Testosteron

Testosteron

Son dakika Testosteron haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Testosteron gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Testosteron haber sayfamızda...

Testosteron

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 688 testosteron haberi bulunmuştur.
Yaşlanma önlenebilir mi, durdurulabilir mi?
Yaşlanma önlenebilir mi, durdurulabilir mi? Dünyanın her köşesinde bilim insanları yaşlanmaya çare arıyor. Bunun için çok çeşitli çözümler üzerinde duruluyor. Peki antiaging uygulamaları ile sağlıklı yaş almak ve yaşlanmayı yavaşlatmak nasıl mümkün?
30.03.2024 Pazar
Yeni tartışma kimyasal hadım: Çocuk tacizcilerine uygulanabilir mi?
Yeni tartışma kimyasal hadım: Çocuk tacizcilerine uygulanabilir mi?  ürkiye günlerdir, Bağcılarda bir sucunun ses yalıtımlı odasında küçük çocuklara yıllardır tecavüz suçu işleyen faili konuşuyor. Toplumu derinden etkileyen bu olay, küçük çocuklara karşı işlenen suçlarda ve pedofili vakalarında uygulanacak cezalarının yeterliliği ve kastrasyon işleminin hangi durumlarda uygulanabileceğini de tartışmaya açtı.
26.03.2024 Gündem
Fazla testosteron hayat kararttı! Paul Pogba gerçekleri
Fazla testosteron hayat kararttı! Paul Pogba gerçekleri Dünyanın en pahalı transferi, Fransa’nın yıldızıydı... Alex Ferguson’u takmadı, yıldızının barışmadığı Mourinho’yu Manchester’dan yollattı... Performansı düşüşteydi, testosteron ile yakalanınca kariyeri noktalandı. Erkekliğini artırmaya çalışırken, futboldan oldu.
3.03.2024 İtalya Serie A
Yemeden önce bir kez daha düşünün! İstanbul'da satılan midyelerde tespit edildi
Yemeden önce bir kez daha düşünün! İstanbul'da satılan midyelerde tespit edildi İstanbul Boğazı'nın Sarıyer bölgesinden alınan 30 farklı midye numunesinin yüzde 73'ünde insan sağlığına zararlı olduğunu belirtilen mikroplastiklere rastlandı. Midyeciler ise İstanbul'da daha çok Boğaz, Karadeniz ve çiftlik midyesinin satıldığını belirtirken; uzun süredir midyecilik yaptığını ifade eden Erdal Erdoğan, "Midye, kıyıda tutulmadığı ve derinde tutulduğu sürece sorun olacağını düşünmüyoruz" şeklinde konuştu.
1.02.2024 Haberler
Yemeden önce bir kez daha düşünün! İstanbul'da satılan midyelerde tespit edildi
Yemeden önce bir kez daha düşünün! İstanbul'da satılan midyelerde tespit edildi İstanbul Boğazı'nın Sarıyer bölgesinden alınan 30 farklı midye numunesinin yüzde 73'ünde insan sağlığına zararlı olduğunu belirtilen mikroplastiklere rastlandı. Midyeciler ise İstanbul'da daha çok Boğaz, Karadeniz ve çiftlik midyesinin satıldığını belirtirken; uzun süredir midyecilik yaptığını ifade eden Erdal Erdoğan, "Midye, kıyıda tutulmadığı ve derinde tutulduğu sürece sorun olacağını düşünmüyoruz" şeklinde konuştu.
1.02.2024 Gündem
4 ünlü 4 estetik şok! 'Dolgular feminen yerleştirilmiş'
4 ünlü 4 estetik şok! 'Dolgular feminen yerleştirilmiş' Son günlerde Gökhan Özen, Mustafa Sandal, Rafet El Roman ve Hakan Peker gibi ünlüler yüzlerindeki değişiklikler nedeniyle pek çok eleştiriye maruz kaldı. Peki, söz konusu sanatçıları bu denli farklı gösteren hata ne? Erkeklerin yüzlerine yaptırdıkları estetik müdahaleler neden kadınlardan daha farklı duruyor? Erkekler estetikte nelerden kaçınmalı? 2 uzman fotoğraflardaki şifreyi çözdü.
26.01.2024 Genel Sağlık
Karşınıza çıkan kişi gerçek yüzünü gizliyorsa parmaklarına bakın! Sevgiliniz psikopat mı?
Karşınıza çıkan kişi gerçek yüzünü gizliyorsa parmaklarına bakın! Sevgiliniz psikopat mı? Tabii ki kimseyi kolundan tutup psikiyatriste götüremezsin. Ama parmaklarına bakabilirsin. Uzmanlara göre, kişinin yüzük parmağı, işaret parmağından uzunsa psikopat olma ihtimali yüksek!
18.01.2024 Dünya
Mustafa Sandal 54 yaşında! Melis Sandal'dan romantik doğum günü kutlaması
Mustafa Sandal 54 yaşında! Melis Sandal'dan romantik doğum günü kutlaması İki sene önce İtalya'nın başkenti Roma'da ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile dünyaevine giren sosyetik güzel Melis Sütşurup Sandal, 54'üncü yaşına giren popçunun doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşımlarla kutladı.
12.01.2024 Cadde
‘Kadınların bağışıklık sistemi daha güçlü’
‘Kadınların bağışıklık sistemi daha güçlü’ Beslenme uzmanı Jenna Hope, “Sağlıklı Kalmak” (How To Stay Healthy) adlı yeni kitabında, kadınların bağışıklık sisteminin daha güçlü olduğunu yazdı.
27.12.2023 Dünya
Şiddetsiz erkeklik mümkün!
Şiddetsiz erkeklik mümkün! Eleştirel Erkeklik İncelemeleri İnisiyatifi (EEİİ) yaklaşık on yıldır kadına yönelik şiddetle mücadeleye erkekleri de dahil etmeye yönelik çeşitli çalışmalar yürütüyor... EEİİ gönüllülerinden Dr. Sünbüloğlu ve Doç. Dr. Akyüz çalışmalar sayesinde çok sayıda erkeğin şiddetsiz ilişkiler kurma yönünde çaba gösterdiklerini söyledi...
9.12.2023 Gündem
Paul Pogba'ya büyük şok! 4 yıl men cezası talebi
Paul Pogba'ya büyük şok! 4 yıl men cezası talebi Dopingle Mücadele Savcılığı, Paul Pogba'nın yeniden yargılanma süreci sonrası en üst ceza olan '4 yıl futboldan men' cezasına çarptırılmasını istedi.
7.12.2023 İtalya Serie A
Emina Jahovic: Çocuklarımın çok ünlü olmasını istemiyorum!
Emina Jahovic: Çocuklarımın çok ünlü olmasını istemiyorum! Emina Jahovic, 2008 yılında popçu Mustafa Sandal ile nikâh masasına oturduktan sonra Türkiye'ye yerleşmişti. 2018'de anlaşmalı olarak biten evliliğinden Yaman (14) ve Yavuz (11) adında iki oğlu olan Sırp şarkıcı, çocukları hakkında konuştu.
5.11.2023 Cadde
'Gençliğimde kendime yaptıklarım yüzünden bitap düştüm, andropoza girdim!'
'Gençliğimde kendime yaptıklarım yüzünden bitap düştüm, andropoza girdim!' Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams, özel hayatlarına dair samimi açıklamalarda bulundu. 90'lı ve 2000'li yıllardaki yaşam tarzı yüzünden vücudundaki doğal olan her şeyi tükettiğini söyleyen Williams, andropoza girdiğini de itiraf etti.
2.11.2023 Cadde
Yaman, Mustafa Sandal'ı yalnız bırakmadı: Yaman 177 boyunda, beni geçti!
Yaman, Mustafa Sandal'ı yalnız bırakmadı: Yaman 177 boyunda, beni geçti! Mustafa Sandal, Cumhuriyet’in 100. yılında Merzifon Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte sahne aldı. Sandal, konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı. Sahne öncesi oğluyla yan yana gelen Sandal, espriler yaptı.
31.10.2023 Cadde
Kıyıya vurdu, eşi benzeri yok! Şoke eden DNA sonucu: 'Kafamız karıştı'
Kıyıya vurdu, eşi benzeri yok! Şoke eden DNA sonucu: 'Kafamız karıştı' Her zamanki gibi sıradan bir güne uyanmışlardı, ta ki kıyıya vuran tuhaf beyaz yaratığa kadar. O saatten sonra tüm basın buraya akın etti. Televizyonlarda, gazetelerde hep aynı şeyden bahsediliyordu. Gazeteciler bir cevap bulabilmek için uzmanları bekledi. Ancak çıkan DNA sonucu asırlardır süren tartışmanın fitilini yeniden ateşledi.
27.10.2023 Yaşam
Mustafa Sandal'dan 'üçüncü çocuk' cevabı! 'Etrafımızda çok fazla testosteron var'
Mustafa Sandal'dan 'üçüncü çocuk' cevabı! 'Etrafımızda çok fazla testosteron var' Geçtiğimiz sene İtalya'nın başkenti Roma'da Melis Sütşurup ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, geçtiğimiz gece eşiyle birlikte Arnavutköy'de görüntülendi. Emina Jahovic ile yaptığı evlilikten iki oğlu olan Sandal, tekrar baba olmayı düşünmediğini söyleyerek; dikkat çeken açıklamalar yaptı.
27.10.2023 Cadde
Türkiye'de uyuz alarmı! 6 ayda pik yaptı, tek çaresi var
Türkiye'de uyuz alarmı! 6 ayda pik yaptı, tek çaresi var Tüm dünyada yaygın olarak görülen 'sarcoptes scabiei var hominis' adı verilen bir parazitin neden olduğu uyuz, Türkiye'de neredeyse salgın boyutuna ulaştı. Hastalığın her geçen gün daha çok görülmesi ve bazı hastanelerdeki vaka artışının yüzde 30-40'lara çıkması ise endişe yaratıyor. Uyuzun temas yoluyla bulaştığını belirten uzmanlara göre ise bunu önlemenin tek çaresi var.
28.10.2023 Genel Sağlık
Emeklilerin yaşadığı bu şehirde vergi yok! 'Terimi topluyorum, satacağım'
Emeklilerin yaşadığı bu şehirde vergi yok! 'Terimi topluyorum, satacağım' Çölün ortasında hiçbir kural ve kanunun geçerli olmadığı bölgede herkes kendi halinde yaşamına devam ediyor. Yazın yalnızca 150, kışın yaklaşık 2 bin kişinin yaşadığı Slab şehrinde terini satıp para kazanmaya çalışan adam, buranın sıra dışılığını anlatan yalnızca tek bir detay.
25.10.2023 Yaşam
Sadece kadınlarda değil erkeklerde de görülüyor! 'En önemli tedavi egzersiz'
Sadece kadınlarda değil erkeklerde de görülüyor! 'En önemli tedavi egzersiz' Prof. Dr. Nevin Ergun, vücudun temel kemik yapısındaki gizli tehlikenin osteoporoz olduğunu söyledi. 20 Ekim Dünya Osteoporoz Günü nedeniyle açıklama yapan Prof. Dr. Ergun, osteoporozun, düşük kemik kitlesi ve kemik dokusunun mikro mimari yapısının bozulması sonucu kemik kırılganlığı ve kırığa yatkınlığında artış ile karakterize olan bir sistemik iskelet hastalığı olduğunu belirtti.
20.10.2023 Genel Sağlık
Paul Pogba krizi! Futbol hayatı tehlikeye girdi
Paul Pogba krizi! Futbol hayatı tehlikeye girdi Paul Pogba'nın bugün açılan B numunesi de pozitif çıktı ve doping kullandığı kesinleşti. Juventuslu yıldız futbolcunun 2-4 yıl arası futboldan men cezası ile karşı karşıya kaldığı belirtiliyor.
6.10.2023 İtalya Serie A
Prostat kanseri: Radyoterapi dozları etkisini azaltabilir
Prostat kanseri: Radyoterapi dozları etkisini azaltabilir Büyük bir uluslararası deneyin sonucunda, prostat kanseri tedavisi için radyoterapi alan erkeklere, çok daha düşük dozda radyasyon verilebileceği bulundu.
1.10.2023 Dünya
Sami Yen'de parlamıştı! Pogba'nın sakatlık, şantaj ve doping kâbusu
Sami Yen'de parlamıştı! Pogba'nın sakatlık, şantaj ve doping kâbusu Paul Pogba'nın yıldızı 2013 FIFA U20 Dünya Kupası'nda parladı. Ali Sami Yen'de kupayı havaya kaldıran, Şampiyon Fransa'nın MVP seçilen kaptanıydı. İtalya'da son bir yılda sakatlık, şantaj ve dopingle kâbusu yaşadı, futbol hayatı bitme noktasına geldi
13.09.2023 Futbol
Paul Pogba'nın başı dertte! İşte kendisini bekleyen ceza
Paul Pogba'nın başı dertte! İşte kendisini bekleyen ceza İtalyan ekibi Juventus'ta forma giyen Fransız yıldız Paul Pogba'nın doping testinin pozitif çıkması gündem oldu. İşte yıldız ismi bekleyen ceza...
12.09.2023 İtalya Serie A
Paul Pogba depremi! Futbol hayatını bitirecek tarihi ceza
Paul Pogba depremi! Futbol hayatını bitirecek tarihi ceza Paul Pogba'nın 20 Ağustos'ta Udinese ile oynanan maçın ardından yapılan doping testi pozitif çıktı. Dünyaca ünlü Fransız yıldızın alacağı tarihi ceza netlik kazanmaya başladı.
12.09.2023 İtalya Serie A
Paul Pogba'nın başı dertte! Doping testi pozitif
Paul Pogba'nın başı dertte! Doping testi pozitif Dünyaca ünlü Fransız futbolcu Paul Pogba'nın başı dertte. Pogba'nın doping testinin pozitif çıkarken Juventus'tan açıklama geldi.
11.09.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Testosteron ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.