Trabzonspor Taraftar

Trabzonspor Taraftar

Son dakika trabzonspor taraftar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan trabzonspor taraftar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan trabzonspor taraftar haber sayfamızda...

Trabzonspor Taraftar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.935 trabzonspor taraftar haberi bulunmuştur.
Trabzonspor sezona galip başladı! Antalyaspor puansız ayrıldı
Trabzonspor sezona galip başladı! Antalyaspor puansız ayrıldı Trendyol Süper Lig'in 1'inci haftasında Trabzonspor, Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti. Bordo-mavililer sezona 3 puanla başladı.
12.08.2023 Trabzonspor
ÖZEL | Tolunay Kafkas'tan Hamit Altıntop'a sitem: Bu kadar mı olur!
ÖZEL | Tolunay Kafkas'tan Hamit Altıntop'a sitem: Bu kadar mı olur! Ümit ve Genç Milli Takımlar Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'la yollar ayrıldı. Deneyimli teknik adam ile görüşen Milliyet Gazetesi'nin duayen yazarı Attila Gökçe, ayrılığın perde arkasını kaleme aldı.
22.02.2023 Milli Takım
Son dakika haberi: Trabzonspor'da tribünde birlik zamanı
Son dakika haberi: Trabzonspor'da tribünde birlik zamanı Trabzonspor taraftar grupları, Fenerbahçe maçı öncesi tek bir tribünde birleşerek takımlarına tam destek verme kararı aldı. Bordo-mavili kulüp de Doğu tarafındaki tribünlerin taraftar gruplarına verileceğini duyurdu.
9.10.2021 Trabzonspor
Taraftarlar, Trabzonspor'un otobüsünü seçti!
Taraftarlar, Trabzonspor'un otobüsünü seçti! Trabzonspor Kulübü, yeni takım otobüsünü belirlemek için internet üzerinden taraftar oylaması yaptı. 
9.10.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'da sponsorluk anlaşması
Trabzonspor'da sponsorluk anlaşması Trabzonspor Kulübü, Socios Services Limited şirketi ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere beş yıllık anlaşma yapıldığını bildirdi.
27.08.2020 Trabzonspor
Trabzonspor taraftar gruplarından "destek" açıklaması
Trabzonspor taraftar gruplarından "destek" açıklaması Trabzonspor taraftar grupları, teknik direktör Ünal Karaman'la yolların ayrılması sonrası yaşanan tartışmalara yönelik bordo-mavili kulübe destek amacıyla ortak bir açıklama yayımladı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor taraftarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Trabzonspor taraftarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür Trabzonspor taraftar gruplarından Trabzonlu Gençler, UEFA ile yaşanan süreçte bordo-mavili kulübe destek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.
30.06.2020 Trabzonspor
Gökhan Kılıç'ın beyin ölümü gerçekleşti
Gökhan Kılıç'ın beyin ölümü gerçekleşti Trabzonspor taraftar grubu Vira'nın yöneticilerinden Gökhan Kılıç'ın beyin ölümü gerçekleşti.
30.06.2020 Trabzonspor
İzlandalıları kıskandırın!
İzlandalıları kıskandırın! İstanbul Spor İl Güvenlik Kurulu, bordo-mavililerin Galatasaray deplasmanında maçı tribünde izleyeceğine karar verdi. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da, “İzlanda’yı kıskandıracak bir organizasyona imza atmak size yakışır” çağrısı yaptı.
30.06.2020 Trabzonspor
Kadroda 3 değişiklik
Kadroda 3 değişiklik Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 4-0 mağlup oldukları Kardemir Karabükspor maçının 11’inde 3 değişiklik yaptı.
30.06.2020 Trabzonspor
Musa Nizam'ın sözleşmesine müdahale!
Musa Nizam'ın sözleşmesine müdahale! Yeni sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini belirten Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, "Takımımıza güveniyoruz. Kasımpaşa karşısından galibiyetle ayrılarak, sezona iyi bir başlangıç yapmayı arzuluyoruz" dedi.
30.06.2020 Trabzonspor
Usta'dan flaş açıklama! Teknik direktör...
Usta'dan flaş açıklama! Teknik direktör... Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, "Yaz dönemi, yeniden yapılanma için kritik önem taşıyor. Hoca konusunda da karar vermemiz gerekiyor. Bu hafta sonuna kadar, belki diğer haftaya sarkabilir ama bu konuyu karara bağlamış olacağız" dedi.
30.06.2020 Trabzonspor
Mardin’den destek daveti
Mardin’den destek daveti Mardin’in Kızıltepe ilçesinde faaliyet gösteren Trabzonspor taraftar derneği, temellerini attığı iki spor kompleksinin inşaatının tamamlanabilmesi için destek bekliyor.
30.06.2020 Trabzonspor
Taraftarsız ilk maç
Taraftarsız ilk maç Gaziantepspor maçının ardından yaşanan olaylar nedeniyle 2 maç ceza alan Trabzonspor, taraftar desteğinden yoksun kaldı.
30.06.2020 Trabzonspor
Beşiktaş Trabzonspor maç sonucu: 1-2
Beşiktaş Trabzonspor maç sonucu: 1-2 Beşiktaş Trabzonspor maçı oldukça heyecanlı geçti. Süper Lig'in ilk derbi maçı olan Beşiktaş Trabzonspor maçında 3 gol 1 kırmızı kart vardı. Beşiktaş Trabzonspor maçının detayları haberimizde..
1.07.2020 Futbol
Ümit Karan, taraftar dernekleriyle buluştu
Ümit Karan, taraftar dernekleriyle buluştu Eski Milli futbolcu Ümit Karan, Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde faaliyet gösteren Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftar derneklerinin 'Renklerin kardeşliği' adı altında düzenlediği kahvaltıya katıldı.
1.07.2020 Futbol
Trabzonspor tribünleri şiddete karşı!
Trabzonspor tribünleri şiddete karşı! Trabzon'da 3 bin 368 kişinin katıldığı ankette, bordo-mavili taraftarın büyük çoğunluğunun maçlarda takımları aleyhine verilen kararlarda küfür etme, sahaya yabancı madde atma, rakip taraftarlarla kavga etme gibi şiddet olaylarına karşı olduğu ortaya çıktı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Trabzonspor taraftarından Otyakmaz'a...
Trabzonspor taraftarından Otyakmaz'a... Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Medicana Sivasspor'a 3-2 yenilerek elendiği olaylı maçın yankıları sürüyor. Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın, "Trabzonlular Sivas'a gelmesin" açıklamasına bordo - mavili taraftarlardan yanıt gecikmeden geldi, "Trabzonspor taraftarı her yere gider. Yeter ki kanunlar çerçevesinde gitme yasağı olmasın" açıklaması yapıldı.
Trabzonspor İstanbul'a geldi
Trabzonspor İstanbul'a geldi Bordo-Mavili ekip, İstanbul'a geldi. Trabzonspor'un 24 kişilik oyuncu kafilesinde sakatlığı bulunan Onur Kıvrak ve Waris yer almadı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trazon taraftarından Hacıosmanoğlu'na özel beste!
Trazon taraftarından Hacıosmanoğlu'na özel beste! Trabzonspor taraftar grubu Vira, 'na özel beste yaptı
3.08.2014 Futbol
Trabzon'da şok 34. dakika protestosu!
Trabzon'da şok 34. dakika protestosu! Trabzonsporlu taraftar, Fenerbahçe maçının 34. dakikasında ilginç bir protesto yapacak. Zorlu derbinin canlı (görüntülü) anlatımını 20:00'dan itibaren Skorer.com'da bulabilirsiniz.
30.06.2020 Trabzonspor
Yine aynı üçlü
Yine aynı üçlü Sarı-lacivertli ekip, Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün sabah tamamladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe Trabzon'a gitti!
Fenerbahçe Trabzon'a gitti! Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Fenerbahçe, hava yolu ile geldikleri Trabzon'dan Rize'ye hareket etti.
1.07.2020 Futbol
Maç başlarken elektrikler kesildi!
Maç başlarken elektrikler kesildi! Trabzonspor-Kayseri Erciyesspor maçının başlama vuruşunun yapılacağı sırada stadın elektrikleri kesildi.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor taraftarı takımını yalnız bırakıyor!
Trabzonspor taraftarı takımını yalnız bırakıyor! Trabzonspor, bu sezon Avrupa ve lig maçları olmak üzere sahasında oynadığı 10 müsabakayı da kaybetmemesine rağmen bir türlü yeterli taraftar desteğini bulamıyor.
30.06.2020 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Trabzonspor Taraftar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.