Beyoğlu'nda pitbullu gaspçılar yakalandı
Beyoğlu'nda pitbullu gaspçılar yakalandı Beyoğlu’nda yolda yürüyen Alman vatandaşı Türk bir genç, pitbullu üç gaspçı tarafından saldırıya uğradı. Genci önce darp eden üç gaspçı parasını ve cep telefonunu çalarak kaçtı. Dehşet anları kameralara yansırken, adeta dedektif gibi iz süren Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan gaspçılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
6.07.2022 Gündem
TomTom GO serisi telefona gelen mesajları okuyabiliyor
TomTom GO serisi telefona gelen mesajları okuyabiliyor TomTom, ABD’de düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES 2017) yeni navigasyon cihazı serilerini tanıttı.
6.01.2017 Teknoloji
O koştu, herkes durdu...
O koştu, herkes durdu... TomTom'un koşucular için özel tasarladığı kardio saatiyle daha sağlıklı günlere kavuşmak artık daha kolay...
11.09.2019 İlginç Videolar
Trafik çilesine çare TomTom GO serisi Türkiye'de
Trafik çilesine çare TomTom GO serisi Türkiye'de Dünyanın önde gelen navigasyon üreticisi TomTom, gerçek zamanlı trafik verisi sunan yeni “GO” serisini Türkiye’de satışa sundu.
11.09.2019 Haberler
İşte trafiğin en sıkışık olduğu şehirler!
İşte trafiğin en sıkışık olduğu şehirler! TomTom bugün 6.sını yayınladığı Trafik Endeksi’nde Türkiye’de sürücülerin senede ortalama 12 günlerini trafikte sıkışık kalarak geçirdiklerini bildirdi. Dünya genelinde bu rakam ortalama yılda 8 iş günü olarak belirlendi.
6.11.2013 Teknoloji
TomTom, navigasyon pazarını büyütecek
TomTom, navigasyon pazarını büyütecek TomTom, en güncel Tele Atlas Türkiye haritası bilgileri ve Türkçe dil özelliğiyle satışa sunduğu ürünleriyle 2007 yılında yaklaşık 15 bin adet navigasyon cihazı satılan Türk pazarını büyütmeyi hedefliyor.
28.10.2008 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri