Televizyon Haberleri

Televizyon Haberleri

Son dakika Televizyon haberleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Televizyon haberleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Televizyon haberleri haber sayfamızda...

Televizyon Haberleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.274 televizyon haberleri haberi bulunmuştur.
Ukrayna büyükelçisi: Taktik değiştirdik, savaşta yeni sürprizler olacak
Ukrayna büyükelçisi: Taktik değiştirdik, savaşta yeni sürprizler olacak CNN Türk'e konuşan Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, "Cephede yeni sürprizler olacağına inanıyorum. Çünkü görevimiz topraklarımızı kurtarmak ve şu anda Ukrayna'nın neredeyse 4'te 1'i işgal altında." dedi.
15.02.2024 Haberler
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız CNN Türk'e konuşan Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Ukrayna'nın Türkiye'nin milli savaş uçağı KAAN'dan almayı planladığını söyledi.
15.02.2024 Gündem
'Yargı'da Ilgaz ve Ceylin arasında Parla gerginliği!
'Yargı'da Ilgaz ve Ceylin arasında Parla gerginliği! Kanal D’de pazar akşamları yayınlanan 'Yargı', her pazar akşamı izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Sevilen dizinin 48'inci bölüm ikinci fragmanı yayınlandı. Parla'nın katil olduğunu sonradan öğrenen Ilgaz, bu gerçeği kendisinden sakladığı için Ceylin'e kızar. Mesleği ve ailesi arasında kalan Ceylin, Parla'yı adalete elleriyle teslim edeceğini Ilgaz'a söyler!
17.12.2022 Cadde
Tüketicinin dijital alışkanlıkları geri dönülmez eşikte
Tüketicinin dijital alışkanlıkları geri dönülmez eşikte Deloitte’un Dijital Tüketici Trendleri 2021 Araştırması’nın sonuçları kullanıcıların hayatla bağını elektronik cihazlar üzerinden kurduğunu gösteriyor. Araştırmaya göre akıllı saat ve fitness bilekliği altın çağını yaşıyor, hızlı internet ve 5G’ye talep artıyor. Türkler akıllı TV, robot süpürge ve akıllı ev aletleri sahipliğinde global ortalamanın hayli üstünde. Akıllı cihazları en fazla kullananlar 25-34 yaş aralığında.
6.04.2022 Vitrin
Bakan Karaismailoğlu: Hedefimiz Erzurum’a ve Kars’a hızlı tren getirmek
Bakan Karaismailoğlu: Hedefimiz Erzurum’a ve Kars’a hızlı tren getirmek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Genişlettiğimiz yol ağları ve trafik hareketliliği 19 yıl öncesine göre yüzde 170 artmasına rağmen trafik kazalarında yüzde 80 azalma var. Bununda istatistik olarak karşılığı yıllık 12 bin kişinin canını kurtarıyoruz. Bir canın bedeli olmaz ama bu projeler sayesinde yıllık 12 bin vatandaşımızın canını kurtarıyoruz” dedi.
29.12.2021 Haberler
Bakan Karaismailoğlu: Hedefimiz Erzurum’a ve Kars’a hızlı tren getirmek
Bakan Karaismailoğlu: Hedefimiz Erzurum’a ve Kars’a hızlı tren getirmek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Genişlettiğimiz yol ağları ve trafik hareketliliği 19 yıl öncesine göre yüzde 170 artmasına rağmen trafik kazalarında yüzde 80 azalma var. Bununda istatistik olarak karşılığı yıllık 12 bin kişinin canını kurtarıyoruz. Bir canın bedeli olmaz ama bu projeler sayesinde yıllık 12 bin vatandaşımızın canını kurtarıyoruz” dedi.
29.12.2021 Ekonomi
Aygıt Ne Demek? Aygıt Tdk Sözlük Anlamı Nedir?
Aygıt Ne Demek? Aygıt Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Geçmişten günümüze kadar uzanan kelimeler, hayatın çeşitli alanlarında kullanılmaktadır. Ancak çoğu kelimeler yaygın olarak kullanılsa da bu kelimelerin gerçek anlamlarını bilmek oldukça zordur. Günümüzde karşımıza sıkça çıkan kelimelerden biriside aygıt kelimesidir. İnsanlar aygıt kelimesinin anlamını merak ediyor. Aygıt ne demek? Aygıt TDK sözlük anlamı nedir detayları ile derledik
18.09.2021 Sözlük
Girdap Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Girdap Neden Olur?
Girdap Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Girdap Neden Olur? Daha çok televizyon haberleri, internet siteleri ya da farklı sosyal medya alanlarında sıkça duyulan kelimelerden birisi de girdap kelimesidir. Halk arasında da sıkça kullanılan girdap kelimesinin gerçek anlamı ise merak edilmektedir. Girdap ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Girdap neden olur gibi soruların yanıtlarını derledik.
27.05.2021 Eğitim
Brexit İngiltere seçimlerinin kaderini belirleyecek
Brexit İngiltere seçimlerinin kaderini belirleyecek Başbakan Johnson'ın liderliğindeki iktidar partisi Muhafazakarlar önceliği AB'den ayrılığa veriyor, ana muhalefetteki İşçi Partisi ise az sayıdaki elitin kontrolündeki 'yozlaşmış sistemi' yıkacağı ve Brexit'i yeniden referanduma götüreceği sözünü veriyor. Brexit Partisinin tek vaadini anlaşmasız ayrılık oluştururken, Liberal Demokrat Parti ise süreci bitireceğini söylüyor.
4.11.2019 Dünya
RTÜK açıkladı! Televizyon haberlerinde yeni dönem
RTÜK açıkladı! Televizyon haberlerinde yeni dönem RTÜK, televizyon haberlerinde izleyicileri bilgilendirmek için haber bültenlerinde de akıllı işaretler kullanılması için çalışma başlattı.
11.09.2019 Gündem
Televizyon haberleri sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu
Televizyon haberleri sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu Bursa’da bir bankanın ATM cihazına dolandırıcılar tarafından yapışkanlı düzenek kuruldu. Para yatıracağı sırada bu sistemi fark eden vatandaş, önce düzeneği söktü daha sonra polisi ekiplerine durumu bildirerek dolandırılmaktan kurtuldu. Akıllı vatandaş dolandırıcılar tarafından kurulan düzeneği haberlerden takip ettiği için farkına vardığını söyledi. Olay, merkez Yıldırım ilçesinde bulunan Yüksek İhtisas eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki bir bankaya ait ATM’de meydana geldi. 33 yaşındaki Niyazi İşler para yatırmak için ATM’ye geldi. Bankamatikte para yatırma işlemini yapan İşler son anda ATM de düzenek olduğunu fark etti. Dolandırılmamak için düzeneği yerinden çıkaran genç adam daha sonra polis ekiplerine durumu bildirdi. "Dikkati sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu" Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, durumun dolandırıcılık vakası olduğunu ortaya çıkardı. Yapışkanlı düzeneğin ATM'den çıkarılmasının ardından çekmek istediği parayı alan vatandaş, dikkati üzerine dolandırılmaktan kurtuldu. Olay yeri inceleme ekipleri, yapışkanlı düzeneği incelemek için emniyete götürürken, polis ekipleri de düzeneği kuran şahıs ya da şahısların yakalanması için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Düzeneği fark eden Niyazi İşler, "ATM ye para yatırmak için geldim. Düzenek olduğunu fark ettim. Bunu kopardım kenara koydum ve polis ekiplerine haber verdim. Daha önce basında gördüğüm kadarıyla aynı olduğunu fark ettim" dedi.
11.09.2019 Haberler
Televizyon haberleri sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu
Televizyon haberleri sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu Bursa’da bir bankanın ATM cihazına dolandırıcılar tarafından yapışkanlı düzenek kuruldu. Para yatıracağı sırada bu sistemi fark eden vatandaş, önce düzeneği söktü daha sonra polisi ekiplerine durumu bildirerek dolandırılmaktan kurtuldu. Akıllı vatandaş dolandırıcılar tarafından kurulan düzeneği haberlerden takip ettiği için farkına vardığını söyledi.
6.10.2017 Gündem
Star Wars: The Force Awakens Spoilerlarını Gizleyen Chrome Uzantısı
Star Wars: The Force Awakens Spoilerlarını Gizleyen Chrome Uzantısı Bu sabah büyük bir ihtimalle sosyal medyadan bir dolu Star Wars'un yeni filmi The Force Awakens filminden spoiler duyma korkusuyla uyanmış olabilirsiniz.
18.12.2015 Teknoloji
Beyaz'ı şoke eden olay!
Beyaz'ı şoke eden olay! Beyaz Show için toplanan öğrenciler yayın başlamadan stüdyoyu terk ederek Taksim'deki eyleme katılmaya gitti.
1.06.2013 Cadde
Muhteşem Yüzyıl'dan ayrıldı!
Muhteşem Yüzyıl'dan ayrıldı! Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan'ın canlandıran Meryem Uzerli'nin rahatsızlığı nedeniyle dizinin senaryosu değişiyor, haberinden sonra bir şok daha...
27.05.2013 Cadde
Görülmemiş canlı yayın kazası!
Görülmemiş canlı yayın kazası! Kanal 24'te yayınlanan Kafa Dengi programında yaşanan bağlantı hatası izleyenleri tebessüm ettirdi. Programın sunucusu, vatandaşın sesinin doğal gelmesine rağmen konuştuğu kişinin bakan olmadığını fark edemedi.
18.02.2013 Gündem
Müjde Ar, Kılıçdaroğlu'nu 'sinir' edecek
Müjde Ar, Kılıçdaroğlu'nu 'sinir' edecek Habertürk ekranlarında Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu “Türkiye'nin Nabzı” programına konuk olan oyuncu Müjde Ar, Kürt sorunu ve İmralı görüşmeleri ile CHP üzerine çarpıcı açıklamalar yaptı.
17.01.2013 Cadde
'Testere filmi oğlumu yaktı'
'Testere filmi oğlumu yaktı' İZMİR’in Urla İlçesi’nde 2005 yılında, 16 yaşındaki Funda İşsiz’i kıskançlık nedeniyle öldüren, cezası onaylanmadığı için yılbaşında tahliye edilince yeniden Türkiye’nin gündemine gelen Celatettin Erkal’ın babası Selçuk Erkal suskunluğunu bozdu...
16.02.2011 Gündem
İzleyici haberleri taraflı, yemek yarışmalarını Türkler'e aykırı buldu
İzleyici haberleri taraflı, yemek yarışmalarını Türkler'e aykırı buldu 2009’da izleyiciler, diziler ve yemek yarışmalarını mercek altına aldı...
29.05.2009 Cadde
İzleyici en çok dramatik diziyi şikayet ediyor
İzleyici en çok dramatik diziyi şikayet ediyor Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) Yayın Araştırmaları ve Ölçme Dairesi Başkanlığı’nın araştırmasında, izleyici şikayetlerinin direnç yarışmaları ve dramatik dizilere yönelik olduğu ortaya çıktı...
28.05.2009 Gündem
Miliband’in yardımcısı ırkçılıktan tutuklanmış
Miliband’in yardımcısı ırkçılıktan tutuklanmış İngiltere Dışişleri Bakanı David Miliband’in üst düzey yardımcılarından birinin geçen ay, bir spor salonunda Yahudi karşıtı ırkçı sözler sarfettiği gerekçesiyle gözaltına alındığı ortaya çıktı.
9.02.2009 Dünya
Reklamlar artık gökyüzünde
Reklamlar artık gökyüzünde ABD’de, şirketlerin geniş kitlelere ulaşmak için başvurduğu pazarlama ve tanıtım yöntemlerinin başında "gökyüzü reklamları" geliyor...
8.09.2008 Dünya
SHP'den. "Laiklik karşıtı eylemler" kataloğu
SHP'den. "Laiklik karşıtı eylemler" kataloğu SHP Genel Sekreteri Uğur Cilasun, 22 Temmuz seçimleri sonrasında laiklik karşıtı çevrelerin cesaretlendiğini söyledi...
22.04.2008 Siyaset
AKP Uluslararası literatüre girecek savunma hazırlığında
AKP Uluslararası literatüre girecek savunma hazırlığında Anayasa Mahkemesi’nin kabul ettiği iddianamenin Parti’ye gönderilmesiyle birlikte başta Başbakan Recep Tayip Erdoğan olmak üzere parti kurmaylarının kapatılma davasının açılmasıyla birlikte yükselen tansiyonu düşürmelerinin ardından izlenecek yol haritası da netleşiyor...
4.04.2008 Siyaset
Bir habere, üç önerge
Bir habere, üç önerge Seçmenin gönlünü yapmak, sandık vakti yaklaştıkça beklentilerini uçuk vaadlerle sıcak tutmak için bundan iyi fırsat mı olur?...
28.07.2006 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

Televizyon Haberleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.