Toksin

Toksin

Son dakika toksin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan toksin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan toksin haber sayfamızda...

Toksin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 652 toksin haberi bulunmuştur.
Bayramdan sonra uygulayın! Yediklerinizin zararından arındıran detoks tarifi
Bayramdan sonra uygulayın! Yediklerinizin zararından arındıran detoks tarifi Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle sofralarda tatlılar ve börekler yerini aldı. Bu güzel yemeklerden yemek kilo almaya sebep olsa da dikkatli yediğinizde zararlı etkilerini en aza indirebilirsiniz. Bayramda yediklerinizi tolere edeceğiniz detoks tarifi haberimizde!
10.04.2024 Diyetler
Erkekler estetikle yüzleşiyor! Giderek yaygınlaşıyor
Erkekler estetikle yüzleşiyor! Giderek yaygınlaşıyor “Botoks yaptırdım, yaptırmaz olaydım!” diyen Rafet El Roman’ın pişmanlığı bir yana Cenk Eren, “Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz?” notuyla takipçilerine memnuniyetle yeni yüzünü gösterdi geçtiğimiz günlerde.
24.03.2024 Pazar
Vücudu toksinlerden arındırıyor! Bu karışımlar şifa deposu
Vücudu toksinlerden arındırıyor! Bu karışımlar şifa deposu Kişiler bazen vücudunda biriken ödem ve toksinlerden şikâyetçi olabiliyor. Ancak bu durum bazı doğal karışımlarla üstesinden gelinemeyecek bir problem değil. İşte vücudunuzu toksinlerden arındıracak o karışımlar!
13.03.2024 Genel Sağlık
Bakan Yumaklı açıkladı: Balon balığı avcılığı desteğinde yüzde 400 artış
Bakan Yumaklı açıkladı: Balon balığı avcılığı desteğinde yüzde 400 artış Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, benekli balon balığında destekleme fiyatının yüzde 100 artırılarak 12,5 TL'den 25 TL'ye, diğer balon balığı türlerinde de yüzde 400 artırılarak 2,5 TL'den 10 TL'ye çıkarıldığını belirtti. Yumaklı, "Sucul biyoçeşitliliğimizin ve su ürünleri kaynaklarımızın korunması amacıyla istilacı türlere karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecek" dedi.
12.03.2024 Ekonomi
Bağırsaklardaki 3 kilo zehri 72 saatte temizliyor! Kaynatmak yeter, tarifi çok basit
Bağırsaklardaki 3 kilo zehri 72 saatte temizliyor! Kaynatmak yeter, tarifi çok basit Fazladan kilolu olmayan kişilerin bile bağırsaklarında 3 kilo kadar toksin olduğu söylenir. Uzmanlar ise bu karışım sayesinde zararlı maddelerin vücuttan 72 saat içinde vücuttan atıldığını söylüyor. Üstelik sadece 1 bardağı yetiyor!
A’dan Z’ye migren hakkında her şey
A’dan Z’ye migren hakkında her şey Dünya nüfusunun yüzde 14’ünün migren hastası olduğu biliniyor. Her 5 kişiden biri baş ağrıları ve bu ağrılara eşlik eden sıkıntılarla mücadele ediyor. Toplumumuzda özellikle 30-50 yaş arasındaki kişileri etkileyen migren ile ilgili bilinmesi gerekenleri konuştuk...
17.02.2024 Pazar
Kabuğunu çöpe değil, suya atanlar yaşadı! Ne kötü kolesterol ne toksin bırakıyor
Kabuğunu çöpe değil, suya atanlar yaşadı! Ne kötü kolesterol ne toksin bırakıyor Sağlığımız için güçlü vitaminlerle dolu olan elma, yüksek miktarda antioksidan içeren oldukça faydalı bir meyvedir. Birçok kişi elmanın kabuklarını soyarak tüketiyor. Ancak kabuklarını çöpe değil, suya atıp kaynatınca bakın nasıl faydalar doğuyor.
10.02.2024 Genel Sağlık
14 milyon balon balığının ekosisteme girişi engellendi
14 milyon balon balığının ekosisteme girişi engellendi Tarım ve Orman Bakanlığı, Balıkçılık Yapıları Daire Başkanı Mahir Kanyılmaz, balon balığıyla mücadelede 2020 yılından bu yana teşvik uygulaması yapıldığını belirterek, "Şu ana kadar balıkçılarımıza 1 milyon 250 bin lira civarında bir destek ödemesi yapıldı ve 185 bin civarında balon balığını teslim aldık.14 milyon adet yeni balon balığı bireyinin ekosisteme girişini engelledik. Eğer bakanlığınız bu çalışmayı yapmamış olsaydı, sahillerimizde, denizlerimizde şu an olduğunun 2-3 katı daha fazla balon balığıyla karşılaşıyor olacaktık" dedi.
11.01.2024 Ekonomi
Beş kuruş harcamadan fazlalıklarınızdan arının! Doğal yollarla detokslanmak mümkün
Beş kuruş harcamadan fazlalıklarınızdan arının! Doğal yollarla detokslanmak mümkün Tatiller, özel günler yeme konusunda biraz aşırıya gitmek, dozunu kaçırmak için uygun zamanlardır. Sonrasında yaşanan pişmanlık istisnasız her zaman beraberinde detoks isteğini getirir. Fazla toksinlerden arınmak için herhangi bir ürün satın almanıza gerek yok. Eğer yöntemini bilirseniz basit yöntemlerle detoksunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Nasıl mı?
9.01.2024 Genel Sağlık
Ekmeklerin küflenmesini engelleyen tüyo! Bir tane koymak yetiyor
Ekmeklerin küflenmesini engelleyen tüyo! Bir tane koymak yetiyor Türk mutfağının vazgeçilmezi hiç şüphesiz ekmek. Sabah akşam her öğünde tüketilen ekmeğin yanlış muhafaza edilmesi küf sorununu beraberinde getiriyor. Ekmeklerin küflenmesini bu yöntemle engelleyebilirsiniz.
18.12.2023 Püf Noktası
Mide botoksu 3’ten fazla yapılamaz
Mide botoksu 3’ten fazla yapılamaz Zayıflama yöntemlerinden biri olan mide botoksunu en fazla 3 kez yaptırabiliyorsunuz. Bu işlem sonrası yaşam tarzında yapacağınız değişikliklerle kilonuzun yüzde 10’undan kurtulabilirsiniz.
7.11.2023 Gündem
Evdeki biberli menemen böyle öldürdü! Zehri yok etmek için 2 dakika şart
Evdeki biberli menemen böyle öldürdü! Zehri yok etmek için 2 dakika şart Şimdilerde evde kışlık domates ve reçel yapmanın tam zamanı ancak kendi yaptığı konserveyi yedikten sonra zehirlenerek hayatını kaybedenlerin sayısı da her geçen gün artıyor. Peki, ev konservelerindeki gizli tehlikeler neler? Konserveyi açtığımızda zehirli olduğunu anlamamızın bir yolu var mı? "Bu zehir evdeki biberli menemeni çok seviyor. Yemeden önce 2 dakika çok önemli' diyen iki uzman tüm detaylarıyla anlattı.
7.10.2023 Genel Sağlık
Tüm hastalıklara iyi gelen bağırsak diyeti! 2 ay deneyenler anlattı: 'Hayatım değişti'
Tüm hastalıklara iyi gelen bağırsak diyeti! 2 ay deneyenler anlattı: 'Hayatım değişti' Depresyon, anksiyete, Alzheimer, Parkinson, migren, obezite, vitamin-mineral eksiklikleri, cilt rahatsızlıkları, karaciğer yağlanması, romatizma, alerji, diyabet ve fibromiyalji gibi pek çok hastalığın altında bağırsaklar yatıyor. Bozulan bağırsak sağlığı nedeniyle ortaya çıkan hastalıklara 'bağırsak diyeti'nin iyi geldiğini söyleyen Diyetisyen Banu Belkıs Güner’e söz konusu diyetin nasıl yapıldığını ve kişiye nasıl bir değişim yaşattığını sorduk.
4.10.2023 Genel Sağlık
Meğer çözümü buymuş! Ekmeğiniz küfleniyorsa bu yöntemi deneyin… Küflenmesini anında önlüyor
Meğer çözümü buymuş! Ekmeğiniz küfleniyorsa bu yöntemi deneyin… Küflenmesini anında önlüyor Günümüzde, birçok kültürün sofralarında bulunan ekmek sadece lezzetiyle değil aynı zamanda uzun süre dayanabilirliği ve israf edilmemesi gereken yiyecektir. Ancak, ekmeklerin tazeliğini ve lezzetini koruyabilmesi için doğru bir şekilde muhafaza edilmesi önemlidir. Aldığınız ekmekler çok çabuk küfleniyorsa bu yöntemi deneyin.
3.10.2023 Püf Noktası
Isınan gölde toplu ölüm!
Isınan gölde toplu ölüm! Brezilya Amazonu’nda bir haftada 100’den fazla yunus hayatını kaybetti. Toplu ölüm nedeninin yunusların yaşadığı gölün sıcaklığının 39 dereceye ulaşması olduğu bildirildi.
2.10.2023 Dünya
Tatlı isteğini anında söndürme etkisi var! İştahı bıçak gibi kesen, toksin yok edici tarif
Tatlı isteğini anında söndürme etkisi var! İştahı bıçak gibi kesen, toksin yok edici tarif İçerisindeki bolca vitamin ve mineral sayesinde mucizeler yaratan ıspanak suyu kilo vermek için de oldukça etkili bir sebze. Bu şifalı su bakın nasıl etkiler yaratıyor.
27.09.2023 Diyetler
C. Botulınum Türkiye’de de can aldı: Konservedeki ‘biyolojik silah’
C. Botulınum Türkiye’de de can aldı: Konservedeki ‘biyolojik silah’ Şu sıralarda tüm Türkiye’de kış için salçalar, konserveler hazırlanıyor. Uzmanlar ise standartlara uymayan ev yapımı konservelerde ‘biyolojik silah’a dönüşebilen öldürücü C. botulinum adlı toksin oluştuğuna dikkati çekiyor!
18.09.2023 Gündem
Felçlilere botoks umudu! Kasa enjekte edilirse yeniden rahatça yürümek mümkün
Felçlilere botoks umudu! Kasa enjekte edilirse yeniden rahatça yürümek mümkün Botoks sadece yüzdeki mimik çizgilerini yok etmekle kalmıyor, felçli hastalara da umut oluyor. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Aslı Çalışkan Uçkun, felç tedavisinde kullanılan bu başarılı yöntemle ilgili bilgiler verdi.
19.08.2023 Genel Sağlık
Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul açıklaması: Büyük depremlerin oluşmaya başlayacağı dönemlere giriyoruz
Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul açıklaması: Büyük depremlerin oluşmaya başlayacağı dönemlere giriyoruz Jeolog ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, 17 Ağustos depreminin yıldönümünde açıklamalarda bulundu. Görür İstanbul için bir kez daha uyararak " Büyük depremlerin oluşmaya başlayacağı dönemlere giriyoruz" ifadelerini kullandı.
17.08.2023 Haberler
Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul açıklaması: Büyük depremlerin oluşmaya başlayacağı dönemlere giriyoruz
Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul açıklaması: Büyük depremlerin oluşmaya başlayacağı dönemlere giriyoruz Jeolog ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, 17 Ağustos depreminin yıldönümünde açıklamalarda bulundu. Görür İstanbul için bir kez daha uyararak " Büyük depremlerin oluşmaya başlayacağı dönemlere giriyoruz" ifadelerini kullandı.
17.08.2023 Gündem
Mide Ağrısından Kurtulmak İçin Bunları Yapıyorlar! İşte Mideye İyi Gelen Şeyler...
Mide Ağrısından Kurtulmak İçin Bunları Yapıyorlar! İşte Mideye İyi Gelen Şeyler... Mide ağrısı belirli zamanlarda ortaya çıkabilen rahatsızlıklardan biridir. Stresten, hastalıklardan ya da yiyeceklerden dolayı mide ağrısı meydana gelebilir. Sizler için mideye iyi gelen şeyler hakkında bulunan her şeyi detaylı bir şekilde derledik.
20.07.2023 Genel Sağlık
Yemek yerine zehir yemeyin! Yanlış ısıtıldığında ishal ve kusmaya neden olabiliyor
Yemek yerine zehir yemeyin! Yanlış ısıtıldığında ishal ve kusmaya neden olabiliyor Pirinç pilavı Türk mutfağının en sevilen lezzetleri arasında yer alıyor. Ancak pirinç pilavının yanlış ısıtılması adeta zehir etkisi yaratıyor.
18.07.2023 Yemek
İstanbul’da 4 metrelik zehirli denizanası böyle görüntülendi
İstanbul’da 4 metrelik zehirli denizanası böyle görüntülendi Kuzey Denizi ve Akdeniz’de görülen Pusula denizanaları, Marmara Denizi’nde de görülmeye başlandı. 4 metre boyundaki dev denizanası Maltepe sahili açıklarında böyle görüntüledi.
15.06.2023 Haberler
Kuru kekikte ‘kanserojen etki’ tehlikesi
Kuru kekikte ‘kanserojen etki’ tehlikesi Bakanlık gıda ürünlerinde “PA” bulaşını takibe aldı. 12 ilden alınan 92 kekik numunesi analiz edildi. Paketli kekik numunelerinin yüzde 49.2’sinde, dökme kekik numunelerinin ise yüzde 19.4’ünde, limit değerin üzerinde PA tespit edildi. Çay ve bal da analiz edilecek.
9.06.2023 Gündem
Botoks beynin duyguları işleyiş biçimini etkiliyor
Botoks beynin duyguları işleyiş biçimini etkiliyor Sıklıkla yüz bölgesine uygulanan botoksun etkisi kişiden kişiye değişiyor ama çoğunlukla 3 ila 6 ayda kayboluyor.
26.03.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Toksin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.