Tencent

Tencent

Son dakika Tencent haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tencent gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tencent haber sayfamızda...

Tencent

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 172 tencent haberi bulunmuştur.
Çinli şirketler hisse geri alımlarını artırdı
Çinli şirketler hisse geri alımlarını artırdı Çinli şirketler hisse geri alımlarını 3 yılın en yüksek seviyesine çıkardı.
7.02.2024 Uzmanpara
PUBG MOBILE Dünya Kupası şöleni İstanbul’da start aldı
PUBG MOBILE Dünya Kupası şöleni İstanbul’da start aldı 10 ülkeden 16 takımın kozlarını paylaştığı ve ödül havuzunda 86 milyon TL’yi aşkın para bulunan turnuvanın kazananı pazar günü belli olacak.
8.12.2023 Diğer
Beklenen ‘kafes dövüşü’ canlı yayınlanacak
Beklenen ‘kafes dövüşü’ canlı yayınlanacak ABD’li milyarderler Elon Musk (52) ile Mark Zuckerberg’in (39) yapacağı “kafes dövüşü”yle ilgili heyecanı artırmak için sık sık yeni bir haber duyuruluyor.
7.08.2023 Dünya
Yapay zekada frene basılabilecek mi?
Yapay zekada frene basılabilecek mi? Yapay zekayı keşfeden, geliştiren, yöneten teknoloji liderlerinin “derin riskler” olduğunu belirterek, yapay zeka laboratuvarlarının en güçlü AI sistemlerinin eğitimini durdurması çağrısında bulunması basit bir durum değil...
9.04.2023 Milliyet Executive
Download Obb Service Ne Demek, Neden Olur? Download Obb Service Nasıl Geçer?
Download Obb Service Ne Demek, Neden Olur? Download Obb Service Nasıl Geçer? Download obb service özellikle PUBG oyun indirme esnasında sistemsel olarak görülen bir hata olarak tanımlanmaktadır. Download obb service sistem hatası vermesi oyunun indirilememesi, açılmaması ve oyunun rahatlıkla oynanmaması gibi bir takım sorunlar ile kullanıcılar karşılaşabilmektedir. Download obb service sistemsel bir sorun olarak bilinmekle birlikte henüz net olarak nasıl çözülmesi ile ilgili bilgiye ulaşılamamaktadır. İşte, tüm detaylar.
5.07.2022 Sözlük
Reeves'in filmlerine Çin’de dijital ambargo
Reeves'in filmlerine Çin’de dijital ambargo Oyuncu Keanu Reeves’in başrolünde olduğu filmlerin Çin’deki bazı dijital platformlardan silindiği ortaya çıktı.
28.03.2022 Kültür Sanat
Çin'de bu sefer de Friends sansürlendi
Çin'de bu sefer de Friends sansürlendi Çin'deki dijital yayın platformunda ilk sezonu yayımlanan Friends'te cinsellikle ilgili sahneler sansürlendi. Dövüş Kulübü'nün sonunun değiştirilmesi dünyada gündem olmuştu.
13.02.2022 Dünya
‘Fight Club’ aslına döndü
‘Fight Club’ aslına döndü Çin’de video platformu Tencent Video’da gösterilen “Fight Club/Dövüş Kulübü”nün finali değiştirilmiş; ünlü patlama sahnesi yerine ekran kararıp polisin patlamayı engellediği ve Anlatıcı'nın psikolojik tedavi görmesi için akıl hastanesine gönderildiği yazısı eklenmişti.
9.02.2022 Kültür Sanat
Filmin sonu değişti!  Artık dövüş yok​​​​​​
Filmin sonu değişti!  Artık dövüş yok​​​​​​ Çin’de 23 yıllık kült film “Fight Club”ın sistem karşıtı finali değiştirildi. Yerine orijinalinin tam tersi bir mesaj taşıyan farklı ve yeni bir son eklendi
27.01.2022 Kültür Sanat
Bankalar Çin'in halka arz yasağından endişeli
Bankalar Çin'in halka arz yasağından endişeli Küresel bankalar, Çin hükümetinin şirketlerin yurt dışında halka arzını yasaklama planına karşı çıkıyor.
25.01.2022 Uzmanpara
PUBG Mobile Dünya Şampiyonası finallerinde üç büyük Türk takımı yarışacak
PUBG Mobile Dünya Şampiyonası finallerinde üç büyük Türk takımı yarışacak  Dünyanın en popüler mobil oyunları arasında yer alan PUBG Mobile'ın Dünya Şampiyonası finallerinde üç büyük Türk takımı yarışacak.
21.01.2022 Vitrin
PUBG Mobile Dünya Şampiyonası finallerinde üç büyük Türk takımı yarışacak
PUBG Mobile Dünya Şampiyonası finallerinde üç büyük Türk takımı yarışacak   Dünyanın en popüler mobil oyunları arasında yer alan PUBG Mobile'ın Dünya Şampiyonası finallerinde üç büyük Türk takımı yarışacak. Tencent Ülke Müdürü Aras Şenyüz, Singapur'da düzenlenen PUBG Mobile Dünya Şampiyonası finalleriyle ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Şenyüz, "Bu sene 3 Türk takımı ile Dünya Şampiyonası finallerdeyiz. Fenerbahçe Espor, Kaos NextRüya ve S2G Esports şu an PUBG Mobile'ın en büyük Espor organizasyonunda dünyanın en iyi oyuncuları arasında yer alıyor" dedi.
21.01.2022 E-Spor
69 milyar dolarla 'oyuna geldi'
69 milyar dolarla 'oyuna geldi' ABD'li teknoloji devi Microsoft, Amerikan oyun devi Activision Blizzard'ı yaklaşık 69 milyar dolara satın alacağını açıkladı.
19.01.2022 Ekonomi
Tuhu, Hong Kong Borsası'nda halka açılacak
Tuhu, Hong Kong Borsası'nda halka açılacak Tencent ve Goldman Sachs tarafından desteklenen Çinli online araç servisleri platformu Shanghai Lantu Information Technology Holding (Tuhu), New York'ta halka açılma planından vazgeçti. Tuhu, Hong Kong Borsası'nda halka arz olacak.
9.01.2022 Uzmanpara
PUBG Mobile Dünya Şampiyonası'nda 3 Türk takımı büyük finallerde
PUBG Mobile Dünya Şampiyonası'nda 3 Türk takımı büyük finallerde PUBG Mobile Dünya Şampiyonası’nda mücadele eden 3 takımımız Kaos Next Rüya, S2G Esports ve 1907 Fenerbahçe Esports büyük finallerde yer almayı hak kazandı.
25.12.2021 E-Spor
Çinli teknoloji şirketlerine ceza kesildi
Çinli teknoloji şirketlerine ceza kesildi Çin'de aralarında teknoloji devleri Alibaba, Tencent ve Baidu’nun da bulunduğu şirketlere 43 ayrı rekabet ihlalinden ceza kesildi.
23.11.2021 Uzmanpara
Dünyanın en değerli markaları açıklandı! Teknoloji devleri işgal etti
Dünyanın en değerli markaları açıklandı! Teknoloji devleri işgal etti 2021 yılının en değerli markalarının listesi açıklandı. Bu kapsamda 100 markanın yer aldığı listenin neredeyse ilk 10'u teknoloji şirketlerinden oluşuyor. İşte listede yer bulan markalar:
16.10.2021 Teknoloji
Devlerden yıkıcılara geleceğin şirketleri
Devlerden yıkıcılara geleceğin şirketleri TIME dergisi 2021 yılının 100 şirketini, geleceği şekillendirme kapasitelerini göz önüne alarak seçti. Devler, yıkıcılar, yenilikçiler gibi kategorilerin olduğu listede kripto paradan sağlığa hemen her alanda şirket var
17.09.2021 Ekonomi
Video oyunu Çin çarptı!
Video oyunu Çin çarptı! Çin çocukların bilgisayar ve konsol oyunu oynamalarını haftada 3 saatle kısıtlayınca ülkedeki oyun şirketleri borsada büyük darbe aldı. Gençler ise karara tepkili
1.09.2021 Ekonomi
Bybit Türkiye’deki faaliyetlerine resmi olarak başladı
Bybit Türkiye’deki faaliyetlerine resmi olarak başladı Bitcoin ve Ethereum hacimleriyle dünyanın en büyük kripto para platformlarından biri olan Singapur merkezli Bybit, Türkiye'de resmi olarak hizmete açıldı.
23.08.2021 Vitrin
Tencent gelen tepkilerin ardından oyunları sınırlandırıyor
Tencent gelen tepkilerin ardından oyunları sınırlandırıyor Çin’in en büyük oyun şirketi Tencent, devlet medyasında yayımlanan bir makalede, oyunların “ruhsal afyon” olarak nitelendirilmesinin ardından küçük çocuklara oyunlara sınırlandırma getirme kararı aldı.
5.08.2021 Teknoloji
Çinli oyun firması, küçük çocukların oyun oynamasını sınırlandırıyor
Çinli oyun firması, küçük çocukların oyun oynamasını sınırlandırıyor Çin’in en büyük oyun şirketi Tencent, devlet medyasında yayımlanan bir makalede, oyunların “ruhsal afyon” olarak nitelendirilmesinin ardından küçük çocuklara oyunlara sınırlandırma getirme kararı aldı.
3.08.2021 Dünya
Çin, Didi’nin faaliyetlerini yerinde inceleyecek
Çin, Didi’nin faaliyetlerini yerinde inceleyecek Çin Siber Uzay İdaresi, ülkenin en büyük mobil taksi uygulaması olan Didi şirketine yönelik siber güvenlik soruşturması başlattığını duyurdu.
16.07.2021 Uzmanpara
Çin'de teknoloji şirketleri fazla mesailerini kaldırıyor
Çin'de teknoloji şirketleri fazla mesailerini kaldırıyor Çin dünyanın en çok teknoloji şirketine sahip ülkelerinden biri. Özellikle telefon ve oyun şirketleri ülkenin ekonomisine büyük katkı sağlıyorken, Çin merkezli şirketlerden yeni mesai kararı geldi.
16.07.2021 Teknoloji
PUBG güncelleme gelmedi hatası nedir, ne demek? 2021 PUBG neden açılmıyor?
PUBG güncelleme gelmedi hatası nedir, ne demek? 2021 PUBG neden açılmıyor? Oyun severlerin vazgeçemediği oyunlardan biri de PUBG. Savaş oyunu olarak bilinen PUBG, kullanıcılara güncelleme hatası veriyor. Oyuncular ise PUBG güncelleme gelmesi hatası nedir, ne demek öğrenmek istiyor. 2021 PUBG neden açılmıyor?
9.07.2021 Oyun

Benzer Haber Etiketleri

Tencent ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.