Tokyo Game Show

Tokyo Game Show

Son dakika Tokyo Game Show haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tokyo Game Show gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tokyo Game Show haber sayfamızda...

Tokyo Game Show

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22 tokyo game show haberi bulunmuştur.
Tokyo Game Show kapılarını açtı!
Tokyo Game Show kapılarını açtı! Dünyanın en önemli oyun fuarları arasında gösterilen "Tokyo Game Show" hem yüz yüze hem de çevrim içi katılımla başladı
30.09.2021 Teknoloji
Death Stranding'den beklenen video geldi!
Death Stranding'den beklenen video geldi! Playstation tarafındaki en önemli özel oyunlardan biri olan Death Stranding'den uzun zamandır beklenen video geldi. Yayınlanan videoda ABD başkanı Ameli, ana karakterimiz Sam ve Die Hardman'ı bir arada görüyoruz. Yapacağımız çeşitli görevlerle ilgili yönergeler alıyoruz. Death Stranding nasıl olacak? Death Stranding ne zaman satışa sunulacak? Death Stranding oynanış videosu
12.09.2019 Oyun
Yeni Resident Evil'dan oynanış videosu geldi
Yeni Resident Evil'dan oynanış videosu geldi Senelerin eskitemediği korku yapımlarından biri olan Resident Evil, 7 oyunu ile birlikte büyük bir değişim geçirmiş ve oyuncular tarafından epey beğenilmişti. Hatta Capcom'un son zamanlarda başarısızlıklarının da üzerini kapatarak, firmaya merhem olmuştu. Şimdi ise yeni Resident Evil yani Project Resistance'tan oynanış videosu geldi. Resident Evil Project Resistence oynanış videosu
12.09.2019 Oyun
Sony'nin bu yıl tanıtacağı oyunlar belli oldu!
Sony'nin bu yıl tanıtacağı oyunlar belli oldu! Bu sene de 12 Eylül'deki Tokyo Game Show'a katılacak Sony, birbirinden kaliteli oyunları tanıtacak. İçlerinde Playstation 4'e özel Death Stranding'in olacağını açıklayan Sony, Cyberpunk 2077 ve Need for Speed: Heat gibi adından söz ettiren oyunları da gösterecek. Tokyo Game Show ne zaman? Tokyo Game Show'da hangi oyunlar tanıtılacak?
7.09.2019 Oyun
Devil May Cry 5 Deluxe Edition detayları belli oldu
Devil May Cry 5 Deluxe Edition detayları belli oldu Capcom, Tokyo Game Show'da Devil May Cry 5 için yeni bir fragman yayınladı. Capcom'un üst düzey aksiyon oyununda Dante'ye Nero ve V olarak bilinen üçüncü oynanabilir karakter katılacak.
20.09.2018 Oyun
Dijital oyun dedektifleri
Dijital oyun dedektifleri Gençlik ve Spor Bakanlığı, dijital oyunlardaki her türlü kötü alışkanlığın izini adeta dedektif gibi sürüyor. Bakanlık, bugüne kadar onlarca oyunda İslamofobi, uyuşturucu ve şiddet gibi unsurları içeren oyunları tespit etti
25.06.2017 Gündem
PlayStation VR Kutusunda Neler Var?
PlayStation VR Kutusunda Neler Var? PlayStation VR’ın çıkmasını sadece bir kaç hafta kaldı ve Sony dün sürpriz bir şekilde yeni sanal gerçeklik başlığına dair bir video yayınladı.
4.10.2016 Teknoloji
Mobilde Tankların İnanılmaz Kapışması
Mobilde Tankların İnanılmaz Kapışması World of Tanks Blitz, bu yılki Tokyo Game Show’da önemli açıklamalarla gündeme geldi. Wargaming’in paylaştığı haberler arasında Blitz Twister Kupası ve dünyanın dört bir yanındaki sanatçıların katkılarıyla tasarlanan Artist Signature Label koleksiyonu kapsamındaki ilk tank olan Okawara tankı dikkat çekti. World of Tanks, Blitz Twister Kupası ile e-spor arenasına giriş yapacağının müjdesini verdi. Klan oyuncularına […]
11.10.2016 Oyun Dunyasi
Nintendo NX Yakında Bizlerle
Nintendo NX Yakında Bizlerle Yeni nesil konsol savaşına dahil olması beklenen cihazlardan Nintendo NX, duyurulacağı tarih ile gündeme gelmiş bulunmakta…
13.07.2016 Teknoloji
Sony’den Yeni DualShock 4 Kontrolcüler Geldi!
Sony’den Yeni DualShock 4 Kontrolcüler Geldi! PlayStation 4 sahibi iseniz konsolunuza biraz değişiklik yapabilirsiniz. Sony’nin Tokyo Game Show basın konferansından yeni DualShock 4 kontrolcüler ile ilgili güzel haberler var. Sony'nin Tokyo Game Show konferasında,ilk olarak yeni...
15.09.2015 Teknoloji
PS4’te MMORPG Keyfi Bir Başka
PS4’te MMORPG Keyfi Bir Başka MMORPG türünün sevilen örneklerinden biri olan Phantasy Star Online 2, PlayStation 4 platformuna çıkış yapacak. PC, PS Vita sonrası PS4’lere de gelecek olan oyunumuz, kendi karakterlerimizi yaratıp, farklı maceralara yelken açtığımız ilginç bir oyun. Aksiyon yanına, TPS türünü de eklediğimizde Phantasy Star Online 2, kendi türünde oyuncuları mutlu edecek kadar başarılı.
17.08.2015 Oyun Dunyasi
Bir Yanda Kostüm Yarışması, Bir Yanda Espor Turnuvaları!
Bir Yanda Kostüm Yarışması, Bir Yanda Espor Turnuvaları! Cosplay etkinlikleri yıllardır var. Var olmaya da devam edecekler. Onlar, bir zamanlar kafelerde birkaç kostüm diken arkadaşın buluşma ve muhabbet etme bahanesiydi. Şimdi fotoğrafçıların çalışma arkadaşları haline geldi. Bu cümle size biraz yanlış gelmiş olabilir.
30.06.2015 Oyun Dunyasi
Duygusal Oyun The Last Guardian
Duygusal Oyun The Last Guardian Eğer ICO ve Shadow of Colossus oyunlarını oynadıysanız The Last Guardian’ın da az çok nasıl bir oyun olacağını bilirsiniz.
23.09.2014 Oyun Dunyasi
Final Fantasy XV İçin Müthiş Oynanış Videosu
Final Fantasy XV İçin Müthiş Oynanış Videosu Ünlü RPG oyun serisinin son oyunu Final Fantasy XV için gerçek zamanlı bir oyun içi çarpışma videosu yayınlandı.
22.09.2014 Oyun Dunyasi
Hellraid'in İlk Oyun İçi Görüntüleri Geldi
Hellraid'in İlk Oyun İçi Görüntüleri Geldi Tokyo Game Show devam ederken, yeni nesil platformlara hazırlanan oyunlar da boş durmuyor. İşte onlardan biri, Hellraid.
22.09.2014 Oyun Dunyasi
The Order: 1886'nın Silahlarını Tanıyalım
The Order: 1886'nın Silahlarını Tanıyalım PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen The Order: 1886 ile ilgili bilgiler TGS'de gelmeye devam ediyor. Bu sefer oyunun ilginç silahlarına göz atıyoruz.
22.09.2014 Oyun Dunyasi
Bloodborne'dan 30 Dakikalık PS4 Oynanışı
Bloodborne'dan 30 Dakikalık PS4 Oynanışı From Software'in PlayStation 4'e özel olarak geliştirdiği Bloodborne'dan 30 dakikalık oynanış videosu yayınlandı.
19.09.2014 Oyun Dunyasi
Yeni Final Fantasy 15'ten Son Görüntüler
Yeni Final Fantasy 15'ten Son Görüntüler Bazı oyun serilerinin ne kadar hızlı tüketildiğini bilirsiniz ve buna rağmen hala devam serisi çıkaran firmalar vardır. Bu firmalardan biri Square Enix ve kendileri Final Fantasy 15'e hayat veriyor.
19.09.2014 Oyun Dunyasi
Silent Hills İle Daha Fazla Korkmaya Hazır Mısınız?
Silent Hills İle Daha Fazla Korkmaya Hazır Mısınız? Hideo Kojima'nın yıllardır peşinde koştuğu Silent Hill hayali sonunda gerçekleşiyor ve bizi Silent Hills ismi ile baş başa bırakıyor.
19.09.2014 Oyun Dunyasi
The Evil Within Korkutma Garantili
The Evil Within Korkutma Garantili Tokyo Game Show'a kısa bir süre kala, bu heyecanımız daha çok artacak. Zira The Evil Within, TGS'nin yeni konuğu olarak kesinleşti.
18.09.2014 Oyun Dunyasi
Konami Firması Korktuğunuzu Görmek İstiyor
Konami Firması Korktuğunuzu Görmek İstiyor Uzun süredir Hideo Kojima’nın hayallerini kurduğu Konami'nin Silent Hills oyunu, şimdiden oyuncuların en çok merak ettiği korku türlerinden biri olmayı başardı.
11.09.2014 Oyun Dunyasi
Battlefield 4’ün Oynanış Videosu PS4’te Görüldü!
Battlefield 4’ün Oynanış Videosu PS4’te Görüldü! DICE tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından satışa sunulan Battlefield 4, yeni nesil konsollarda görüldü! Sony’nin PS4’ünde rastlanılan oynanış videosu haberimizde!
24.09.2013 Oyun

Benzer Haber Etiketleri

Tokyo Game Show ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.