HDP önündeki eylemde 59'uncu gün
HDP önündeki eylemde 59'uncu gün Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 55 ailenin, HDP il binası önündeki oturma eylemi 59'ncu günde de devam etti. 2015 yılında Diyarbakır'ın Hani ilçesinden kaçırılan oğlu Fatih Demir (24) için oturma eylemi yapan anne Sevdet Demir (55), "Varlığımı, her şeyimi oğlum için harcadım. Oğlumu getirsinler bir evim var onu vereceğim. Yeter ki oğlum gelsin, ben çadırda da yaşarım" dedi.
31.10.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 49'uncu gün! Beni 2 kız çocuğumla tehdit ediyorlar
HDP önündeki eylemde 49'uncu gün! Beni 2 kız çocuğumla tehdit ediyorlar Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını belirttikleri çocuklarının bulunmasını isteyen 55 aile, HDP binası önündeki oturma eylemini 49'uncu günde de sürdürdü. Oğlu Mustafa Biçer'in terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı gerekçesiyle HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan Ayşegül Biçer, kızları üzerinden tehdit edildiğini ileri sürdü. Biçer, "O kadar alçak yüzleri var ki, beni iki kız çocuğumla tehdit ediyorlar" dedi.
21.10.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 40'ıncı gün
HDP önündeki eylemde 40'ıncı gün Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını belirttikleri çocuklarının bulunmasını isteyen 54 aile, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önündeki oturma eylemini 40'ıncı günde de sürdürdü. Ege Üniversitesi Gazetecilik bölümü son sınıf öğrencisiyken, 21 Mart 2015'te kaybolan oğlu Mehmet (22) için oturma eylemi yapan İmmihan Nilifırka, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nı desteklediğini belirterek oğluna seslendi. Nilifırka, "Bu son şansın, gel teslim ol" dedi.
12.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri