Hafthór Júlíus Björnsson: Küçükken oyun bağımlısıydım. Bütün düşmanlarımı zaten öldürdüm
Hafthór Júlíus Björnsson: Küçükken oyun bağımlısıydım. Bütün düşmanlarımı zaten öldürdüm Game of Thrones'daki Sör Gregor Clegane ya da Dağ rolü ile popülerliği daha da artan Hafthór Júlíus Björnsson ile dizideki karakterinden tamamen farklı bir röportaj gerçekleştirdik. Peki Dağ, dizideki kardeşi Sandor "The Hound" Clegane ile savaşacak mı ya da ve en önemlisi büyük savaşı kim kazancak? Hepsi Hafthór Júlíus Björnsson yaptığımız röportajımızda.
23.10.2017 Teknoloji
Game of Thrones'ta dikkat çeken ayrıntı
Game of Thrones'ta dikkat çeken ayrıntı Game of Thrones'un 7. sezonu biter bitmez milyonlarca hayranı 8. sezonunu beklemeye başladı. Görünüşe göre bu bekleyiş biraz daha sürecek gibi. Öte yandan dizinin önceki sezonları mercek altında tutulmaya devam ediyor...
23.10.2017 Kültür Sanat
Game of Thrones son sezon yönetmenleri belli oldu
Game of Thrones son sezon yönetmenleri belli oldu Game of Thrones dizisinin sekizinci sezon yönetmenleri açıkladı. Tarihin en çok izlenen dizilerinden biri olan Game of Thrones'un sekizinci ve son sezonunda yönetmen koltuğunda dört farklı isim olacak.
28.09.2017 Kültür Sanat
Game of Thrones karakteri The Mountain İstanbul'a geliyor
Game of Thrones karakteri The Mountain İstanbul'a geliyor Bu sene ilki düzenlenecek olan GoblinCon, 29, 30 Eylül ve 1 Ekim’de oyun dünyasını Maslak, Uniq İstanbul’da buluşturacak. Game of Thrones'un sevilen karakterlerinden 'The Mountain' da festivalin önemli konuklarından biri olacak. Gregor Clegane ya da diğer adıyla 'The Mountain' ile yaptığımız röportajı ise ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız.
28.09.2017 Teknoloji
Game of Thrones karakteri The Mountain İstanbul'a geliyor
Game of Thrones karakteri The Mountain İstanbul'a geliyor Bu sene ilki düzenlenecek olan GoblinCon, 29, 30 Eylül ve 1 Ekim’de oyun dünyasını Maslak, Uniq İstanbul’da buluşturacak. Game of Thrones'un sevilen karakterlerinden 'The Mountain' da festivalin önemli konuklarından biri olacak.
28.08.2017 Teknoloji
Dünyanın en güçlü adamı yine rekor kırdı...
Dünyanın en güçlü adamı yine rekor kırdı... Büyük beğeni ile izlenen 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde rol aldığı The Mountain karakteri ile tüm dünyaca tanınan 'Dünyanın En Güçlü Adamı' sporcusu Hafthór Björnsson yine kaldırdığı 438 kg ağırlık ile rekor kırdı...
6.03.2017 Diğer Sporlar
Game of Thrones'in yıldızı Ronaldo'yu tehdit etti!
Game of Thrones'in yıldızı Ronaldo'yu tehdit etti! Dünyanın en çok izlenen dizisi Game of Thrones’un dev yıldızı Mountain , Cristiano Ronaldo’yu tehdit etti. Euro 2016’da kendi ülkesi İzlanda ile karşılaşacak Portekiz’de forma giyen yıldızı futbolcuya gözdağı veren Mountain lakaplı Thor Björnnson ‘Ronaldo, senin çok iyi bir futbolcu olduğunu biliyorum, ama takım arkadaşlarıma karşı oynayacağın maçta gol atma cürretini gösterirsen, seni bulurum ve aynen dizide yaptığım gibi kafanı patlatırım" dedi. Björnnson şaka yollu bu mesaj sonrası gülmekten kendisini alamadı.
7.06.2016 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri