Telegol

Telegol

Son dakika telegol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan telegol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan telegol haber sayfamızda...

Telegol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 658 telegol haberi bulunmuştur.
Bilal Meşe'den, Şenol Güneş sonrası flaş teknik direktör iddiası: Gündeme gelmesi bile skandaldır!
Bilal Meşe'den, Şenol Güneş sonrası flaş teknik direktör iddiası: Gündeme gelmesi bile skandaldır! Milliyet'in usta kalemlerinden Bilal Meşe, Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışının Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçeceğini ve derbi skorlarının şampiyonu belirleyeceğini ifade etti. Meşe ayrıca Beşiktaş'ın teknik direktörlüğe getirmek istediği ismi açıklarken "Gündeme gelmesi bile skandaldır" dedi.
12.10.2023 Beşiktaş
Son dakika - İşte Aziz Yıldırım'ın mahkemede yaptığı konuşma
Son dakika - İşte Aziz Yıldırım'ın mahkemede yaptığı konuşma Yargıtay'ın 5'inci Ceza Dairesi'nin aldığı karar sonrasında şike yapmakla suçlandığı davada hakkında beraat kararı verilen Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 36 sanığın yargılandığı duruşmanın yeniden görüşülmesine başlandı.
16.07.2020 Fenerbahçe
VAR sistemi futbol yorumculuğunu nasıl etkileyecek?
VAR sistemi futbol yorumculuğunu nasıl etkileyecek? Futbolseverler olarak en imrendiğimiz mesleklerden biri futbol yorumculuğu. 'Sevdiği işi sayesinde para kazanmak' tanımına uyan ve nispeten stressiz bir iş olan futbol yorumculuğu, video yardımcı hakem sistemi (VAR) sonrasında nasıl bir hal alacak?
3.08.2018 Spor
Serhat Ulueren: 'Aziz Yıldırım kongreye telgraf gönderse yine başkan olur'
Serhat Ulueren: 'Aziz Yıldırım kongreye telgraf gönderse yine başkan olur' Serhat Ulueren Skorer TV'ye özel açıklamalar yaptı. Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe gündemini de değerlendiren Ulueren, 10 aydır program yapmadığını belirtirken, sürpriz projesini de açıkladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Telegol programının yayınlanacağı kanal ve başlama tarihi belli oldu
Telegol programının yayınlanacağı kanal ve başlama tarihi belli oldu Serhat Ulueren’in moderatörlüğünde TGRT Haber’de yayınlanacak olan Telegol, 27 Şubat Pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Bu tarihin seçilmesinin amacı, Galatasaray- Beşiktaş derbisinin gününde programa iddiali bir başlangıç yapabilmek.
1.07.2020 Magazin
Ulueren bombayı patlattı! Yılmaz Vural...
Ulueren bombayı patlattı! Yılmaz Vural... Spor yazarı Serhat Ulueren, Vatan Gazetesi'nde Galatasaray'ın 2016 yılı performansını değerlendirdi. Ulueren, yazısında G.Saray yönetimine de bomba öneride bulundu: "Yönetimin yerinde olsam derhal Yılmaz Vural gibi deneyimli teknik adama şans verirdim."
30.06.2020 Galatasaray
Telegol yayından kaldırıldı!
Telegol yayından kaldırıldı! Serhat Ulueren’in moderatörlüğünü yaptığı Engin Verel, Ümit Karan ve Adnan Aybaba’nın ise yorumcu olarak görev yaptıkları Telegol programı ekranlara veda ediyor.
1.07.2020 Futbol
Ümit Karan'dan Emre Belözoğlu iddiası
Ümit Karan'dan Emre Belözoğlu iddiası Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası TV360'da yayınlanan Telegol programı yorumcularından Ümit Karan, Emre Belözoğlu ile ilgili bomba açıklamalarda bulundu...
27.12.2016 Futbol
Ümit Karan MHK başkanlığına aday oldu!
Ümit Karan MHK başkanlığına aday oldu! Telegol programında yorumculuk yapan eski Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan Merkez Hakem Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
26.12.2016 Futbol
Karan:" Değerini bilecekler yoksa..."
Karan:" Değerini bilecekler yoksa..." 360 Tv'de Telegol programında konuşan Ümit Karan:"Terör her ülkede olabiliyor o yüzden yabancı oyuncular bizim ülkemizin değerini bilecekler yoksa gidecekler..." dedi.
20.12.2016 Futbol
Ümit Karan:"Devre arası gönderilmeli..."
Ümit Karan:"Devre arası gönderilmeli..." Telegol programında spor yorumculuğu yapan Ümit Karan, Galatasaray'ın teknik direktörü Riekerink hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı...
19.12.2016 Futbol
Ümit Karan: "Antalyaspor F.Bahçe'yi ısırdı..."
Ümit Karan: "Antalyaspor F.Bahçe'yi ısırdı..." Telegol programında konuşan eski milli futbolcu Ümit Karan, Antalyaspor Fenerbahçe maçı sonrası çarpıcı açıklamalara imza attı...
13.12.2016 Futbol
Engin Verel:"Volkan kendine ve F.Bahçe'ye zarar veriyor"
Engin Verel:"Volkan kendine ve F.Bahçe'ye zarar veriyor" TV360'ta yayınlanan Telegol programında ünlü spor yorumcusu Engin Verel Antalyaspor Fenerbahçe maçı sonrasında Volkan Şen hakkında ağır yorumlarda bulundu...
13.12.2016 Futbol
Galatasaray'da Mourinho bombası!
Galatasaray'da Mourinho bombası! Telegol moderatörü Serhat Ulueren, Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal'la ilgili gündem yaratacak bir iddiada bulundu.
30.06.2020 Galatasaray
Sergen Yalçın: 'Bu bir mucize'
Sergen Yalçın: 'Bu bir mucize' Sergen Yalçın, 0-0 biten Fenerbahçe-Beşiktaş maçını değerlendirirken, ligimizin kalitesini eleştirdi. Eskiden çok daha fazla sayıda kaliteli oyuncunun bulunduğunu savunan Yalçın, "Şimdi oyuncular çok para alıyor. Bu oyuncu kalitesinin bu kontratları imzalaması mucizedir" dedi.
1.07.2020 Futbol
Sergen Yalçın döneceği tarihi açıkladı!
Sergen Yalçın döneceği tarihi açıkladı! TV360'da yayınlanan TELEGOL programına bağlanan eski millli yıldız ve teknik adam Sergen Yalçın yeşil sahalara ne zaman döneceğini açıkladı!
6.12.2016 Futbol
Serhat Ulueren'den müthiş iddia!
Serhat Ulueren'den müthiş iddia! TV360'ta yayınlanan Telegol programı moderatörü Serhat Ulueren, Galatasaray Başkanlığı'na eski başkan Ünal Aysal'ın da aday olacağını açıkladı!
5.12.2016 Futbol
MHK'dan Quaresma sözleri!
MHK'dan Quaresma sözleri! Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, 360 TV'de yayınlanan Telegol programına açıklamalarda bulundu.
29.11.2016 Futbol
Ümit Karan'dan Volkan Demirel'e olay cevap!
Ümit Karan'dan Volkan Demirel'e olay cevap! Yorumculuk yapan Galatasaray'ın eski golcüsü Ümit Karan, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in açıklamalarına cevap verdi.
1.07.2020 Futbol
Ümit Karan:"Riekerink'in son maçı olabilir"
Ümit Karan:"Riekerink'in son maçı olabilir" Galatasaray'ın eski futbolcusu ve yorumcu Ümit Karan, katıldığı TELEGOL programında eğer derbiyi G.Saray'ın kaybetmesi halinde Riekerink'in gideceğini açıkladı!
15.11.2016 Futbol
Engin Verel:"Lens derbide oynayabilir..."
Engin Verel:"Lens derbide oynayabilir..." TV360'da yayınlanan Telegol programında ünlü spor yorumcusu Engin Verel, Fenerbahçe'de derbi öncesi kötü haber gelen Lens'in derbide oynayabileceğini  açıkladı...
14.11.2016 Futbol
Skorer TV Spor Bülteni - 08 Kasım 2016
Skorer TV Spor Bülteni - 08 Kasım 2016 Süper Lig'de 10. hafta sonunda üç büyüklerin perfomanslarını değerlendiren Fatih Altaylı, özellikle Galatasaray'ı sert sözlerle eleştirdi.    Kart cezası nedeniyle 11. haftada oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek Mehmet Topal'ın yerine, Ozan Tufan ismi ön plana çıktı.    Galatasaray’da futbolculara izin vermesine rağmen Florya’ya kapanarak, Fenerbahçe derbisi için dersini çalışan teknik direktör Jan Olde Riekerink’in, Fenerbahçe karşısında daha önce denenmemiş bir formül üzerinde durduğu öğrenildi.   Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Telegol programına bağlanarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu ve Gökhan Töre iddialarına da son noktayı koydu.
8.11.2016 Programlar
Fikret Orman'dan flaş Gökhan Töre açıklaması
Fikret Orman'dan flaş Gökhan Töre açıklaması Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 360 Kanalı'nda yayınlanan Telegol programına telefonla bağlanarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Orman, Gökhan Töre'nin Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini ve kendilerinin buna izin verdiğini belirterek, yıldız futbolcunun geri dönüşüyle ilgili taleplerinin olmadığını açıkladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Sergen Yalçın:" Lens , Mehmet Topal ve Bruma..."
Sergen Yalçın:" Lens , Mehmet Topal ve Bruma..." Ünlü spor yorumcusu ve teknik direktör Sergen Yalçın, TV360'ta yayınlanan TELEGOL programına çarpıcı açıklamalarda bulundu...
1.11.2016 Futbol
Engin Verel:"Aziz Yıldırım aday olur ve kazanır..."
Engin Verel:"Aziz Yıldırım aday olur ve kazanır..." Ünlü spor yorumcusu Engin Verel, TV360'da katıldığı TELEGOL programında Aziz Yıldırım 2018'de de başkan aday olacağını ve kazanacağını iddia etti...
31.10.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Telegol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.