Testf

Testf

Son dakika testf haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan testf gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan testf haber sayfamızda...

Testf

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7 testf haberi bulunmuştur.
Hababam Sınıfı filmi nerede çekildi? Hababam Sınıfı filmi başrol oyuncuları
Hababam Sınıfı filmi nerede çekildi? Hababam Sınıfı filmi başrol oyuncuları Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eserinden uyarlanan Hababam Sınıfı filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. İnek Şaban, Güdük Necmi, Damat Ferit, Kel Mahmut, Dom Dom gibi birçok farklı karakteri hayatımıza kazandıran Hababam Sınıfı filmi 1975 yılında sinemaya uyarlandı. Peki yönetmen koltuğunda Ertem Eğilmez'in yer aldığı Hababam Sınıfı filmi nerede çekildir?
10.09.2019 Gündem
GameX 2019 Uluslararası Oyun ve Eğlence Fuarı başladı
GameX 2019 Uluslararası Oyun ve Eğlence Fuarı başladı GameX 2019 Uluslararası Oyun ve Eğlence Fuarı başladı - Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin en büyük oyun ve eğlence fuarlarından biri olan GameX Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde oyunseverlere kapısını açtı.
10.09.2019 Oyun Dunyasi
TSK'nin gücüne güç katacak!
TSK'nin gücüne güç katacak! ASELSAN, Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK), hedeflerin doğru zamanda, en uygun silah ve mühimmatla ateş altına alınmasını sağlayan yeni Ateş Destek Otomasyon Sistemi (ADOP-2000) teslimatı  gerçekleştirdi.
10.09.2019 Teknoloji
Bu gözlük iPhone’ların Face ID sistemini kandırıyor
Bu gözlük iPhone’ların Face ID sistemini kandırıyor iPhone X sonrası çıkan modellerde Face ID üzerinden güvenli yüz tanıma sisteminin açığı ortaya çıktı.
10.09.2019 Apple
%100 Yerli ve Milli Kiremitler Kazandırıyor
%100 Yerli ve Milli Kiremitler Kazandırıyor Türkiye’de ve dünyada en çok kullanılan çatı kaplama malzemesi olan kiremitler, teknolojinin gelişmesi ile birlikte aynı zamanda daha fazla ısı ve ses yalıtım malzemesi olarak kullanılıyor.
10.09.2019 The Others
İngiltere Sam Allardyce'a emanet!
İngiltere Sam Allardyce'a emanet! EURO 2016 sonrası görevinden istifa eden Roy Hodgson’ın yerine getirilen 61 yaşındaki Allardyce ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.
10.09.2019 Euro2016
Ramazan’da dengeli beslenme
Ramazan’da dengeli beslenme Ramazan’da dengeli beslenme
10.09.2019 Vitrin

Benzer Haber Etiketleri

Testf ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.