Tomruk

Tomruk

Son dakika tomruk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tomruk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tomruk haber sayfamızda...

Tomruk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 323 tomruk haberi bulunmuştur.
Ağaç keserken başına tomruk çarptı: Kurtarılamadı
Ağaç keserken başına tomruk çarptı: Kurtarılamadı Trabzon'un Çaykara ilçesinde ağaç keserken başına tomruk çarpması sonucu yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen Ahmet Yılmaz (41), hayatını kaybetti.
11.12.2023 Gündem
Siyahı yeşile dönüştürüyorlar
Siyahı yeşile dönüştürüyorlar 60 bin hektar ormanlık alanın küle döndüğü Muğla’da, siyaha bürünen alanların yeniden ağaçlandırılması için yangında zarar gören ağaçlar kesilerek tomruk haline getiriliyor. Ağaçların kesilmesi için Mersin’den gelen orman işçileri yanan alanların içinde kurdukları çadır ve barakalarda kalıyor ve zor şartlarda aylarca adeta göçebe bir yaşam sürüyorlar
3.10.2023 Gündem
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Binlerce yıldır diyar diyar geziyoruz: Nasıl başladı bu turizm?
Binlerce yıldır diyar diyar geziyoruz: Nasıl başladı bu turizm? İnsanlar, bin yıllar önce de başka kentleri, oradaki yapıları görmek için seyahat ediyordu. Roma, turizmin gelişmesi için önemli imkânlar sağlarken turizmin ayrılmaz parçası rehberliğin tarihi de asırlar öncesine dayanıyor.
23.08.2023 Arkeoloji
DİKİLİ AÇIK ARTTIRMALI İLAN
DİKİLİ AÇIK ARTTIRMALI İLAN DİKİLİ AÇIK ARTTIRMALI İLAN MERSİN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ                               BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MERSİN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Tarihi 04...
23.08.2023 Resmi İlanlar
Düzce'de korkunç kaza! TIR'la minibüs çarpıştı: 1 ölü, 20 yaralı
Düzce'de korkunç kaza! TIR'la minibüs çarpıştı: 1 ölü, 20 yaralı Düzce’de tomruk yüklü TIR'a arkadan çarpan minibüste 1 kişi öldü, 10’u çocuk 20 kişi yaralandı.
7.08.2023 Gündem
Yuvarlanan tomruk yüklü kamyondan atlayan sürücüden acı haber
Yuvarlanan tomruk yüklü kamyondan atlayan sürücüden acı haber Samsun'da yuvarlanan tomruk yüklü kamyondan atlayan sürücü savrulan tomrukların çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
26.06.2023 Gündem
Denizli'de selin hasarı gün yüzüne çıktı
Denizli'de selin hasarı gün yüzüne çıktı Denizli'nin Pamukkale ilçesinde önceki gün etkili olan kuvvetli sağanağın yol açtığı selde 4 mahallede 1500 dekar tarım alanı zarar gördü, 1 alabalık işletmesi, 1 pansiyon ve 16 ev hasar gördü. Sel sularının taşıdığı tonlarca tomruk ve dal parçası ile çamurlu suyla dolan pansiyonunun eski fotoğrafları yaşanan felaketin boyutunu gözler önüne serdi.
2.06.2023 Haberler
Denizli'de felaketin boyutu gözler önüne serildi
Denizli'de felaketin boyutu gözler önüne serildi Denizli'nin Pamukkale ilçesinde önceki gün etkili olan kuvvetli sağanağın yol açtığı selde 4 mahallede 1500 dekar tarım alanı zarar gördü, 1 alabalık işletmesi, 1 pansiyon ve 16 ev hasar gördü. Sel sularının taşıdığı tonlarca tomruk ve dal parçası ile çamurlu suyla dolan pansiyonunun eski fotoğrafları yaşanan felaketin boyutunu gözler önüne serdi.
2.06.2023 Gündem
11'inci Uluslararası Fetih Kupası sona erdi
11'inci Uluslararası Fetih Kupası sona erdi 11’inci Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışması, bugün yapılan final müsabakalarıyla sona erdi.
26.05.2023 Diğer
Mete Gazoz-Fatma Maraşlı ikilisinden bronz madalya
Mete Gazoz-Fatma Maraşlı ikilisinden bronz madalya Çin Halk Cumhuriyeti’nin Şanghay kentinde gerçekleşecek olan Dünya Kupası 2. Ayak yarışmasında Mete Gazoz ve Fatma Maraşlı’dan oluşan Klasik Yay Karışık Milli Takımı bronz madalya kazandı.
21.05.2023 Diğer
Kastamonu'da sağanak hayatı felç etti; yıldırım düştü
Kastamonu'da sağanak hayatı felç etti; yıldırım düştü Kastamonu'nun Tosya ilçesinde etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Heyelan nedeniyle Kastamonu-Tosya kara yolu ulaşıma kapandı. Bir dükkana yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı.
21.05.2023 Haberler
Kastamonu'da sağanak hayatı felç etti; yıldırım düştü
Kastamonu'da sağanak hayatı felç etti; yıldırım düştü Kastamonu'nun Tosya ilçesinde etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Heyelan nedeniyle Kastamonu-Tosya kara yolu ulaşıma kapandı. Bir dükkana yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı.
21.05.2023 Gündem
Muğla’nın okçuları dünya 3’üncüsü
Muğla’nın okçuları dünya 3’üncüsü Çin’in Shanghai kentinde düzenlenen Okçuluk Dünya Kupası’nın 2. ayağında Muğla Büyükşehir Belediyesi okçuları Hazal Burun ve Emircan Haney’in de aralarında bulunduğu Türkiye Milli takımı dünya üçüncüsü oldu.
18.05.2023 Ege
Kırıkkale'de feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Kırıkkale'de feci kaza! Ölü ve yaralılar var Kırıkkale'de tomruk yüklü TIR ile pikabın çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.03.2023 Haberler
Kırıkkale'de feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Kırıkkale'de feci kaza! Ölü ve yaralılar var Kırıkkale'de tomruk yüklü TIR ile pikabın çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.03.2023 Gündem
AK Parti'den, tarımsal üretim ve ormanlara ilişkin kanun teklifi
AK Parti'den, tarımsal üretim ve ormanlara ilişkin kanun teklifi AK Parti, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) tarımsal üretim ve ormanlara ilişkin düzenlemeler içeren 41 maddelik kanun teklifi sundu.
5.03.2023 Ekonomi
Konya'da kardeşlerin kullandığı kamyonlar çarpıştı
Konya'da kardeşlerin kullandığı kamyonlar çarpıştı Konya'da Doğan Selçuk, kullandığı kamyonun freni tutmayınca aynı yönde seyir halindeki kardeşi Mustafa Selçuk'un idaresindeki kamyona arkadan çarptı. Kazada Doğan Selçuk ve yanındaki oğlu Emirhan (14) hayatını kaybetti.
21.01.2023 Haberler
Kardeşlerin kullandığı kamyonlar çarpıştı: Baba- oğul hayatını kaybetti
Kardeşlerin kullandığı kamyonlar çarpıştı: Baba- oğul hayatını kaybetti Konya'da Doğan Selçuk, kullandığı kamyonun freni tutmayınca aynı yönde seyir halindeki kardeşi Mustafa Selçuk'un idaresindeki kamyona arkadan çarptı. Kazada Doğan Selçuk ve yanındaki oğlu Emirhan (14) hayatını kaybetti.
21.01.2023 Gündem
Tomruk yüklenen kamyondan düşen Enes feci şekilde can verdi
Tomruk yüklenen kamyondan düşen Enes feci şekilde can verdi Bilecik’in Osmaneli ilçesinde tomruk yüklendiği sırada kamyonun kasasından düşen Enes Ekşi (21), hayatını kaybetti.
15.01.2023 Gündem
Araçtan inerken bayılıp, başını çelik bariyere çarparak hayatını kaybetti
Araçtan inerken bayılıp, başını çelik bariyere çarparak hayatını kaybetti Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde direksiyon başında rahatsızlanan kamyon sürücüsü Aydın Karataş (50), yol kenarına park ettiği aracından inerken bilincini kaybedip, başını çelik bariyere çarpması sonucu hayatını kaybetti.
28.12.2022 Gündem
DİVAN MICHELIN YOLUNDA
DİVAN MICHELIN YOLUNDA Bir dönem Türkiye’nin en büyük iş insanlarından Vehbi Koç tarafından 1956 yılında inşa ettirilen Divan Grubu, İstanbul’un kültür, turizm ve gastronomisine ciddi katkı sağlamıştı...
22.12.2022 Reha Arar
Yeni aldığı traktör mezarı oldu!
Yeni aldığı traktör mezarı oldu! Gümüşhane’de, kontrolünden çıkıp ters dönen traktörün altında kalan İsmail Meral (40), hayatını kaybetti. Meral'in, traktörü yeni aldığı ve ilk defa kullandığı öğrenildi.
6.12.2022 Gündem
Lastiği patlayan kamyonun kasası devrildi
Lastiği patlayan kamyonun kasası devrildi Düzce'de, tomruk yüklü kamyon lastiğinin patlaması sonucu refüje girerken, kasası devrildi. Kamyon sürücüsü Erkan Yirmibeş, Kamyonu orta refüje devirmek için çok uğraştım. Yola devrilseydi büyük kazalar olurdu dedi.
10.11.2022 Haberler
Manavgat yangınına direnen tarihi kervan yolunu, tomruk araçları tahrip etti
Manavgat yangınına direnen tarihi kervan yolunu, tomruk araçları tahrip etti Antalya'da Manavgat ilçesinde 28 Temmuz 2021'de başlayıp 10 gün süren, cumhuriyet tarihinin en büyük orman yangınına direnen 'Selçuklu Kervan Yolu', yanan ağaçları kesmekle görevlendirilen şirketlerin devasa araçlarının tekerlekleri altında tahrip oldu. İş makinelerinin tekerlekleri, Roma ve Selçuklu döneminde kervan yolu olarak kullanılan yolun 4 kilometrelik bölümünü yok etti.
1.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tomruk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.