Timoşenko

Timoşenko

Son dakika Timoşenko haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Timoşenko gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Timoşenko haber sayfamızda...

Timoşenko

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 308 timoşenko haberi bulunmuştur.
Zelenskiy: İçişleri Bakanı'nın da öldüğü helikopter kazası, 'savaşın bir sonucu'
Zelenskiy: İçişleri Bakanı'nın da öldüğü helikopter kazası, 'savaşın bir sonucu' Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy, başkent Kiev'de dün Ukrayna İçişleri Bakanı ve yardımcısı dahil 14 kişinin öldüğü helikopter kazasının ardından Davos Zirvesi'nde konuştu.
19.01.2023 Dünya
Rusya ateşkes öncesi itfaiye istasyonunu vurdu: 1 ölü
Rusya ateşkes öncesi itfaiye istasyonunu vurdu: 1 ölü Rusya’nın ilan ettiği ateşkes öncesi Herson’da bir itfaiye istasyonuna düzenlediği saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
6.01.2023 Dünya
Rusya 2022'nin son günü Ukrayna'ya füze yağdırdı
Rusya 2022'nin son günü Ukrayna'ya füze yağdırdı Başkent Kiev'de hava sirenleri çaldı, peşinden patlama sesleri duyuldu. Kiev'de vurulan yerler arasında bir otel de var.
31.12.2022 Haberler
Rusya 2022'nin son günü Ukrayna'ya füze yağdırdı
Rusya 2022'nin son günü Ukrayna'ya füze yağdırdı Başkent Kiev'de hava sirenleri çaldı, peşinden patlama sesleri duyuldu. Kiev'de vurulan yerler arasında bir otel de var.
31.12.2022 Dünya
Rusya 70 füzeyle hedef aldı! Güney Ukrayna Nükleer Santrali'nin bağlantıları kesildi
Rusya 70 füzeyle hedef aldı! Güney Ukrayna Nükleer Santrali'nin bağlantıları kesildi Ukrayna Hava Kuvvetleri, Rusya tarafından Ukrayna topraklarına 70 füze fırlatıldığını açıkladı. Khmelnytskyi Nükleer Santrali ile Güney Ukrayna Nükleer Santrali’nin ise ulusal elektrik şebekesi ile bağlantılarının kesildiği bildirildi.
23.11.2022 Haberler
Rusya 70 füzeyle hedef aldı! İki nükleer santralin bağlantıları kesildi
Rusya 70 füzeyle hedef aldı! İki nükleer santralin bağlantıları kesildi Ukrayna Hava Kuvvetleri, Rusya tarafından Ukrayna topraklarına 70 füze fırlatıldığını açıkladı. Khmelnytskyi Nükleer Santrali ile Güney Ukrayna Nükleer Santrali’nin ise ulusal elektrik şebekesi ile bağlantılarının kesildiği bildirildi. Rusya’nın Ukrayna topraklarını düzenlediği füze saldırısının ardından Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'nden acil toplantı talep ettiğini açıkladı.
23.11.2022 Dünya
Polonya'nın Ukrayna sınırındaki köyüne füze düştü! Rusya ve ABD'den flaş açıklamalar...
Polonya'nın Ukrayna sınırındaki köyüne füze düştü! Rusya ve ABD'den flaş açıklamalar... Polonya'nın Ukrayna sınırındaki Przewodow köyüne füze düştü. Gelen ilk bilgilere göre 2 kişi hayatını kaybetti. Rusya ve ABD cephelerinden açıklamalar peş peşe geldi. Biden "Yörüngesine göre, Rusya'dan ateşlenmiş olması pek olası değil" açıklamasında bulundu.
16.11.2022 Dünya
Rusya, Kiev'de yerleşim yerlerini vurdu
Rusya, Kiev'de yerleşim yerlerini vurdu Kiev Belediye Başkanı Vitali Klitschko, başkent Kiev'deki en az 3 binaya füze isabet ettiğini açıkladı.
15.11.2022 Haberler
Ukrayna duyurdu! Herson'da 88 yerleşim yeri kurtarıldı
Ukrayna duyurdu! Herson'da 88 yerleşim yeri kurtarıldı Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Ofisi Başkan Yardımcısı Kyrylo Timoşenko, Ukrayna ordusunun işgal altındaki toprakları geri kazanmayı sürdürdüğünü söyleyerek, Herson'da 88 yerleşim yerinin Ruslardan geri alındığını bildirdi.
21.10.2022 Dünya
Rusya'nın Ukrayna'da elektrik planı! Yüzde 30'u yok edildi
Rusya'nın Ukrayna'da elektrik planı! Yüzde 30'u yok edildi Rusya, Ukrayna’da sivil altyapıyı hedef almaya devam ediyor. Ukrayna’nın elektrik santrallerinin yüzde 30’unun yok edildiği ifade ediliyor.
19.10.2022 Dünya
Kiev’e kamikaze saldırısı!
Kiev’e kamikaze saldırısı! Rusya, Ukrayna’nın başkenti Kiev’i kamikaze İHA’lar ile hedef aldı. Saldırılarda en az 4 kişi hayatını kaybederken, İran yapımı kamikaze İHA’lar yine tartışmaların odağında.
18.10.2022 Dünya
İzyum’da toplu mezar
İzyum’da toplu mezar Ukrayna ordusunun geri aldığı İzyum kentinde 450’ye yakın cesedin bulunduğu bir toplu mezar ortaya çıkarıldı. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, bu suçların cezasız kalmaması gerektiğini söyledi.
17.09.2022 Dünya
İngilizler Kraliçe Elizabeth'e ağlıyor!
İngilizler Kraliçe Elizabeth'e ağlıyor! 70 yıl tahtta kalan Kraliçe Elizabeth'in ölüm haberi tüm dünyaya dalga dalga yayıldı, birçok ülkede bayraklar yarıya indirilirken top atışları da yapıldı. Uluslararası haber ajansları AFP ve AP, yeryüzünün her bölgesinden fotoğraflar servis ediyor.
9.09.2022 Dünya
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy: "Ülkemizin güneyindeki iki yerleşim kurtarıldı"
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy: "Ülkemizin güneyindeki iki yerleşim kurtarıldı" Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy son yaptığı açıklamada Ukrayna halkına müjde vererek ülkenin güneyindeki 2 yerleşim yerinin Ruslardan geri alındığını söyledi.
4.09.2022 Dünya
Ukrayna’nın Bağımsızlık Günü’nde  Rus saldırıları durmadı!
Ukrayna’nın Bağımsızlık Günü’nde Rus saldırıları durmadı! Rusya’nın, Bağımsızlık Günü’nde Ukrayna’ya yaptığı saldırıda, arasında çocukların da bulunduğu 25 kişi öldü. Başkent Kiev çevresinde de füze sesleri duyuldu.
26.08.2022 Dünya
Rusya Ukrayna'da kritik noktaları vurmaya devam ediyor! Karadeniz'den seyir füzeleri havalandı
Rusya Ukrayna'da kritik noktaları vurmaya devam ediyor! Karadeniz'den seyir füzeleri havalandı Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Zelenskiy bir son dakika açıklamasında bulundu. Ukrayna Lideri Rus ordusunun sivil yerleşim yerlerini bir kez daha hedef aldığını duyurdu ve can kaybını açıkladı.
14.07.2022 Dünya
Rusya, Odessa'da sivil yerleşimleri vurdu: 18 ölü, 38 yaralı
Rusya, Odessa'da sivil yerleşimleri vurdu: 18 ölü, 38 yaralı Rus ordusunun Ukrayna'nın Odessa bölgesinde gerçekleştirdiği füzeli saldırılarda 18 kişi hayatını kaybetti, 38 kişi de yaralandı.
1.07.2022 Haberler
Rusya Odesa'ya füze ateşledi: 18 sivil öldü, onlarca yaralı var
Rusya Odesa'ya füze ateşledi: 18 sivil öldü, onlarca yaralı var Karadeniz kıyısındaki liman kentine füzelerle saldıran Rus işgalciler, bir bina ve bir konaklama tesisini vurdu.
1.07.2022 Dünya
Rusya Kremençuk'ta bir AVM'yi vurdu!
Rusya Kremençuk'ta bir AVM'yi vurdu! Rus füzeleri Ukrayna'nın Kremençuk kentinde yoğun bir alışveriş merkezini vurdu. AVM'nin içinde binden fazla kişinin bulunduğu tahmin ediliyor. Cumhurbaşkanlığı ofisinin başkan yardımcısı Kyrylo Timoşenko'ya göre, alışveriş merkezine düzenlenen saldırıda en az iki kişi öldü ve 20 kişi yaralandı.
27.06.2022 Haberler
Son dakika: Rusya Kremençuk'ta bir AVM'yi vurdu!
Son dakika: Rusya Kremençuk'ta bir AVM'yi vurdu! Son dakika haberine göre, Rus füzeleri Ukrayna'nın Kremençuk kentinde yoğun bir alışveriş merkezini vurdu. AVM'nin içinde binden fazla kişinin bulunduğu tahmin ediliyor. Rusya’nın Ukrayna’nın Kremençuk kentindeki AVM’ye düzenlediği füze saldırısında can kaybı artıyor. Poltava Bölgesi Askeri Yönetim Başkanı Dmytro Lunin yaptığı açıklamada, AVM’ye düzenlenen saldırıda can kaybının 10’a, yaralı sayısının ise 40 yükseldiğini aktardı.
27.06.2022 Dünya
Zelenskiy: Rusya çok ağır kayıplar veriyor, mecbur kaldılar
Zelenskiy: Rusya çok ağır kayıplar veriyor, mecbur kaldılar Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya'ya çok büyük kayıplar verdirdiklerini ve bu nedenle Moskova'nın yeni birlikler göndermek zorunda kaldığını açıkladı.
12.03.2022 Dünya
Rus askerleri, Melitopol Belediye Başkanını kaçırdı
Rus askerleri, Melitopol Belediye Başkanını kaçırdı Rusya’nın Ukrayna saldırıları 17 gündür devam ediyor. Bölgede çatışmaların aksine akılalmaz olaylar da yaşanıyor. Ukrayna'da, Rus askerleri belediye başkanını kaçırdı.
12.03.2022 Dünya
Ukrayna'da yaklaşık 5 bin kişinin tahliyesi tamamlandı
Ukrayna'da yaklaşık 5 bin kişinin tahliyesi tamamlandı Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Yardımcısı Kiril Timoşenko, Ukrayna'nın Sumi kentinden alınan yaklaşık 5 bin kişinin tahliyesinin tamamlandığını belirterek, tahliye edilenlerin arasında Türk vatandaşlarının da bulunduğunu duyurdu.
9.03.2022 Haberler
Son dakika: Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu...
Son dakika: Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu... Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde 13'üncü gün... Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Rus generalin öldürüldüğü duyuruldu. Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Rus güçlerinin ateşkes anlaşmasını ihlal ederek Mariupol kentinde mahsur kalan sivillerin tahliye rotasını bombaladığını söyledi. Rus kontrolüne geçen bölgede tank sivil aracı vurdu, görüntüler ise tüyler ürpertti. ABD'den ise peş peşe bomba açıklamalar geldi. Zelenskiy Avam Kamarasına yaptığı konuşmada flaş mesajlar verdi. İşte Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden dakika dakika tüm gelişmeler...
9.03.2022 Dünya
Rus ekonomisine sert yaptırımlar
Rus ekonomisine sert yaptırımlar Rusya Devlet Başkanı Putin’in, Ukrayna’ya askeri saldırı başlatmasının ardından, Batılı ülkelerden Moskova’ya yönelik yaptırımlar duyuruldu. ABD Başkanı Biden, Rusya’nın dolar, sterlin, yen ve euro ile işlem yapmasının engelleneceğini açıkladı.
25.02.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Timoşenko ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.