Tersine

Tersine

Son dakika Tersine haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tersine gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tersine haber sayfamızda...

Tersine

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.204 tersine haberi bulunmuştur.
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
18.04.2024 Futbol
'Özgür Özel'in bu takındığı tavır olumlu'
'Özgür Özel'in bu takındığı tavır olumlu' BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘CHP’nin Genel Başkanı Sayın Özel’e kapımız açık’ açıklamalarına ilişkin, “Özgür Özel'in bu takındığı tavır gerçekten olumlu bir tavır. Cumhurbaşkanımızın kabulü de yine açıklamaları da olumlu. Bunun Türkiye'ye olumlu bir yansıması iç barışımız, birliğimiz açısından çok önemli” şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdi
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdi Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından biri olarak kabul edilen ve MLS'te Inter Miami forması giyen Lionel Messi'nin Suudi Arabistan aldığı ve geri çevirdiği teklifi Inter Miami'nin sahibi Jorge Mas açıkladı.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
Paris Olimpiyatları öncesi şehir alarm veriyor!
Paris Olimpiyatları öncesi şehir alarm veriyor! Olimpiyat tarihi yaklaşırken, ev sahibi Fransızlar birçok sorunu aşmanın derdine düşmüş durumda. Güvenlik endişesi, grev tehditleri ve nehirdeki kirliliğin yanı sıra düzensiz göçmenlere çözüm aranan şehirde, Şampiyonlar Ligi finalinde bozulan imajın da tamiri gerekiyor
14.04.2024 Diğer
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak?
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak? ABD'de Cumhuriyetçilerin Başkan adayı, eski başkan Trump hakkında yürüyen çok sayıda dava var. Peki Trump hüküm giyerse ne olacak? Başkan seçilebilir mi, oy kullanabilir mi, kazanırsa hapisten çıkabilir mi?
13.04.2024 Dünya
Tatilden dönen İstanbullular yoğun gece yaşıyor
Tatilden dönen İstanbullular yoğun gece yaşıyor Ramazan Bayramı tatili dönüşü İstanbul girişinde büyük yoğunluk oluştu. Tekirdağ-İstanbul yolunda araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. İşte detaylar...
12.04.2024 Gündem
Stefano Pioli: Kornerde Lukaku'nun ofsaytta olduğu çok açıktı!
Stefano Pioli: Kornerde Lukaku'nun ofsaytta olduğu çok açıktı! Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, Roma maçının ardından açıklamalarda bulundu.
11.04.2024 UEFA Avrupa Ligi
Olympiakos'ta Fenerbahçe maçı öncesi büyük endişe
Olympiakos'ta Fenerbahçe maçı öncesi büyük endişe UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçında Yunan ekibi, bu akşam temsilcimiz Fenerbahçe'yi konuk edecek. Zorlu karşılaşma öncesi Yunan basınında hakem tedirginliği yaşanıyor.
11.04.2024 Fenerbahçe
Luis Enrique: Barcelona'ya büyük bir istekle gideceğiz!
Luis Enrique: Barcelona'ya büyük bir istekle gideceğiz! Barcelona'ya 3-2 mağlup olan Paris Saint Germain'de teknik direktör Luis Enrique açıklamalarda bulundu.
10.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Ekonomi ufkunda pozitif rüzgar esti
Ekonomi ufkunda pozitif rüzgar esti Türkiye ekonomisinde öngörülebilirliğin arttığını belirten İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, “Geçen yıl sorsaydınız yalnızca önümüzdeki altı ayı öngörebildiğimi söylerdim. Şimdi ne mutlu ki, önümüzdeki üç yılı öngörebiliyoruz. Bu çok büyük bir değişim” dedi.
9.04.2024 Ekonomi
Flörtte dünya şampiyonuyuz! Nedeni bastırılmış duygular
Flörtte dünya şampiyonuyuz! Nedeni bastırılmış duygular Dünyanın en çapkın ülkesi, Türkiye çıktı. World Population Review isimli platformun araştırmasına göre, ortalama bir Türk’ün 14 partnerle birlikte olduğu belirtilirken bu oran birçok ülkeyi geride bıraktı.
9.04.2024 Gündem
İsrail, Gazze’de 6 ayda hedeflerine ulaşamadı
İsrail, Gazze’de 6 ayda hedeflerine ulaşamadı İsrail’in Hamas’ı yok etme ve rehineleri kurtarma amacıyla 6 ay önce başladığı savaşta bu iki hedefi de gerçekleştirememesi dikkat çekerken, savaşın sonuna dair açık bir planın olmayışı tepkiye yol açıyor.
7.04.2024 Dünya
Küresel piyasada yeni faiz dönemi
Küresel piyasada yeni faiz dönemi Fed'in beklenmedik güvercin duruşu ve TCMB'nin kararlı faiz artışı, finansal piyasalara yeni bir yön veriyor. Yatırımcılar ve şirketler, faiz oranlarındaki bu kritik değişikliklere ve döviz kurlarındaki potansiyel dalgalanmalara dikkat kesilmeli...
5.04.2024 Milliyet Executive
Kripto parada tehlikeye  karşı 'teyakkuz'a geçti
Kripto parada tehlikeye karşı 'teyakkuz'a geçti "Kripto paralarla ilgili kara para aklama, terörizmin finansmanı ve diğer risklere karşı real-time tespit ve raporlama çözümleri sunuyoruz. Riskli işlemleri gerçekleştiği an tespit edebiliyoruz ve müşterilerimiz için aksiyona dönüştürebiliyoruz."
5.04.2024 Milliyet Executive
Vahşete ağırlaştırılmış ömür boyu hapis: Ablam huzur için uyuyacak
Vahşete ağırlaştırılmış ömür boyu hapis: Ablam huzur için uyuyacak  Muğla’nın Yatağan ilçesinde Figen Çoban’ın eşi tarafından öldürüldüğü iddiasıyla açılan davanın 5'inci duruşması yapıldı. Mahkeme heyeti, Figen Çoban’ın eşi Mehmet Emin Ata Çoban’a, haksız tahrik ve iyi hal indirimi uygulamadan ‘eşe karşı canavarca hisle öldürme suçundan’ ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Figen Çoban’ın kayınbiraderi Süleyman Çoban ise 17 yıl hapis cezası aldı.
4.04.2024 Gündem
'Çalışanlarımız en önemli değerimiz'
'Çalışanlarımız en önemli değerimiz' Novartis Türkiye İnsan ve Organizasyon Direktörü Özlem Sökmen en güçlü yanlarının 'Çeşitlilik ve Kapsayıcılık' olduğunu söyledi, "Bu doğrultuda çalışanlarımızın ihtiyaçlarına odaklanarak, güncel trendleri de takip ederek yenilikçi İK uygulamaları geliştiriyor ve hayata geçiriyoruz" dedi
4.04.2024 Advertorial
‘Beni bu topraklara Neşet Ertaş çekti’
‘Beni bu topraklara Neşet Ertaş çekti’ KÖFN grubunun üyeleri Bilge Kağan Etil ve Salman Tin, Radyo D’de Fatih Uslu’nun konuğu oldu.
31.03.2024 Cadde
Lazım olduğunda hep tatilde
Lazım olduğunda hep tatilde Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Sultanbeyli ve Sancaktepe’de düzenlediği mitinglerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Lazım olduklarında, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer’de balıkta” dedi.
30.03.2024 Gündem
Numan Kurtulmuş: Türkiye-Namibya ilişkileri bakımından tarihi bir güne tanıklık ediyoruz
Numan Kurtulmuş: Türkiye-Namibya ilişkileri bakımından tarihi bir güne tanıklık ediyoruz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye-Namibya ilişkileri bakımından tarihi bir güne tanıklık ediyoruz. Bu ziyaret, Namibya tarafından Türkiye'ye yapılan en üst düzey ziyaret olması bakımından tarihi bir önem arz ediyor" dedi.
29.03.2024 Gündem
Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya balıkçıda
Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya balıkçıda Sultanbeyli Kent Meydanı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki göstererek, "Lazım olduklarında, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta." ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Haberler
Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya balıkçıda
Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya balıkçıda Sultanbeyli Kent Meydanı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki göstererek, "Lazım olduklarında, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta." ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Yerel seçim dünya medyasında: İstanbul 'büyük ödül', muhalefeti bekleyen tehlike
Yerel seçim dünya medyasında: İstanbul 'büyük ödül', muhalefeti bekleyen tehlike Birçok yayın organı 'İstanbul için muharebe' başlıklarını atarken, 2023'te büyük bir hayal kırıklığı yaşayan muhalefetin Pazar günü ortaya çıkacak sonuçla darmadağın olabileceği belirtildi.
29.03.2024 Dünya
‘Karbon depolama atlası’ oluşturulacak
‘Karbon depolama atlası’ oluşturulacak Türkiye’nin iklim değişikliği ile mücadelede 2024-2030’u kapsayan “azaltım” yol haritası hazır. Buna göre, sera gazı emisyonlarının azaltılması için “Türkiye karbon depolama atlası” oluşturulacak. Döküm sahalarına atık kabulü sonlandırılacak. ÖTV tarifelerine karbon ayarı yapılacak.
29.03.2024 Ekonomi
BM araştırması: Dünyada her gün 1 milyar öğün israf ediliyor
BM araştırması: Dünyada her gün 1 milyar öğün israf ediliyor Birleşmiş Milletler Çevre Programı tarafından yayınlanan rapor, 2022 yılında günde en az 1 milyar öğün israf edildiğini ortaya koydu.
28.03.2024 Dünya
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye İttifakı'ndadır' sözlerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik yanıt verdi.
28.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tersine ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.