Toki Başvuru

Toki Başvuru

Son dakika toki başvuru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan toki başvuru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan toki başvuru haber sayfamızda...

Toki Başvuru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.135 toki başvuru haberi bulunmuştur.
TOKİ para iadesi ATM'den nasıl alınır? TOKİ para iadesini kimler, nasıl alabilir?
TOKİ para iadesi ATM'den nasıl alınır? TOKİ para iadesini kimler, nasıl alabilir? TOKİ'ye başvuru yapan fakat kurada adı çıkmayan vatandaşlar, başvuru sürecinde yatırdığı paranın iadesini almak için arayışa geçti. TOKİ İstanbul kura sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte TOKİ para iadesi ATM'den nasıl alınır? TOKİ para iadesi hemem alınır mı, ne zaman, kaç gün sürer? soruları gündeme geldi. İşte TOKİ para iadesi hakkında bilinmesi gerekenler...
19.04.2023 Bilgi Rehberi
TOKİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2023 || TOKİ kura sonuçları nasıl nereden sorgulanır? İstanbul kurası ne zaman?
TOKİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2023 || TOKİ kura sonuçları nasıl nereden sorgulanır? İstanbul kurası ne zaman? TOKİ kuraları il il çekilmeye devam ediyor. Bugün Adana TOKİ kura çekimi gerçekleşecek. Türkiye geneli yapılacak olan 250 bin sosyal konut için kuralar il bazında etaplar halinde düzenleniyor. Adana'da kura çekimi bugün sona erecek. Peki, Ankara-Adana TOKİ kura sonuçları isim listesi nereden sorgulanır? TOKİ başvuru ücreti iadesi ne zaman yapılır?
13.01.2023 Bilgi Rehberi
OCAK 2023 YENİ TOKİ KURA TARİHLERİ; TOKİ 3+1, 2+1 KURA sonucu sorgulama ekranı! TOKİ başvuru ücret iadesi nereden ve nasıl alınır?
OCAK 2023 YENİ TOKİ KURA TARİHLERİ; TOKİ 3+1, 2+1 KURA sonucu sorgulama ekranı! TOKİ başvuru ücret iadesi nereden ve nasıl alınır? TOKİ 2023 kura takvimi açıklandı. 250 bin sosyal konut projesinde kura çekimleri il il devam ediyor. Güneydoğu ve Doğu Anadolu illeri ile başlayan kura çekimi İç Anadolu Bölgesi'nde yer alan illerin kura çekimleri ile devam ediyor. Yeni yıla sayılı günler kala 2023 Ocak ayı kura tarihleri açıklandı. İşte 2023 TOKİ kura takvimi...
30.12.2022 Bilgi Rehberi
SAMSUN-ÇORUM TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ; TOKİ KURA sonucu sorgulama nasıl yapılır? TOKİ başvuru ücret iadesi nasıl alınır?
SAMSUN-ÇORUM TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ; TOKİ KURA sonucu sorgulama nasıl yapılır? TOKİ başvuru ücret iadesi nasıl alınır? TOKİ kuraları çekilmeye devam ediyor. 250 bin sosyal konut projesi kapsamında 4. etap kuraları çekilmeye başlandı. Kura çekimi yapılacak olan iller arasında Samsun, Amasya, Çorum, Ordu, Sivas, Giresun ve Tokat olarak açıklandı. 12 Aralık'ta Samsun ili için başlayan kura çekimi bugünde devam edecek. Bugün aynı zamanda Çorum'da inşaa edilecek 2 bin 160 konutun kura çekimi yapılacak.
14.12.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ücret iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ başvuru bedeli iadesi nasıl alınır ve kaç günde ödenecek?
TOKİ ücret iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ başvuru bedeli iadesi nasıl alınır ve kaç günde ödenecek? TOKİ para iadesi ile ilgili detaylar sosyal konut başvuru yapan adayların gündeminde yer alıyor. TOKİ başvurusunda alınan 500 TL başvuru ücreti, kurada hak sahibi olmayan adaylara geri verilecek. Peki TOKİ başvuru bedeli iadesi ne zaman verilecek 2022, nasıl alınır?
8.12.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ BARTIN-KONYA KURA ÇEKİLİŞİ || TOKİ 2022 KURA TAKVİMİ ve sonuçları & TOKİ başvuru ücret iadesi nereden ve nasıl alınır?
TOKİ BARTIN-KONYA KURA ÇEKİLİŞİ || TOKİ 2022 KURA TAKVİMİ ve sonuçları & TOKİ başvuru ücret iadesi nereden ve nasıl alınır? TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde kura çekilişleri devam ediyor. TOKİ tarafından yapılan açıklama ile 3. etap kapsamında 1-7 Aralık tarihleri arasında 7 ilde 13 bin 807 konutun kurası çekilecek. Geride kalan günlerde Bolu, Karaman, Düzce, Zonguldak illerinin kuraları çekilirken Konya'daki 7 bin 655 konutun kura çekimlerinin bir kısmı tamamlandı. İşte TOKİ kura çekiliş takvimi...
6.12.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ başvuru bedeli iadesi nasıl alınır 2022? TOKİ ücret iadesi ne zaman ve kaç günde para iadesi yapılıyor?
TOKİ başvuru bedeli iadesi nasıl alınır 2022? TOKİ ücret iadesi ne zaman ve kaç günde para iadesi yapılıyor? TOKİ kura çekimleri devam ederken TOKİ konutları çıkmayan kişiler ise başvuru parası iadesi ile ilgili detayları araştırmaya başladılar. TOKİ kura çekilişinde konut çıkmayan kişilere 500 TL başvuru ücreti geri iade edilecek. Peki TOKİ başvuru para iadesi nasıl alınır 2022?
17.11.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA BAŞVURUSU son gün ne zaman, bugün mü? 2022 TOKİ arsa başvuru şartları
TOKİ ARSA BAŞVURUSU son gün ne zaman, bugün mü? 2022 TOKİ arsa başvuru şartları TOKİ arsa başvuruları devam ediyor. 2022 TOKİ sosyal konut projesinin ardından açıklanan TOKİ arsa başvuruları için verilen süre uzatılmıştı. Sosyal konut için kura çekimleri başladı. Sosyal konut başvurusu yapan ve konut çıkmayan kişiler arsa başvurusu da yapabilir. Peki, TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa başvurusu için son gün ne zaman?
15.11.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA BAŞVURU son tarih ne? Kimler TOKİ arsa başvurusu yapabilir, başvuru bedeli ne kadar? TOKİ arsa kura tarihi belli oldu mu?
TOKİ ARSA BAŞVURU son tarih ne? Kimler TOKİ arsa başvurusu yapabilir, başvuru bedeli ne kadar? TOKİ arsa kura tarihi belli oldu mu? TOKİ arsa başvurusu devam ediyor. TOKİ sosyal konut projesinde ilk kuralar çekilmeye başlarken TOKİ kura için de geri sayım sürüyor. İlk Evim Arsa projesi kapsamında başvurular için tarih değişti. Peki, TOKİ arsa başvurusu için son tarih ne? TOKİ arsa başvuru şartları ve detayları haberimizde.
10.11.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ başvuru ücreti iadesi nasıl alınır? TOKİ ücret iadesi ne zaman yapılacak?
TOKİ başvuru ücreti iadesi nasıl alınır? TOKİ ücret iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ kura çekimlerinin başlamasıyla birlikte sosyal konut çıkmayanlar başvuru ücretlerini geri alacak. Peki, TOKİ başvuru ücreti iadesi nasıl alınacak? Başvuru esnasında verilen 500 TL'lik başvuru ücretini geri almak isteyen vatandaşlar iade parasını nasıl alacaklarını araştırıyor.
8.11.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ BAŞVURUSU SON GÜNÜ ne zaman 2022, bankadan TOKİ başvurusu nasıl yapılır? || TOKİ başvuru sonuçları ne zaman belli olur, başvuru son tarihi nedir?
TOKİ BAŞVURUSU SON GÜNÜ ne zaman 2022, bankadan TOKİ başvurusu nasıl yapılır? || TOKİ başvuru sonuçları ne zaman belli olur, başvuru son tarihi nedir? TOKİ ev başvuruları e-Devlet üzerinden tamamlanmasından sonra gözler TOKİ banka üzerinden başvurulara çevrildi. TOKİ son başvuru tarihi ve başvuru sonuçlarının açıklanacağı zaman bekleniyor. Peki bankadan TOKİ başvurusu nasıl yapılır, TOKİ başvuru son günü ne zaman? TOKİ başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?
31.10.2022 Bilgi Rehberi
2022 TOKİ KURA ÇEKİMİ ne zaman, hangi tarihte? TOKİ başvuru son günü ve kura sonuçları ne zaman belli olacak?
2022 TOKİ KURA ÇEKİMİ ne zaman, hangi tarihte? TOKİ başvuru son günü ve kura sonuçları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ve kura sonuç tarihi araştırılıyor. Türkiye genelinde yapılacak sosyal konutlar için başvurular alınmaya devam ediyor. 31 Ekim'e kadar TOKİ sosyal konut projesinde 2+1 ve 3+1 evler için başvurular devam ediyor. TOKİ projesinde yapılacak ilk evlerin yer aldığı iller de belli oldu. Peki, TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?
27.10.2022 Bilgi Rehberi
Sosyal konutta ilk temel! Erdoğan: 2 yıl içinde 250 bin konut sahiplerine teslim edilecek
Sosyal konutta ilk temel! Erdoğan: 2 yıl içinde 250 bin konut sahiplerine teslim edilecek Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim İlk İş Yerim" projesinde ilk temel atıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Söz verdiğimiz şekilde, ilk etapta 2 yıl içinde 250 bin konut sahiplerine teslim edilecek." dedi.
25.10.2022 Siyaset
TOKİ KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK 2022? || 2022 TOKİ kura tarihi belli oldu! TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor, TOKİ kura çekiliş sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
TOKİ KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK 2022? || 2022 TOKİ kura tarihi belli oldu! TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor, TOKİ kura çekiliş sonuçları hangi tarihte açıklanacak? TOKİ kura çekilişleri ile ilgili arayışlar devam ediyor. TOKİ başvuruları sürerken gözler TOKİ kura tarihine çevrildi. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, kura çekimi tarihi ile ilgili açıklama gerçekleştirdi. Peki TOKİ kura çekimi ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak? TOKİ başvurusu son günü nedir?
16.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ kura çekimi tarihi belli oldu
TOKİ kura çekimi tarihi belli oldu Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ ucuz konut projelerinde başvurular sürmeye devam ederken, başvurularını tamamlayan kişiler ise kura çekiminin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, kura çekiminin ne zaman yapılacağıyla ilgili tarih verdi.
14.10.2022 Ekonomi
TOKİ ARSA LİSTESİ: TOKİ arsaları nerede, hangi illerde var? İşte TOKİ arsa başvuru bedeli
TOKİ ARSA LİSTESİ: TOKİ arsaları nerede, hangi illerde var? İşte TOKİ arsa başvuru bedeli TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları başladı. 250 bin sosyal konutun ardından arsa ve iş yeri başvurusu için de detaylar belli oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk Evim İş Yerim' projesi kapsamında yer alan illeri de açıkladı. Peki, TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları.
13.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ konut başvurusu yapan arsa başvurusu da yapabilir mi? İşte TOKİ başvuru şartları
TOKİ konut başvurusu yapan arsa başvurusu da yapabilir mi? İşte TOKİ başvuru şartları TOKİ sosyal konut başvuruları devam ederken TOKİ'de arsa va işyeri için de başvurular başladı. Türkiye genelinde yapılacak 250 bin sosyal konut projesine yoğun ilgi sürerken arsa başvurularının da başlamasıyla milyonlarca kişi e-devlet ve bankalar üzerinden başvuru yapıyor. Peki, TOKİ ev başvurusu yapan arsa başvurusu da yapabilir mi?
12.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? TOKİ başvuru sonuçları / KURA ÇEKİMİ ne zaman?
TOKİ SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? TOKİ başvuru sonuçları / KURA ÇEKİMİ ne zaman? 81 ilde başlayan Sosyal konut projesine başvuru yapan vatandaşlar, TOKİ sonuçları için bugünden araştırmaya başladı. TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu yoğun ilgi görüyor. 81 il TOKİ sonuçları 2022 ne zaman belli olur? Konuyla ilgili açıklama yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninin Ekim ayında başlayacağını duyurdu. Ardından TOKİ kura çekimi sonuçları için arayış başladı.
10.10.2022 Bilgi Rehberi
2 milyon genç TOKİ’ye başvurdu
2 milyon genç TOKİ’ye başvurdu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 250 bin konutluk Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde başvuruların 5 milyonu geçtiğini söyledi.
8.10.2022 Ekonomi
TOKİ başvuruları 5 milyona dayandı
TOKİ başvuruları 5 milyona dayandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 250 bin konutluk Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde başvuruların 5 milyona ulaştığını söyledi.
7.10.2022 Ekonomi
TOKİ ARSA BAŞVURUSU ne zaman başlıyor? 2022 TOKİ İLK EVİM ARSA başvuru şartları neler?
TOKİ ARSA BAŞVURUSU ne zaman başlıyor? 2022 TOKİ İLK EVİM ARSA başvuru şartları neler? TOKİ 81 il sosyal konut projesini başlattı ve konut başvuruları alınmaya başladı. Arsa dahibi olup kendi evlerini yapmak isteyenler ise 2022 TOKİ ilk evim arsa projesi başvuru tarihi ve şartlarını araştırıyor. Peki, TOKİ başvuru şartları neler, başvuru nasıl ve nereden yapılır?
6.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ EV BAŞVURUSU ne zaman bitiyor, kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ taksitleri ne kadar? İşte TOKİ ödeme planı
TOKİ EV BAŞVURUSU ne zaman bitiyor, kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ taksitleri ne kadar? İşte TOKİ ödeme planı TOKİ 2022 başvuruları devam ediyor ve gözler kura çekim tarihinde! Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan 2022 TOKİ başvurularına vatandaşlardan yoğun ilgi var. Milyonlarca kişinin başvuruda bulunduğu TOKİ sosyal konut projesiyle ilgili detaylar belli olurken taksitler ve ödeme planları da araştırılmaya başlandı. Peki, TOKİ çekilişi ne zaman yapılacak? İşte 2022 TOKİ sosyal konut projesinin detayları.
5.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? 2022 TOKİ kura çekimi hangi tarihte, başvuru ücreti nasıl hangi bankalara yatırılacak?
TOKİ SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? 2022 TOKİ kura çekimi hangi tarihte, başvuru ücreti nasıl hangi bankalara yatırılacak? TOKİ sosyal konut başvuruları 31 Ekim tarihine kadar devam edecek. e-Devlet üzerinden alınan başvurular da 28 Ekim gününe kadar sürecek. TOKİ sonuçlarının açıklanacağı ve kura çekiminin yapılacağı tarih merak konusu. Diğer taraftan ise TOKİ başvuru ücretinin yatırılacağı yer araştırılıyor. Peki TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak 2022, TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır?
30.09.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ TAKSİTLERİ ve ödemeleri nasıl olacak? 2022 TOKİ sosyal konut başvuru şartları nedir? İşte TOKİ'de ilk evler için tarih!
TOKİ TAKSİTLERİ ve ödemeleri nasıl olacak? 2022 TOKİ sosyal konut başvuru şartları nedir? İşte TOKİ'de ilk evler için tarih! TOKİ sosyal konut projesi için başvurular devam ederken taksit ödemelerinin detayları araştırılıyor. Yoğun ilginin olduğu TOKİ sosyal konut projesinde detaylar da gün geçtikçe belli oluyor. Başvurular ilgili bankalar ve e-Devlet üzerinden alınıyor. Peki, TOKİ sosyal konutlarında ilk inşaatlar hangi illerde başlayacak? İşte 2022 TOKİ başvuruları ve ödemeleri ile ilgili merak edilenler.
30.09.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ başvuru iptali || e-Devlet TOKİ başvurusu iptali nasıl yapılır, başvuru ücreti geri alınıyor mu?
TOKİ başvuru iptali || e-Devlet TOKİ başvurusu iptali nasıl yapılır, başvuru ücreti geri alınıyor mu? TOKİ sosyal konut projesi iptali hakkında detaylar paylaşıldı. e-Devlet başvuru iptali ile bankalardan başvuruların iptal edilmesi hakkında ayrıntılar araştırılıyor. Diğer yandan iptal durumunda 500 TL başvuru ücretinin iade süreci de belli oldu. Başvuruda bulunanlar TOKİ sosyal konut projesi başvuru iptali nasıl olur, nereden yapılır? sorularına yanıt arıyor.
28.09.2022 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Toki Başvuru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.