Teşvik

Teşvik

Son dakika teşvik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan teşvik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan teşvik haber sayfamızda...

Teşvik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.489 teşvik haberi bulunmuştur.
Orkideyi coşturan formül! Saksı dibine ekleyin tüm orkideler coşuyor: Solmuş orkide nasıl canlandırılır?
Orkideyi coşturan formül! Saksı dibine ekleyin tüm orkideler coşuyor: Solmuş orkide nasıl canlandırılır? Zarif görüntüsü ile evleri süsleyen orkide yanlış bakıldığında küsebiliyor. Aylarca çiçek açmadan soluk kalıyor. Ancak orkideyi coşturan bu formül ile yeniden çiçek açmasını sağlayabilirsiniz. Saksı dibine eklemek yetiyor. Solmuş orkide nasıl canlandırılır?
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı. Yapılan telefon incelemesinde çok sayıda çocuğa ve yetişkine cinsel içerikli mesajlar gönderdiği belirlenen zanlı, çıkarıldığı mahkemece örnek bir ceza olarak yüzde 50 ağırlaştırılmış, ertelenemez ve para cezasına çevrilemez hapis cezası aldı.
16.04.2024 Gündem
İçilen her sigara göbeği büyütüyor
İçilen her sigara göbeği büyütüyor Sağlığa birçok zararı bulunan sigarayla ilgili yeni bir araştırmada, tütünün karın bölgesinin de yağlanmasına neden olduğu ortaya çıktı.
16.04.2024 Dünya
Diyarbakırlı Tahsin’le derin maviye yolculuk
Diyarbakırlı Tahsin’le derin maviye yolculuk Deniz ressamlığının öncülerinden Diyarbakırlı Tahsin Bey’in Galeri Selvin’in aile koleksiyonunda kalan ve çoğu poşad niteliğinde 30 eserinden oluşan sergi sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
16.04.2024 Kültür Sanat
SGK’dan annelere 12 ay boyunca 325 euro destek ödemesi!  İşte başvuru ekranı, şartları ve tarihi
SGK’dan annelere 12 ay boyunca 325 euro destek ödemesi!  İşte başvuru ekranı, şartları ve tarihi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) annelere 12 ay boyunca 325 euro destek ödemesi yapılacağını duyurdu. Peki annelere 325 euro destek ödemesi başvuruları nasıl yapılacak, başvuru şartları neler? Detaylar haberimizde…
15.04.2024 Bilgi Rehberi
Takılan altınlar gelini şaşkına çevirdi! Düğünde büyük sürpriz, haberi bile yoktu
Takılan altınlar gelini şaşkına çevirdi! Düğünde büyük sürpriz, haberi bile yoktu Yıllarca ilişki yaşadığı sevgili ve ailesinin maddi durumunu ancak düğünlerinde öğrendi. Damadın ailesi, gösterişli düğün sırasında çiçeği burnunda geline çeyiz olarak külçelerce altın ve arsa tapusu hediye etti. Genç kadın pahalı hediyeler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
15.04.2024 Dünya
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması Savunma Sanayi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "BAYKAR‘ın, bugüne dek anılan finansal teşvik, hibe ve destek programlarından hiçbirisine başvurusu bulunmamış olup, herhangi bir teşvik, hibe ve destek unsurundan da faydalanmamıştır." denildi.
15.04.2024 Gündem
İki öğrencinin barış çağrısı
İki öğrencinin barış çağrısı Tiyatro D22, 2004’te Rusya’nın Beslan şehrinde bin 148 kişinin rehin alındığı, 334 kişinin hayatını kaybettiği trajik olayı konu alan “Bu Taraftan Daha Güzelim” oyununu tiyatroda hatırlatıyor.
15.04.2024 Kültür Sanat
Blucinin ‘hızlı’sı havayı bozuyor
Blucinin ‘hızlı’sı havayı bozuyor “Hızlı moda” ürünü bir blucin pantolonu bir kez bile giymenin, 2.5 kilo karbondioksit salınımına neden olarak havayı kirlettiği bildirildi.
14.04.2024 Dünya
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi. Haluk Bayraktar ise 'Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız' dedi. Öte yandan BAYKAR'dan da bir açıklama geldi.
12.04.2024 Gündem
Sanayide ‘mesleksizlik’ alarmı
Sanayide ‘mesleksizlik’ alarmı Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar, her geçen yıl şiddetini giderek artıran ara eleman sorununun Türk sanayisi açısından büyük bir riske dönüştüğünü belirterek “Ülkemizde olduğu gibi sanayide söz sahibi olan ülkelerde de mavi yaka olarak tabir edilen ara elaman ihtiyaçlarının beyaz yakadan çok daha fazla olduğunu gözlemliyoruz” dedi.
12.04.2024 Ekonomi
Harçlıklarıyla oyuncak değil, ev aldı! Babasının yaptığı plana uyunca 30 milyon kazandı
Harçlıklarıyla oyuncak değil, ev aldı! Babasının yaptığı plana uyunca 30 milyon kazandı Ailesiyle birlikte yaşayan 8 yaşındaki kız, biriktirdiği harçlıklarla kendine ömürlük bir yatırım yaptı. Babasının çizdiği plana uyarak küçük yaşına kıyasla aldığı büyük karar sayesinde 960 bin dolarlık (30 milyon lira) koca bir evin kapısını araladı.
12.04.2024 Yaşam
TESK Başkanı: Prim gününü dolduranlar sağlıktan yararlansın
TESK Başkanı: Prim gününü dolduranlar sağlıktan yararlansın TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Prim gününü dolduran esnafımız emeklilik yaşını beklerken sağlık hizmetlerinden kesintisiz faydalanabilmeli” dedi.
11.04.2024 Ekonomi
İstanbul müziğe doyacak
İstanbul müziğe doyacak İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen 52. İstanbul Müzik Festivali, 21 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında müzikseverlere klasik müziğin yıldızlarıyla dolu bir program sunmaya hazırlanıyor.
11.04.2024 Kültür Sanat
Biden'dan İsrail'e tam destek açıklaması
Biden'dan İsrail'e tam destek açıklaması ABD Başkanı Joe Biden, İran ve vekillerinden gelen tehditlere karşı İsrail’e desteklerinin tam olduğunu belirterek, “İsrail'in güvenliğini korumak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.
11.04.2024 Dünya
Dışişleri'nden Yunanistan'a ‘Deniz Parkı’ tepkisi! AB dahil üçüncü taraflara uyarı
Dışişleri'nden Yunanistan'a ‘Deniz Parkı’ tepkisi! AB dahil üçüncü taraflara uyarı Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan’ın Ege Denizi’nde ilan edeceğini duyurduğu ‘Deniz Parkı’ duyurusuyla ilgili, "Yunanistan’ın, Ege sorunları bağlamında öteden beri hemen her platformdan istifade etme çabası içinde olduğu bilinmektedir. İlişkilerimizde son dönemde görülen yumuşamaya rağmen, Yunanistan’ın bu defa da çevreyle ilgili hususları istismar ettiği görülmektedir" açıklamasını yaptı.
9.04.2024 Gündem
Fenerbahçe ne ceza alacak? Puan silme ve küme düşürme cevabı
Fenerbahçe ne ceza alacak? Puan silme ve küme düşürme cevabı Şanlıurfa'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve U19 takımıyla maça çıkan Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle sona eren Süper Kupa'ya ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği karar merak ediliyor.
9.04.2024 Fenerbahçe
Antik kentin gizemli dünyasına yolculuk
Antik kentin gizemli dünyasına yolculuk “Pat Pat Patara” ile antik dünyanın gizemli atmosferine davetlisiniz! İş Sanat’ın büyük ilgi gören müzikli çocuk oyunu “Pat Pat Patara” çocuklar ve aileleri için eğlenceli bir deneyim sunuyor.
7.04.2024 Kültür Sanat
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi'
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi' Türkiye’nin ciddi anlamda bir içerik fabrikasına dönüştüğünü söyleyen Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Türk dizileri de en az savunma sanayi ürünleri kadar stratejik bir yapıya sahip oldu. Devletimizin Türk dizileriyle ilgili bir strateji oluşturması gerekiyor,” diyor.
7.04.2024 Pazar
Deniz hamamları ve İstanbul’un eski plajları
Deniz hamamları ve İstanbul’un eski plajları Deniz hamamları ahşap iskeleler üzerine kurulmuş kapalı mekanlardı. Kadınların bu mekanlardan dışarı çıkması kesinlikle yasaktı. Tarabya’da açılan plajlarda kadın ve erkeklerin bir arada denize girmeleriyle beraber deniz hamamları şehrin hafızasında detay olarak kaldı.
7.04.2024 Gündem
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor Kadınlarda saç güzellik, sağlık ve genel özgüvenle ilişkilendirilir. Saç şekli ve görünümü, kişinin kendine olan güvenini artırabilir veya azaltabilir. Dolayısıyla, saçın dökülmesi veya incelmesi bir kadın için önemli bir endişe kaynağı olabilir.
6.04.2024 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Teşvik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.