Tom Hanks

Tom Hanks

Son dakika Tom Hanks haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tom Hanks gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tom Hanks haber sayfamızda...

Tom Hanks

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 562 tom hanks haberi bulunmuştur.
Perdenin en sevimli oyuncuları
Perdenin en sevimli oyuncuları Bazen filmin başkahramanlarından rol çalan, bazen de başrolün ta kendisi olan köpek dostlarımız arasında kimler yok ki…
31.03.2024 Kültür Sanat
İstanbul Havalima'nında sıkışıp kaldı! Çaresiz bekleyiş Silivri'de son buldu
İstanbul Havalima'nında sıkışıp kaldı! Çaresiz bekleyiş Silivri'de son buldu İranlı akademisyen Dr. Shiva Kavani Kanada'da oturum süresi dolduğu için vize başvurusu kabul edilmemişti. İran'a da gitmek istemeyen akademisyen yaklaşık 2 ay boyunca İstanbul Havalimanı'nda hayatını sürdürmek zorunda kalmıştı. Dr. Shiva Kaviani havalimanı polisi tarafından Silivri'deki Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.
15.03.2024 Gündem
'Terminal' filmi İstanbul Havalimanı'nda gerçek oldu! 2 aydır burada yaşıyor
'Terminal' filmi İstanbul Havalimanı'nda gerçek oldu! 2 aydır burada yaşıyor Kanada'da oturum süresi dolduğu için vize başvurusu kabul edilmeyen İranlı akademisyen Dr. Shiva Kaviani'nin İstanbul Havalimanı'nda yaşadıkları 'Terminal' filmini hatırlattı.
13.03.2024 Haberler
'Terminal' filmi İstanbul Havalimanı'nda gerçek oldu! 2 aydır burada yaşıyor
'Terminal' filmi İstanbul Havalimanı'nda gerçek oldu! 2 aydır burada yaşıyor Kanada'da oturum süresi dolduğu için vize başvurusu kabul edilmeyen İranlı akademisyen Dr. Shiva Kaviani'nin İstanbul Havalimanı'nda yaşadıkları 'Terminal' filmini hatırlattı.
13.03.2024 Gündem
‘İşim aşktan önce gelir’ demişti! Dua Lipa gönlünü Callum Turner'a kaptırdı
‘İşim aşktan önce gelir’ demişti! Dua Lipa gönlünü Callum Turner'a kaptırdı Romain Gavras'tan yakın zamanda ayrılan Dua Lipta, geçtiğimiz gece katıldığı galada İngiliz aktör Callum Turner’la samimi bir şekilde dans ederken görüntülendi. Çifte yakın bir kaynak, henüz ilişkinin başında olmalarına rağmen önemli etkinliklere birlikte katılarak ilişkilerinin ciddi boyutta olduklarını gösterdiklerini söyledi.
16.01.2024 Cadde
Cehennem filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Cehennem filmi nerede ve ne zaman çekildi?
Cehennem filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Cehennem filmi nerede ve ne zaman çekildi? Cehennem filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bu akşam ekranlara gelecek olan filmin yönetmen koltuğunda Ron Howard oturuyor. Başrollerinde Tom Hanks, Ben Foster, Felicity Jones, Omar Sy, Irrfan Khan ve Sidse Babett Knudsen'in olduğu "Cehennem" filmi Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Peki; Cehennem filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
7.01.2024 Bilgi Rehberi
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi Televizyon kanallarında gösterime girdiği andan bu yana izlenme rekorları kıran pek çok yerli ve yabancı diziler yer alıyor. Konuları, oyunculukları ile seyircileri ekran başına kilitleyen bu dizilerden bazıları eski olsa da günümüzde hala izlememiş olanlar da. Gelmiş geçmiş en diziler arasında yer alan bu içeriklerin bazıları Netflix’te de izlenebilir. İzlenmesi gereken diziler için "Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı Gelmiş Geçmiş En İyi Diziler Listesi 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Yapay zekânın sahteciliğine dava açıyor
Yapay zekânın sahteciliğine dava açıyor ABD’li oyuncu Scarlett Johansson (38) adının ve görüntüsünün, yapay zekâ tarafından oluşturulan bir reklamda izinsiz kullanılması nedeniyle dava açıyor.
3.11.2023 Dünya
Leonardo DiCaprio'nun 'Titanik' kostümü satılıyor!
Leonardo DiCaprio'nun 'Titanik' kostümü satılıyor! Kate Winslet (Rose Dewitt Bukater) ile Leonardo DiCaprio'nun (Jack Dawson) bindikleri geminin felaketle sonuçlanan ilk seferinde tanışıp, farklı toplumsal sınıflara mensup iki aşığı canlandırdığı 'Titanik' filmi, üzerinden 26 yıl geçmesine karşın konuşulmaya devam ediyor. Oscar ödüllü aktörün kült yapımda giydiği kostüm açık artırmaya çıkıyor. Dört günlük teklif süresi sonunda tahmini satış rakamı da açıklandı.
5.10.2023 Cadde
Ünlü isimlerden, 90'lar 'Yapay Zeka Yıllığı' akımı paylaşımı!
Ünlü isimlerden, 90'lar 'Yapay Zeka Yıllığı' akımı paylaşımı! Magazin dünyasının ünlü isimleri, yapay zeka kullanarak sanki 90'larda Amerikan liselerinden mezun olmuş gibi fotoğraf yapan akıma katılldı. Aslı Bekiroğlu, Çağla Şıkel, Pelin Akil, Biran Damla Yılmaz ve Berfu Yenenler gibi isimler fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.
5.10.2023 Cadde
Gerçek hayattaki ‘Da Vinci Şifresi’
Gerçek hayattaki ‘Da Vinci Şifresi’ “Tapınak Şövalyeleri”, Haçlı Seferleri sırasında Antakya’da da boy gösterdi. Hazineleri de “Da Vinci Şifresi” filmine konu oldu. Yeni bulunan 8 şövalyenin mezarı ise tarihe yeni bir ışık tutuyor.
20.08.2023 Dünya
Okyanusta mucize kurtuluş! Köpeği sayesinde delirmedi
Okyanusta mucize kurtuluş! Köpeği sayesinde delirmedi Yakalandığı fırtına nedeniyle okyanusta kaybolan Avustralyalı denizci aylar sonra tesadüfen bulundu.
17.07.2023 Dünya
Tom Hanks: Nefret ettiğim bazı filmlerde oynadım!
Tom Hanks: Nefret ettiğim bazı filmlerde oynadım! 'Philadelphia' (1993) ve bir yıl sonra vizyona giren 'Forrest Gump' ile 'En İyi Erkek Oyuncu' Oscar'ını üst üste iki kez kazanan Hollywood yıldızı Tom Hanks, film yapmanın inceliklerini anlatırken, rol aldığı bazı yapımlardan nefret ettiğini dair samimi bir itirafta bulundu.
3.06.2023 Cadde
Yeni neslin oyuncu lideri Florence Pugh
Yeni neslin oyuncu lideri Florence Pugh “Midsommar” ile yıldızlaşan, “Little Women” ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı bulunan Florence Pugh, Yeni Nesil Liderler üst başlığıyla çıkan Time dergisinin kapağında yer aldı.
26.05.2023 Kültür Sanat
Ayakta alkışta rekor: 11 dakika
Ayakta alkışta rekor: 11 dakika Cannes Film Festivali’nin vazgeçilmez geleneği olan, film gösterimlerinde ayakta alkışlamanın ne kadar sürdüğü her yıl merak konusu olur.
25.05.2023 Dünya
'Oyunculuğum ben öldükten sonra da devam edebilir'
'Oyunculuğum ben öldükten sonra da devam edebilir' ABD'li Hollywood yıldızı ve yapımcı Tom Hanks, geçtiğimiz sene titreyen ellerinin görüntüsünün yayılmasıyla hayranlarını korkutmuş ünlü ismin sağlığı için endişelenmelerine sebep olmuştu. Son olarak önceki günlerde bir podcast programına katılan aktör, yapay zeka teknolojisi sayesinde öldükten sonra da filmlerde yer alabileceğini açıklamasıyla adından söz ettirdi.
18.05.2023 Cadde
Tom Hanks kamera arkasını anlattı
Tom Hanks kamera arkasını anlattı İki Oscar ödüllü aktör Tom Hanks, çeyrek yüzyılı aşan oyunculuk kariyerinden ilhamla, ilk romanını yazdı.
11.05.2023 Kültür Sanat
Ay'dan parsel parsel arazi satarak köşeyi döndü! Yöntemi çok basit, kimse karşı çıkamıyor
Ay'dan parsel parsel arazi satarak köşeyi döndü! Yöntemi çok basit, kimse karşı çıkamıyor Astronot Neil Armstrong 1969'da ayda yürüyen ilk insan oldu ve ardında da ayak izini bıraktı. Uzay yarışının günümüzde tekrar hızlanmaya başlaması ve Ay’a olan ilginin artmasının ardından birçok kişi Ay’ın Dünya üzerindeki bir milli park gibi korunması gerektiğini savunuyor. Tüm bu tartışmaların dışında ise aslında Ay’ın bir 'sahibi' var! En azından kağıt üzerinde durum bu şekilde, peki ama nasıl?
12.04.2023 Dünya
Efsanevi Hollywood tabelası 100 yaşında
Efsanevi Hollywood tabelası 100 yaşında Hollywood’un simgesi olan görkemli kocaman harfler tam 100 yaşında... Tepeleri, zorlukları aşıp ona ulaşsanız bile dokunmanız yasak. Çünkü o yıldızların bile ulaşmak için çabaladığı en büyük yıldız! Ve 100 yıldır temsil ettiği şan, şöhret ve para uğruna verilen kavgaları izliyor.
12.03.2023 Dünya
Sinema dünyasının ikonik saatleri
Sinema dünyasının ikonik saatleri Filmin yıldızları kimi zaman afişte yazan başrol oyuncuları kimi zaman da onlardan rol çalan saatler.
8.01.2023 Pazar
‘Cumhuriyet Kızları’ gülümsüyor
‘Cumhuriyet Kızları’ gülümsüyor 2023’ün ilk Milliyet Sanat sayısı sanatseverleri kapağında, Gamze Taşdan’ın Cumhuriyet’in kuruluş coşkusunu yaşatan “Cumhuriyet Kızları” sergisinden capcanlı bir resimle karşılıyor.
3.01.2023 Kültür Sanat
Altı film vizyonda
Altı film vizyonda Yeni yıl arifesinde farklı türlerde filmler vizyonda sinemaseverlerle buluşuyor. Jennifer Lopez ile Josh Duhamel’i buluşturan romantik komedi dikkat çekiyor.
30.12.2022 Kültür Sanat
18 yıl yaşadığı havalimanında öldü
18 yıl yaşadığı havalimanında öldü ABD’li yönetmen Steven Spielberg’in “Terminal” filmine ilham veren İranlı sığınmacı Mehran Karimi Nasseri, Fransa’da başkent Paris’e yakın Roissy-Charles-de-Gaulle Havalimanı’nda yaşamını yitirdi.
14.11.2022 Dünya
Fransa'da 18 yıl havalimanında yaşayan Mehran Karimi Nasseri öldü
Fransa'da 18 yıl havalimanında yaşayan Mehran Karimi Nasseri öldü Hikayesi The Terminal filmine ilham olan İranlı mülteci Mehran Karimi Nasseri, Fransa'da 18 yıl yaşadığı Paris Charles de Gaulle Havalimanı'nda hayatını kaybetti.
13.11.2022 Dünya
Tom Hanks’in ilk romanı  seneye çıkıyor
Tom Hanks’in ilk romanı seneye çıkıyor ABD’li aktör Tom Hanks, Hollywood’daki 50 yıllık kariyeri boyunca mesleki olarak öğrendiği ve yaşadıklarını romanlaştırdı.
29.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tom Hanks ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.