Emniyet Genel Müdürü Aktaş: 64 bin noktada hizmet veriliyor
Emniyet Genel Müdürü Aktaş: 64 bin noktada hizmet veriliyor Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, "Bayramın huzur ve güven içinde geçirilmesi ve trafik kazalarını en aza indirmek için seferber olmuş durumdayız." dedi.
11.08.2019 Gündem
Tekirdağ Emniyeti’nden huzur uygulaması
Tekirdağ Emniyeti’nden huzur uygulaması Tekirdağ’da tüm yurtta olduğu gibi vatandaşların, yeni yıla huzur ve güven içinde girmelerini sağlamak amacıyla trafik ve asayiş uygulamaları başladı. İçişleri Bakanlığınca başlatılan Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde yaklaşan yeni yıl münasebetiyle Tekirdağ’da Asayiş, Güvenlik, Narkotik Suçlar İle Mücadele, TEM, Çevik Kuvvet, Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerinin katılımıyla il genelinde farklı noktalarda denedim yapılmaya başlandı. Genel güvenlik ve asayişin sağlanması, meydana gelebilecek asayiş olayları ile muhtemel terör eylemlerinin önlenebilmesi, uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslar ile suç işleme hazırlığında olan şahısların yakalanması amacıyla asayiş uygulaması başladı. Tekirdağ il merkezinde 5 ayrı noktada il genelinde toplam 25 noktada 550 personelin katılımıyla gerçekleşen yeni yıla huzur ve güven uygulaması devam ediyor.
11.09.2019 Yaşam
Polisi yerde sürükledi
Polisi yerde sürükledi Alkol testinden kaçmak isteyen sürücü, polisi böyle sürükledi. Görüntüler Güney Kore’den. Bir trafik polisi rutin uygulamada bir otomobili durdurmuş. Aracın sürücüsü de alkollü. Polis memuru tam alkol testi için hamle yapıyor ki alkollü sürücü gaza basıyor. Polis kısa bir an sürüklenirken, alkollü sürücü ise kaçıyor. Yaralanan polisin yardımına çevredekiler koşuyor.
11.09.2019 Haberler