Toplantısı

Toplantısı

Son dakika toplantısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan toplantısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan toplantısı haber sayfamızda...

Toplantısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 62.393 toplantısı haberi bulunmuştur.
NİSAN FED KARARI için gözler ABD Merkez Bankası'nda! 2024 FED FAİZ KARARI toplantısı ne zaman? Bu ayki FED faiz kararı hangi tarihte açıklanacak?
NİSAN FED KARARI için gözler ABD Merkez Bankası'nda! 2024 FED FAİZ KARARI toplantısı ne zaman? Bu ayki FED faiz kararı hangi tarihte açıklanacak? ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı bekleniyor. Mart ayında açıklanan karara göre faizi sabit bırakmıştı. Piyasaların gözü ise Nisan FED faiz kararı açıklamasında! Yeni FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte, tarih...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İş sağlığı ve güvenliği standartlarının yüksek tutulması ve kayıt dışı istihdamla mücadele konularında daha etkin adımlar atmamız gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle önümüzdeki süreç, denetimlerin çok daha sıkı yapılacağı bir süreç olacak. Bu konuda sıfır tolerans ve sıfır taviz ile çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Bakan Tekin'den son dakika öğretmen ataması açıklaması! Kabine toplantısını işaret etti
Bakan Tekin'den son dakika öğretmen ataması açıklaması! Kabine toplantısını işaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önümüzdeki hafta kabine toplanırsa atanacak öğretmen sayısı açıklanacağını duyurdu.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Haberler
TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu toplantısı yapıldı
TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu toplantısı yapıldı "Kazayı araştırıp ihmalleri ortaya çıkaracağız." diyen TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı Atay Uslu, "Konunun adil ve şeffaf bir şekilde soruşturulması, ihmallerin ve kusurların ortaya çıkarılması için komisyon üzerine düşeni yapacaktır" şeklinde konuştu
24.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
NİSAN AYI MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI 2024: TCMB Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Son faiz kararı
NİSAN AYI MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI 2024: TCMB Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Son faiz kararı Merkez Bankası faiz kararı için geri sayım. 2024 Nisan ayı faiz kararının açıklanması için gözler dördüncü Para Politikası Kurulu Toplantısı'ndan çıkacak kararda. Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2024 Merkez Bankası toplantı tarihleri.
24.04.2024 Bilgi Rehberi
BoJ enflasyona odaklanacak
BoJ enflasyona odaklanacak Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) bir sonraki faiz artırımının zamanlamasına ilişkin spekülasyonlar sürerken, bankanın politika yapıcıları perşembe günü başlayacak iki günlük toplantılarında hızla zayıflayan yenin enflasyon üzerindeki etkilerine odaklanacak.
24.04.2024 Uzmanpara
tcmb.gov.tr 📌 Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman? 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, hangi gün, kaç gün kaldı?
tcmb.gov.tr 📌 Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman? 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, hangi gün, kaç gün kaldı? Merkez Bankası faiz kararı toplantı tarihi belli oldu. 2024 Nisan ayı için yapılacak olan Merkez Bankası faiz kararı toplantısı için birkaç gün kaldı. Peki Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman? 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı toplantısı hangi gün, kaç gün kaldı?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’ Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi önemdeki Irak ziyaretinde “PKK’nın resmen terör örgütü ilan edilerek Irak’taki varlığının en kısa zamanda sonlanacağına olan inancımı paylaştım” dedi.
23.04.2024 Gündem
ABD ile terörle mücadele istişaresi
ABD ile terörle mücadele istişaresi Türkiye ile ABD arasında ikili terörle mücadele istişareleri yeniden başladı.
23.04.2024 Gündem
Inter, Milan'ı deplasmanda devirdi! Serie A'da şampiyon oldu
Inter, Milan'ı deplasmanda devirdi! Serie A'da şampiyon oldu Serie A'nın 33'üncü haftasında Milan deplasmanında 2-1'lik skorla kazanan Inter şampiyon oldu.
22.04.2024 İtalya Serie A
Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in basın toplantısı müzik yüzünden yarım kaldı
Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in basın toplantısı müzik yüzünden yarım kaldı Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in Ümraniyespor mağlubiyeti sonrası basın toplantısı esnasında odaya verilen yüksek sesli müzik, toplantının yarıda kalmasına sebep oldu.
22.04.2024 Futbol
1. Lig'de olay çıktı! Basın toplantısı yarıda kaldı
1. Lig'de olay çıktı! Basın toplantısı yarıda kaldı Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel'in basın toplantısı devam ederken odaya verilen yüksek sesli müzik gerilime sebep oldu.
22.04.2024 1.Lig
MSB açıkladı! Türkiye ile Yunanistan arasında 'Güven Artırıcı Önlemler' toplantısı
MSB açıkladı! Türkiye ile Yunanistan arasında 'Güven Artırıcı Önlemler' toplantısı Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Türkiye ile Yunanistan arasında 'Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı'nın gerçekleştirildi.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sünni ve Türkmen toplumu temsilcileriyle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sünni ve Türkmen toplumu temsilcileriyle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağdat'ta Irak Türkmen toplumu ve Irak Sünni toplumu temsilcilerini kabul etti.
22.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sünni ve Türkmen toplumu temsilcileriyle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sünni ve Türkmen toplumu temsilcileriyle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağdat'ta Irak Türkmen toplumu ve Irak Sünni toplumu temsilcilerini kabul etti.
22.04.2024 Gündem
Macaristan'dan flaş dünya savaşı açıklaması! 'Brüksel'de hazırlıklar yoğunlaşıyor'
Macaristan'dan flaş dünya savaşı açıklaması! 'Brüksel'de hazırlıklar yoğunlaşıyor' Kuzey'de Rusya - Ukrayna, Orta Doğu'da İsrail- Filistin savaşı devam ederken Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Szijjarto “Brüksel’de yeni bir dünya savaşı için hazırlıklar yoğunlaşıyor.” diyerek bir an önce hazırlılıkların durdurulması çağrısında bulundu. İşte detaylar...
22.04.2024 Dünya
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı zirveden sonra açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile yeni dönemi duyurdu! PKK'ya karşı ortak hareket
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile yeni dönemi duyurdu! PKK'ya karşı ortak hareket Irak'a 12 yıl sonra resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verirken 'Kalkınma Yolu Anlaşması'nın hayati önemde olduğuna vurgu yaptı.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 yıl sonra Irak'ta
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 yıl sonra Irak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 yıl aradan sonra resmi ziyarette bulunmak üzere Irak'ın başkenti Bağdat’a geldi.
22.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Irak'ta resmi törenle karşılama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Irak'ta resmi törenle karşılama 12 yıl aradan sonra Irak'a resmi ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağdat ve Erbil hattında üst düzey yetkililerle görüşecek. Tarihi ziyarette başta güvenlik olmak üzere ticari ilişkiler ve su sorunu masaya yatırılacak.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak'a gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak'a gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra Irak'a resmi bir ziyaret gerçekleştiriyor. Erdoğan, Bağdat ve Erbil hattında üst düzey yetkililerle görüşecek. Tarihi ziyarette başta güvenlik olmak üzere ticari ilişkiler ve su sorunu masaya yatırılacak.
22.04.2024 Gündem
Borsa ve altın yatırımı olanlar dikkat! Piyasadaki ani hareketin nedeni belli oldu
Borsa ve altın yatırımı olanlar dikkat! Piyasadaki ani hareketin nedeni belli oldu Geçen hafta piyasalar oldukça hareketli geçti. Cuma günü gram altın 2550 lirayı aşarken, borsa öğleden sonra sert yükseldi. Bu hafta ise yurt içi piyasaların gözü kulağı Merkez Bankası’nın faiz kararında olacak. Peki altın, borsa ve faizde beklentiler ne? İşte detaylar...
22.04.2024 Ekonomi
Destici: İsrail'in, katillerin yönettiği bir terör devletidir
Destici: İsrail'in, katillerin yönettiği bir terör devletidir Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 7 Ekim'den bu yana İsrail'in Gazze'de 35 bin savunmasız, masum insanı öldürdüğünü belirterek, İsrail'in bu katliamın hesabını vermesi gerektiğini söyledi. İsrail'in, katillerin yönettiği bir terör devleti olduğunu kaydeden Destici, "Dünyanın bu katliamcılardan, soykırımcılardan, çocuk, bebek, kadın ve masum katillerinden bir an önce kurtulması gerekiyor" dedi.
21.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Toplantısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.