Tigres

Tigres

Son dakika Tigres haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tigres gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tigres haber sayfamızda...

Tigres

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 340 tigres haberi bulunmuştur.
Misli’de 6’da 6 yaptı, 34 Bin 753 TL kazandı! 45+4’te gelen golle kazanan kupon…
Misli’de 6’da 6 yaptı, 34 Bin 753 TL kazandı! 45+4’te gelen golle kazanan kupon… Misli, tüm sezonda olduğu gibi yine en yüksek oranlarla kazandırmaya devam ediyor… Bir Misli kullanıcısı dün oynanan hazırlık ve Kuzey & Orta Amerika Lig Kupası maçlarından oluşturduğu 6 maçlık İddaa kuponuyla tam 34 bin 753 TL kazandı.
28.07.2023 Futbol
Enner Valencia imzayı atıyor! Transfer için tarih verdiler
Enner Valencia imzayı atıyor! Transfer için tarih verdiler Fenerbahçe ile sözleşmesi Türkiye Kupası maçının ardından sona erecek olan Enner Valencia konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Ekvadorlu santrforun yeni takımının belli olduğu öne sürüldü.
9.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe ile anlaşma sağladı! Sözleşmesi bitiyor
Fenerbahçe ile anlaşma sağladı! Sözleşmesi bitiyor Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için şimdiden kolları sıvadı. Sarı-lacivertliler kanat transferi için yıldız isimle anlaşmaya vardı
16.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Enner Valencia tarih yazdı! Kariyer sezonuna imza attı
Fenerbahçe'de Enner Valencia tarih yazdı! Kariyer sezonuna imza attı Süper Lig’de en yakın rakibinin 12 gol önünde krallık koltuğunda oturan Enner Valencia, Fenerbahçe tarihinde önemli bir istatistik yakaladı. Rakip ağları 27 kez havalandıran Ekvadorlu forvet, kulübün unutulmaz isimlerinin başarısını tekrarlayarak kariyer sezonuna imza attı.
15.05.2023 Fenerbahçe
Enner Valencia tehlikesi! Transfer için ön protokol imzaladı
Enner Valencia tehlikesi! Transfer için ön protokol imzaladı Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken Enner Valencia, sarı-lacivertli takım ile sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Ekvadorlu yıldıza birçok takımın talip çıktığı öğrenilirken, tecrübeli futbolcunun sürpriz bir takıma ön protokol imzaladığı öğrenildi.
9.05.2023 Fenerbahçe
Enner Valencia ile anlaşma sağlandı! Fenerbahçe'de bir yıldız daha yeni sözleşme imzalıyor
Enner Valencia ile anlaşma sağlandı! Fenerbahçe'de bir yıldız daha yeni sözleşme imzalıyor Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Enner Valencia'nın sarı-lacivertli kulüp ile sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Fenerbahçeli kurmayların Ekvadorlu futbolcu ile anlaşma sağladığı öğrenilirken, öte yandan bir yıldız futbolcu ile daha anlaşıldığı kayda geçti.
23.04.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Enner Valencia kararı! Transfer teklifleri sonrası harekete geçti
Fenerbahçe'den Enner Valencia kararı! Transfer teklifleri sonrası harekete geçti Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına harekete geçti. Sarı-lacivertlilerde sözleşmesi sona erecek Enner Valencia'ya gelen transfer teklifleri sonrası flaş bir karara imza atıldı. Fenerbahçe'nin Enner Valencia'ya sunduğu sözleşme şartları ortaya çıktı.
19.04.2023 Fenerbahçe
Müthiş iddia! Fenerbahçe'nin Jesus'tan sonra düşündüğü teknik adamı duyurdular
Müthiş iddia! Fenerbahçe'nin Jesus'tan sonra düşündüğü teknik adamı duyurdular Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus'la sezon sonu sözleşmesi sona erdikten sonra yolların ayrılması bekleniyor. İspanyol basını sarı-lacivertli yönetimin Portekizli teknik adamdan sonra takımın başına getirmeyi düşündüğü teknik adamı duyurdu.
21.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Enner Valencia operasyonu! İşte önerilen ve istenen yıllık ücret
Fenerbahçe'de Enner Valencia operasyonu! İşte önerilen ve istenen yıllık ücret Fenerbahçe'de bu sezon inanılmaz bir performans sergileyen Enner Valencia için yönetim harekete geçti. Sarı-lacivertli kurmayların, Ekvadorlu santrfor ile sözleşme pazarlıklarına başladığı ortaya çıktı. Birleşik Arap Emirlikleri'nden ciddi bir teklif alan Enner Valencia'nın Fenerbahçe'den istediği rakam belli oldu.
20.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Enner Valencia transfer için geri sayımda! Bedelsiz olarak ayrılıyor, sözleşme süresi belli oldu
Fenerbahçe'de Enner Valencia transfer için geri sayımda! Bedelsiz olarak ayrılıyor, sözleşme süresi belli oldu Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Enner Valencia ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Ekvadorlu futbolcunun sezon sonunda imza atacağı takımı İtalyan gazeteci duyurdu. Enner Valencia'nın sözleşme süresi belli oldu.
23.02.2023 Fenerbahçe
Jordy Caicedo, Demir Grup Sivasspor'da
Jordy Caicedo, Demir Grup Sivasspor'da Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, forvet oyuncusu Jordy Caicedo'yu renklerine bağladı.
29.01.2023 Sivasspor
Günün bomba transfer haberleri (29 Ocak 2023)
Günün bomba transfer haberleri (29 Ocak 2023) Türkiye'de transfer dönemi 8 Şubat itibariyle sona erecek. Süper Lig kulüpleri kadrolarını güçlendirmek adına resmi hamleler yapıyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizin için derledik...
29.01.2023 Süper Lig
Sivasspor, Caicedo ile temaslara başladı
Sivasspor, Caicedo ile temaslara başladı Sivasspor, Meksika’da Tigres forması giyen Jordy Caicedo ile temasa geçti.
26.01.2023 Sivasspor
Enner Valencia teklifi reddetti! Fenerbahçe kararı
Enner Valencia teklifi reddetti! Fenerbahçe kararı Süper Lig’de 15 golle krallık listesinde ilk sırada yer alan Fenerbahçe'nin golcü ismi Enner Valencia için sürpriz bir gelişme yaşandı.
18.01.2023 Fenerbahçe
Enner Valencia 8 gol daha atarsa TOP10'a girecek
Enner Valencia 8 gol daha atarsa TOP10'a girecek Sarı-lacivertli ekibin tarihindeki en golcü 13'üncü futbolcu olan Valencia, 8 gol daha atması halinde ismini ilk 10'a yazdıracak.
17.01.2023 Fenerbahçe
Günün bomba transfer haberleri (13 Ocak 2023)
Günün bomba transfer haberleri (13 Ocak 2023) Süper Lig'de ara transfer dönemi dün resmen başladı. Kulüpler kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...
13.01.2023 Süper Lig
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer yarışına Beşiktaş da dahil oldu! Hedef İskoçya'dan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer yarışına Beşiktaş da dahil oldu! Hedef İskoçya'dan Golcü transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ve Galatasaray’ın belirlediği ortak hedeflerden biri için Beşiktaş da devreye girdi. Wout Weghorst’un ayrılığı sonrası siyah-beyazlıların golcü isim için temaslara başladığı belirtildi.
13.01.2023 Beşiktaş
Andre Pierre Gignac sahada yığıldı! Hastaneye kaldırıldı
Andre Pierre Gignac sahada yığıldı! Hastaneye kaldırıldı Fransız yıldız Andre Pierre Gignac, Meksika Kupası'nda izleyenleri endişelendiren bir sakatlık yaşadı. Saha içinde yığılan Gignac hastaneye kaldırıldı.
28.12.2022 Futbol
Fransız oyuncu Dünya Kupası'nı Messi kazansın istiyor!
Fransız oyuncu Dünya Kupası'nı Messi kazansın istiyor! Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda finali Fransa ile Arjantin oynayacak. Dev maç öncesi Fransız futbolcu, finali Messi'nin kazanmasını istiyor.
18.12.2022 Dünya Kupası
Enner Valencia yıkıldı! Basının karşısında gözyaşlarını tutamadı
Enner Valencia yıkıldı! Basının karşısında gözyaşlarını tutamadı 2022 Dünya Kupası'na müthiş bir başlangıç yapan Ekvador, Senegal karşısında aldığı yenilgi sonrası turnuvaya veda etti. Fenerbahçeli yıldız Enner Valencia hem sahada hem de basın mensupları karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.
30.11.2022 Dünya Kupası
Torino, Joao Pedro'dan sonra Rossi'yi de yakın takibe aldı!
Torino, Joao Pedro'dan sonra Rossi'yi de yakın takibe aldı! İtalyan Ligi ekiplerinden Torino'nun, Fenerbahçe forması giyen Diego Rossi ile ilgilendiği belirtildi.
28.11.2022 Fenerbahçe
Enner Valencia'ya Arabistan'dan dev teklif
Enner Valencia'ya Arabistan'dan dev teklif Fenerbahçe'nin forvet hattında en önemli kozlarından biri olan Enner Valencia, bu sezon ortaya koyduğu performansla parmak ısırtıyor. Yıldız oyuncuya Suudi Arabistan'dan dev bir teklif geldi.
18.09.2022 Fenerbahçe
Büyük pişmanlık: Neden Beşiktaş'a satmadık?
Büyük pişmanlık: Neden Beşiktaş'a satmadık? Santrfor Caicedo için CSKA Sofya’ya 3.5 milyon euro teklif eden Beşiktaş’ın teklifi kabul edilmemişti. Sonrasında Caicedo’yu Tigres’e 2.5 milyon euroya satan Bulgar ekibi pişmanlık duyuyor.
5.08.2022 Beşiktaş
TFF'den Fenerbahçe açıklaması! 'İnceleme başlatıldı'
TFF'den Fenerbahçe açıklaması! 'İnceleme başlatıldı' TFF, Fenerbahçe'nin açıklamaları ve suçlamalarına karşılık Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ettiğini açıkladı.
6.03.2022 Futbol
Trabzonspor ve Galatasaray'ın gözdesi Carlos Salcedo'ya rakip çıktı!
Trabzonspor ve Galatasaray'ın gözdesi Carlos Salcedo'ya rakip çıktı! Trabzonspor ve Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Meksikalı Carlos Salcedo için Wolverhampton da talip oldu.
13.01.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Tigres ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.