Tiangong 1

Tiangong 1

Son dakika Tiangong 1 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tiangong 1 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tiangong 1 haber sayfamızda...

Tiangong 1

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35 tiangong 1 haberi bulunmuştur.
Serseri Çin roketi Türkiye’ye düşebilir!
Serseri Çin roketi Türkiye’ye düşebilir! Dünya’ya düşen roket enkazları nedeniyle eleştirilen Çin, yine insanları riske soktu. 23 tonluk roket gövdesi enkazının Türkiye’ye de isabet edebileceği bildirildi.
4.11.2022 Dünya
Çin'in uzay istasyonu Dünya'ya çakıldı
Çin'in uzay istasyonu Dünya'ya çakıldı Çin'in uzay labaratuvarı Tiangong 2, görev süresinin sona ermesiyle birlikte Cuma günü Dünya'ya düştü.
23.07.2019 Teknoloji
2019'da Dünya'ya düşecek!
2019'da Dünya'ya düşecek! Tiangong-1'den sonra bir Çin uzay istasyonu ile daha kontrol kaybedildi.
2.10.2018 Populer Bilim
Parçalanıp düştü!
Parçalanıp düştü! Çin’in 2016’dan beri iletişim kurulamayan uzay istasyonu Tiangong-1 atmosfere giriş yaptıktan sonra infilak etti, yanmaya başlayan yüzlerce ton ağırlığındaki istasyon Pasifik Okyanusu’na düştü.
2.04.2018 Dünya
Çin'in kontrolden çıkan uzay istasyonu Tiangong-1 Dünya'ya düştü
Çin'in kontrolden çıkan uzay istasyonu Tiangong-1 Dünya'ya düştü Çin tarafından 2011 yılında uzay gönderilen ve 2016'da kontrolden çıktığı açıklanan uzay istasyonu Tiangong-1 dünyaya düştü. Tiangong-1'in Pasifik Okyanusu'nun üzerinde tamamen yanarak infilak ettiği duyuruldu.
2.04.2018 Teknoloji
Çin uzay istasyonu Tiangong-1 Pasifik Okyanusu'na düştü
Çin uzay istasyonu Tiangong-1 Pasifik Okyanusu'na düştü 43 derece Kuzey ve Güney enlemleri arasında bir yere düşeceği söylenen ve haftalardır ha düştü ha düşecek diye beklediğimiz Çin uzay istasyonu Tiangong-1 nihayet düştü.
2.04.2018 Bilim
Tiangong-1 nedir? Tiangong-1 uzay istasyonu...
Tiangong-1 nedir? Tiangong-1 uzay istasyonu... Tiangong-1 ilk Çin uzay istasyonudur. Çin'in kontrolden çıkan uzay istasyonu Tiangong-1 TSİ 03:15 gibi Dünya'ya yeniden girdi ve büyük bir kısmının Büyük Okyanus'un güneyinde atmosfere girer girmez yanarak infilak ettiği açıklandı. İşte Tiangong-1 uzay istasyonu tarihçesi...
2.04.2018 Gündem
Dünyaya 03.15'te girip infilak etti
Dünyaya 03.15'te girip infilak etti Kilometrelerce kareye dağıldı, tüm dünyayı korkudan titreten...
2.04.2018 Dünya
Çin'in uzay istasyonu düştü
Çin'in uzay istasyonu düştü Çin haber ajansı Xinhua, kontrolden çıkan uzay istasyonu Tiangong-1'in (Gök Sarayı) TSİ 03:15 civarında Dünya'ya yeniden girdiğini ve büyük bir kısmının Büyük Okyanus'un güneyinde atmosfere girer girmez yanarak infilak ettiğini açıkladı.
2.04.2018 Dünya
Riskli hat içinde Türkiye de var!
Riskli hat içinde Türkiye de var! Çinli yetkililer, kontrolü kaybedilen uzay istasyonu Tiangong-1'in dünyaya düştüğünde büyük ihtimalle herhangi bir hasara yol açmayacağını, bunun yerine meteor yağmurlarına benzer "muhteşem" bir gösteri olacağını söyledi.
30.03.2018 Dünya
Çin'in kontrolden çıkan uzay aracı Tiangong-1 hafta sonu Dünya'ya düşecek
Çin'in kontrolden çıkan uzay aracı Tiangong-1 hafta sonu Dünya'ya düşecek Çin'in kontrolden çıkan uzay aracı Tiangong-1'in bu hafta sonu Dünya'ya düşmesi bekleniyor. 10 metrelik uzunluğu ve 8 ton ağırlığı, bu uzay aracını daha önce Dünya'nın atmosferine yeniden giren insan yapımı araçlardan biraz daha büyük yapıyor. Ancak her ne kadar bu "geri dönüş" merakla ve kısmi bir endişe ile beklense de uzmanlar, Tiangong'un nüfus yoğun bir yere düşme ihtimalinin düşük olduğu görüşünde.
30.03.2018 Populer Bilim
Son dakika: Çin uzay istasyonu için İtalya'da alarm! Türkiye'yi de tehdit ediyor...
Son dakika: Çin uzay istasyonu için İtalya'da alarm! Türkiye'yi de tehdit ediyor... İtalya'da yapılan resmi uyarılarda, alt katlarda beklenmesi, pence ve kapılardan uzak durulması istedi. Ayrıca uzay aracından düşen parçalara dokunulmaması da uyarılar arasında.
29.03.2018 Dünya
Son dakika: Çin uzay istasyonu için İtalya'da alarm! Türkiye'yi de tehdit ediyor...
Son dakika: Çin uzay istasyonu için İtalya'da alarm! Türkiye'yi de tehdit ediyor... İtalya'da yapılan resmi uyarılarda, alt katlarda beklenmesi, pence ve kapılardan uzak durulması istedi. Ayrıca uzay aracından düşen parçalara dokunulmaması da uyarılar arasında.
29.03.2018 Dünya
Son dakika: Ürküten harita! Türkiye''de riskli bölgeler arasında...
Son dakika: Ürküten harita! Türkiye''de riskli bölgeler arasında... Çin'in kontrolden çıkan uzay üssü Tiangong-1'in Pazar günü Dünya'ya düşebileceği; Türkiye'nin de riskli bölgeler arasında olduğu açıklandı.
26.03.2018 Dünya
Çin'in 8.5 tonluk uzay istasyonu 1 ay içinde Dünya’ya düşecek
Çin'in 8.5 tonluk uzay istasyonu 1 ay içinde Dünya’ya düşecek İki yıldır uzayda kontrolsüzce dolaşan ve toksik kimyasallar taşıyan üssü Çin'e ait The Tiangong-1 ile ilgili korkutucu bir tahmin geldi. Avrupa Uzay Ajansı'nda görevli bilim insanlarına göre, Çin'in ilk prototip istasyonu, 29 Mart ve 9 Nisan arasında Dünya'ya çarpacak.
9.03.2018 Populer Bilim
Dünya'ya çarpabilir! Sadece 20 günü kaldı
Dünya'ya çarpabilir! Sadece 20 günü kaldı İki yıldır uzayda kontrolsüzce dolaşan ve toksik kimyasallar taşıyan üssü Çin'e ait The Tiangong-1 ile ilgili korkutucu bir tahmin geldi. Avrupa Uzay Ajansı'nda görevli bilim insanlarına göre, Çin'in ilk prototip istasyonu, 29 Mart ve 9 Nisan arasında Dünya'ya çarpacak.
9.03.2018 Dünya
Tehlikeli kimyasallar içeriyor! Çin'in devasa uzay aracının düşeceği alan belli oldu
Tehlikeli kimyasallar içeriyor! Çin'in devasa uzay aracının düşeceği alan belli oldu Çin'in 2011'de yörüngeye gönderdiği Tiangong-1'in tahmini düşüş enlemleri belirlendi. Buna göre Tiangong-1, 43 Kuzey ile 43 Güney enlemleri arasına düşecek. Roket, yakıtında kullanılan hidrazin adı verilen tehlikeli bir madde taşıyor. Uydunun yaklaşık yüzde 10 ila 40'ının tekrar girişten sağ kalması bekleniyor.
3.01.2018 Populer Bilim
Başıboş uzay mekiği Türkiye’ye düşebilir
Başıboş uzay mekiği Türkiye’ye düşebilir Çin’in 8,5 ton ağırlığındaki uzay istasyonunun parçalarının Türkiye’ye düşebileceği belirtildi.
9.11.2017 Dünya
Çin'in 8,5 ton ağırlığındaki uzay üssünün parçaları 'Türkiye'ye düşebilir'
Çin'in 8,5 ton ağırlığındaki uzay üssünün parçaları 'Türkiye'ye düşebilir' Avrupa Uzay Ajansı, Ocak 2018'de atmosfere gireceği tahmin edilen Tiangong-1'in düşüş rotası üzerindeki ülkeler arasında İspanya, İtalya, Türkiye ve Hindistan'ı gösterdi.
9.11.2017 Dünya
Çin Uzay İstasyonu Tiangong-1 Ocak ayında Türkiye'ye düşebilir
Çin Uzay İstasyonu Tiangong-1 Ocak ayında Türkiye'ye düşebilir Kontrolden çıktığı açıklanan Çin Uzay İstasyonu Tiangong-1'in önümüzde Ocak ya da Mart ayında Avrupa ve Türkiye dahil bazı ülkelere düşebileceği konusunda uyarı yapıldı.
14.03.2018 Dünya
Çin'in uzay istasyonu Dünya'ya düşecek
Çin'in uzay istasyonu Dünya'ya düşecek Çin'in uzay istasyonu Tiangong-1'in birkaç ay içinde Dünya'ya düşeceği duyuruldu.
13.10.2017 Dünya
Milliyet Tv Haber Bülteni 21.09.2016
Milliyet Tv Haber Bülteni 21.09.2016 Hazırlayan / Sunan: Gül Gençer Kurgu: Kerem Bölükbaş Kamera: Fevzi Tapan   -Türkiye için vize serbestisi tarihi verildi. -MHP’de Meral Akşener’den sonra Çağrı heyeti üyelerine de ihraç kararı geldi. -Kriz merkezlerine başvurular artıyor. Binlerce mağdur başbakanlık önünde kuyrukta bekliyor. -Hükümet taksit yasağını kaldırıyor. -Herkesin gözü önünde tam 26 kez bıçaklanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti. - Trafik sigortasında 2. indirim harekatı. Başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek yeni bir model geliştirdiklerini bildirdi. - Zonguldak’ta gece saatlerinde bastıran şiddetli yağış, hayatı felç etti. - Çin'in Tiangong-1 isimli uzay istasyonunun 2017 yılında dünyaya çarpacağı bildirildi. - Marmaris’te, 45 turistin içinde bulunduğu gezi teknesi kayalıklara çarptı. -Aksaray’da kendisine kimlik sorulan şahıs, polisi bacağından ısırdı. - İstanbul Bahçelievler’de hırsızlar 3,5 dakika içinde motosiklet çaldı.
11.09.2019 Haberler
Uzay istasyonu dünyaya çarpacak
Uzay istasyonu dünyaya çarpacak Çin'in Tiangong-1 veya bilinen adıyla Cennet Sarayı adlı ilk uzay istasyonu, artık kontrol dışı. 8.5 tonluk devin parçaları dünyaya inecek!
11.09.2019 Haberler
Uzay istasyonu dünyaya çarpacak
Uzay istasyonu dünyaya çarpacak Çin'in Tiangong-1 veya bilinen adıyla Cennet Sarayı adlı ilk uzay istasyonu, artık kontrol dışı. 8.5 tonluk devin parçaları dünyaya inecek!
21.09.2016 Dünya
Çin’in uzay aracı düşebilir
Çin’in uzay aracı düşebilir İngiliz astronom Thomas Dorman, Çin’in 2011’de uzaya gönderdiği Tiangong-1 adlı ilk Çin uzay istasyonunun her an Dünya’ya düşebileceğini iddia etti.
12.07.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tiangong 1 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.