Tiyatrocu

Tiyatrocu

Son dakika tiyatrocu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tiyatrocu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tiyatrocu haber sayfamızda...

Tiyatrocu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.603 tiyatrocu haberi bulunmuştur.
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi!
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Zara, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, Serenay Sarıkaya’nın bir mekandan sahneye çıkmayı kabul etmesi karşılığında açık çek teklifi aldığı iddialarını yorumladı.
13.04.2024 Cadde
Zara’dan sahnede estetik itirafı
Zara’dan sahnede estetik itirafı Zara’dan estetik itirafı geldi...
13.04.2024 Cadde
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum'
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum' 58 yıllık tiyatro duayeni Nevra Serezli ile birkaç aylık tiyatrocu Leyla Feray’ı aynı oyunda buluşturan Tiyatrokare’nin kurucusu Nedim Saban. Benim yaptığım ise iki oyuncuyu Nişantası F.M.V. Işık Okulu’nun tiyatro salonundaki oyunlarından önce bir araya getirip, keyifli bir sohbet.
30.03.2024 Pazar
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"  Türkiye onu 1960’lı yıllardaki romantik filmlerin jönü olarak tanıdı. Sinemadaki erotik film furyasından sonra paranın cazibesine kapılan birçok meslektaşı gibi sahneye çıkmadı, okumak için yurt dışına gitti. Oslo’da Ekoloji Bilimleri, Biyoloji ve Kimya okudu. Bilim insanı olarak Türkiye’ye döndü ve 1999-2002 yılları arasında Anavatan Partisi Milletvekili oldu, TBMM’de Çevre Komisyonu Başkanlığı yaptı.
23.03.2024 Pazar
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasında 150’ den fazla filmde rol alan, Yeşilçam'ın usta ismi Kayhan Yıldızoğlu, yaşlılığa bağlı olarak cumartesi günü hayatını kaybetmişti. 91 yaşında vefat eden Kayhan Yıldızoğlu’nun cenaze namazı bugün öğlen vakti Levent Camii’nde kılındı. Yıldızoğlu'nun cenazesine çok sayıda sanatçı katıldı. Şener Şen,cenazede fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranını azarladı.
11.03.2024 Magazin
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasında 150’den fazla filmde rol alan, Yeşilçam'ın usta ismi Kayhan Yıldızoğlu, yaşlılığa bağlı olarak cumartesi günü hayatını kaybetmişti. 91 yaşında vefat eden Kayhan Yıldızoğlu’nun cenazesine çok sayıda sanatçı katıldı. Şener Şen, cenazede fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranını azarladı.
12.03.2024 Cadde
Ünlülerden hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'na taziye mesajları!
Ünlülerden hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'na taziye mesajları! Yeşilçam'ın emektar isimlerinden Kayhan Yıldızoğlu (90) dün İstanbul'da hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun Feriköy'de defnedileceği öğrenildi. Usta tiyatrocunun kızı Sibel Aybar, ölüm nedenini açıklarken; ünlü isimlerde Yıldızoğlu'na peş peşe taziye mesajı geldi.
10.03.2024 Cadde
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Cadde
Nilgün Belgün üçüncü eşini paylaştı! 'Güzel yaşadık o İstanbul'u'
Nilgün Belgün üçüncü eşini paylaştı! 'Güzel yaşadık o İstanbul'u' Oyuncu Nilgün Belgün, o dönem Galatasaray Lisesi'nde Fransızca dil ve edebiyat öğretmenliği yapan üçüncü eşi Attilla Demircioğlu ile 90'lı yıllarda çekilen bir fotoğrafını yayınladı.
8.03.2024 Cadde
'Dünyaya bir daha gelsem yine tiyatrocu olurdum!'
'Dünyaya bir daha gelsem yine tiyatrocu olurdum!' Oyuncu, senarist ve yazar Suphi Tekniker, TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programında, Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit'in sorularnı cevapladı.
2.03.2024 Cadde
Derya Şensoy ve Müjgan Ferhan Şensoy babalarının doğum gününü kutladı
Derya Şensoy ve Müjgan Ferhan Şensoy babalarının doğum gününü kutladı Müjgan Ferhan Şensoy ve kardeşi Derya Şensoy, 31 Ağustos 2021 tarihinde hayata veda eden babaları, usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'u doğum gününde andılar.
26.02.2024 Cadde
‘Her sene bir senaryo ve kitap yazmak istiyorum’
‘Her sene bir senaryo ve kitap yazmak istiyorum’ Dizi ve filmlerde senaryo gereği canlandırdıkları karakterler yüzünden oyunculara tepki gösterenlerimiz vardı, ama “Kurtlar Vadisi”nin Çakır’ı öldürüldüğünde yaşananların hepsi ‘ilk’ti… Oktay Kaynarca’nın oynadığı Çakır’ın ölümünden sonra gıyabi cenaze namazı kılandan taziye ilanı verene kadar senaryo karakterine gerçek insan muamelesi yapanlar da oldu bu ülkede…
24.02.2024 Pazar
Bir yazar: Füruzan kimdir?
Bir yazar: Füruzan kimdir? Çağdaş Türk edebiyatının önemli isimlerinden biri olan Füruzan, öyküleriyle geniş bir kitle tarafından beğeni kazanmış ve tanınmış. Füruzan'ın hayatını gelin hep birlikte öğrenelim.
Doğal güzeller Şevval Şahin ile Buse İskenderoğlu
Doğal güzeller Şevval Şahin ile Buse İskenderoğlu Geçtiğimiz yılların Miss Turkey birincileri Buse İskenderoğlu ile Şevval Şahin, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Doğal halleriyle dikkat çeken ikili; botoks, dolgu ve makyaj yapmayı tercih etmediklerini belirtti.
17.01.2024 Cadde
Tiyatro Festivali’nin yeni küratörü Mehmet Birkiye
Tiyatro Festivali’nin yeni küratörü Mehmet Birkiye İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Tiyatro Festivali 2022’de alınan bir kararla her yıl farklı küratörle düzenlenmeye başlamıştı.
12.01.2024 Kültür Sanat
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Usta oyuncu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.
4.01.2024 Magazin
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Usta oyuncu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.
4.01.2024 Cadde
Behzat Uygur'dan İbo Show'un yılbaşı programında kullanılan filtreye gönderme!
Behzat Uygur'dan İbo Show'un yılbaşı programında kullanılan filtreye gönderme! İbo Show'un Yılbaşı Özel bölümünde kullanılan filtre görenleri şaşkına çevirmişti. Konuklar, adeta çocukluk yıllarına dönmüştü. Tiyatrocu Behzat Uygur, İbo Show programında konuk sanatçılara uygulanan filtreli efekti tiye aldı.
2.01.2024 Magazin
Behzat Uygur'dan İbo Show'un yılbaşı programında kullanılan filtreye gönderme!
Behzat Uygur'dan İbo Show'un yılbaşı programında kullanılan filtreye gönderme! İbo Show'un Yılbaşı Özel bölümünde kullanılan filtre görenleri şaşkına çevirmişti. Konuklar, adeta çocukluk yıllarına dönmüştü. Tiyatrocu Behzat Uygur, İbo Show programında konuk sanatçılara uygulanan filtreli efekti tiye aldı.
2.01.2024 Cadde
Çizgilerle Modern Türkiye Mimarlığı
Çizgilerle Modern Türkiye Mimarlığı Vitra’nın cumhuriyetin 100. yılı için Arkitera iş birliğiyle geliştirdiği “Çizgilerle Modern Türkiye Mimarlığı” serisinin senaryo, çizim ve animasyon ekibinde görev alan Cem Dedekargınoğlu, Umut Şumnu, Onur Kutluoğlu ve Kayahan Kaya ile, grafik roman türünde aktardıkları, modern Türkiye’nin inşa edilmesinde öncü rol oynayan mimar ve yapıların hikayelerini konuştuk.
1.01.2024 Mimarlık
'Evden dışarı çıkmıyor' demişti! Duygu Nebioğlu babası Metin Akpınar'ı paylaştı
'Evden dışarı çıkmıyor' demişti! Duygu Nebioğlu babası Metin Akpınar'ı paylaştı Usta tiyatrocu Metin Akpınar'ın 35 yıl önce evlilik dışı bir ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, Akpınar hakkında geçtiğimiz günlerde "Öğrendiğim kadarıyla evden dışarı çıkmıyor" demişti. Akpınar, programa katılınca Nebioğlu'nun paylaşımı dikkat çekti.
17.12.2023 Cadde
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu: Eşinden dolayı benimle gizli görüşüyordu
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu: Eşinden dolayı benimle gizli görüşüyordu Usta tiyatrocu Metin Akpınar'ın 35 yıl önce evlilik dışı bir ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, katıldığı programda itiraflarıyla dikkat çekti. Nebioğlu, annesinin bu olayın basına yansıdığında Almanya'da sinir krizi geçirdiği ifade etti.
7.12.2023 Cadde
Yasemin Yalçın'ın yeni projesi
Yasemin Yalçın'ın yeni projesi Yasemin Yalçın; 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminde oğlunun sanatla dolu hayatına eşlik eden, usta şarkıcının mücadele dolu yolculuğunu destekleyen annesi, tiyatrocu Toto Karaca olarak izleyicilerle buluşacak.
5.12.2023 Cadde
Hayatını kaybeden Can Gürzap için AKM'de tören düzenlendi!
Hayatını kaybeden Can Gürzap için AKM'de tören düzenlendi! Tiyatro ve sinema oyuncusu, yazar, eğitmen Can Gürzap, 79 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Gürzap için Atatürk Kültür Merkezinde tören düzenlendi. Can Gürzap'ın cenazesi düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'ne götürüldü. 
3.12.2023 Cadde
Müjgan Ferhan Şensoy: Yakında ekranlara dönebilirim
Müjgan Ferhan Şensoy: Yakında ekranlara dönebilirim 31 Ağustos 2021 tarihinde hayatını kaybeden usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un kızı Müjgan Ferhan Şensoy, önceki akşam oyuncu Aslı Orcan ile birlikte Cihangir'de objektiflere yansıdı.
30.11.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Tiyatrocu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.