Tescil

Tescil

Son dakika Tescil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tescil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tescil haber sayfamızda...

Tescil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.656 tescil haberi bulunmuştur.
Zimmetine para geçirdiği iddia edilen katibin davasında karar
Zimmetine para geçirdiği iddia edilen katibin davasında karar Kayseri Adliyesi'nde bir mahkeme kalemine verilen yaklaşık 1 milyon TL teminat ödemelerini zimmetine geçirdiği iddiasıyla tutuklanan zabıt katibi Alpaslan Teke (36) hakkında 'zimmet' suçundan hazırlanan iddianame, ağır ceza mahkemesine sunuldu.
17.04.2024 Gündem
Galatasaray'da Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçe önerisi! 'Urfa'da korkup kaçtılar'
Galatasaray'da Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçe önerisi! 'Urfa'da korkup kaçtılar' Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda Divan Kurulu Üyesi Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçe önerisi geldi.
17.04.2024 Galatasaray
Trafik polisinin dikkati, fenalaşan sürücünün kaza yapmasını önledi
Trafik polisinin dikkati, fenalaşan sürücünün kaza yapmasını önledi Karaman'da dolmuşuyla seyir halindeyken fenalaşan sürücü, uygulama yapan trafik polisinin dikkati sayesinde kaza yapmaktan son anda kurtuldu. O anlar ise kameraya yansıdı.
16.04.2024 Haberler
İsrail'e ihracat kısıtlaması hakkında açıklama
İsrail'e ihracat kısıtlaması hakkında açıklama Ticaret Bakanlığı sosyal medya hesabından İsrail'e ihracat kısıtlaması ile ilgili açıklama metni yayımladı.
16.04.2024 Uzmanpara
Ticaret Bakanlığı’ndan İsrail'e ihracat kısıtlaması hakkında açıklama
Ticaret Bakanlığı’ndan İsrail'e ihracat kısıtlaması hakkında açıklama Ticaret Bakanlığı sosyal medya hesabından İsrail'e ihracat kısıtlaması ile ilgili açıklama metni yayımladı.
16.04.2024 Ekonomi
7.27 milyon hektar arazi toplulaştı
7.27 milyon hektar arazi toplulaştı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarım arazilerinin verimli kullanılması için 2023 sonu itibarıyla 7.27 milyon hektar arazinin toplulaştırıldığını, kazanımın yıllık yaklaşık 41 milyar lira olduğunu söyledi.
14.04.2024 Ekonomi
Porsiyonu 300 liradan satılıyor! 3 günde 24 ton tüketildi
Porsiyonu 300 liradan satılıyor! 3 günde 24 ton tüketildi Diyarbakır’ın coğrafi işaret tescilli ürünleri arasında yer alan ve porsiyonu 300 liradan satılan ‘ciğer kebabı’, Ramazan Bayramı’nın 3 gününde 24 ton tüketildi.
13.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail'le ihracat açıklaması
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail'le ihracat açıklaması Ticaret Bakanlığı, "Sosyal medyada yer verilen 'yasak kapsamındaki ürünlerin İsrail'e ihracatının devam ettiği'ne dair iddialar tümüyle yalandır, itibar edilmemelidir" açıklamasını yaptı.
11.04.2024 Gündem
Galatasaray Süper Kupa'yı ne zaman alacak?
Galatasaray Süper Kupa'yı ne zaman alacak? Süper Kupa maçı Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi sonrası yarıda kaldı. Şimdi gözler Galatasaray'ın kupayı ne zaman kaldıracağına çevrildi.
7.04.2024 Galatasaray
Süper Kupa maçı yarıda kaldı! Fenerbahçe ceza alacak mı?
Süper Kupa maçı yarıda kaldı! Fenerbahçe ceza alacak mı? Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı yarıda kaldı. Fenerbahçeli futbolcuların sahadan çekilmesi sonrası gözler TFF kararına çevrildi.
7.04.2024 Fenerbahçe
Aykut Kocaman'dan Süper Kupa tepkisi! 'Galatasaray'ı yenecek gücün var'
Aykut Kocaman'dan Süper Kupa tepkisi! 'Galatasaray'ı yenecek gücün var' Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Aykut Kocaman, sarı-lacivertlilerin Süper Kupa'daki tutumunu eleştirdi. Kocaman "Galatasaray'ı yenecek gücün var." ifadesini kullandı.
7.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa bilmecesi! Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak
Süper Kupa bilmecesi! Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 21 Şubat 2024 tarihinde yaptığı açıklama ile Süper Kupa karşılaşmasının yarın oynanacağını açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin yarın oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkması bekleniyor. Fenerbahçe’nin aldığı kararın doğrultusunda Galatasaray’ın hangi kadro ile sahaya çıkacağı da merak konusu oldu.
6.04.2024 Galatasaray
Türkiye 100 ülkeye tohum ihraç ediyor
Türkiye 100 ülkeye tohum ihraç ediyor Türkiye’den 100’ün üzerinde ülkeye tohum ihraç ediliyor. 2023’te 249.6 milyon dolar ithalata karşı, 326.8 milyon dolar ihracat yapıldı. Dünya tohumcuları 2025’te Türkiye’de toplanacak.
6.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tescil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.