Telltale Games

Telltale Games

Son dakika Telltale Games haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Telltale Games gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Telltale Games haber sayfamızda...

Telltale Games

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 26 telltale games haberi bulunmuştur.
Telltale Games'ten Stranger Things oyunu geliyor
Telltale Games'ten Stranger Things oyunu geliyor Stranger Things oyun oluyor. The Walking Dead ve Game of Thrones oyunları ile tanınan Telltale Games ile Netflix, Stranger Things oyunu için hazırlıklara başladı.
15.06.2018 Oyun
PS Plus'ın Temmuz ayı ücretsiz oyunları açıklandı
PS Plus'ın Temmuz ayı ücretsiz oyunları açıklandı Sony, Temmuz ayında PlayStation Plus üyelerine ücretsiz dağıtılacak oyunlarını duyurdu. Peki bizleri bu ay hangi ücretsiz oyunlar bekliyor?
29.06.2017 Oyun
Assassin's Creed: Empire'a ait yeni görseller internete sızdı
Assassin's Creed: Empire'a ait yeni görseller internete sızdı 2008'de piyasaya çıktıktan sonra neredeyse her yıl yeni bir oyunla kullanıcıların karşısına çıkan Assassin's Creed serisinin yeni oyununa ait olduğu iddia edilen görsel internete sızdı.
28.02.2017 Teknoloji
Assassin's Creed: Empire'a ait yeni görseller internete sızdı
Assassin's Creed: Empire'a ait yeni görseller internete sızdı 2008'de piyasaya çıktıktan sonra neredeyse her yıl yeni bir oyunla kullanıcıların karşısına çıkan Assassin's Creed serisinin yeni oyununa ait olduğu iddia edilen görsel internete sızdı.
28.02.2017 Teknoloji
Twitch üzerinden oyun satışına başlanacak
Twitch üzerinden oyun satışına başlanacak En büyük canlı yayın platformlarından biri olan Twitch, yakında oyun satışına başlayacak. Böylelikle Twitch'in kendi sitesi üzerinden direkt oyun satın alınabilecek.
28.02.2017 Teknoloji
TellTale, The Walking Dead’i Kasımda Çıkarıyor
TellTale, The Walking Dead’i Kasımda Çıkarıyor TellTale Games tarafından geliştirilen The Walking Dead dizisinin oyunu yeni bölümüyle Kasım ayında satışa çıkıyor.
3.09.2016 Teknoloji
Telltale Games’in Yeni Oyunu Mr. Robot mu Olacak?
Telltale Games’in Yeni Oyunu Mr. Robot mu Olacak? Geliştirdiği oyunları ile beraber son yıllarda epey başarılı işlere imza atan Telltale Games, Mr. Robot ile ilgili yeni bir proje üzerinde çalışıyor…
12.08.2016 Teknoloji
The Walking Dead: Season 3, Bu Yıl Satışa Sunulacak
The Walking Dead: Season 3, Bu Yıl Satışa Sunulacak Son yıllarda geliştirdiği oyunlar ile birlikte yükselişe geçen Telltale Games, The Walking Dead: Season 3’ü bu yıl görücüye çıkarmış olacak…
23.03.2016 Teknoloji
Yeni Zombi Oyunu Geliyor
Yeni Zombi Oyunu Geliyor Telltale Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan The Walking Dead: Michonne‘un Episode 2 için çıkış tarihi açıklandı. Oyunun “Give no Shelter” ismiyle yayımlanacak olan ikinci bölümü 29 Mart 2016 tarihinde piyasaya çıkacak. Yayımlanan bazı bilgilere göre yeni bölümde Michonne‘un Monroe‘dan kaçışına tanık olacağız. Ayrıca serinin üçüncü ve son bölümü olacak “What We Deserve” bölümü ise önümüzdeki ay satışa sunulacak. Kısaca hatırlatmak […]
17.03.2016 Oyun Dunyasi
The Walking Dead: Michonne EP2, Çok Yakında…
The Walking Dead: Michonne EP2, Çok Yakında… Sevilen çizgi roman serisinden TV dünyasına ardından da oyun dünyasına aktarılan The Walking Dead, Michonne adını alan ikinci farklı bölümü ile geliyor…
15.03.2016 Teknoloji
Zombileri Kılıcınızla Doğrayın!
Zombileri Kılıcınızla Doğrayın! Telltale Games tarafından geliştirilen ve yayımlanacak olan The Walking Dead serisinin yeni oyunu The Walking Dead: Michonne‘un çıkış videosu yayımlandı. Serinin önceki oyunlarından aşina olduğumuz bir şekilde farklı farklı bölümler halinde karşımıza çıkacak olan yeniThe Walking Dead oyunumuz The Walking Dead: Michonne‘un çıkış videosu serinin ilk bölümü olan In Too Deep ile başlıyor. Yayımlanan çıkış videosunu buradan izleyebilirsiniz. The Walking Dead: […]
24.02.2016 Oyun Dunyasi
Yasaklanmaya Çalışılan Oyun Raflara Döndü
Yasaklanmaya Çalışılan Oyun Raflara Döndü İlk çıktığı günden beri oyuncuların gözdesi haline gelen Minecraft: Story Mode‘un üçüncü bölümü bugün piyasaya çıkıyor. Telltale Games, Episode 3‘ün çıkışına özel oyunun fragmanını yayımladı. Oyunun hikayesini devam ettirecek bu bölümde, oyun içi seçimlerimizin ne gibi farklı sonuçlar ortaya çıkaracağını göreceğiz. Oyunun fragmanına baktığımızda yeni bölümde bazı sürprizleri ve yeni karakterimizi de görüyoruz.
27.11.2015 Oyun Dunyasi
En Çok Satan Oyunlar İçin Buraya
En Çok Satan Oyunlar İçin Buraya Valve, geçtiğimiz hafta en çok satan Steam oyunlarını açıkladı. Geçtiğimiz haftanın lider ismi çıkışına çok az bir süre kalan Fallout 4 oldu. İkinci sırada ise bir önceki haftayı yine ikinci sırada kapatan Counter-Strike: Global Offensive oyunu bulunuyor. Listenin üçüncü sırasında ise, yine geçen haftanın üçüncüsü Tales of Zestiria yer alıyor.
30.10.2015 Oyun Dunyasi
Game of Thrones – Episode 3’ten Yeni Bir Görsel
Game of Thrones – Episode 3’ten Yeni Bir Görsel Games'in son meyvelerinden biri olan seri Game of Thrones, üçüncü bölümü The Sword in the Darkness'ın yeni bir görseliyle karşımızda. Grafik macera türünden hoşlanan kaç oyuncu var bilemiyoruz ancak dizi tadında ilerleyen GoT'un, hayranlarını mutlu ettiği gün gibi ortada.
24.03.2015 Oyun Dunyasi
Amazon, TV'yle Geliyor
Amazon, TV'yle Geliyor Geçtiğimiz günlerde Amazon’un, gelişmiş bir multimedya cihazı üreteceğine dair spekülasyonlar oluşmuştu. Gizem sona erdi, “Amazon Fire TV” tanıtıldı!
7.04.2014 Teknoloji
Games of Thrones ‘oyun’ oluyor
Games of Thrones ‘oyun’ oluyor Dünyada büyük bir hayran kitlesi kazanan Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin yeni oyunu için anlaşma sağlandı.
9.12.2013 Gündem
HAFTANIN OYUNU: The Walking Dead: 400 Days
HAFTANIN OYUNU: The Walking Dead: 400 Days Yapımcı: Telltale Games Platform: PC, Mac, Xbox 360, PS3, PS Vita, iPad
2.08.2013 Teknoloji
The Walking Dead Yapımcılarından Yeni Bir Oyun
The Walking Dead Yapımcılarından Yeni Bir Oyun Yaptığı The Walking Dead oyunuyla 2012'nin en iyi oyunu ödülünü alan yapımcı Telltale Games yeni bir oyun üzerinde çalışıyor.
2.04.2013 Oyun
BAFTA Video Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu
BAFTA Video Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu Daha önce sizlerle aday listesini paylaştığımız BAFTA (The British Academy of Film and Television Arts) Video Oyun Ödülleri sahiplerini buldu.
7.03.2013 Oyun
Tamindir Oyun Gündemi 36. Bölüm
Tamindir Oyun Gündemi 36. Bölüm Tamindir Oyun Gündemi ile geçtiğimiz haftanın popüler oyun haberleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.
20.02.2013 Teknoloji
BAFTA Video Oyun Ödülleri Adayları Açıklandı
BAFTA Video Oyun Ödülleri Adayları Açıklandı Her yıl düzenlenmekte olan BAFTA (The British Academy of Film and Television Arts)…
14.02.2013 Oyun
Tamindir Oyun Gündemi 30. Bölüm
Tamindir Oyun Gündemi 30. Bölüm Tamindir Oyun Gündemi ile son bir haftanın en popüler oyun haberleri kısa bir anlatımla sizlerle olmaya devam ediyor.
9.01.2013 Teknoloji
Tamindir Oyun Gündemi 24. Bölüm
Tamindir Oyun Gündemi 24. Bölüm Haftanın en popüler oyun haberleri arasında GTA 5'den, Hitman'e, Assassin's Creed'e oyuncuların en sevdiği favori oyunlarından yepyeni haberler vardı. Bunlar arasında en göze çarpan şüphesiz GTA 5'in Türkçe dil desteği olabileceği oldu. Bunun yanı sıra diğer popüler haberler, Assassin's Creed 3'ün PC versiyonunun çıkması, yeni Hitman oyununun duyrulması, Tomb Raider ile ilgili detayların yayınlanması ve The Walking Dead'in sezon finalinin çıkması oldu.
7.12.2012 Teknoloji
Back to the Future Wii İçin Onaylandı
Back to the Future Wii İçin Onaylandı Beşinci bölümün ardından sona eren Back to the Future serisi, Nintendo Wii için görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Yapımcı firma Telltale Games oyunun Wii için geliştirildiğini doğruladı.
25.08.2011 Oyun
Jurassic Park Unutuldu mu?
Jurassic Park Unutuldu mu? Geçtiğimiz günlerde Telltale Games, Back to the Future oyununu çıkardı. Bu güzel gelişmeye rağmen geliştiricilerin önceki oyun duyurusundan kimse bahsetmiyor.
11.01.2011 Oyun

Benzer Haber Etiketleri

Telltale Games ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.