Tianjin

Tianjin

Son dakika Tianjin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tianjin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tianjin haber sayfamızda...

Tianjin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 393 tianjin haberi bulunmuştur.
ÖZEL | VakıfBank bombayı patlatıyor! Vargas'ın takım arkadaşı ile anlaştı
ÖZEL | VakıfBank bombayı patlatıyor! Vargas'ın takım arkadaşı ile anlaştı Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe ve Eczacıbaşı ile şampiyonluk yarışı veren VakıfBank'ta önümüzdeki sezon için bomba bir ismi gündemine aldı.
5.03.2024 Voleybol
Melissa Vargas'tan sürpriz! Zehra Güneş şaşkınlığını gizleyemedi
Melissa Vargas'tan sürpriz! Zehra Güneş şaşkınlığını gizleyemedi Çin ekibi Tianjin'in sezonu tamamlamasının ardından Fenerbahçe Opet'e gelen Melissa Vargas'ın Fenerbahçe taraftarına yaptığı sürpriz gündem oldu. Öte yandan Vargas'ın paylaştığı fotoğrafta Zehra Güneş şaşkınlığını gizleyemedi.
12.02.2024 Voleybol
Fenerbahçe'de Melissa Vargas ve Ali Koç bir araya geldi
Fenerbahçe'de Melissa Vargas ve Ali Koç bir araya geldi Fenerbahçe'ye transfer olan Melissa Vargas sağlık kontrolünden geçti. Filenin Sultanları'nın yıldızı Ali Koç ile buluştu.
7.02.2024 Voleybol
Melissa Vargas, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi!
Melissa Vargas, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi! Çin ekibi Tianjin'in şampiyonluğa ulaşmasının ardından yıldız voleybolcu Melissa Vargas, Fenerbahçe'ye katılmak için İstanbul'a geldi.
6.02.2024 Voleybol
Fenerbahçe'ye Melissa Vargas müjdesi! Başkan Ali Koç açıkladı: Geri dönüyor
Fenerbahçe'ye Melissa Vargas müjdesi! Başkan Ali Koç açıkladı: Geri dönüyor Çin ekibi Tianjin'de forma giyen Melissa Vargas'tan Fenerbahçe'ye müjdeli haber geldi. Sarı-lacivertli ekibe dönüp dönmeyeceği merak edilen yıldız voleybolcu için müjdeyi Başkan Ali Koç verdi. İşte detaylar...
3.02.2024 Voleybol
İtalyan basını yazdı: Fenerbahçe Opet için Melissa Vargas şansı doğdu!
İtalyan basını yazdı: Fenerbahçe Opet için Melissa Vargas şansı doğdu! Çin ekibi Tianjin'de forma giyen Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye transfer hikayesinde bir gelişme daha yaşandı. İtalyan basının iddiasına göre sarı-lacivertli takımın bir şansı bulunuyor.
31.01.2024 Voleybol
Fenerbahçe'ye kötü haber! Melissa Vargas defteri kapandı
Fenerbahçe'ye kötü haber! Melissa Vargas defteri kapandı Filenin Sultanları'yla tarihi başarılar elde eden Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye geri dönüşüyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İtalyan gazeteci Vargas ile ilgili son durumu aktardı.
29.01.2024 Fenerbahçe
Melissa Vargas'tan Filenin Sultanları'na müjde!
Melissa Vargas'tan Filenin Sultanları'na müjde! Filenin Sultanları'yla tarihi başarılar elde eden ve Çin ekibi Tianjin'e transfer olan Melissa Vargas'ın sakatlığıyla ilgili yeni gelişme yaşandı.
23.01.2024 Voleybol
Melissa Vargas'tan olimpiyat ve Ebrar Karakurt cevabı! 'Türkiye benim evim'
Melissa Vargas'tan olimpiyat ve Ebrar Karakurt cevabı! 'Türkiye benim evim' Fenerbahçe Opet sonrası Çin ekibi Tianjin'e transfer olan Melissa Vargas, Filenin Sultanları ve Ebrar Karakurt ile ilgili sorulara cevap verdi.
17.01.2024 Voleybol
Kütüphanelerin Evrimi
Kütüphanelerin Evrimi Kitaplar ve onlar için tasarlanan yapılar tarih süresince birbirlerine çok yakın bir gelişim sergiledi. Kitapların üretimi, korunması, saklanması ve okurla buluşması teknolojinin olanaklarıyla birlikte sürekli biçim değiştirirken, kütüphane yapıları da bu gelişime ayak uydurarak evrimini sürdürdü. Günümüzde kütüphane yapıları insanları bir araya getiren kamusal bir mekan ve kültürel bir simge olarak eskisinden çok daha büyük bir önem taşıyor.
1.01.2024 Mimarlık
VakıfBank'ın yıldızı Ayça Aykaç acı haberi final öncesinde aldı! Rüya Takım'a seçildi
VakıfBank'ın yıldızı Ayça Aykaç acı haberi final öncesinde aldı! Rüya Takım'a seçildi 2023 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde VakıfBank ile Eczacıbaşı karşı karşıya geldi. Ayça Aykaç final öncesinde aldığı acı haberi takipçileriyle paylaştı.
18.12.2023 Voleybol
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu Çin'de düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda iki Türk takımı Eczacıbaşı ve VakıfBank tarihi finalde karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2 galip ayrıldı ve kupaya uzandı.
17.12.2023 Voleybol
VakıfBank'ta Giovanni Guidetti'den Eczacıbaşı yorumu!
VakıfBank'ta Giovanni Guidetti'den Eczacıbaşı yorumu! 2023 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda VakıfBank, Tianjin Bohai Bank’ı set vermeden geçmeyi başardı ve finale yükseldi. Mücadele sonrasında başantrenör Guidetti açıklamalarda bulundu.
16.12.2023 Voleybol
VakıfBank, Vargas'ın takımını yıktı! Türk voleybolunda bir ilk gerçekleşti
VakıfBank, Vargas'ın takımını yıktı! Türk voleybolunda bir ilk gerçekleşti Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda VakıfBank, Melissa Vargas'ın takımı Tianjin Bohai Bank ile karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı'nın finale yükseldiği turnuvada VakıfBank bir ilki gerçekleştirdi.
16.12.2023 Voleybol
Eczacıbaşı, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde! Boskovic'in smaç hızı damga vurdu
Eczacıbaşı, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde! Boskovic'in smaç hızı damga vurdu Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Eczacıbaşı Dynavit, Dentil Praia Clube ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-1 kazanan Eczacıbaşı adını finale yazdırdı. Maçta Boskovic'in smaç hızı damga vurdu. Öte yandan VakıfBank ihtimali ortaya çıktı.
16.12.2023 Voleybol
Melissa Vargas'ın sağlık durumu belli oldu! TVF Başkanı Üstündağ açıkladı
Melissa Vargas'ın sağlık durumu belli oldu! TVF Başkanı Üstündağ açıkladı A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın genç yıldızı Melissa Vargas'ın sakatlığına dair son durum belli oldu. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Melissa Vargas'ın tedavi sürecini yakından takip ettiklerini açıkladı.
15.12.2023 Voleybol
Eczacıbaşı, Vargas'ın takımı Tianjin'i yıktı! VakıfBank olasılığı
Eczacıbaşı, Vargas'ın takımı Tianjin'i yıktı! VakıfBank olasılığı Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Eczacıbaşı Dynavit ile Vargas'ın takımı Tianjin Bohai Bank karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılarak tur atladı. VakıfBank olasılığı voleybol severleri heyecanlandırdı.
15.12.2023 Voleybol
VakıfBank, Çin'de 2'de 2 yaptı! Melissa Vargas tribünde
VakıfBank, Çin'de 2'de 2 yaptı! Melissa Vargas tribünde Dünya Kulüpler Şampiyonası ikinci maçında VakıfBank, Brezilya ekibi Dentil Praia karşı karşıya geldi. VakıfBank sahadan 3-0 galip ayrılarak gruptan lider çıktı.
15.12.2023 Voleybol
Eczacıbaşı Dynavit, Kulüpler Dünya Şampiyonası'na zaferle başladı
Eczacıbaşı Dynavit, Kulüpler Dünya Şampiyonası'na zaferle başladı Eczacıbaşı Dynavit, FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası A Grubu ilk maçında Brezilya ekibi Gerdau Minas'ı 3-0 mağlup etti.
14.12.2023 Voleybol
Zehra Güneş Çin'de parladı! VakıfBank'tan büyük üstünlük
Zehra Güneş Çin'de parladı! VakıfBank'tan büyük üstünlük Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Sport Center 1 ile karşı karşıya gelen VakıfBank karşılaşmada büyük üstünlük kurarak sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Mücadeleye damga vuran isim ise Zehra Güneş oldu.
13.12.2023 Voleybol
Eczacıbaşı Dynavit'in rakibi Melissa Vargas'ın takımı!
Eczacıbaşı Dynavit'in rakibi Melissa Vargas'ın takımı! FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Eczacıbaşı Dynavit ile VakıfBank ilk maç için geri sayıma geçti. Eczacıbaşı Dynavit, Vargas'ın takımı ile karşı karşıya gelecek
12.12.2023 Voleybol
Mbaye Diagne'yi şoke eden olay! Lüks arabası çalındı
Mbaye Diagne'yi şoke eden olay! Lüks arabası çalındı Suudi Arabistan 2. Lig ekibi Al Qadsiah forması giyen Mbaye Diagne'nin lüks arabasının çalındığı öğrenildi.
8.12.2023 Magazin
Melissa Vargas, Türk takımlarına karşı forma giyecek mi? Açıklandı
Melissa Vargas, Türk takımlarına karşı forma giyecek mi? Açıklandı Çin ekibi Tianjin Bohai Bank'ta forma giyen Melissa Vargas'ın Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda yer alıp almayacağı netleşti.
7.12.2023 Voleybol
Adana Demirspor'dan Fabio Cannavaro sürprizi! Teknik direktör adayları belli oldu
Adana Demirspor'dan Fabio Cannavaro sürprizi! Teknik direktör adayları belli oldu Patrick Kluivert ile yollarını ayıran Adana Demirspor, yeni teknik direktör için adaylarını belirledi. Adana ekibinin gündemine sürpriz isimler geldi.
5.12.2023 Adana Demirspor
VakıfBank'ta Gabi'ye Brezilya'dan büyük onur!
VakıfBank'ta Gabi'ye Brezilya'dan büyük onur! VakıfBank ve Brezilya Milli Takımı'nın kaptanı Gabi Guimaraes üst üste ikinci kez yılın en iyi voleybolcusu seçildi.
4.12.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Tianjin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.