Traktör Sazi

Traktör Sazi

Son dakika Traktör Sazi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Traktör Sazi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Traktör Sazi haber sayfamızda...

Traktör Sazi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 50 traktör sazi haberi bulunmuştur.
İran'da 4 kulüpten iptal talebi
İran'da 4 kulüpten iptal talebi Korona virüsün en çok etkilediği ülkelerden birisi olan İran'da 4 futbol kulübü, federasyona başvuruda bulunarak liglerin iptal edilmesini istedi. 4 kulüp lige devam etmek istemediğini bildirdi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
İran'ın Traktör takımı taraftarlarından Türkiye'ye destek ve taziye mesajı
İran'ın Traktör takımı taraftarlarından Türkiye'ye destek ve taziye mesajı İran'da en çok Türk taraftarı bulunan Traktör Futbol Kulübü taraftarları, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından tribünlerden destek tezahüratı yaptı.
1.07.2020 Futbol
Mustafa Denizli: Arda Turan'ı Galatasaray'da görmek isterim
Mustafa Denizli: Arda Turan'ı Galatasaray'da görmek isterim Son olarak Traktor Sazi'yi çalıştıran Mustafa Denizli gündeme dair önemli açıklamalara imza attı. Denizli, Arda Turan'ı yeniden Galatasaray formasıyla görmek istediğini söyledi  
30.06.2020 Galatasaray
Mustafa Denizli'nin Traktör Sazi'si seyirci sıralamasında zirvede
Mustafa Denizli'nin Traktör Sazi'si seyirci sıralamasında zirvede Mustafa Denizli'nin teknik direktörlüğünü üstlendiği İran ekibi Traktör Sazi, seyirci sayısı bakımından dünya devlerini geride bıraktı.
4.11.2019 Futbol
Mustafa Denizli'ye büyük destek!
Mustafa Denizli'ye büyük destek! Mustafa Denizli’nin çalıştırdığı İran takımı Traktör Sazi’nin on binlerce taraftarı, asker selamı verip “Türkiye” tezahüratı yaparak Barış Pınarı Harekatı’na destek verdi
2.11.2019 Futbol
Ben Arfa, Mustafa Denizli'nin yanına...
Ben Arfa, Mustafa Denizli'nin yanına... Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istediği iddia edilen Ben Arfa'da büyük bir ters köşe yaşanacak gibi...
30.06.2020 Fenerbahçe
İsmail Kartal: Frey ve Barış'ı kiralamak istiyoruz
İsmail Kartal: Frey ve Barış'ı kiralamak istiyoruz Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fenerbahçe’den Michael Frey ve Barış Alıcı’yı kiralık olarak almak istediklerini söyledi. Takımdan 12 oyuncunun gittiğini belirten Kartal, transferlerin de büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.
15.07.2019 Skorer
Mustafa Denizli: 'Türk futbolunun marka değeri düştü'
Mustafa Denizli: 'Türk futbolunun marka değeri düştü' Mustafa Denizli, İran'ın Traktör Sazi takımıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdüğü Erzurum'da Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Bu yıl Traktör ile şampiyonluk hedeflediklerini belirten tecrübeli teknik adam, Futbola Tebriz'de inanılmaz bir ilgi var. Hiç şampiyonluk yaşamamış bir takım bu sene lige o iddia ile giriyor. Türkiye'den de beklentiler var, şehrin beklentisi var ve bu da size bir sorumluluk yüklüyor dedi.
14.07.2019 Futbol
Mustafa Denizli: Şartlar oluşursa Türk oyuncu transfer edebiliriz
Mustafa Denizli: Şartlar oluşursa Türk oyuncu transfer edebiliriz Türk futbolunun önemli isimlerinden Mustafa Denizli, İran'ın Traktör Sazi takımıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdüğü Erzurum'da Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Futbol
Mustafa Denizli’nin takımı Traktör FC Erzurum’da kampa girdi
Mustafa Denizli’nin takımı Traktör FC Erzurum’da kampa girdi İran Pers Körfez Pro Ligi ekiplerinden Traktör FC’nin yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, takımıyla sezon öncesi kampını Erzurum Palandöken’deki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde gerçekleştiriyor.
13.07.2019 Futbol
Ertuğrul Doğan: Adebayor, Gignac ve Moukandjo gündemimizde yok
Ertuğrul Doğan: Adebayor, Gignac ve Moukandjo gündemimizde yok Yeni sezon transfer çalışmalarında özellikle kadrosuna kattığı genç oyuncularla ses getiren Trabzonspor'da transfer hareketliliği tüm hızıyla sürüyor. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, transfer çalışmalarıyla ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Trabzonspor
Traktör Sazi’de Denizli fırtınası
Traktör Sazi’de Denizli fırtınası Traktör Sazi’nin teknik direktörlük koltuğuna oturan tecrübeli çalıştırıcı Mustafa Denizli, takımıyla ilk antrenmanına çıkarken, taraftar da idmanı takip etti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Mustafa Denizli'ye Traktör Sazi ile ilk antrenmanında sevgi seli
Mustafa Denizli'ye Traktör Sazi ile ilk antrenmanında sevgi seli İran Pers Körfez Pro Ligi ekiplerinden Traktör Sazi'nin yeni Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımıyla çıktığı ilk antrenmanda taraftarlardan yoğun ilgi gördü.
27.06.2019 Futbol
Mustafa Denizli'ye ilk idmanında sevgi seli
Mustafa Denizli'ye ilk idmanında sevgi seli İran Pers Körfez Pro Ligi ekiplerinden Traktör Sazi'nin yeni Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımıyla çıktığı ilk antrenmanda taraftarlardan yoğun ilgi gördü.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Mustafa Denizli'ye görkemli karşılama!
Mustafa Denizli'ye görkemli karşılama! İran'ın Pers Körfez Pro Ligi ekiplerinden Traktör Sazi ile anlaşan teknik direktör Mustafa Denizli için havaalanında coşkulu bir karşılama yapıldı. İşte o anlar...
18.06.2019 Futbol
Mustafa Denizli İran'a gitti
Mustafa Denizli İran'a gitti İran'ın Pers Körfez Pro Ligi takımlarından Traktör Sazi ile anlaşan Mustafa Denizli, bu ülkeye hareket etti. İran'ın Pers Körfez Pro Ligi ekiplerinden Traktör Sazi ile anlaşan teknik direktör Mustafa Denizli, görevine başlamak üzere bu ülkeye gitti. İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'ne gelen Mustafa Denizli, bilet işlemlerini tamamladıktan sonra pasaport kontrolünden geçti. İran merkezli hava yolu şirketi Ata Airlines'in uçağıyla Urmiye kentine hareket eden Denizli, uçuş öncesinde havalimanında gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce de görev yaptığı için İran'ın bildiği bir ülke olduğunu söyledi.
17.06.2019 Futbol
Mustafa Denizli İran'a gitti
Mustafa Denizli İran'a gitti İran'ın Pers Körfez Pro Ligi takımlarından Traktör Sazi ile anlaşan Mustafa Denizli, bu ülkeye hareket etti.
1.07.2020 Futbol
Mustafa Denizli, Tractor Sazi ile anlaştı!
Mustafa Denizli, Tractor Sazi ile anlaştı! Tractor Sazi, Mustafa Denizli ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Futbol
Kayserispor'dan "Sağlam" başlangıç
Kayserispor'dan "Sağlam" başlangıç Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, 11 yıl sonra döndüğü Kayserispor'un başında çıktığı sezonun ilk maçına galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşıyor.
30.06.2020 Kayserispor
Ertuğrul Sağlam'dan 'VAR' patlaması
Ertuğrul Sağlam'dan 'VAR' patlaması Bursaspor'u 5'inci şampiyon olarak tarihe yazan Ertuğrul Sağlam, 11 yıl sonra Kayserispor'a döndü. Sağlam, yeni takımı ile teknik direktörlükte yeni başarılar hedefliyor.
30.06.2020 Kayserispor
Sivas'ta kamp sona erdi
Sivas'ta kamp sona erdi Spor Toto Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor'un Bolu'da sürdürdüğü ikinci etap kamp çalışmaları sona erdi.
Tamer Tuna: 'Geçen yıldan daha iyi olacağız'
Tamer Tuna: 'Geçen yıldan daha iyi olacağız' Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Bolu'da devam ettiği yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Toshack'lı Traktör Sazi Ankara'yı seçti
Toshack'lı Traktör Sazi Ankara'yı seçti Ertuğrul Sağlam'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen John Benjamin Toshack, kamp için Ankara'nın Kızılcahamam ilçesini tercih etti.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
John Benjamin Toshack, resmen Traktör Sazi'de!
John Benjamin Toshack, resmen Traktör Sazi'de! İran ekibi Traktör Sazi, bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Galli teknik direktör John Benjamin Toshack'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon teknik direktör Ertuğrul Sağlam 11 maçlığına İran ekibinin başına geçmiş ve sezonu tamamlamıştı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Süper Lig'de gelenek bozulmadı! Türk teknik adam...
Süper Lig'de gelenek bozulmadı! Türk teknik adam... Spor Toto Süper Lig'de şampiyonlukta yerli teknik direktör geleneği bu sezon da bozulmadı.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Traktör Sazi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.