Tekerlek

Tekerlek

Son dakika tekerlek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tekerlek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tekerlek haber sayfamızda...

Tekerlek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.032 tekerlek haberi bulunmuştur.
‘İradenize ipotek koymaya çalışıyorlar’
‘İradenize ipotek koymaya çalışıyorlar’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağrı mitinginde “Şimdi yine birileri çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için can atan CHP ile bir olup, sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor” dedi.
15.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gizli saklı ittifak kuruyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gizli saklı ittifak kuruyorlar Ağrı mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sırtını örgüte dayayan siyasi temsilciler İstanbul'da ve diğer başka yerlerde kirli pazarlıklarla kendi ikballerini kotarmanın peşindeler" dedi.
14.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gizli saklı ittifak kuruyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gizli saklı ittifak kuruyorlar Ağrı mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sırtını örgüte dayayan siyasi temsilciler İstanbul'da ve diğer başka yerlerde kirli pazarlıklarla kendi ikballerini kotarmanın peşindeler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan KAAN açıklaması
Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan KAAN açıklaması Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, geldiği Düzce’de çeşitli ziyaret ve proje incelemelerinde bulundu.
25.02.2024 Gündem
Prof. Dr. Ömer Özkan: Beyin nakli yüzyıllardır insanların aklında
Prof. Dr. Ömer Özkan: Beyin nakli yüzyıllardır insanların aklında Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Organ Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ömer Özkan, "İnsan ömründe şimdilerde 80- 85'lerden bahsediyoruz. Ölümsüzlük denilen kavramda 30'lardan 80'e geldiysek belki 100'e de uzayacak. Felç hastalarını iyileştirdiğimiz zaman bilin ki kafa nakli de mümkün olabilecek" açıklamasında bulundu.
23.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu 'çalışmalar başladı' diyerek duyurdu! Filyos Limanı deniz taşımacılığına açılacak
Bakan Uraloğlu 'çalışmalar başladı' diyerek duyurdu! Filyos Limanı deniz taşımacılığına açılacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Filyos Limanı’nın deniz taşımacılığına da açılması noktasında Enerji Bakanımızla birkaç hafta önce yerinde tespitleri yaptık. 2 yıllık bir periyot içerisinde inşallah orayı normal deniz ticaretine de, nakliyeye de özellikle Karabük’ün yükünü vereceği ve yoğun bir şekilde kullanacağı şekle getireceğiz.” dedi.
21.02.2024 Ekonomi
İTÜ'lü öğrencilerden büyük başarı! NASA devreye girdi
İTÜ'lü öğrencilerden büyük başarı! NASA devreye girdi NASA tarafından 30’uncusu gerçekleşecek İnsanlı Keşif Aracı Yarışması’na, İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Bellatrix Uzay Takımı kabul alan ilk Türk takımı oldu.
25.01.2024 Haberler
İTÜ'lü öğrencilerden büyük başarı! NASA devreye girdi
İTÜ'lü öğrencilerden büyük başarı! NASA devreye girdi NASA tarafından 30’uncusu gerçekleşecek İnsanlı Keşif Aracı Yarışması’na, İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Bellatrix Uzay Takımı kabul alan ilk Türk takımı oldu.
25.01.2024 Gündem
Dakar 2024 rallisi nefes kesti
Dakar 2024 rallisi nefes kesti Bu yıl 46’ncısı düzenlenen Dakar Rallisi, Suudi Arabistan’da kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Dünya’nın en zor motor sporları müsabakası olarak kabul edilen Dakar’da 425 farklı araç, yaklaşık 8 bin kilometre boyunca zorlu yol ve hava şartlarıyla mücadele etti.
24.01.2024 Motor Sporları
GTA Vice City Hileleri 2024: GTA Helikopter, Ölümsüzlük, Para, Araba, Polis, Tank Hilesi ve GTA Vice City Tüm Şifreleri (PC ve PS)
GTA Vice City Hileleri 2024: GTA Helikopter, Ölümsüzlük, Para, Araba, Polis, Tank Hilesi ve GTA Vice City Tüm Şifreleri (PC ve PS) Oyun sektörünün popüler isimlerinden GTA’nın en efsane serisi hiç şüphesiz Vice City’dir. 2002 yılında ilk kez piyasaya sürülen ve oyun dünyasına farklı bir bakış açısı kazandıran GTA Vice City yaklaşık 20 yıldır hala severek oynanıyor. Oyun severler GTA Vice City hileleri ile görevlerini hızlıca tamamlayabiliyor. GTA serisinin en efsane oyunlarından Vice City’de araba, helikopter, ölümsüzlük, motor hilesi gibi şifreler ile oyun daha eğlenceli hale getiriliyor. Ancak oyunda para hilesi olmasa da kazanmak için bazı yöntemler bulunuyor. GTA PC ve PS helikopter, ölümsüzlük, para, araba, polis, tank hilesi ve tüm şifreleri nelerdir? diyorsanız GTA Vice City hileleri 2024 içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Tesla yenilenen Model Y'yi Çin'de üretecek
Tesla yenilenen Model Y'yi Çin'de üretecek Tesla yenilenen Model Y'yi Çin'in Şanghay şehrindeki fabrikasında üretecek.
27.12.2023 Uzmanpara
Çamlıca Tüneli'nde motosikletlilerin tehlikeli yolculuğu kamerada
Çamlıca Tüneli'nde motosikletlilerin tehlikeli yolculuğu kamerada Üsküdar Çamlıca Tüneli'nde iki motosiklet sürücüsün seyir halinde tehlikeli hareketler yaptığı anlar, kameraya yansıdı.
18.12.2023 Haberler
Marmara'da sessiz çığlık: Kirliyim, hastayım, müdahale edin!
Marmara'da sessiz çığlık: Kirliyim, hastayım, müdahale edin! Havaların sıcaklığı, deniz kirliliği, kıyısal alan tahribatı gibi nedenlerle İstanbul Boğazı'nın kıyı kesimleri ve Haliç'te görülen denizanası yoğunluğu dikkat çekici boyutlara ulaştı.
15.12.2023 Gündem
Seyir halindeki kamyonun tekerleği uçtu, facianın eşiğinden dönüldü
Seyir halindeki kamyonun tekerleği uçtu, facianın eşiğinden dönüldü Bursa'da seyir halindeki kamyonun tekerleği, anayola fırladı. Aracın tekerlek kısmının da alev aldığı anlar kameraya yansırken, o esnada ilerleyen bir aracın olmaması muhtemel facianın önüne geçti.
8.11.2023 Haberler
Motosikletinin plakasını sökerek yoluna tek tekerlek üzerinde devam etti
Motosikletinin plakasını sökerek yoluna tek tekerlek üzerinde devam etti Kağıthane’de bir motosiklet sürücüsü, kırmızı ışıkta durduğu esnada aracının arka plakasını sökerek yoluna tek tekerlek üzerinde devam etti. İddiaya göre ceza yememek için bu yöntemi uygulayan sürücüyü, trafikte bulunan başka bir aracın kamerası anbean kaydetti.
8.11.2023 Haberler
Bakan Uraloğlu 'çalışmalar tamamlandı' diyerek duyurdu! Yarın hizmete alınıyor
Bakan Uraloğlu 'çalışmalar tamamlandı' diyerek duyurdu! Yarın hizmete alınıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul-Ankara arasında ulaşımı sağlayan Anadolu Otoyolu, Bolu Dağı Geçişi, Ankara istikametinde 25 Eylül tarihinde trafiğe kapatılan 23 kilometrelik yolda çalışmaların tamamlandığını açıkladı.
6.11.2023 Ekonomi
Seyir halindeki aracın kopan tekeri otomobile çarptı
Seyir halindeki aracın kopan tekeri otomobile çarptı Sakarya’nın Akyazı ilçesinde hafif ticari aracın kopan tekerinin karşı yönde seyir halinde olan otomobile çarptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
6.11.2023 Haberler
Karayolu ağı beş kat büyüdü
Karayolu ağı beş kat büyüdü 1929’dan sonra çıkarılan yol kanunu ile karayolu yapım çalışmalarına hız verilerek, 1923-1947 yılları arasında karayolu uzunluğu 43.743 km’ye ulaşmıştı.Karayolları Genel Müdürlüğü; Aralık 2022 itibarıyla 29.862 km’si bitümlü sıcak karışım (BSK) kaplamalı, 36.877 km’si sathi kaplamalı (SK), 2.022 km’si ise diğer yollar olmak üzere toplam 68.761 kilometre yol ağına sahipti.
28.10.2023 Ekonomi
5 kişi ölmüştü! Araç bakımsız, şoförde uyuşturucu madde çıktı
5 kişi ölmüştü! Araç bakımsız, şoförde uyuşturucu madde çıktı Gebze'de 4'ü öğrenci 5 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin de yaralandığı kazayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
6.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Maden kazalarını önceden bildiren SAFEBOT'u lise öğrencileri geliştirdi
Maden kazalarını önceden bildiren SAFEBOT'u lise öğrencileri geliştirdi Ankara'da devam eden TEKNOFEST'te Küçükçekmece Cezeri Teknik Lisesi'nde eğitim gören 8 öğrencinin geliştirdikleri ürün dikkat çekti.
2.09.2023 Haberler
Maden kazalarını önceden bildiren SAFEBOT'u lise öğrencileri geliştirdi
Maden kazalarını önceden bildiren SAFEBOT'u lise öğrencileri geliştirdi Ankara'da devam eden TEKNOFEST'te Küçükçekmece Cezeri Teknik Lisesi'nde eğitim gören 8 öğrencinin geliştirdikleri ürün dikkat çekti.
2.09.2023 Gündem
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir?
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir? Dünya dilleri arasında yer alan İngilizce günümüzde en çık kullanılan diller arasında yer alır. Yeni bir dil öğrenmenin en temel kriterleri arasında kelimeler ve dil bilgisi konusu gelmektedir. Bu yüzden İngilizce öğrenmede İngilizce kelimeler ve anlamları konusu oldukça önemlidir. İngilizcede her ne kadar bir milyona yakın kelime bulunsa da günlük konulma dili, yazı dili, kitap ve dergilerde kullanılan kelime sayısı yarısı kadardır. İngilizce'de en çok kullanılan kelimeleri ve anlamlarını bilmek yeterli olacaktır. İngilizcede en çok kullanılan kelimeler nelerdir? İngilizce kelimeler ve anlamları ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır?
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır? Kimyasal elementlerin sınıflandırılması ile oluşan periyodik tablo özellikle lise öğrencilerinin karşısına çıkan konulardan bir tanesidir. Özellikle p, k, s elementi en çok merak edilen elementlerdendir. Periyodik cetvel, periyodik çizelge, periyodik sistem, element tablosu gibi pek çok farklı isimle de bilinmektedir. Periyodik tablo grup, periyot ve bloklara göre ayrılmaktadır. Artan atom numaralarına göre sıralanan elementler atom yarıçapı, iyonlaşma enerjisi, elektronegatiflik özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Periyodik cetveldeki elementlerin özellikleri nelerdir? Periyodik tablo ve grup isimleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Tekerlek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.