Hepimiz yüzümüzü yanlış yıkıyoruz! Temizleyiciler meğer temizlemiyormuş
Hepimiz yüzümüzü yanlış yıkıyoruz! Temizleyiciler meğer temizlemiyormuş Temiz ve sağlıklı bir cilt için hemen hemen çoğu kişinin bir cilt bakımı rutini vardır. Günlük bakımın ardından tertemiz oldu sandığınız cildiniz aslında hiçbir zaman yeteri kadar temizlenmiyormuş. Uzmanlar tek tek açıkladı.
31.03.2024 Cilt Bakımı
Kendin yap: Cildi dengeleyen probiyotikli temizleyici tarifi
Kendin yap: Cildi dengeleyen probiyotikli temizleyici tarifi Sağlıklı bakteriler sindirim sistemimize, bağışıklık sistemimize ve cildimize birçok fayda sağlar. İyi bakterilerle dolu bir bağırsak, cildi erken yaşlandıran zararlı serbest radikallerle savaşmaya yardımcı olabilir. Bunun yanı sıra bu iyi bakterileri cilt bakım rutininize de ekleyebilirsiniz. İşte probiyotik içeriğiyle cildinize oldukça iyi gelecek temizleyici tarifi... PEMBENAR ÖZEL
19.07.2021 Cilt Bakımı
Bulaşık Makinesi Temizleyici Nasıl Kullanılır? Ne Kadar Kullanılmalı?
Bulaşık Makinesi Temizleyici Nasıl Kullanılır? Ne Kadar Kullanılmalı? Evlerde yer alan en yararlı cihazlardan biri de bulaşık makinesidir. Bulaşık makinesi sürekli olarak çalışan bir cihaz olması nedeniyle, içi kirlenebiliyor: Bulaşık makinesi temizleyici ürünlerinin nasıl kullanıldığı ve tam olarak ne işe yaradığı kişilerce merak edilebiliyor. Bulaşık makinesi temizleyici nasıl kullanılır? Ne kadar kullanılmalı? Temizleyici hakkında merak edilen tüm detaylar.
11.05.2021 Eğitim
Limonu yemek dışında kullanabileceğiniz öneriler
Limonu yemek dışında kullanabileceğiniz öneriler Limon  ne kadar yararlı bir meyve olduğunu herkes bilir. Fakat limonu sadece besin olarak tüketmek yerine günlük hayatımızı kolaylaştırmak de kullanabileceğimizi biliyor muydunuz? işte limonu yemek dışında kullanabileceğiniz öneriler:
7.12.2017 Püf Noktası
5'i 1 arada temizleyici
5'i 1 arada temizleyici Cilde doğal görünüm sağlayan chia tohumundan oluşan Avon Nutra Effects yüzünüzü temizlerken canlandırıyor da...