Toros

Toros

Son dakika toros haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan toros gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan toros haber sayfamızda...

Toros

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.711 toros haberi bulunmuştur.
Türkiye'de bir ilk: Balkan vaşağına verici
Türkiye'de bir ilk: Balkan vaşağına verici Nesli risk altındaki Balkan vaşağına, Türkiye'de ilk kez uydu verici takıldı.
25.03.2024 Gündem
Akdeniz Üniversitesi'nde YÖK Başkanı Özvar başkanlığında toplantı
Akdeniz Üniversitesi'nde YÖK Başkanı Özvar başkanlığında toplantı Akdeniz Üniversitesi'nde Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında bölge üniversite rektörleri ile toplantı gerçekleştirildi.
1.03.2024 Gündem
Karşıyaka ağır yaralı! Başkan da görevi bıraktı
Karşıyaka ağır yaralı! Başkan da görevi bıraktı Son 6 yıldır kurtulamadığı TFF 3'üncü Lig'den çıkmak için bu sezona güçlü bir yönetim ve mutlak şampiyonluk hedefiyle başlayan Karşıyaka, zirve yarışında Turgutluspor mağlubiyetinden sonra evinde lider Batman Petrolspor önünde de 5-1'lik tarihi yenilgi alarak büyük oranda havlu attı. Kulüpte Asbaşkan İlker Ergüllü'den sonra başkan Azat Yeşil de maç öncesi istifa etti.
18.02.2024 3.Lig
Hastane yerine yol kenarına bıraktı! Esra'yı öldüren sevgiliden 'sakinleştirme' savunması
Hastane yerine yol kenarına bıraktı! Esra'yı öldüren sevgiliden 'sakinleştirme' savunması Mersin’de, kız arkadaşı Esra Asena Temir'i (27) döverek öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Mustafa Bangiz (28) hakim karşısına çıktı. Sanık Bangiz, beyin kanaması sonucu ölen Temir'i sakinleştirmek için ittiğini öne sürerek, "Bana vurmaya başladı, ben de sakinleştirmeye çalıştım. O benim yüzümü elleriyle tutunca ben de omzundan ittim, kendisini sürekli ittim" dedi.
23.01.2024 Gündem
Fırlatma tarihi 1 gün ertelendi! Heyecanlı bekleyiş sürüyor
Fırlatma tarihi 1 gün ertelendi! Heyecanlı bekleyiş sürüyor İlk Türk astronot Alper Gezeravcı’yı Uluslararası Uzay İstasyonu’na taşıyacak kapsülün fırlatılması ertelendi. Fırlatmanın, bu gece 00.49’da gerçekleştirilmesi planlanıyor.
18.01.2024 Gündem
Mersin'de acı olay! Denize giren çocuklardan biri hayatını kaybetti
Mersin'de acı olay! Denize giren çocuklardan biri hayatını kaybetti Mersin'de kış gününde denize giren 2 çocuktan biri boğuldu, diğerinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Görgü tanıkları yaşanan dehşet anlarını anlattı.
11.01.2024 Gündem
Karaman’da YHT rekoru
Karaman’da YHT rekoru Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karaman - Konya - Ankara; Karaman - Konya - İstanbul yüksek hızlı tren (YHT) hattı ile seyahat rekoru kırıldığını, 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcunun seyahat ettiğini bildirdi.
8.01.2024 Ekonomi
Genel Kültür Soruları 2024: En Zor, Kolay, Zeka, Mantık, Şaşırtmalı Genel Kültür Soruları ve Cevapları
Genel Kültür Soruları 2024: En Zor, Kolay, Zeka, Mantık, Şaşırtmalı Genel Kültür Soruları ve Cevapları Genel bilgi olarak da adlandırılabilen genel kültür kişinin toplumsal olaylar, tarihe yön veren gelişmeler gibi pek çok etkileşim hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunu gösteren, bütünsel bir kavramdır. Genel kültür edebiyat, tarih, coğrafya, tarih gibi kavramları içerisine yer alır. KPSS gibi yazılı sınavlarda da karşımıza çıkan genel kültür çoğunlukla toplumlarda öne çıkmış olan ve tarihsel bir akışa da yön vermiş olayların bilinmesi olarak adlandırılabilir. Zor, kolay, eğlenceli, mantık, şaşırtmalı, coğrafya, tarih genel kültür soruları ve cevapları için “Genel Kültür Soruları 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
7.01.2024 Eğitim
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı! 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu seyahat etti
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı! 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karaman- Konya- Ankara, Karaman - Konya- İstanbul YHT hattı ile seyahat rekoru kırıldığını ifade edip 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcunun seyahat ettiği bilgisini paylaştı.
7.01.2024 Ekonomi
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Konya'da varlığı kanıtlandı! Şaşkına çeviren keşif
Konya'da varlığı kanıtlandı! Şaşkına çeviren keşif Konya'da Geyik Dağları'nın 2 bin 600 rakımında doğa gezgini Hasan Hüseyin Kahriman’ın bulup, DHA’nın da duyurduğu varlığı 2,5 milyon yıl öncesine dayanan 'sirk buzulu' (Çanak buzu, dağların yamaçlarında oluşur) varlığı bilimsel çalışmalarla kanıtlandı.
4.01.2024 Haberler
Konya'da varlığı kanıtlandı! Şaşkına çeviren keşif
Konya'da varlığı kanıtlandı! Şaşkına çeviren keşif Konya'da Geyik Dağları'nın 2 bin 600 rakımında doğa gezgini Hasan Hüseyin Kahriman’ın bulup, DHA’nın da duyurduğu varlığı 2,5 milyon yıl öncesine dayanan 'sirk buzulu' (Çanak buzu, dağların yamaçlarında oluşur) varlığı bilimsel çalışmalarla kanıtlandı.
4.01.2024 Güzel Sözler
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar akademik yıl açılışına katıldı
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar akademik yıl açılışına katıldı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ardahan Üniversitesi akademik yıl açılış törenine katıldı.
28.12.2023 Gündem
Anadolu ‘Tarih’inin başladığı yer
Anadolu ‘Tarih’inin başladığı yer 19.yüzyılda Avrupa pazarlarında boy göstermeye başlayan kil tabletler sayesinde bulunan Kültepe-Kaniş, yazının kullanılmaya başlamasıyla birlikte Anadolu’nun yeni bir çağa, tarihi çağlara girdiği yer olarak kabul ediliyor. Yazı Kültepe’ye, şehrin büyük bir ticaret merkezi olması nedeniyle Asurlu tüccarlar tarafından taşınıyor.
18.12.2023 Arkeoloji
Osmanlı taht kavgası ve Nasıralı İsa portresi
Osmanlı taht kavgası ve Nasıralı İsa portresi Bazen birbirinden çok ilgisiz ve uzak konular beklenmeyen farklı gelişmelere yol açabiliyor. Fatih Sultan Mehmet’in iki oğlu Şehzade Bayezid ve Şehzade Cem arasında yaşanan taht mücadelesi de sonucunda ortaya çıkan Hz.İsa portresi de beklenmeyen ve hiç umulmayan bir gelişme olmuştu.
17.12.2023 Kültür Sanat
Bakan Uraloğlu açıkladı! İki dev projede ilk adım
Bakan Uraloğlu açıkladı! İki dev projede ilk adım Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu ve Antalya-Alanya Otoyolu ihalelerinin Yap-İşlet-Devret Modeli yapıldığını bildirdi. 
16.12.2023 Ekonomi
İstanbul'da 4 ilçede hava kirliliği yoğunluğu arttı, uzmanlar uyardı
İstanbul'da 4 ilçede hava kirliliği yoğunluğu arttı, uzmanlar uyardı Hava kirliliği kış aylarıyla birlikte İstanbul'da artıl gösterdi. Uzmanlar ise bu konuda vatandaşları uyarıyor. En yoğun kirliliğin 4 ilçede olduğunu belirtilirken Prof. Dr. Hüseyin Toros ve Kardiyolog Prof. Dr. Özlem Esen önemli açıklamalarda bulundu.
15.12.2023 Gündem
İki kent beyaza büründü! Kartpostallık görüntüler ortaya çıktı
İki kent beyaza büründü! Kartpostallık görüntüler ortaya çıktı Kars’ta gece yağan karla beyaza bürünen tarihi yapılar kartpostal görüntüler oluşturdu. Yaz şehri olarak bilinen Mersin'in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, Toroslar başta olmak üzere yüksek kesimlerde kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.
10.12.2023 Gündem
YÖK ve İçişleri Bakanlığı arasında iş birliği protokolü
YÖK ve İçişleri Bakanlığı arasında iş birliği protokolü İçişleri Bakanlığı Göç İdare Başkanlığı ile YÖK arasında; uluslararası öğrencilerin ikamet izni, vize işlemleri ve sınır geçişi protokolleri gibi süreçlerinin kolaylaştırılması için işbirliği protokolü imzalandı.
15.11.2023 Gündem
Takip cihazından bulundu! Taksicinin kahreden sonu
Takip cihazından bulundu! Taksicinin kahreden sonu İstanbul Sancaktepe'de bir taksi şoförü, aracında silahla vurulmuş halde ölü bulundu.
15.11.2023 Gündem
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ SIRA NO VERGİ NO SOYADI, ADI / ÜNVANI ADRESİ DÖNEM ANA TAKİP NO TAKİP NO: VERG NEV'İ CEZA NEV'İ VERGİ MİKTARI CEZA MİKTARI 1 9060434789 ÜLTÜ BARIŞ AKDERE M...
14.11.2023 Resmi İlanlar
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ SIRA NO VERGİ NO SOYADI, ADI / ÜNVANI ADRESİ DÖNEM ANA TAKİP NO TAKİP NO: VERG NEV'İ CEZA NEV'İ VERGİ MİKTARI CEZA MİKTARI 1 1300166500 BAĞCI MUHAMMET ŞÜKRİYE M...
14.11.2023 Resmi İlanlar

Benzer Haber Etiketleri

Toros ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.