Güzellik merkezinde dehşeti yaşadı! 'Polisim' deyip tecavüz etti
Güzellik merkezinde dehşeti yaşadı! 'Polisim' deyip tecavüz etti İstanbul'da güzellik merkezi işleten 40 yaşındaki M.T., rozet gösterip kendisini polis olarak tanıtan bir kişinin cinsel saldırısına uğradı. Başakşehir’de yakalanan zanlı, adliyeye sevk edildi.
24.06.2021 Gündem
Ünlülerin cinsel ilişki terapisti cinayete kurban gitti
Ünlülerin cinsel ilişki terapisti cinayete kurban gitti Hollywood'da ünlülerin cinsekl ilişki terapisti olarak tanınan ve pek çok ünlü ismin doktoru olduğu bilinen Dr. Amie Harwick, eski sevgilisi tarafından öldürüldü.
17.02.2020 Dünya
Erotik filmlerin cinsellik üzerindeki etkisi
Erotik filmlerin cinsellik üzerindeki etkisi Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı ve Cinsel Terapist Op, Dr. Gökçen Erdoğan erotik filmlerin cinsel hayata etkilerini anlatıyor.
11.09.2019 Bir Bilene Sorduk
5 adımda sıkılaşın
5 adımda sıkılaşın Uzman ESPA terapistleri tarafından uygulanan cilt, vücut bakımları ve masajlar ile sıkılaşın, yenilenin, yaza hazırlanın..
Cinsellikte ten uyumu şart mı?
Cinsellikte ten uyumu şart mı? Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı ve Cinsel Terapist Op. Dr. Gökçen Erdoğan çiftler arasında ten uyumu olmasının önemini anlatıyor.
11.09.2019 Nevidyo
Cinsel isteği artırmanın yolları
Cinsel isteği artırmanın yolları Cinsel isteği artırmanın yollarını Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı ve Cinsel Terapist Op. Dr. Gökçen Erdoğan anlatıyor.
11.09.2019 Nevidyo
Otizmli bebeğe terapistten korkunç muamele!
Otizmli bebeğe terapistten korkunç muamele! 3 yaşındaki minik otizmli bebeğin anne babasının terapistlerinin çocuklarına davranışından şüphelenmesi ve eve gizli kamera yerleştirmesi üzerine korkunç anlar kameraya yansıdı. Otizmli bebeklerine evde tedavi uygulayan 27 yaşındaki terapistin küçük bebeğe uyguladığı şiddet akıllara durgunluk verdi...
11.09.2019 İlginç Videolar
Cinselliğin sınırları var mıdır?
Cinselliğin sınırları var mıdır? Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı ve Cinsel Terapist Op. Dr. Gökçen Erdoğan cinselliğin sınırlarını anlatıyor.
11.09.2019 Nevidyo
Yatak oyunları cinselliği renklendirir mi?
Yatak oyunları cinselliği renklendirir mi? Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı ve Cinsel Terapist Op. Dr. Gökçen Erdoğan yatak oyunlarının cinsel hayatı nasıl etkilediğini anlatıyor.
11.09.2019 Nevidyo
Orgazmın aşamaları nelerdir?
Orgazmın aşamaları nelerdir? Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastalıkları Uzmanı-İlişki ve Cinsel Terapist Op. Dr. Gökçen Erdoğan orgazmın kaç aşamadan oluştuğunu anlatıyor.
11.09.2019 Nevidyo
İç çamaşırların ön sevişmeye etkisi
İç çamaşırların ön sevişmeye etkisi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı-İlişki ve Cinsel Terapist Op. Dr. Gökçen Erdoğan, iç çamaşırların ön sevişmeye etkisini anlatıyor.
11.09.2019 Nevidyo
Bir sen, bir ben, bir de terapist!
Bir sen, bir ben, bir de terapist! Eşiniz, evlendiğiniz adama hiç benzemiyor... İlişkinizde aşılmayacak sorunlar var artık... Ayrıl vermeden önce terapi görmeye ne dersiniz? İşte ilişki terapisinin bilinmeyen yönleri!
15.03.2013 Cinsel Sağlık