Tonya

Tonya

Son dakika tonya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tonya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tonya haber sayfamızda...

Tonya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 370 tonya haberi bulunmuştur.
Trabzon'da AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu
Trabzon'da AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu Trabzon’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
2024 TONYA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Trabzon Tonya Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 TONYA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Trabzon Tonya Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Trabzon Tonya Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Tonya ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Trabzon Tonya Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Arsin, Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Akçaabat ve Ortahisar ilçelerini ziyareti sonrası, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın’la bir araya gelerek, ulaştırma ve altyapı projelerini masaya yatırdı.
29.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Trabzon spor şehri
Bakan Uraloğlu: Trabzon spor şehri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, memleketi Trabzon’un Tonya ilçesindeki esnaf ziyaretlerinin ardından Vakfıkebir ilçesinde AK Parti Seçim İrtibat Bürosu açılışına katıldı.
22.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Güzel işler yaptık , asla günü kurtarmaya yönelik işler yapmıyoruz
Bakan Uraloğlu: Güzel işler yaptık , asla günü kurtarmaya yönelik işler yapmıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Güzel işler yaptık ve asla günü kurtarmaya yönelik, sizi kandırmaya yönelik işler yapmıyoruz. Yaptığımız zaman tüm ekibimizle beraber, özenle çalıştık. Bundan sonra da böyle devam edeceğiz” dedi.
22.03.2024 Ekonomi
Hollywood patroniçesi
Hollywood patroniçesi Avustralya kırsalı Dalby’de 1990’da doğan oyuncu Margot Robbie, bugün Hollywood zenginleri arasında.
17.03.2024 Dünya
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği Bir nektarinin tadını Bayramiç'in doğası nasıl etkileyebilir? Maraş'ın yöresel kültürü tarhananın işlenmesine neler kazandırabilir? Aromasını, tadını, kokusunu, hatta şeklini... Gelin birlikte AB'den coğrafi işaretli ürünlerle bu yolculuğun izini sürelim...
11.03.2024 Milliyet Executive
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele Mühendis Mekteb-i Âlisi’nde okurken okulu yarıda bırakarak Sanayi-i Nefise Mektebi’ne kaydolan Hamit Görele, yaşamı boyunca resim tutkusunun peşinden gitti.
5.03.2024 Advertorial
Erdoğan: Sergilediğimiz duruşla dünyadaki mazlumların hamisi olduk
Erdoğan: Sergilediğimiz duruşla dünyadaki mazlumların hamisi olduk Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'nin ardından Trabzon'a geçti. Erdoğan burada yaptığı açıklamada "Dik duruşumuzdan taviz vermedik. Hayalleri gerçeğe dönüştürmeye çalışırken ülkemiz adına elde ettiğimiz her kazanımda sevindik. Dünyadaki mazlumların hamisi olduk" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Gündem
Trabzon'da korkunç olay! Tartıştığı babasını tabancayla vurarak öldürdü
Trabzon'da korkunç olay! Tartıştığı babasını tabancayla vurarak öldürdü Trabzon'un Tonya ilçesinde Cafer Latifoğlu (51), tartıştığı oğlu Ahmet Kaan Latifoğlu (26) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.
16.02.2024 Gündem
Paris etkisi ile Anadolu motifleri
Paris etkisi ile Anadolu motifleri Yurt dışında eğitim alıp birikimleriyle Çağdaş Türk sanatının oluşmasında katkıda bulunan Hamit Görele, 1930’lardan 1980’lere uzanan sanatsal yolculuğundan örneklerle anılıyor. Görele eserlerinde geleneksel ve moderni harmanlıyor.
5.02.2024 Kültür Sanat
Trabzon’da korkunç bilanço! Aynı sebepten 8 yılda 5 kişi öldü, 100'e yakın kişi yaralandı
Trabzon’da korkunç bilanço! Aynı sebepten 8 yılda 5 kişi öldü, 100'e yakın kişi yaralandı Trabzon'da son yıllarda sayıları giderek artan bir vaka 8 yılda 5 kişiyi hayattan kopardı. 96 kişi ise yaralandı.
7.01.2024 Haberler
Trabzon’da korkunç bilanço! Aynı sebepten 8 yılda 5 kişi öldü, 100'e yakın kişi yaralandı
Trabzon’da korkunç bilanço! Aynı sebepten 8 yılda 5 kişi öldü, 100'e yakın kişi yaralandı Trabzon'da son yıllarda sayıları giderek artan bir vaka 8 yılda 5 kişiyi hayattan kopardı. 96 kişi ise yaralandı.
7.01.2024 Gündem
Trabzon'da fırtına nedeniyle peş peşe yangınlar! Evler tahliye edildi
Trabzon'da fırtına nedeniyle peş peşe yangınlar! Evler tahliye edildi Doğu Karadeniz'de dün başlayıp bugün de etkisini sürdüren fırtına, yaşamı olumsuz etkiledi. Trabzon'da dün akşam saatlerinde fırtınanın etkisiyle Sürmene, Maçka ve Yomra ilçelerindeki pek çok ormanda yangın çıktı.
27.11.2023 Gündem
19 yaşındaki Ümran'dan acı haber
19 yaşındaki Ümran'dan acı haber  Trabzon’da dünden beri kayıp olarak aranan meslek yüksekokulu öğrencisi Ümran A.’dan acı haber geldi.
8.11.2023 Gündem
Gariban da kazanır
Gariban da kazanır 2021’de Wall Street’teki ilginç bir kazanç olayını anlatan “Dumb Money/Keriz Parası” zengin-fakir mücadelesini borsaya taşıyor.
13.10.2023 Kültür Sanat
Trabzon'da 19 mahalle kabusu yaşadı! 16 kişi tahliye edildi
Trabzon'da 19 mahalle kabusu yaşadı! 16 kişi tahliye edildi Trabzon’un 4 ilçesindeki 19 mahallede sağanak nedeniyle su baskınları yaşandı, dereler taştı, heyelanlar meydana geldi. Su basan evlerdeki 16 kişi tahliye edilirken, yıldırımın isabet ettiği ahır yandı, 1 inek de telef oldu.
2.10.2023 Gündem
Trabzon'da alarm! Fol Deresi yükseldi, bölgede teyakkuza geçildi
Trabzon'da alarm! Fol Deresi yükseldi, bölgede teyakkuza geçildi Meteoroloji, 13 il için vatandaşları uyardı. Sarı ve turuncu kodlu alarmın ardından kentlerde teyakkuza geçilirken batı kesimlerde ise sıcaklıklar artacak. Öte yandan Fol Deresi'nin taşması sonucu bölgede anonslu uyarılar yapıldı.
15.06.2023 Haberler
Trabzon'da alarm! Fol Deresi yükseldi, bölgede teyakkuza geçildi
Trabzon'da alarm! Fol Deresi yükseldi, bölgede teyakkuza geçildi Meteoroloji, 13 il için vatandaşları uyardı. Sarı ve turuncu kodlu alarmın ardından kentlerde teyakkuza geçilirken batı kesimlerde ise sıcaklıklar artacak. Öte yandan Fol Deresi'nin taşması sonucu bölgede anonslu uyarılar yapıldı.
15.06.2023 Gündem
Son dakika... AFAD ve Meteoroloji uyardı! 13 il için kuvvetli yağış uyarısı verildi
Son dakika... AFAD ve Meteoroloji uyardı! 13 il için kuvvetli yağış uyarısı verildi Meteoroloji, 13 il için vatandaşları uyardı. Sarı ve turuncu kodlu alarmın ardından kentlerde teyakkuza geçilirken batı kesimlerde ise sıcaklıklar artacak. Öte yandan Fol Deresi'nin taşması sonucu bölgede anonslu uyarılar yapıldı.
15.06.2023 Gündem
Tonya Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de
Tonya Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinin ardından Tonya Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Tonya için seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Trabzon ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de 2. tur seçim sonuçları verilerine ulaşabilirsiniz. 2. Tur Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye genelinde aldığı oy sayıları ile birlikte il il seçim istatistiklerini görmek isterseniz; 1. Tur 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, 2. Tur seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz.
27.05.2023 Bilgi Rehberi
Kuşlara ekmek atmaya giden kadın feci şekilde can verdi
Kuşlara ekmek atmaya giden kadın feci şekilde can verdi Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde balık ve kuşlara bayat ekmek atmaya giden Aynur Abanoz'a (44), yolun karşısına geçmeye çalışırken hafif ticari araç çarptı. Kazada Abanoz hayatını kaybetti, dereye uçan aracın sürücüsü ise yaralandı.
30.04.2023 Gündem
Mor Yayla'nın mavi yıldız çiçekleri açtı
Mor Yayla'nın mavi yıldız çiçekleri açtı Yörede “Mor Yayla” ismi ile de bilinen her yıl Nisan ayında açan mavi yıldız çiçekleri ile meşhur Trabzon'un Tonya ilçesine bağlı Kadıralak Yaylası karların erimeye başlaması ile birlikte mora bürünmeye başladı. ‘Uluslararası Bern Sözleşmesi’ gereği korunan mavi yıldız çiçeği ile son yıllarda vatandaşların uğrak yerlerinden biri haline gelen Kadıralak Yaylası, bu yıl hem Ramazan ayı hem de havaların mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeniyle bugünlerde oldukça sakin.
11.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tonya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.