Trafiğe Kapalı Yollar

Trafiğe Kapalı Yollar

Son dakika trafiğe kapalı yollar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan trafiğe kapalı yollar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan trafiğe kapalı yollar haber sayfamızda...

Trafiğe Kapalı Yollar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 538 trafiğe kapalı yollar haberi bulunmuştur.
Ankara'da hangi yollar trafiğe kapalı? 10 Kasım 2023 Bugün hangi yollar kapalı? Ankara'da trafiğe kapalı yollar
Ankara'da hangi yollar trafiğe kapalı? 10 Kasım 2023 Bugün hangi yollar kapalı? Ankara'da trafiğe kapalı yollar Bugün Ankara'da kapalı olan yollar Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından duyuruldu. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü sebebiyle trafiğe kapalı olan yollar belli oldu. Peki, bugün hangi yollar hangi kapalı olacak?
10.11.2023 Bilgi Rehberi
İSTANBUL KAPALI YOLLAR LİSTESİ! 5 Kasım İstanbul Maratonu kapalı yollar ve alternatif güzergahlar...
İSTANBUL KAPALI YOLLAR LİSTESİ! 5 Kasım İstanbul Maratonu kapalı yollar ve alternatif güzergahlar... İstanbul'da bugün gerçekleştirilen Yüzyılın Koşusu adıyla İstanbul 45. Maratonu süresince bazı yolların trafiğe kapalı olacağı açıklandı. İstanbul'da hafta sonu trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belli oldu. İşte İstanbul'da 5 Kasım trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar...
5.11.2023 Bilgi Rehberi
5 KASIM PAZAR TRAFİĞE KAPALI YOLLAR/ALTERNATİF YOLLAR! Pazar günü İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı?
5 KASIM PAZAR TRAFİĞE KAPALI YOLLAR/ALTERNATİF YOLLAR! Pazar günü İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı? 5 Kasım 2023 Pazar günü trafiğe kapalı olan yolların listesi İstanbul Valiliği tarafından duyuruldu. Yapılan açıklamada 45. İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yolların araç trafiğine kapalı olacağı belirtildi. Peki, Pazar günü hangi yollar kapalı olacak? İşte Valilik tarafından yayınlanan kapalı yollar ve alternatif yollar listesi.
4.11.2023 Bilgi Rehberi
29 Ekim Kapalı Yollar: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle İstanbul'da trafiğe kapalı yollar hangileri?
29 Ekim Kapalı Yollar: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle İstanbul'da trafiğe kapalı yollar hangileri? Cumhuriyet Bayramı bu yıl tüm coşkuyla kutlanacak! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla köprü geçişlerine dair İstanbul Valiliği'nden açıklama gelmişti. 29 Ekim nedeniyle dışarıda olacaklar ise '' 29 Ekim kapalı olan yollar hangileri?'' sorusunu yöneltiyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar kapalı?
27.10.2023 Bilgi Rehberi
1 MAYIS KAPALI OLAN YOLLAR: 1 Mayıs Pazartesi (Bugün) hangi yollar trafiğe kapalı? İşte, alternatif yollar
1 MAYIS KAPALI OLAN YOLLAR: 1 Mayıs Pazartesi (Bugün) hangi yollar trafiğe kapalı? İşte, alternatif yollar 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle kamu kurum ve kuruluşları resmi tatil oluyor. Diğer yandan 1 Mayıs'ta kapalı olacak yol ve güzergahlar ile alternatif yollar paylaşıldı. Peki, bugün hangi yollar kapalı, hangi yollar açık olacak?
1.05.2023 Bilgi Rehberi
29 EKİM HANGİ YOLLAR KAPALI? İstanbul ve Ankara bugün trafiğe kapalı yollar listesi...
29 EKİM HANGİ YOLLAR KAPALI? İstanbul ve Ankara bugün trafiğe kapalı yollar listesi... 29 Ekim trafiğe kapalı olan yollar araştırılmaya başlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri bugün gerçekleştirilecek. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bazı yollara trafiğe kapatılacak. Ankara ve İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar araştırılıyor. Peki bugün 29 Ekim'de trafiğe kapalı olan yollar hangileri 2022, alternatif güzergahlar nedir?
29.10.2022 Bilgi Rehberi
Bugün Ankara'da hangi yollar kapalı olacak? 13 Ekim Ankara trafiğe kapalı yollar ve güzergahlar
Bugün Ankara'da hangi yollar kapalı olacak? 13 Ekim Ankara trafiğe kapalı yollar ve güzergahlar Ankara'da 13 Ekim günü bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Ankara'nın Başkent Oluşunun 99. yıl dönümü kutlamaları ve de Başkent Kültür Yolu Festivali dolayısıyla bazı güzergahlar araç geçişine kapalı olacak. 13 Ekim (bugün) Ankara'da hangi yollar, neden trafiğe kapalı?
13.10.2022 Bilgi Rehberi
İstanbul'da Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları! Bu yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları! Bu yollar trafiğe kapatıldı Trabzonspor’un Yenikapı miting alanında düzenleyeceği şampiyonluk kutlamaları nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı.
8.05.2022 Gündem
Motosiklet ambulanslar görev başında
Motosiklet ambulanslar görev başında Kırıkkale'de trafiğin yoğun olduğu veya trafiğe kapalı bölgelerde ilk müdahalelerde kullanılan özel donanımlı motosiklet ambulanslar, vakalara dakikalar içerisinde ulaşılmasını sağlıyor.
27.04.2022 Haberler
İstanbul'da yollar kapalı mı, kar nedeniyle ulaşıma kapalı yollar hangileri? Karayolları kapalı olan güzergahlar
İstanbul'da yollar kapalı mı, kar nedeniyle ulaşıma kapalı yollar hangileri? Karayolları kapalı olan güzergahlar Kar nedeniyle kapalı olan yollar ile ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılacak son dakika açıklamaları merakla takip ediliyor. KGM, Aksaray-Ankara karayolunun trafiğe kapatıldığını belirtti. Gelişme ile birlikte yola çıkacaklar 'hangi yollar trafiğe kapatıldı?' sorusunu yönlendiriyor.
25.01.2022 Gündem
Sağlık Bakanlığı’nın iki tekerli ambulansları
Sağlık Bakanlığı’nın iki tekerli ambulansları Sağlık Bakanlığı tarafından, kara ambulanslarının ulaşamadığı, trafiğin yoğun olduğu veya trafiğe kapalı bölgelerde ilk müdahalelerde kullanılmak üzere hayata geçirilen özel donanımlı motosiklet ambulanslar, vakalara dakikalar içerisinde ulaşıyor.
5.12.2020 Haberler
Sağlık Bakanlığı’nın iki tekerli ambulansları
Sağlık Bakanlığı’nın iki tekerli ambulansları Sağlık Bakanlığı tarafından, kara ambulanslarının ulaşamadığı, trafiğin yoğun olduğu veya trafiğe kapalı bölgelerde ilk müdahalelerde kullanılmak üzere hayata geçirilen özel donanımlı motosiklet ambulanslar, vakalara dakikalar içerisinde ulaşıyor.
5.12.2020 Gündem
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Bakırköy Cumartesi Halk Pazarı Alanı'nda gerçekleştirilecek kutlamalar nedeniyle ve kutlamalara kapatılan Taksim meydanı çevresinde bazı yollar trafiğe kapatıldı.
11.09.2019 Haberler
İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatılacak?
İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatılacak? 3. Havalimanı için taşınma vakti geldi çattı. Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci başladı. Bu sebeple İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki hangi yollar, hangi saatler arasında kapalı olacak?
5.04.2019 Gündem
Son dakika: İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yılbaşı kararı!
Son dakika: İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yılbaşı kararı! İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı önlemleri kapsamında Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy'e çıkan yolların araç trafiğine kapatılacağını açıkladı.
29.12.2018 Gündem
İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak Fenerbahçe Doğuş-Unicaja Malaga takımları arasında bugün oynanacak olan Turkish Airlines Euroleague Basketbol müsabakası nedeniyle saat 17.30’dan itibaren İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.
5.04.2018 Gündem
İstanbullular dikkat! Bu yollar trafiğe kapatıldı...
İstanbullular dikkat! Bu yollar trafiğe kapatıldı... stanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının provaları dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatıldı. Tören kutlamalarının provaları kapsamında 06.30-16.00 saatlerinde polis ve belediye ekiplerince bariyerlerle araç ulaşımına kapatılan yollar şöyle: "Vatan Caddesi gidiş geliş, D-100 istikametinden Vatan Caddesi girişi, 10. Yıl Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Edirnekapı'dan Vatan Caddesi girişi, Oğuzhan Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Sofular Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Halıcılar Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Akdeniz Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Akşemsettin Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Ordu Caddesi ve Atatürk Bulvarı'ndan (Aksaray'dan) Vatan Caddesi girişleri, Vatan Caddesi'ne çıkan tüm cadde ve sokaklar." Sürücüler için Millet ve Fevzipaşa caddeleri alternatif güzergah olarak belirlendi. Bu yolların 29 Ekim Pazar günü de aynı saatlerde trafiğe kapatılacağı bildirildi.
11.09.2019 Haberler
İstanbul’da kapalı yollar İstanbul’da 29 Ekim
İstanbul’da kapalı yollar İstanbul’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı provaları nedeniyle bugün ve 29 Ekim’de 06.30-16.00 arası trafiğe kapalı yollar şunlar:
21.10.2017 Gündem
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da yarın oynanacak  Fenerbahçe-Darüşşafaka Doğuş arasındaki basketbol maçı nedeniyle İstanbul'da bazı  yollarda trafik akışı sağlanamayacak.
28.05.2017 Gündem
Beyoğlu'nda yılbaşında bu yollar trafiğe kapatılacak
Beyoğlu'nda yılbaşında bu yollar trafiğe kapatılacak Beyoğlu'nda yılbaşı tedbirleri kapsamında Cumartesi 16.00'dan itibaren bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu.
30.12.2016 Gündem
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 18-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek NATO-PA 62. Genel Kurul toplantısı nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı.
15.11.2016 Gündem
Galatasaray-Beşiktaş derbisi nedeniyle trafiğe kapalı yollar!
Galatasaray-Beşiktaş derbisi nedeniyle trafiğe kapalı yollar! Galatasaray ile Beşiktaş arasında pazar günü oynanacak derbi sebebiyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapalı olacak.
30.06.2020 Beşiktaş
Karayollarında yol durumu! İşte trafiğe kapalı yollar
Karayollarında yol durumu! İşte trafiğe kapalı yollar Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Yol yapım çalışmaları nedeniyle kapalı bazı yollar ise şöyle;
17.10.2015 Gündem
Yağmur yağdı araçlar biriken sularda kaldı
Yağmur yağdı araçlar biriken sularda kaldı İstanbul'da etkili olan sağanak yağış TEM Otoyolu Hasdal kavşağında su baskınlarına neden oldu. Bazı araçlar biriken yağmur sularında mahsur kalınca, içerisindeki yolcular zor anlar yaşadı. İstanbul trafiğiyle ilgili bir diğer gelişme ise bugün bazı yolların trafiğe kapalı olması. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Vatan Caddesi’nde bugün yapılacak olan genel prova nedeniyle bazı yollar kullanılmayacak. Meteorolojiden ise çeşitli kentlere uyarılar var. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde sıcaklık 1 ila 3 derece azalıyor.
23.08.2015 Gündem
İstanbul'da bugün bu yollar kapalı
İstanbul'da bugün bu yollar kapalı 36. Vodafone İstanbul Maratonu'na dolayısıyla 06.00'dan yarış bitimine kadar kademeli trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle:
16.11.2014 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Trafiğe Kapalı Yollar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.