The Boring Company

The Boring Company

Son dakika the boring company haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan the boring company gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan the boring company haber sayfamızda...

The Boring Company

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24 the boring company haberi bulunmuştur.
Fikir Elon'dan geldi, Çin yaptı! Saatte 1000 kilometre
Fikir Elon'dan geldi, Çin yaptı! Saatte 1000 kilometre Çin'in yıllardır yatırım yaptığı Hyperloop hız treni test sürüşlerinde 500 kilometre hıza ulaştı. Yetkililerin amacı bu sürati yakın zaman içerisinde 1000 kilometreye çıkartmak.
23.01.2023 Dünya
Elon Musk'ın Twitter'ında kaos bitmiyor: Şirketin yarısını kovup kuzenlerini işe aldı!
Elon Musk'ın Twitter'ında kaos bitmiyor: Şirketin yarısını kovup kuzenlerini işe aldı! Elon Musk, zor durumdaki Twitter'ı 44 milyar dolara satın aldıktan sonra sosyal medya platformunun binlerce çalışanını işten çıkarmış olabilir ancak bu, şirketi rayına oturtmaya yardım etmesi için kuzenlerini işe almasını engellemedi.
8.12.2022 Dünya
Musk'ın The Boring Company'si de unicorn oldu
Musk'ın The Boring Company'si de unicorn oldu Elon Musk'ın The Boring Company'si 675 milyon dolar yatırım alarak 5,7 milyar dolar değere ulaştı. Musk'ın 5. şirketi de unicorn statüsü elde etti.
23.04.2022 Teknoloji
Dünyanın en marjinal milyarderi: Elon Musk
Dünyanın en marjinal milyarderi: Elon Musk 115 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin üçüncü kişisi olan Elon Musk, bilim kurgu filmlerini aratmayan projeleri, çalkantılı özel hayatı ve yaptığı her açıklamayla gündem yaratıyor. Peki, hemen her gün farklı bir olayla karşımıza çıkan Elon Musk kim? İşte çılgın iş adamı ve hayatının bilinmeyenleri
6.09.2020 Dünya
Elon Musk, dünyanın 3’üncü en zengin insanı oldu
Elon Musk, dünyanın 3’üncü en zengin insanı oldu ABD’li ünlü girişimci Elon Musk'ın servetinin 115 milyar dolar olduğu açıklandı. Musk, servetiyle dünyanın en zengin insanları listesinde Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'i geride bırakarak dünya sıralamasında 3’üncü sıraya yerleşti.
2.09.2020 Teknoloji
The Boring Company garajları tünele bağlayacak
The Boring Company garajları tünele bağlayacak The Boring Company'nin tüneller söz konusu olduğunda oldukça büyük planları var. The Boring Company şimdi de sürücülerin garajlarından doğrudan tünellere bağlanmalarını sağlayacak özel bir prototip üzerinde çalışıyor.
14.09.2018 Teknoloji
Yetişkin filmi teklifi gelen Elon Musk magazin figürü olmamalı
Yetişkin filmi teklifi gelen Elon Musk magazin figürü olmamalı XBlaze adlı film şirketinin Elon Musk'a 'yer altı tüneli projesi'nden esinlenerek bir +18 parodisi teklifi götürdüğünü öğrendik. Elon Musk'a 150 bin dolar ve sınırsız keyif verici madde teklifi sunulmuş. Oldu olacak Jeff Bezos artı bir miktar para da teklif edilseymiş! Dünyayı değiştirme hedefiyle yola çıkan Musk, gittikçe sıradan bir magazin figürü haline getiriliyor ve bu durum hiç hoş değil.
28.09.2018 Geyik
The Boring Company'den makinelerini kontrol etmek için yeni yol: Xbox kumandası
The Boring Company'den makinelerini kontrol etmek için yeni yol: Xbox kumandası Elon Musk'ın şirketi The Boring Company, büyük çaplı sondaj makinelerini çalıştırmak için yeni bir yöntem gösterdi: Xbox kontrolörü. Şirket, bununla cihazın bir bölümünü kontrol eden operatörü Twitter'dan gösterdi.
10.09.2018 Teknoloji
Elon Musk, şimdi de tuğla işine giriyor
Elon Musk, şimdi de tuğla işine giriyor Elon Musk’ın kurduğu Boring Company adlı şirket tuğla üretmeye başladı. Los Angeles Uluslararası Havalimanı ile şehir merkezini birbirine bağlayacak tünel projesi ve Hyperloop adındaki hızlı tren için tüneller açan Boring Company, buralardan çıkan toprağı tuğlaya çevirecek.
16.07.2018 Teknoloji
Elon Musk'ın trafik sorununu bitirecek tünel projesi Tesla Model X ile test edildi
Elon Musk'ın trafik sorununu bitirecek tünel projesi Tesla Model X ile test edildi The Boring Company'nin kazdığı tünel, Tesla Model X ile test edildi. Musk, büyükşehirlerde, metropollerde yaşanan trafik sorunlarını The Boring Company'nin tünel projeleriyle ortadan kaldırmayı planlıyor
18.06.2018 Teknoloji
Elon Musk, 30 km'lik Hyperloop yolculuğu için 1 dolar istiyor
Elon Musk, 30 km'lik Hyperloop yolculuğu için 1 dolar istiyor Elon Musk, Los Angeles'ta gerçekleştirdiği konuşmada Hyperloop projesi ile ilgili bilet fiyatını ilk defa açıkladı. Musk, bilet fiyatının 1 dolar olacağını açıkladı.
18.05.2018 Teknoloji
Elon Musk'tan yaya ve bisikletliler için yeni proje: Urban Loop
Elon Musk'tan yaya ve bisikletliler için yeni proje: Urban Loop Elon Musk geçtiğimiz günlerde, The Boring Company'nin planları hakkında bir dizi güncelleme yayınladı. Elon Musk yeni projesi Urban Loop ile bisikletliler ve yayalar için özel bir ulaşım sisteminin inşasına öncelik vereceğini belirtti.
12.03.2018 Teknoloji
Elon Musk: İleride Mars'ta çok iş fırsatı olacak
Elon Musk: İleride Mars'ta çok iş fırsatı olacak Elon Musk, ABD'de düzenlenen bir konferansta yaptığı konuşmada, 2008 yılında iflasın eşiğinden döndüğünü söyledi. Şirketlerinin gelişimi ve gelecekle ilgili görüşlerini paylaşan Musk ayrıca "İleride Mars'ta çok iş fırsatı olacak" dedi.
12.03.2018 Populer Bilim
Elon Musk ve Dara Khosrowshahi arasındaki atışma nasıl bir sonuç doğurur?
Elon Musk ve Dara Khosrowshahi arasındaki atışma nasıl bir sonuç doğurur? Hindistanlı gazeteci Anirban Ghoshal‏, Uber CEO'su Dara Khosrowshahi'nin daha önce yaptığı bir açıklamayı alıntılayarak Twitter üzerinden Elon Musk'a bu açıklamayla ilgili ne düşündüğünü sordu. Elon Musk'ın bu soruyu yanıtlaması üzerine Dara Khosrowshahi, Musk'a direkt olarak cevap verince haliyle tartışmalar da oluşmaya başladı.
24.05.2018 Kaos
Elon Musk, alev silahına gelen yasağa böyle çözüm buldu
Elon Musk, alev silahına gelen yasağa böyle çözüm buldu Elon Musk'ın son icadı zombi savar alev silahının tüm stokları kısa sürede tükendi. Ancak Musk, gümrükte silahın adıyla ilgili yeni bir problem yaşıyor. Musk, alev silahlarının gümrükten geçememe sorununa karşı nasıl çözüm yolu bulduğunu Twitter'dan açıkladı.
5.02.2018 Teknoloji
Elon Musk'ın alev silahları beş günde tükendi
Elon Musk'ın alev silahları beş günde tükendi Elon Musk'ın son icadı zombi savar alev silahının tüm stokları beş günde tükendi. The Boring Company aracılığıyla 500 dolardan ön siparişe çıkan alev silahları yok sattı.
1.02.2018 Teknoloji
Elon Musk, merakla beklenen alev silahının satışına sonunda başlıyor
Elon Musk, merakla beklenen alev silahının satışına sonunda başlıyor Tesla ve SpaceX kurucusu Elon Musk, sahip olduğu The Boring Company şirketinin yeni ürünü olan alev makinelerini en kısa zamanda ABD’de satışa sunacağını duyurdu. Tanıtımı yapılan ve sınırlı sayıda üretileceği belirtilen alev silahı yanında bir yangın tüpü ile beraber 500 dolara satılacak. The Boring Company’nin internet sitesinde ön sipariş fiyatı 600 dolar olarak belirtiliyor
30.01.2018 Teknoloji
Elon Musk şimdi de alev silahı üretecek
Elon Musk şimdi de alev silahı üretecek Elon Musk, The Boring Company’nin ürettiği şapkalar 50 binin üzerinde satılırsa alev silahı üreteceğini açıkladı.
26.01.2018 Teknoloji
Elon Musk kimdir? Elon Musk kaç yaşında?
Elon Musk kimdir? Elon Musk kaç yaşında? Son yıllarda gündemden hiç düşmeyen Elon Musk kimdir? Elon Musk nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elon Musk ile neden görüştü? İşte Elon Musk hakkında bilmeniz gereken her şey...
24.05.2018 Trend
Elon Musk trafik sorununu bitirecek tünel projesinden yeni görüntü paylaştı
Elon Musk trafik sorununu bitirecek tünel projesinden yeni görüntü paylaştı SpaceX ve Tesla ile yaptığı projelerle adını sürekli duyduğumuz Elon Musk de bir tünel projesi üzerinde çalıştığını duyurmuş ve test görüntülerini daha öncesinde paylaşmıştı. Elon Musk, kurduğu The Boring Company ile başlattığı çılgın projesinden yeni bir görsel daha paylaştı.
18.06.2018 Teknoloji
Saate 200 kilometre hızla gidiyor! Trafik sorununu ortadan kaldıracak...
Saate 200 kilometre hızla gidiyor! Trafik sorununu ortadan kaldıracak... Elon Musk, Instagram hesabından The Boring Company'nin geliştirdiği asansörün, SpaceX'in Kaliforniya'daki merkezinde gerçekleştirilen ilk test görüntülerini paylaştı. Araçlar saate 200 kilometre hıza kadar erişebilen bu bölümle gitmek istedikleri bağlantı noktalarına erişebiliyor. İşte tünel projesinden o görüntü ve detayları...
26.07.2017 Teknoloji
Elon Musk, yer altı tünel projesinin ilk test görüntülerini paylaştı
Elon Musk, yer altı tünel projesinin ilk test görüntülerini paylaştı Elon Musk, Instagram hesabından The Boring Company'nin geliştirdiği asansörün, SpaceX'in Kaliforniya'daki merkezinde gerçekleştirilen ilk test görüntülerini paylaştı.
26.07.2017 Teknoloji
Elon Musk, Washington ile New York arasına tünel yapımı için izni aldı
Elon Musk, Washington ile New York arasına tünel yapımı için izni aldı Uzay araştırma teknolojileri kuruluşu Space X ve Tesla’nın kurucusu Elon Musk, Washington ile New York arasında yer altı tünelinin yapımı için izin aldığını belirtti.
26.07.2017 Teknoloji
Virgin Group, 3 saatlik yolu 25 dakikaya indirecek Hyperloop projesini imzaladı
Virgin Group, 3 saatlik yolu 25 dakikaya indirecek Hyperloop projesini imzaladı Hyperloop One, Hindistan'da hayata geçiyor. Virgin Group, Mumbai ile Pune arasındaki 3 saatlik mesafeyi 25 dakikaya indirecek Hyperloop projesini imzaladı.
21.02.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

The Boring Company ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.