Tiflis

Tiflis

Son dakika Tiflis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tiflis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tiflis haber sayfamızda...

Tiflis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.536 tiflis haberi bulunmuştur.
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bulgaristan ile artan demiryolu potansiyelini dikkate alarak, ikinci bir demiryolu geçiş noktası kurulması konusunda Mutabakat Zaptı İmzaladıklarını bildirerek, “Bu ikinci demiryolu hattı ile doğu-batı yönlü yük taşıma kapasitesi artacak ve Orta Koridor’un demiryolu potansiyeline önemli ölçüde katkıda bulunacaktır. Kalkınma Yolu, Orta Doğu ülkeleri ile Orta Koridor ülkeleri arasındaki karşılıklı ticaretin çeşitlendirilmesi ve yeni pazarlara erişimi destekleyici ve tamamlayıcı bir girişim olması açısından önemli bir potansiyele sahiptir" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan İçişleri Bakanı Gomelauri ile bir araya geldi. İşte detaylar...
16.04.2024 Gündem
Gürcistan: 'Yurt dışından fonlanan kurumlar'la ilgili yasa teklifi parlamentoyu karıştırdı
Gürcistan: 'Yurt dışından fonlanan kurumlar'la ilgili yasa teklifi parlamentoyu karıştırdı İktidardaki Gürcü Rüyası Partisi lideri, Mamuka Mdinaradze parlamentoda ilgili komitede konuşurken muhalefet milletvekili Aleko Elisashvili tarafından yumruklandı.
16.04.2024 Dünya
Ölümle yaşam arasında 23 saat!
Ölümle yaşam arasında 23 saat! Antalya’da Sarısu-Tünektepe teleferik hattında önceki akşam demir direklerden birinin koparak kabinlerden birine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirmişti... Kazanın ardından duran hatta metrelerce yükseklikte asılı kalan 24 kabindeki 174 kişi 23 saatlik operasyonla kurtarıldı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturmada 13 kişi gözaltına alındı...
14.04.2024 Gündem
Aida Mahmudova'nın 'Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds' isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da!
Aida Mahmudova'nın 'Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds' isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da! Vision Art Platform, “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” ismini taşıyan yeni sergisiyle Aida Mahmudova’nın kişisel sergisine Fırat Arapoğlu küratörlüğünde ev sahipliği yapıyor. 23 Nisan 2024, Salı günü saat 18.00’de açılışı gerçekleşecek olan sergi, 22 Temmuz 2024’e kadar Vision Art Platform, Akaretler No:35’te ziyaret edilebilir.
11.04.2024 Kültür Sanat
Tarihi İpek Yolu’nda ‘jet gümrük’ dönemi
Tarihi İpek Yolu’nda ‘jet gümrük’ dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu projesinde gümrük işlemlerinin kolaylaştırılmasını amaçlayan anlaşmayı onayladı. Bu kapsamda risk analizi sistemlerine göre aksi belirtilmedikçe, uluslararası transitteki eşya fiziksel muayeneye tabi tutulmayacak.
8.04.2024 Gündem
Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan arasındaki gümrük anlaşması! Resmen yayımlandı
Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan arasındaki gümrük anlaşması! Resmen yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, Bakü- Tiflis- Kars Demiryolu Projesi Kapsamında Gümrük Transit İşlemlerinin Kolaylaştırılmasına Yönelik Ön Veri Değişimine İlişkin Anlaşma'nın onaylanması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
6.04.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Güney Kafkasya vurgusu: 3 ülke için de ortak refah alanı olabilir
Bakan Fidan'dan Güney Kafkasya vurgusu: 3 ülke için de ortak refah alanı olabilir Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakü’de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Gürcistan Dışişleri Bakanı Ilia Darchiashvili ile ortak basın toplantısına katılarak konuşma yaptı.
15.03.2024 Dünya
Bakan Uraoğlu son aşamaya gelindiğini duyurdu: Yerli ve milli hızlı tren geliyor
Bakan Uraoğlu son aşamaya gelindiğini duyurdu: Yerli ve milli hızlı tren geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TÜRESAŞ Sivas Bölge Müdürlüğü “Boji Üretim Fabrikası” açılış töreninde yaptığı konuşmada Milli Elektrikli Hızlı Tren müjdesi verdi.
13.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! Nallıhan Köprüsü ve Kuş Cenneti Tüneli hizmete girdi
Bakan Uraloğlu açıkladı! Nallıhan Köprüsü ve Kuş Cenneti Tüneli hizmete girdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Nallıhan Köprüsü, Nallıhan Kuş Cenneti Tüneli ve Bağlantı Yolları’nı hizmete alarak yıllık 9,6 milyon lira tasarruf sağlanacağını anlatarak, “Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da 394 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız” dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: En kısa zamanda yatırım programına alacağız
Bakan Uraloğlu: En kısa zamanda yatırım programına alacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,”Kırşehir’in Kapadokya Havaalanı’na ulaşımını sağlayacak 38 kilometre uzunluğundaki ‘Tuzköy-Kesikköprü Yolu Projesi’ni en kısa zamanda yatırım programına alacağız” dedi.
3.03.2024 Ekonomi
Attila Atasoy: Artık biraz gençler çalışsın!
Attila Atasoy: Artık biraz gençler çalışsın! Attila Atasoy, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Şarkıcı, "Geçmişten günümüzdeki süreci nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "Yanlış bir geleceğe ışınlanmış gibi yaşıyorum" açıklamasıyla dikkat çekti.
29.02.2024 Cadde
Hızlı ve Öfkeli 9 filmi oyuncuları kimler konusu nedir? Hızlı ve Öfkeli 9 (F9 The Fast Saga) filmi ne zaman ve nerede çekildi?
Hızlı ve Öfkeli 9 filmi oyuncuları kimler konusu nedir? Hızlı ve Öfkeli 9 (F9 The Fast Saga) filmi ne zaman ve nerede çekildi? Hızlı ve Öfkeli 9 filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Hızlı ve Öfkeli 9 filmi 19 Şubat Pazartesi günü Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Serinin 9. filminde geçmişinden gelen bir tehdide karşı mücadele etmek zorunda kalan Dom ve ekibinin hikayesini konu alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Justin Lin otururken oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, John Cena, Sung Kang, Helen Mirren ve Charlize Theron yer alıyor. Peki, Hızlı ve Öfkeli 9 filmi oyuncuları kimler konusu nedir? Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman ve nerede çekildi?
19.02.2024 Bilgi Rehberi
Erdoğan ve Aliyev'den son dakika açıklamaları: Tarihi bir fırsat penceresi!
Erdoğan ve Aliyev'den son dakika açıklamaları: Tarihi bir fırsat penceresi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev Ankara'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Türkiye ile Azerbaycan arasında 3 yeni anlaşma imzalanırken Erdoğan, Karabağ'da işgalin sona ermesiyle birlikte kalıcı barış için tarihi bir fırsat penceresinin açıldığına vurgu yaptı.
19.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Sakarya'dan İsviçre'ye raylı sistem ihracatı
Bakan Uraloğlu açıkladı! Sakarya'dan İsviçre'ye raylı sistem ihracatı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Türkiye Yüzyılı’na raylı sistem üreticileri arasında en üst sınıfta yer alarak başlamanın gururunu yaşıyoruz" dedi. 
11.02.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu açıkladı! Sakarya'dan İsviçre'ye raylı sistem ihracatı
Bakan Uraloğlu açıkladı! Sakarya'dan İsviçre'ye raylı sistem ihracatı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Türkiye Yüzyılı’na raylı sistem üreticileri arasında en üst sınıfta yer alarak başlamanın gururunu yaşıyoruz" dedi. 
11.02.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Orta koridor daha da güçlenecek
Bakan Uraloğlu: Orta koridor daha da güçlenecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye ve Kırgızistan arasında ticaretin yanı sıra doğu ile batı arasındaki ticaretin de gelişeceğini belirterek, “Orta Koridor daha da güçlenecektir.” dedi.
8.02.2024 Ekonomi
Doğdukları gün çalınan ikizler 19 yıl sonra TikTok videosuyla birbirini buldu
Doğdukları gün çalınan ikizler 19 yıl sonra TikTok videosuyla birbirini buldu Doğdukları gün, annelerinden alınıp başka ailelere satıldılar. Yıllar boyu birbirlerinden ve başlarına gelenlerden haberleri olmadı. Ta ki, bir sosyal medya videosu tüm gerçekleri ortaya çıkarana dek.
28.01.2024 Dünya
Bakan Bayraktar, Azerbaycan Ekonomi Bakanı ile görüştü
Bakan Bayraktar, Azerbaycan Ekonomi Bakanı ile görüştü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Azerbaycan Ekonomi Bakanı Mikayıl Cabbarov ile görüştü.
27.01.2024 Ekonomi
THY'den Doğu Avrupa uçuşlarına özel kampanya
THY'den Doğu Avrupa uçuşlarına özel kampanya Türk Hava Yolları (THY), Doğu Avrupa'da 18 uçuş noktasına avantajlı fiyatlarla seyahat imkânı sunduğunu duyurdu. Kampanya kapsamında, Doğu Avrupa'ya kişi başı gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan fiyatlar satışa çıktı.
12.01.2024 Ekonomi
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri Dünyadaki ülke sayısı, gözlemci ülke statüsünde bulunan Vatikan ve Filistin de dahil olmak üzere 208'dir. Avrupa kıtasında 64, Asya kıtasında ise 53 ülke yer alıyor. Dünyada sınırları içerisinde ülke bulunmayan tek kıta ise Antarktika'dır. Dünyada kaç tane ülke var? Sizin için başkentleri ile birlikte listeledik.
9.01.2024 Eğitim
2024 Ziraat Bankası çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Ziraat Bankası kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
2024 Ziraat Bankası çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Ziraat Bankası kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Türkiye'nin en köklü bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, 1863 yılında Osmanlı Devleti döneminde kurulan Memleket Sandıkları'nın devamı niteliğindedir. Türkiye'de hizmet veren üç kamu bankasından biri olma özelliğine sahip olan Ziraat Bankası hizmet verdiği geniş müşteri portföyü ile dikkat çekmektedir. Peki 2024 yılı Ziraat Bankası çalışma saatleri neler? Ziraat Bankası saat kaçta açılıyor/kapanıyor?
9.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Dünyanın 343 noktasına uçuş gerçekleştiriyoruz
Bakan Uraloğlu: Dünyanın 343 noktasına uçuş gerçekleştiriyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2002’de sadece 60 noktaya uçuş gerçekleştirirken dünyanın bugün 343 nokta ülkemizden uçuş gerçekleştiriyoruz. Hava havalimanı sayımızı zaten yakından biliyorsunuz 26’dan 57’ye çıkardık. 3 tanesi devam ediyor. Onu da 60’a inşallah yakın zamanda çıkaracağız" dedi.
8.01.2024 Ekonomi
Bakan Fidan: Ateşkesle arada sadece ABD var
Bakan Fidan: Ateşkesle arada sadece ABD var Gazze'deki ateşkes beklentilerini değerlendiren Dışişleri Bakanı, "ABD'nin uluslararası kamuoyunun alacağı kararlara engel olmamasını bekliyoruz" dedi.
14.12.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tiflis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.