Terörizm

Terörizm

Son dakika terörizm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan terörizm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan terörizm haber sayfamızda...

Terörizm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.829 terörizm haberi bulunmuştur.
Hollanda'da rehine krizi! Şüpheli tutuklandı
Hollanda'da rehine krizi! Şüpheli tutuklandı Hollanda'nın doğusundaki bir barda başlayan rehine paniği, polisin şüpheliyi binadan çıkarken tutuklamasıyla sona erdi.
30.03.2024 Dünya
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Haberler
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Gündem
Rusya'da yas: Konser salonuna düzenlenen terör saldırısında ölenler anılıyor
Rusya'da yas: Konser salonuna düzenlenen terör saldırısında ölenler anılıyor Rusya Devlet Başkanı Putin, on yıllardır Rus topraklarında meydana gelen en ölümcül saldırının arkasında somut delil göstermeden Ukrayna'nın olduğunu iddia etti.
26.03.2024 Dünya
Moskova'daki konser salonu saldırısında son dakika... Şok fotoğraf ortaya çıktı!
Moskova'daki konser salonu saldırısında son dakika... Şok fotoğraf ortaya çıktı! Saldırıyı üstlenen terör örgütü DEAŞ'ın kendi yayınladığı 91 saniyelik video, kan dondurdu. Saldırganlardan birinin ABD'nin uyarı yaptığı gün konser salonunu ziyaret ettiği belirlendi. Rüstem Aziyev ise halihazırda cephede savaşan bir komutan yardımcısı çıktı.
25.03.2024 Dünya
Bakan Fidan'dan AB'ye üyelik sürecine ilişkin açıklama
Bakan Fidan'dan AB'ye üyelik sürecine ilişkin açıklama Bakan Fidan yaptığı açıklamada "İnancımız Avrupa Birliği (AB) kurumlarıyla Türkiye arasındaki ilişkilerin daha pozitif gündemle, daha ileriye taşınması." ifadelerini kullandı.
20.03.2024 Gündem
Hakan Fidan: Batı'nın onurlu insanları Gazze'deki zulme sessiz kalmıyor
Hakan Fidan: Batı'nın onurlu insanları Gazze'deki zulme sessiz kalmıyor Dışişleri Bakanı Fidan, Antalya Diplomasi Forumu'nda konuştu. Fidan "Gazze'deki katliamın suç ortaklığını taşıyamadığı için kendini yakan Amerikalı askerin duruşu, uluslararası sistemin meşruiyet krizinin örtülemez işaretidir" ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Dünya
ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan Gazze açıklaması
ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan Gazze açıklaması ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail’in Batı Şeria’da yeni yerleşim yerleri inşa edeceğini açıklamasına ilişkin, “Gazze terörizm için bir platform olamaz. İsrail'in Gazze'yi yeniden işgali söz konusu olmamalıdır. Gazze topraklarının büyüklüğü azaltılmamalı” dedi.
23.02.2024 Dünya
Hakan Fidan'dan Montrö açıklaması
Hakan Fidan'dan Montrö açıklaması Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan’a yaptığı ziyaret kapsamında Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Fidan Montrö Sözleşmesi’nin uygulanışına ilişkin, “Montrö Sözleşmesini harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz. Bu konunun tartışılmasını bırakın akıldan geçilmesi bile söz konusu olamaz” dedi.
30.01.2024 Gündem
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake'den F-16 sorusuna yanıt
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake'den F-16 sorusuna yanıt ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, ABD Başkanı Biden’in Türkiye'ye F-16 satışına ilişkin kongreye yazdığı mektup sonrası sürecin nasıl işleyeceğine dair mesajlar verdi.
25.01.2024 Haberler
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake'den F-16 sorusuna yanıt
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake'den F-16 sorusuna yanıt ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, ABD Başkanı Biden’in Türkiye'ye F-16 satışına ilişkin kongreye yazdığı mektup sonrası sürecin nasıl işleyeceğine dair mesajlar verdi.
25.01.2024 Gündem
2024 Eşit Ağırlık Bölümleri: 4 Yıllık ve 2 Yıllık Üniversite Eşit Ağırlık (EA) Meslekleri ve Bölümleri Nelerdir?
2024 Eşit Ağırlık Bölümleri: 4 Yıllık ve 2 Yıllık Üniversite Eşit Ağırlık (EA) Meslekleri ve Bölümleri Nelerdir? Kısaltılmış hali ile EA veya TM olarak da bilinen eşit ağırlık bölümleri matematik ve edebiyat ağırlıklıdır. Üniversitede 2 yıllık ve 4 yıllık eşit ağırlık bölümünü tercih etmek isteyen kişiler için TM puanı önemlidir. Ortaöğretimden yükseköğretime geçiş yapacak olan kişilerin Alan Yeterlilik Testi’nde (AYT) Türkçe ve Matematik alanlarında netlerinin yüksek olması gerekir. Eşit ağırlık bölümleri sadece AYT puanı ile değil TYT puanı ile de tercih edilebilmektedir. EA meslekleri oldukça geniş yelpazeye sahiptir. Üniversiteye gitmek isteyen pek çok öğrenicinin merak ettiği konular arasında da eşit ağırlık bölümleri ve meslekleri yer almaktadır. Hukuktan felsefeye, iktisattan psikolojiye kadar pek çok meslek grubu vardır. 4 yıllık ve 2 yıllık üniversite eşit ağırlık meslekleri nelerdir? Eşit ağırlık bölümleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Eğitim
İsrailli yetkiliden Gazze itirafı! 'Auschwitz gibi olmalı'
İsrailli yetkiliden Gazze itirafı! 'Auschwitz gibi olmalı' İsrail'in kuzeyindeki Metula bölgesinde konsey başkanı olarak görev yapan David Azoulai, katıldığı bir radyo programında skandal bir açıklamaya imza atarak, 'Gazze’nin yerle bir edilmesi, boşaltılarak Auschwitz Müzesi gibi müzeye dönüştürülmesi' gerektiğini söyledi. 
20.12.2023 Dünya
Ölen rehineler Bibi’yi zorluyor
Ölen rehineler Bibi’yi zorluyor İsrail’in kazayla öldürdüğünü açıkladığı 3 rehine konusundaki rahatsızlık büyüyor. Olayla ilgili protestolar nedeniyle Başbakan Binyamin Netanyahu’nun ciddi zorlandığı ve Hamas’la yeni bir anlaşma için çabaları artırdığı belirtiliyor.
18.12.2023 Dünya
Jake Sullivan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü
Jake Sullivan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, İsrail temaslarının ardından ziyaret ettiği Batı Şeria’da Filistin Devlet Başkanı Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya geldi.
16.12.2023 Dünya
Sullivan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü
Sullivan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, İsrail temaslarının ardından ziyaret ettiği Batı Şeria’da Filistin Devlet Başkanı Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya geldi.
15.12.2023 Dünya
Mossad'dan Türkiye'de suikast planı! Abdullah Ağar: MİT bunların fiyakasını bozdu
Mossad'dan Türkiye'de suikast planı! Abdullah Ağar: MİT bunların fiyakasını bozdu Mossad'ın aralarında Türkiye'de yaşayan Hamas üyelerine yönelik suikast planları yaptığı iddia edildi. Güvenlik kaynakları da İsrail istihbaratını uyararak hiçbir servisin bu tür operasyonlarına müsaade edilmeyeceğine vurgu yaptı. Türkiye'nin bu konuda şakasının olmadığını, MİT'in daha önce yaptığı operasyonlarda Mossad'ın fiyakasını bozduğunu hatırlatan uzman isimler konuyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulunudu.
6.12.2023 Gündem
Bakan Tunç: Türkiye yükümlülüklerine uymakta kararlıdır
Bakan Tunç: Türkiye yükümlülüklerine uymakta kararlıdır Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Türkiye, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da adli iş birliği konusunda uluslararası hukuktan kaynaklanan yükümlülüklerine uymakta kararlıdır.
30.11.2023 Gündem
Cevdet Yılmaz: İş birliğimizi artırmayı kararlaştırdık
Cevdet Yılmaz: İş birliğimizi artırmayı kararlaştırdık Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vietnam Başbakanı Pham Minh Chinh ile yaptığı basın toplantısında, "Savunma sanayi ve gıda gibi alanlar başta olmak üzere potansiyel taşıyan alanlarda iş birliğimizi geliştirerek ikili ticaret hacmimizi artırmayı hedefliyoruz. Ayrıca, Vietnam ekonomisinin kalbi Ho Şi Min şehrinde başkonsolosluk açma hususunda mutabık kaldık" dedi.
29.11.2023 Ekonomi
Kim Jong-Un'a suikast planı ifşa oldu! Kuzey Kore, ABD ve Güney Kore'li ajanları suçladı
Kim Jong-Un'a suikast planı ifşa oldu! Kuzey Kore, ABD ve Güney Kore'li ajanları suçladı Kuzey Kore liderine suikast düzenlemek için biyokimyasal kullanmayı amaçlayan ayrıntılı girişimin detayları ilk kez ortaya çıktı. Suikast planı, Kim'i öldürmeye yönelik şimdiye kadarki en yakın girişim olarak kayıtlara geçti.
29.11.2023 Dünya
Stoltenberg: İsveç ve Türkiye’nin daha yakın olmasını olumlu buluyorum
Stoltenberg: İsveç ve Türkiye’nin daha yakın olmasını olumlu buluyorum NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, PKK’nın yalnızca Türkiye değil İsveç ve NATO müttefikleri tarafından da terör örgütü olarak kabul edildiğini belirterek “Bu nedenle, İsveç istihbarat servisi ile Türkiye istihbarat servisinin artık birlikte daha yakın çalışmasını, daha fazla bilgi paylaşmasını ve ayrıca Türkiye'nin meşru endişelerini ele almak üzere kalıcı bir mekanizma kurmuş olmasını memnuniyetle karşılıyorum” değerlendirmesinde bulundu.
28.11.2023 Dünya
Dünyanın neresinde olursa olsun Mossad'a 'öldürün' talimatı! İşte Netanyahu'nun suikast emrinin şifreleri...
Dünyanın neresinde olursa olsun Mossad'a 'öldürün' talimatı! İşte Netanyahu'nun suikast emrinin şifreleri... Savaş Kabinesi üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Mossad'a Hamas liderleriyle ilgili verdiği 'ölüm emri' talimatı dikkat çekmişti. Bu sözlerin ardından Hamas liderlerinin Gazze dışında, hatta Katar'da bile hedef alınabileceği iddia edildi. Peki bu talimat ülkeler arası yeni diplomatik krizler çıkarır mı? Mossad, Türkiye'de operasyon yapmaya kalkabilir mi? Uzman isimler milliyet.com.tr'ye dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
26.11.2023 Dünya
Bakan Fidan'dan Batı'ya İsrail tepkisi: Bu tarihi adaletsizliğe son vermeliyiz
Bakan Fidan'dan Batı'ya İsrail tepkisi: Bu tarihi adaletsizliğe son vermeliyiz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi"nde konuşma yaptı.
24.11.2023 Gündem
İşte İsrail'in korkunç paylaşımı! Erdoğan, sert tepki göstermişti
İşte İsrail'in korkunç paylaşımı! Erdoğan, sert tepki göstermişti Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada İsrail'e sert tepki göstermiş, " İsrail yönetimi askeri ve silahlı sivilleri ile ‘bir atışta iki ölü’ diyerek hamile kadınları, daha doğmamış bebekleri ile birlikte katletmekle övünen bir cinnet hali içindedir" demişti. İsrail askerlerinin giydiği skandal tişörtler ortaya çıktı.
21.11.2023 Gündem
Fransa'da AFP'ye İsrail sorgusu! CEO isyan etti: Alçakça
Fransa'da AFP'ye İsrail sorgusu! CEO isyan etti: Alçakça Uluslararası haber ajansı AFP, Gazze'de yaşananlarla ilgili "İsrail yanlısı" haber yapmadığı için Fransa senatosunda sorguya çekildi.
16.11.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Terörizm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.