Tekno

Tekno

Son dakika tekno haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tekno gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tekno haber sayfamızda...

Tekno

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.071 tekno haberi bulunmuştur.
Bakan Kacır: Her projenin kalbine TEKNOFEST kuşağını yerleştiriyoruz
Bakan Kacır: Her projenin kalbine TEKNOFEST kuşağını yerleştiriyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tarafından düzenlenen programda gençlere seslenerek, “Türk gençliği önündeki engeller kalkınca alanında dünyanın en iyi işlerini yapabilecek kabiliyette” dedi.
22.03.2024 Gündem
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Gündem
Global arenada ‘tekno ihracat’
Global arenada ‘tekno ihracat’ Türk Telekom iştiraki Argela, Barselona’da Azercell’e yenilikçi ürünlerinin satışını gerçekleştirdi. CEO Önal, Türkiye’yi teknoloji üreten ve ihraç eden bir ülke olarak konumlandırmak için çalışmayı sürdüreceklerini söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
Tekno üs hedefi
Tekno üs hedefi Aveon Global Sigorta, İstanbul Medeniyet Üniversitesi ile iş birliğine imza attı.
12.02.2024 Sigorta
2024 portföy dengeleme yılı
2024 portföy dengeleme yılı 2024 yılı yatırımcılar için bir dengelenme dönemi. Hisse senetlerindeki dalgalanmadan yorulanlar, altın - döviz - faiz seçenekleri arasında tercih zorluğu çekenler yatırım fonlarına yöneliyor. Peki fon seçenekleri nasıl?
12.02.2024 Milliyet Executive
Türkiye'nin Eurofighter hamlesi Alman basınında! 'Yeni fırsatlar doğurabilir'
Türkiye'nin Eurofighter hamlesi Alman basınında! 'Yeni fırsatlar doğurabilir' Almanya'nın Bilim ve Politika Vakfı tarafından yayınlanan analizde, Türkiye’nin savunma sanayisindeki son adımlarına yer verildi. Analizde anlaşmanın Türkiye'nin Batı ile entegrasyonunu derinleştirebileceği ve yeni iş birliği için fırsatları açabileceği vurgulandı. Türkiye’nin 40 adet Eurofighter Typhoon savaş uçağı satın alma talebi ise, yeni dönemin kapılarını aralayabilecek önemli bir gelişme olarak değerlendirildi.
9.02.2024 Dünya
Zamanın ruhu Tekno defile
Zamanın ruhu Tekno defile Paris Moda Haftası’nda Schiaparelli defilesinde, bilim kurgu görüntüleri vardı.
25.01.2024 Dünya
Engellere karşı tekno güzellik
Engellere karşı tekno güzellik Dünya çapında yaklaşık 50 milyon kişi sınırlı motor becerileriyle yaşıyor. Makyaj yapmak gibi bazı günlük hareketleri zorlaştırıyor.
13.01.2024 Pazar
Güzelliğe milyar euro’luk yatırım
Güzelliğe milyar euro’luk yatırım L’Oréal Türkiye Genel Müdürü Gökçen, “Küresel çapta bilimsel odaklı çalışmalarımız için yıllık 1 milyar euro’luk araştırma-geliştirme yatırımımızın yanı sıra 4 bin kişilik bilim insanı ile yolumuza devam ediyoruz” dedi.
12.01.2024 Ekonomi
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı İstanbul, ünlü kozmetik şirketi L'Oréal'in dünyadaki 7 inovasyon merkezi arasında yer aldı.
11.01.2024 Vitrin
Bakan Kacır: Ülkemizin bilimsel ve teknolojik kapasitesini güçlendirdik
Bakan Kacır: Ülkemizin bilimsel ve teknolojik kapasitesini güçlendirdik Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Kurduğumuz 101 teknoparkta yer alan 10 binden fazla tekno-girişimcimiz ile ülkemizin teknoloji ve yenilikçilik alanında küresel düzeyde rekabet edebilir bir konuma gelmesini sağladık. 2002'de 1,2 milyar dolar olan AR-GE harcamalarımızı yaklaşık 10 kat artırarak ülkemizin bilimsel ve teknolojik kapasitesini güçlendirdik" dedi.
5.01.2024 Gündem
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi.
9.12.2023 Milliyet Executive
Yeni 'unicorn' için sıkı yarış
Yeni 'unicorn' için sıkı yarış Yeni mobil yarış oyunu Racing Kingdom'ın dünya çapında ses getireceğini düşünen Yasin ve Yakup Demirden kardeşler SuperGears şirketinin değerini 2027 yılına kadar 1 milyar dolara çıkarmayı hedefliyor.
8.12.2023 Milliyet Executive
Son sürat dijital dönüşüm
Son sürat dijital dönüşüm "Fiziksel mağazaları da olan dijital bir platforma dönüşüyoruz. Bu hedef doğrultusunda bu yılın ilk 9 ayında mağaza ve dijital kanallarımıza toplam 294 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirdik."
7.12.2023 Milliyet Executive
Kacır: Savunmada mucizeyi gördük
Kacır: Savunmada mucizeyi gördük Son dönemde hızla gelişen savunma sanayiinin “mucizenin nasıl gerçekleşeceğini” gösterdiğini belirten Bakan Fatih Kacır, şimdi bu mucizeyi diğer sektörlere yaymaya odaklanacaklarını, 2030’a kadar 100 Turcorn hedeflediklerini söyledi.
7.12.2023 Ekonomi
'Savunma teknolojisi bize bir mucizenin nasıl gerçekleşeceğini gösterdi'
'Savunma teknolojisi bize bir mucizenin nasıl gerçekleşeceğini gösterdi' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde 'Take Off Zirvesi'nde konuştu.
6.12.2023 Ekonomi
Tekno devlerin kârı yapay zekayla uçtu
Tekno devlerin kârı yapay zekayla uçtu Her geçen gün hayatımıza biraz daha fazla giren yapay zeka teknolojisi, küresel teknoloji şirketlerinin de en büyük gelir kapısı haline gelmeye başladı. Microsoft, üçüncü çeyrekte kârını yüzde 27 artırarak 22.3 milyar dolara ulaştırırken Alphabet ise aynı dönem için 19.7 milyar dolar kâr açıkladı. Beklentinin üzerinde kâr açıklayan Microsoft’un kârı geçen senenin aynı döneminde 17.6 milyar dolar olmuştu.
26.10.2023 Teknoloji
HADO Milli Takımı tarih yazdı! Dünya beşincisi olduk
HADO Milli Takımı tarih yazdı! Dünya beşincisi olduk HADO Milli Takımı, Tokyo'nun ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kupası'nda beşinci oldu.
25.10.2023 Diğer
‘Tekno devrimin öncüsü Türkiye’
‘Tekno devrimin öncüsü Türkiye’ Togg’un kamera tedarikçisi de olan Büyütech’in tesis açılışında konuşan Bakan Kacır, “Türkiye’nin bu kez devrimin seyircisi değil, öncüsü olmasını sağladık” dedi.
7.10.2023 Ekonomi
Bakan Kacır’dan ‘Elon Musk Türkiye’ye gelecek mi?’ sorusuna yanıt!
Bakan Kacır’dan ‘Elon Musk Türkiye’ye gelecek mi?’ sorusuna yanıt! Sanayi ve Teknoloji Bakanı TEKNOFEST kapsamında CNN Türk’e özel açıklamalarda bulunuyor. Bakan Kacır, 'Elon Musk, Türkiye'ye gelecek mi?' sorusuna yanıt verirken, Musk'ın Türkiye'nin başarılarını yakından takip ettiğini söyledi.
29.09.2023 Haberler
Bakan Kacır’dan ‘Elon Musk Türkiye’ye gelecek mi?’ sorusuna yanıt!
Bakan Kacır’dan ‘Elon Musk Türkiye’ye gelecek mi?’ sorusuna yanıt! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TEKNOFEST kapsamında CNN Türk’e özel açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır, 'Elon Musk, Türkiye'ye gelecek mi?' sorusuna yanıt verirken, Musk'ın Türkiye'nin başarılarını yakından takip ettiğini söyledi.
29.09.2023 Ekonomi
TÜBİTAK Kastamonu Üniversitesi’nin 7 projesini kabul etti
TÜBİTAK Kastamonu Üniversitesi’nin 7 projesini kabul etti Kastamonu Üniversitesi tarafından TÜBİTAK 2237-A programı için hazırlanan 7 proje kabul edildi.
25.09.2023 Eğitim
TEKNOFEST İzmir’de gençlerle buluşacak
TEKNOFEST İzmir’de gençlerle buluşacak ASELSAN, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST’in İzmir durağında savunma alanında fark yaratan 20 yeni sistemini gençlerle buluşturacak.
22.09.2023 Ekonomi
Türkiye’ye Seul’de tekno yatırımcı ilgisi
Türkiye’ye Seul’de tekno yatırımcı ilgisi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, resmi temaslarını sürdürdüğü Güney Kore’nin başkenti Seul’de teknoloji şirketleriyle bir toplantı gerçekleştirdi.
14.09.2023 Ekonomi
TEKNOFEST heyecanı sürüyor! Bakan Kacır ve Selçuk Bayraktar'dan önemli açıklamalar
TEKNOFEST heyecanı sürüyor! Bakan Kacır ve Selçuk Bayraktar'dan önemli açıklamalar Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Kacır ve BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar CNN Türk ekranlarında açıklamalarda bulunuyor.
31.08.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Tekno ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.