadece bu şekilde hep beraber başarabiliriz! Süper Lig'in 27'nci haftasında Hatayspor'u 2-0 mağlup eden Konyaspor'da teknik direktör Fahrudin Omerovic konuştu.
24.02.2024 Konyaspor
"Deprem bölgesinde aktif işgücü programlarımızı çok daha avantajlı hale getirdik"
"Deprem bölgesinde aktif işgücü programlarımızı çok daha avantajlı hale getirdik" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Malatya’da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yaptığı toplantıda en büyük adımlardan biri olarak, deprem bölgesinde aktif işgücü programlarını çok daha avantajlı hale getirdiklerini söyledi.
20.02.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı!
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı! Siyah-beyazlılar başarılı geçen ara transfer döneminin ardından hedeflere kilitlendi. Bailly, Rosier ve Onana’yı gönderirken Svensson, Muçi, Al Musrati ve Worrall’ı kadrosuna katan Beşiktaş’ta birlik ve beraberlik havası güçlendi.
18.02.2024 Beşiktaş
Kurum: ‘Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek, ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak
Kurum: ‘Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek, ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul’un yeniden yükselişi için çalıştıklarını belirterek; "Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek; ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak" dedi.
17.02.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine 'vaat' eleştirisi: Milletimize söz verip o sözlerini tutmadılar
Murat Kurum'dan İBB yönetimine 'vaat' eleştirisi: Milletimize söz verip o sözlerini tutmadılar Mevcut İBB yönetiminin tek yaptıklarının laf üretmek olduğunu söyleyen Kurum, "CHP'li yönetimin yaptıklarını hepimiz görüyoruz. Tek yaptıkları laf üretmek, reklam yapmak, algı oluşturmak. Bunun dışında verdikleri vaatlerin 10'da 1'ini gerçekleştirmişler, 9 vaat yok. Milletimize söz verip o sözlerini tutmadılar." şeklinde konuştu.
16.02.2024 Gündem
Emine Erdoğan, Mısır'da Sisi'nin eşi Amer ile görüştü
Emine Erdoğan, Mısır'da Sisi'nin eşi Amer ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Mısır ziyaretinde eşlik eden eşi Emine Erdoğan Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin eşi Entissar Amer ile bir araya geldi.
15.02.2024 Gündem
‘Ayrı aday sinsi bir oyun’
‘Ayrı aday sinsi bir oyun’ MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara’da partisinin Seçmen İletişim Merkezi’nin açılış törenine katıldı.
12.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tek Yürek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.