Tosya

Tosya

Son dakika tosya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tosya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tosya haber sayfamızda...

Tosya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 564 tosya haberi bulunmuştur.
2024 TOSYA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kastamonu Tosya Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 TOSYA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kastamonu Tosya Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Kastamonu Tosya Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Tosya ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Kastamonu Tosya Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Yumaklı: "Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz”
Bakan Yumaklı: "Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz” Kastamonu’nun Tosya ilçesinde konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye’nin tohumculukta ilk 10 ülke arasında yer aldığını belirterek, “Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz. Böyle bir ülke durumundayız. İnşallah bizler Anadolu'nun bütün topraklarını da sertifikalı tohumlarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Bursa'da yılların hayali gerçek oluyor! 3 ulaşım ana hattı geliyor
Bursa'da yılların hayali gerçek oluyor! 3 ulaşım ana hattı geliyor Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yeni projelerini açıkladı. Aktaş 'şehri 3 ulaşım ana hattına' kavuşturma çalışmalarını anlattı. İşte detaylar...
9.03.2024 Gündem
“Tüm yöneticiler uyum içerisinde çalışırsa şehirlerin geleceği aydınlıktır”
“Tüm yöneticiler uyum içerisinde çalışırsa şehirlerin geleceği aydınlıktır” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, şehirlerin hayatını insanoğlunun hayatına benzeterek, "İnsanoğlu bakımlı, sıhhatli olduğunda, kendine çekidüzen verdiğinde nasıl ki büyüyen ve gelişen bir yapısı varsa, şehirler de aynen böyle. Eğer bu bakımı ihmal ederseniz o şehirler yavaş yavaş gerilemeye başlar. Şehirlerin geleceği o şehirde yaşayan yöneticilerin ufuklarıyla doğru orantılıdır. Eğer oradaki mülki idarecilerimiz başta olmak üzere tüm yöneticiler bir araya gelip uyum içerisinde şehri ileriye taşımak için gayret ediyorlarsa, o şehirlerin geleceği aydınlıktır. Bunun en güzel örneğini biz Bursa’da görüyoruz." dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Prof. Dr. Naci Görür Milliyet.com.tr'ye anlattı: 4 milyon insanın can güvenliği yok!
Prof. Dr. Naci Görür Milliyet.com.tr'ye anlattı: 4 milyon insanın can güvenliği yok! 6 Şubat 2023... Doğu Anadolu Fay Hattı üzerinde meydana gelen 2 büyük depremin üzerinden tam 1 yıl geçti. Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen, 50 binden fazla kişiyi hayattan koparan felaketin yıl dönümünde Milliyet.com.tr'nin konuğu depremden 23 gün önce bölgeye dikkat çeken Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür oldu!
6.02.2024 Gündem
Akrabası tarla verdi, 'şifalı' diye ektikçe kazandı! 'En az 400 bin lira gerekiyor'
Akrabası tarla verdi, 'şifalı' diye ektikçe kazandı! 'En az 400 bin lira gerekiyor' Kurumsal işlerde 12 yıl çalıştıktan sonra ekolojik yaşama adım atabilmek için yeni bir hayat kurmaya karar verdi ve ata toprağı Kastamonu’ya taşınarak burada tıbbi bitki yetiştirmeye başladı. Akrabasının kullanması için verdiği tarlada üretim yapan girişimci Zeynep Erkaragülle, "En az 400 bin liraya ihtiyacınız var. Bu işe girip zarar eden çok insan gördüm. Duyan herkes deli olduğumu söyledi" diyerek işin sırrını paylaştı.
23.01.2024 Yaşam
1,5 milyon TL'lik altınları çalan şüpheli donmak üzereyken bulundu
1,5 milyon TL'lik altınları çalan şüpheli donmak üzereyken bulundu Telefonda kendisini 'jandarma' olarak tanıtıp, Hatice K.'nin (70) 1,5 milyon TL değerindeki altınlarını çalan H.Ç., ormanda donmak üzereyken yakalandı.
17.01.2024 Gündem
Kendini 'jandarma' olarak tanıttı, 1,5 milyon TL'lik altını çaldı
Kendini 'jandarma' olarak tanıttı, 1,5 milyon TL'lik altını çaldı Telefonda kendisini 'jandarma' olarak tanıtan kişi, evine gittiği Hatice Karaca'nın (70) 1,5 milyon TL değerindeki altınlarını çaldı.
16.01.2024 Gündem
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri Kediler sevimli ve sevecen halleri kendisine hayran bırakır. İnsanlarla dost olan kedilerin kendilerine has özellikleri vardır. Dünyada en çok sahiplenen evcil hayvandır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Yeni kedi sahiplenen pek çok kişi kedisine isim vermek ister. Erkek ve dişi kediler için birbirinden ayrı yabancı, Türkçe, mitolojik ve yaratıcı kedi isimleri bulunur. Ancak her geçen gün yeni kedi isimleri popüler olmaktadır. En güzel erkek ve dişi kedi isimleri için Kedi İsimleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Çankırı merkez üslü deprem kamerada
Çankırı merkez üslü deprem kamerada Çankırı'nın Ilgaz ilçesi merkez üslü meydana gelen deprem Kastamonu'nun Tosya ilçesindeki bir iş yerinin kamerasına yansıdı.
27.12.2023 Haberler
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu: 4 saatlik seyahat süresi 1.5 saate düşüyor
Bakan Uraloğlu duyurdu: 4 saatlik seyahat süresi 1.5 saate düşüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çorum’da İskilip Devlet Yolunu hizmete açtı, ardından dreksiyon başına geçti, yolun ilk test sürüşünü gerçekleştirdi. Bakan Uraloğlu açılış töreninde iki şehir arası seyahat süresinin 4 saatten 1.5 saate düşeceğini duyurdu.
17.11.2023 Ekonomi
D100'de faciadan dönüldü! Otomobil ile cip çarpıştı: 2'si çocuk 6 yaralı
D100'de faciadan dönüldü! Otomobil ile cip çarpıştı: 2'si çocuk 6 yaralı Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 Karayolu'nda cip ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2'si çocuk 6 kişi yaralandı.
13.11.2023 Haberler
D100'de faciadan dönüldü! Otomobil ile cip çarpıştı: 2'si çocuk 6 yaralı
D100'de faciadan dönüldü! Otomobil ile cip çarpıştı: 2'si çocuk 6 yaralı Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 Karayolu'nda cip ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2'si çocuk 6 kişi yaralandı.
13.11.2023 Gündem
Kastamonu'da büyük yangın! 40 ev ve ahır alevlere teslim oldu
Kastamonu'da büyük yangın! 40 ev ve ahır alevlere teslim oldu Kastamonu'nun Tosya ilçesine bir köyde çıkan yangında 40 ev ile ahır alevlere teslim olduğu bildirildi.
25.10.2023 Haberler
Kastamonu'da büyük yangın! 45 ev ve ahır alevlere teslim oldu
Kastamonu'da büyük yangın! 45 ev ve ahır alevlere teslim oldu Kastamonu'nun Tosya ilçesinde ilçesine bağlı Yağcılar köyünde çıkan yangında şu ana kadar 45 ev ve ahır yanarken, 6 büyükbaş öldü, 6 tarım makinesi alevlere teslim oldu. Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Tosya ilçesinde çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı.
25.10.2023 Gündem
Seyir halindeyken 1,5 yaşındaki bebeği araçtan düştü... Sonrası korkunç
Seyir halindeyken 1,5 yaşındaki bebeği araçtan düştü... Sonrası korkunç Kastamonu’nun Tosya ilçesinde bir sürücü seyir halindeki otomobilinden düşen 1,5 yaşındaki bebeğini ezdi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan bebek için seferber oldu.
21.10.2023 Gündem
17 yaşındaki Elif, işe gitmek için evden çıktı, 30 gündür haber alınamıyor
17 yaşındaki Elif, işe gitmek için evden çıktı, 30 gündür haber alınamıyor Kastamonu'nun Tosya ilçesinde 7 Eylül perşembe günü işe gitmek için evden ayrılan Elif Kocadere'den (17) bir daha haber alınamadı.
5.10.2023 Gündem
18 yaşındaki genç kız 3'üncü kattan düşerek hayatını kaybetti
18 yaşındaki genç kız 3'üncü kattan düşerek hayatını kaybetti Kastamonu'da 18 yaşındaki Funda Coşkun isimli genç kız balkondan düşerek hayatını kaybetti.
29.09.2023 Gündem
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Gezi yargılanamaz, ne demek? Gezinin ne olduğunu bu millet gördü
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Gezi yargılanamaz, ne demek? Gezinin ne olduğunu bu millet gördü Yargıtay 3. Ceza Dairesi, 8 sanıklı Gezi Parkı davasında, Osman Kavala'ya verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis ile Türkiye İşçi Partisinden (TİP) milletvekili seçilen Can Atalay, Tayfun Kahraman, Mine Özerden ve Çiğdem Mater Utku'ya verilen 18'er yıl hapis cezalarını onadı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç karara gelen eleştirilere yanıt verdi.
29.09.2023 Gündem
Balkondan düşen 18 yaşındaki Funda hayatını kaybetti! Korkunç iddia
Balkondan düşen 18 yaşındaki Funda hayatını kaybetti! Korkunç iddia Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, 6 katlı apartmanın 3'üncü kattaki balkonundan düşen Funda Coşkun (18), hayatını kaybetti.
22.09.2023 Gündem
Bakan Özhaseki'den TOKİ’de yüzde 25 indirim müjdesi
Bakan Özhaseki'den TOKİ’de yüzde 25 indirim müjdesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özhaseki “TOKİ’den konut ve iş yeri alan vatandaşlarımız, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 oranında indirimden faydalanabilecek" dedi.
14.09.2023 Ekonomi
Hafif ticari araç önce cipe sonra direğe çarptı: 4 yaralı
Hafif ticari araç önce cipe sonra direğe çarptı: 4 yaralı Kastamonu’da kavşak içerisinde cip ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
8.09.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşümü sonuna kadar devam ettireceğiz
Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşümü sonuna kadar devam ettireceğiz Bakan Özhaseki, Türkiye'nin bir deprem ülkesi olduğunu hatırlatarak "Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın durumunu bilerek hareket etmek durumundayız." ifadelerini kullandı.
7.09.2023 Gündem
Çocukların oyunu faciayla bitti! Ev kullanılamaz hale geldi
Çocukların oyunu faciayla bitti! Ev kullanılamaz hale geldi Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Karasapaca köyünde çıkan yangında, 2 katlı ahşap ev kullanılamaz hale geldi. Yangından 2 çocuğuyla kurtulan Şerife Kibar, "Çocuklar dışarıdaki çekyatta kibritle oynamış. Alev anında büyüdü" dedi.
3.09.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Tosya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.