Modern Babil Kulesi Londra
Modern Babil Kulesi Londra Londra dünya üzerinde birbirinden farklı dillerin en çok konuşulduğu bir nevi modern Babil olma özelliği taşıyor. Yüzyıllardır dünya siyaseti, sanatı ve ekonomisinde çok önemli bir yere sahip olan kent aynı zamanda her yıl milyonlarca turisti ağırlama başarısı da gösteriyor. 24 saat hayatın durmadığı Londra'ya yakında bakıp mutlaka yapılması gereken 12 şeyi sizin için sıraladık.
5.03.2020 Tatil
Londra'da mutlaka yapılması gereken 12 şey
Londra'da mutlaka yapılması gereken 12 şey "Bir şey Londra'da yoksa hiçbir yerde yoktur" Gerçekten de öyle! Dünya üzerinde en çok dilin konuşulduğu kentlerden biri olan Londra, onlarca farklı kültürün bir arada yaşadığı bir şehir. Thames nehriyle ikiye ayrılan, müziğin kalbinin attığı, Avrupa'nın en büyük kentlerinden biri olan Londra, her yıl milyonlarca turisti ağırlıyor. İşte bu şehre gidecek olanlar için Londra'da mutlaka yapılması gereken 12 şey...
19.08.2018 Tatil
Tüm dillerin konuşulduğu kent Londra
Tüm dillerin konuşulduğu kent Londra Londra için söylenebilecek çok şey var. "Bir şey Londra'da yoksa hiçbir yerde yoktur" da bunlarda biri. Dünya üzerindeki onlarca dilin konuşulduğu bu kenti modern çağın Babil Kulesi olarak da adlandıranlar var. İşte bu kozmopolit kent hakkında bilmeniz gerekenler. Londra turu nasıl yapılır?
14.05.2018 Tatil
Londra'nın çift katlı otobüsü Routemaster 60 yaşında
Londra'nın çift katlı otobüsü Routemaster 60 yaşında Bu yıl, Routemaster adıyla tanınan çift katlı otobüslerin kullanıma başlamasının 60'ıncı yılı. Bu çerçevede, Londra'da Trafalgar Meydanı'nda, Londra'nın farklı özelliklerinin resmedildiği çift katlı otobüs heykelciklerinden oluşan bir sergi açıldı.
11.09.2019 İlginç Videolar