Eski Fenerbahçeli'ye New York polisinden 4 milyon dolar
Eski Fenerbahçeli'ye New York polisinden 4 milyon dolar Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Thabo Sefolosha, New York şehrine açtığı davadan 4 milyon dolar karşılığında vazgeçti.
1.07.2020 NBA
Spor Günlüğü- 10 Kasım 2016
Spor Günlüğü- 10 Kasım 2016 FIBA Şampiyonlar Ligi'nde, Beşiktaş Sompo Japan, konuğu Stelmet Zielona Gora'yı mağlup ederken, Banvit, Aris engeline takıldı.    Galatasaray Odeabank’ın Euroleague’in altıncı haftasındaki rakibi Olympiakos’un efsanesi Vassilis Spanoulis, sarı kırmızılıların yaptığı kötü başlangıcın aldatıcı olduğunu söyledi.   NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 11 karşılaşma ile devam etti. Atlanta Hawks'un Chicago Bulls'u geçtiği maça eski Fenerbahçeli Thabo Sefolosha damga vurdu.    Eurocup'ta oynanan Bilbao-Khimki maçında kavga çıktı, iki oyuncu diskalifiye edildi.
10.11.2016 Programlar
Spor Günlüğü | 11 Ekim 2015
Spor Günlüğü | 11 Ekim 2015 - Spor Toto Basketbol Ligi’nde 2015-2016 sezonunun ilk hafta maçlarında, Galatasaray Odeabank deplasmanda Trabzonspor Medical Park'ı mağlup ederken, Beşiktaş Sompo Japan, son şampiyon Pınar Karşıyaka'ya yenildi.    - Nisan ayında New York'ta bir barda çıkan kavgada polise direndiği için gözaltına alınan Thabo Sefolosha, suçsuz bulundu.    - Dünyanın en çok kazanan sporcusu unvanına sahip ABD'li boksör Floyd Mayweather'ın 4 lüks aracı yandı.
11.10.2015 Programlar
Spor Günlüğü | 11 Nisan 2015
Spor Günlüğü | 11 Nisan 2015 - Euroleague Top 16 E Grubu'ndaki son maçında Barcelona'yı ağırlayan Galatasaray Liv Hospital, turnuvayı yenilgiyle kapattı. Dün oynanan son maçların ardından, son sekiz eşleşmeleri de netleşti.    - NBA takımlarından Atlanta Hawks forması giyen eski Fenerbahçeli Thabo Sefolosha, New York'ta bir gece kulübü çıkışında polis tarafından gözaltına alındığı sırada sakatlanarak sezonu kapattı.   - Euroleague’de çeyrek finale kalma başarısı gösteren ve ev sahibi avantajını elde eden Fenerbahçe Ülker, bir yandan da önümüzdeki sezonun transfer planlarına başladı.   - NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 12 karşılaşma ile devam etti. Batı Konferansı'nda play-off'a giden son koltuk için savaş veren Oklahoma City Thunder ve New Orleans Pelicans, galibiyete uzanmayı başardı.    - MMA'de, ilk profesyonel dövüşüne çıkan 62 yaşındaki sporcu, rakibine yaptığı hamle ile herkesi şaşkına çevirdi.    - Beyin tümörü nedeniyle kanser tedavisi gören, Mount St. Joseph kadın basketbol takımı oyuncusu, 19 yaşındaki Lauren Hill hayatını kaybetti.
11.04.2015 Programlar