Terraneo

Terraneo

Son dakika Terraneo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Terraneo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Terraneo haber sayfamızda...

Terraneo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 447 terraneo haberi bulunmuştur.
Emre Belözoğlu'ndan Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım sözleri: Odasından kovdu! Karşılıklı ağladık
Emre Belözoğlu'ndan Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım sözleri: Odasından kovdu! Karşılıklı ağladık Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, NTV spor'a açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
29.08.2022 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu'ndan yeni sezona yeni oyuncak!
Emre Belözoğlu'ndan yeni sezona yeni oyuncak! Türk futbolunun en kariyerli oyuncularından olan, 2020 yılında yeşil sahalara veda ettikten sonra teknik direktörlük kariyerine adım atan Emre Bölzoğlu, lüks garajına yeni bir araç ekledi. Tuğba Gürevin ile mutlu bir evlilik sürdüren eski futbolcu, çocuklarının isimlerinin baş harflerinden oluşan özel plakalı lüks otomobili ile Bebek'te objekltiflere yansıdı.
27.07.2022 Cadde
Akdeniz’de boğulmak üzere olan 17 Afrikalı göçmen kurtarıldı
Akdeniz’de boğulmak üzere olan 17 Afrikalı göçmen kurtarıldı Akdeniz’de bir İspanyol kurtarma gemisi Afrika kökenli 17 göçmeni boğulmaktan sona anda kurtardı.
16.06.2022 Haberler
Vitor Pereira kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Fenerbahçe yeni teknik direktörü Vitor Pereira'nın kariyeri...
Vitor Pereira kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Fenerbahçe yeni teknik direktörü Vitor Pereira'nın kariyeri... Vitor Pereira ile ilgili son dakika gelişmeleri gündeme geldi. Fenerbahçe sosyal hesabından Vitor Pereira'nın teknik direktörlük görevine getirildiğini açıkladı. Vitor Pereira'nın kariyeri ise gündemde araştırılmaya başlandı. Peki Fenerbahçe yeni teknik direktörü Vitor Pereira kimdir?
2.07.2021 Skorer
Emre Belözoğlu’nun kredisi yüksek! Tek telefonla çağırabilir..
Emre Belözoğlu’nun kredisi yüksek! Tek telefonla çağırabilir.. Yeni dönemde sportif direktörlüğe geçecek olan Emre Belözoğlu özgeçmişiyle göz dolduruyor. Emre Belözoğlu’nun Inter, Newcastle United ve Atletico Madrid gibi kulüplerin hepsiyle iyi ilişkileri var.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de özeleştiri! "Hata yaptık"
Fenerbahçe'de özeleştiri! "Hata yaptık" Fenerbahçe yönetimi, Phillip Cocu ve Damien Comolli konusunda özeleştiride bulundu
30.06.2020 Fenerbahçe
Emre: Şampiyonluk için döndüm
Emre: Şampiyonluk için döndüm Sarı-lacivertli takımın kaptanı, başarıya odaklanmaları gerektiğini söyledi, “F.Bahçe’nin büyüklüğünü hissederek saha içerisinde olursak inşallah sezon sonunda kupayı kaldıran taraf biz oluruz. Fenerbahçe’ye şampiyonluk için geri döndüm” dedi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu: Şampiyonluk için döndüm
Emre Belözoğlu: Şampiyonluk için döndüm Fenerbahçe'ye 4 yıl sonra geri dönen Emre Belözoğlu, ilk özel röportajını verdi. Tecrübeli futbolcu, sarı lacivertlilerden ayrılışından geri dönüşüne, takımın son durumundan şampiyonluk hedefine birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Bir tercümandan daha fazlası!
Bir tercümandan daha fazlası! Fenerbahçe'de kulüpten gönderilmesi büyük şaşkınlık yaratan Deniz Sarıtaç'ın hikayesi büyük bir başarı öyküsünü içinde barındırıyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Bir futbolcudan fazlası
Bir futbolcudan fazlası Başkan Ali Koç ve başkanvekili Semih Özsoy’la görüşen sarı-lacivertlilerin eski kaptanının, yeni dönemde sadece futbolcu olarak değil, her anlamda takıma katkı vermesi planlanıyor. Samandıra’da liderlik, saha içi kaptanlığı, Ersun Yanal’a destek ve tecrübelerini aktarması beklenen 39 yaşındaki yıldız, kariyerine unutulmaz bir şampiyonlukla veda etmeyi istiyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Bir çocukluk rüyası
Bir çocukluk rüyası Emre Belözoğlu, Fenerbahçe konusunda oldukça duygusal davranıyor. Çocukluğundan beri koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan ve her zaman ‘Fenerbahçeli Emre olarak anılmak isterim’ diyen tecrübeli yıldız, jübilesini de gönül verdiği kulüpte yapmayı hayal ediyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Gökhan Dinç: 'Comolli'yi neden getirdiniz başkan?'
Gökhan Dinç: 'Comolli'yi neden getirdiniz başkan?' Gökhan Dinç, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik dikkat çekici yorumlarda bulundu. Dinç, Sayın Başkan, önünüzde Terraneo gibi tecrübe varken Comolli'yi neden getirdiniz? Adam dünya yıldızlarını getirdi. Comolli'nin getirdiği futbolcu ise Frey. Bir de burada vizyondan bahsediyoruz. İnanılır gibi değil!"
28.11.2018 Futbol
Serdar Ali Çelikler: "Comolli için de yolun sonu gözüktü"
Serdar Ali Çelikler: "Comolli için de yolun sonu gözüktü" Fenerbahçe, Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar’ın süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Spor yazarı Serdar Ali Çelikler alınan kararı yorumladı: "Şunu biliyorum ki bu tür kararları alanların ömrü uzun olamıyor. Demek ki Comolli için de yolun sonu gözüktü..."
30.06.2020 Fenerbahçe
3 yıllık kaos!
3 yıllık kaos! Fenerbahçe’de tarihin en kötü sezon başlangıcının yaşanmasından sonra gözler teknik direktör değişikliğine çevrildi. Transferlerde de adeta kontrolsüz davranan sarı-lacivertliler, 3 yılda 41 farklı futbolcuyu transfer etti, 76 milyon euro para gitti. 44 futbolcu da aynı sürede ayrılırken, 63 milyon euro geldi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Kemalettin Şentürk'ten Comolli'ye gönderme...
Kemalettin Şentürk'ten Comolli'ye gönderme... Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde 4.5 yıl scout biriminde çalışan sarı lacivertli eski futbolcu Kemalettin Şentürk, önemli açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin transferde eli güçlendi
Fenerbahçe'nin transferde eli güçlendi UEFA'yla gerçekleştirilen finansal fair play (FFP) anlaşması sebebiyle bu sezon transferde ince eleyip sık dokuyan Fenerbahçe, kasasına giren Arap sermayesiyle rahatladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Pereira ve Terraneo'nun transferleri tek tek gidiyor
Pereira ve Terraneo'nun transferleri tek tek gidiyor Fenerbahçe Futbol Takımı, 2015 yılında teknik direktör Vitor Pereira ile sportif direktör Giuliano Terraneo'nun döneminde yaptığı transferlerin bir çoğuyla yollarını ayırdı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Jeremain Lens'e West Bromwich kancası
Jeremain Lens'e West Bromwich kancası Fenerbahçe'de gösterdiği performansı Beşiktaş'ta sergileyemen ve gözden düşen Lens'e Ada'dan talip çıktı.
30.06.2020 Beşiktaş
Emre Belözoğlu oyunu kullandı!
Emre Belözoğlu oyunu kullandı! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emre Belözoğlu, oy kullanmak için Şükrü Saraçoğlu Stadı'na geldi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Ali Koç: 'Hiç kimse Fenerbahçe'den büyük değil'
Ali Koç: 'Hiç kimse Fenerbahçe'den büyük değil' Sarı-lacivertli kulübün Başkan Adayı, kulüp içerisindeki ayrışmadan rahatsız olduğunu vurguladı. Ali Koç, "Sayın başkanım, 'Hiç kimse Fenerbahçe'den büyük değil' dediniz. Ama siz de Fenerbahçe'den büyük değilsiniz. Siz bunu unuttunuz" yorumunu yaptı
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin tarihi kongresi | Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında söz düellosu!
Fenerbahçe'nin tarihi kongresi | Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında söz düellosu! Fenerbahçe Olağan Genel Kurulu'nda ilk gün sona erdi. Başkan adayları Aziz Yıldırım ve Ali Koç üyelerin huzuruna çıktı. Koç ile Yıldırım arasında söz düellosu yaşanırken, zaman zaman tansiyon yükseldi. İşte Skorer farkıyla dakika dakika kongrede yaşananlar...
30.06.2020 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Zidane açıklaması!
Ali Koç'tan Zidane açıklaması! Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği'nde katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulunuyor. Koç: "Hisselerimiz, bankalara rehin. Bu ne demek? Borcunuzu ödeyene kadar Fenerbahçe'nin sahibi bankalar. Bunu ben mi yaptım?" dedi. Öte yandan bugün yaşadığı olaya değinen Koç: "Genç arkadaşım 'Abi dersten çıktım. Zidane ayrıldı, yoksa bize mi geliyor' diyor. Kapa telefonunu dersine dön dedim. Keşke öyle bir imkanımız olsa da onu getirsek'' ifadelerini kullandı.
30.06.2020 Fenerbahçe
"Ne gerekiyorsa yapacağız"
"Ne gerekiyorsa yapacağız" Milliyet'i ziyaret eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım iddialı mesajlar verdi, akıllardaki tüm sorulara açıklık getirdi.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Terraneo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.