Tekel Bayisi

Tekel Bayisi

Son dakika tekel bayisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tekel bayisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tekel bayisi haber sayfamızda...

Tekel Bayisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 86 tekel bayisi haberi bulunmuştur.
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetine ilişkin fezleke hazırlandı
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetine ilişkin fezleke hazırlandı İstanbul Esenyurt'ta temmuz ayında 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi cinayetine ilişkin soruşturma tamamlanarak fezleke hazırlandı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilen fezlekede 4 şüpheli için bir kez ağırlaştırılmış müebbet, bir kez müebbet ve 31 yıl 9 aya kadar hapis cezası talep edildi.
17.12.2023 Haberler
Tekel bayi cinayetinde 'kan parası' iddiası: Çok uçuk miktar
Tekel bayi cinayetinde 'kan parası' iddiası: Çok uçuk miktar Esenyurt'ta 28 Temmuz'da tekel bayisine yapılan silahlı saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybetmiş, 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralanmıştı.
2.12.2023 Haberler
Tekel bayi cinayetinde 'kan parası' iddiası: Çok uçuk miktar
Tekel bayi cinayetinde 'kan parası' iddiası: Çok uçuk miktar Esenyurt'ta 28 Temmuz'da tekel bayisine yapılan silahlı saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybetmiş, 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralanmıştı.
2.12.2023 Gündem
Bir gecede 3 iş yeri soyan hırsızlar mahkemede serbest kaldı
Bir gecede 3 iş yeri soyan hırsızlar mahkemede serbest kaldı İzmir'de bir gecede 3 iş yerinden soygun yapan hırsızlar yakalandıktan sonra çıkarıldıkları mahkemede serbest bırakıldı.
22.08.2023 Gündem
Esenyurt saldırganlarının sevk edildiği adliye önünde hareketlilik
Esenyurt saldırganlarının sevk edildiği adliye önünde hareketlilik Esenyurt'ta 2 kişinin öldürüldüğü tekel bayindeki saldırıyla ilgili 8 kişi adliyeye sevk edildi. Bu sırada adliye önünde bağırmaya başlayan bir kişi gözlatına alındı.
3.08.2023 Haberler
Son dakika: Esenyurt saldırganı böyle yakalandı! Peynir almak için dışarı çıktı, kendisini televizyonda gördü
Son dakika: Esenyurt saldırganı böyle yakalandı! Peynir almak için dışarı çıktı, kendisini televizyonda gördü Türkiye'yi sarsan Esenyurt'ta  tekel bayisi baskınına ilişkin yeni detaylar ortaya çıkarken, şüphelilerin nasıl yakalandığı da netleşti.
3.08.2023 Gündem
Esenyurt'taki kanlı baskınla ilgili adliyeye sevk edilen Murat Özer tutuklandı
Esenyurt'taki kanlı baskınla ilgili adliyeye sevk edilen Murat Özer tutuklandı Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayisi baskınıyla ilgili gözaltına alınan Murat Özer tutuklandı.
1.08.2023 Haberler
Esenyurt'taki cinayetlerde toplam gözaltı sayısı 9'a yükseldi
Esenyurt'taki cinayetlerde toplam gözaltı sayısı 9'a yükseldi Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayisi baskınıyla ilgili olarak gözaltı sayısı 9’a yükseldi. Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
1.08.2023 Gündem
Esenyurt'ta siteyi karıştıran kavga! İki grup birbirine girdi
Esenyurt'ta siteyi karıştıran kavga! İki grup birbirine girdi Bir çocuğun dövüldüğü iddiası üzerine sitede iki grup arasında kavga çıktı.
1.08.2023 Gündem
Tekel saldırısıyla Türkiye'nin gündemine oturdu! Neden Esenyurt?
Tekel saldırısıyla Türkiye'nin gündemine oturdu! Neden Esenyurt? Sık sık şiddet olaylarıyla gündeme gelen İstanbul’un ilçesi Esenyurt, 2 kişinin öldürüldüğü tekel saldırısıyla Türkiye’nin gündemine oturdu. Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ilçede güvenlik alt yapısının eksik olduğunu savundu. Uzmanlara göre silaha kolay ulaşmak şiddet olaylarının artışında etkili.
1.08.2023 Gündem
Esenyurt'ta asayiş denetimi devam ediyor
Esenyurt'ta asayiş denetimi devam ediyor Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayisi saldırısının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan denetimler bu akşamda devam etti.
31.07.2023 Haberler
Esenyurt'ta asayiş denetimi devam ediyor
Esenyurt'ta asayiş denetimi devam ediyor Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayisi saldırısının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan denetimler bu akşamda devam etti.
31.07.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayi saldırısında flaş gelişme! Şüphelilerin tamamı gözaltında
Esenyurt'taki tekel bayi saldırısında flaş gelişme! Şüphelilerin tamamı gözaltında Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü tekel bayisindeki saldırıya ilişkin detaylar ortaya çıkarken, yapılan çalışmalar sonucunda bütün şüpheliler gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya sıcak gelişmeyi duyurdu.
31.07.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayisi saldırısında flaş gelişme! Şüphelilerin tamamı gözaltında
Esenyurt'taki tekel bayisi saldırısında flaş gelişme! Şüphelilerin tamamı gözaltında Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü tekel bayisindeki saldırısına ilişkin detaylar ortaya çıkarken, yapılan çalışmalarda iki kişi yakalanarak gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya, şüphelilerin tamamının gözaltına alındığını açıkladı.
31.07.2023 Gündem
Terör örgütüne 11 milyar TL'lik darbe! Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı
Terör örgütüne 11 milyar TL'lik darbe! Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı Terör örgütünün 11 milyar TL'lik yasa dışı gelir elde etmesi engellendi. Bakan Yerlikaya operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
31.07.2023 Gündem
Trafikte makas attı, görüntüleri paylaştı! İşte verilen ceza
Trafikte makas attı, görüntüleri paylaştı! İşte verilen ceza Beylikdüzü'nde makas attığı görüntüleri kaydederek sosyal medyada paylaşan sürücü yakalandı. H.H.A. isimli şüpheliye para cezası kesildi.
31.07.2023 Gündem
Gaziosmanpaşa’da öldürülen taksici son yolculuğuna uğurlandı
Gaziosmanpaşa’da öldürülen taksici son yolculuğuna uğurlandı Beyoğlu'ndan aldığı 3 yolcuyu Gaziosmanpaşa’ya taşıdığı sırada düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden taksi şoförü Samet Kubiloğlu, son yolculuğuna uğurlandı. Meslektaşları, genç adamı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
31.07.2023 Gündem
Rekor düzeyde yakalama! Türk polisi takip etti, İtalya'da operasyon başladı
Rekor düzeyde yakalama! Türk polisi takip etti, İtalya'da operasyon başladı Türk polisinin takibi sonrası, Sicilya açıklarında düzenlenen operasyonda 5.3 ton rekor uyuşturucu yakalandı.
31.07.2023 Gündem
İstanbul'da mühimmat paniği: Sahil boşaltıldı
İstanbul'da mühimmat paniği: Sahil boşaltıldı İstanbul'da Şile'nin Sofular köyünde birkaç gün önce yüzmek için sahile giren bir vatandaş denizde mühimmat olduğunu görünce jandarmaya haber verdi.
31.07.2023 Gündem
Batman’da silahlı kavga! Bir kişi ağır yaralandı
Batman’da silahlı kavga! Bir kişi ağır yaralandı Batman’da kavga ettiği husumetlisi İ.T. tarafından tabancayla vurulan R.T. (28), ağır yaralandı. Polis, olay sonrası kaçan İ.T.’nin yakalanması için çalışma başlattı.
31.07.2023 Gündem
2 ay önce uçuş hostesliğine başlamıştı! Merve'nin hayalleri yarım kaldı
2 ay önce uçuş hostesliğine başlamıştı! Merve'nin hayalleri yarım kaldı Antalya’da sokak ortasında erkek arkadaşı tarafından kafasına sıkılarak öldürülen genç kızın hayali olan hosteslik görevine 2 ay önce başladığı öğrenildi. Olayın ardından intihar eden gencin de sabah saatlerinde Ankara’dan geldiği belirtildi.
31.07.2023 Gündem
Kayseri'de rezidansta korkunç son! Detaylar ortaya çıkıyor
Kayseri'de rezidansta korkunç son! Detaylar ortaya çıkıyor Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde kaldığı rezidansın 7. katından aşağı düşerek hayatını kaybeden 20 yaşındaki genç kızın ses sanatçısı olduğu ortaya çıktı.
31.07.2023 Gündem
Başakşehir'in alt yapı oyuncusuna saldırı! 'Öldürün' diye bağırdı, bıçağı karnında dolaştırdı
Başakşehir'in alt yapı oyuncusuna saldırı! 'Öldürün' diye bağırdı, bıçağı karnında dolaştırdı İstanbul Güngören'de, Başakşehir Futbol Kulübü'nün alt yapısında oynayan 15 yaşındaki Ömer Faruk Kayaca, parkta tartışma yaşadığı kişiler tarafından bir gün sonra bıçaklı saldırıya uğradı.
31.07.2023 Gündem
Taksinin feci ölümü! Müşteri olarak binen çocuklar bıçakladı
Taksinin feci ölümü! Müşteri olarak binen çocuklar bıçakladı Yolcu olarak taksiye binen 2 çocuk şoförü bıçakladı. Kastamonu'da yaşanan olayın ardından taksi şoförü hayatını kaybetti.
31.07.2023 Gündem
Cihangir'de esnaf kavgası! Ateş açılınca ortalık karıştı
Cihangir'de esnaf kavgası! Ateş açılınca ortalık karıştı Cihangir’de iki esnaf arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga esnasında motosikletli bir şahıs ise havaya ateş açınca ortalık bir anda karıştı.
31.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tekel Bayisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.